Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
Ja s tim souhlasim, spise otazka a shrnuti bylo z me strany :
Co ma clovek delat, kdyz... a znici si teda vsech x lalocku. Pritom se ale laduje napriklad produkty z mikrovnky, dycha vzduch kde je prokazatelne mnoho nanocastic, pije vodu z pet lahvi atd atp.
Co resis? celkovou intoxi? Jak rikas, plne zalezi na celkove intoxi pred branim antiparazitik - to je bez debat, no, a co dal? jake je tedy reseni, kdyz clovek umira zaziva (nektere priklady zde jsou toho zivym prikladem). Kazda informace napomaha ke kulatemu zrcadlu. Vidis se ale nemuzes s tim zjevem nic udelat.Byt bys behal kolem jak silenec.
Veskere radoby neodstranitelne prvky - hybrydy chemickych reakci z tebe vykosi sucha hladovka.
Ta je ovsem ne dost prozaicky nebezpecna pro urputilce, kteri nebyvaji hladem (warning please).
No, a co jinak?, musi predevsim probihat dobra latkova vymerna na bunecne urovni. Tam se ziskavaji informace pro imunitu. Pokud neprobiha clovek pak musi jit na "jonasovky" apod, ale to nic neresi, resi to sice problem, ale neresi to bystrost imunity. To stejne v bledemodrem podle me probiha v autopatii. ano byl rozeznan problem. Byl identifikovan, jde se po nem. Jakmile problem zmizi, jdeme na sloficek. Pokud by clovek tedy mel idealni latkovou vymenu na bunecne urovni, neni vira, ktery by se zamaskoval. Pokud totiz zije v tele, ktere umoznuje jen urc ite maskovaci manevry, neni schopen vir ani nic jineho, predstirat, ze je jeho soucasti - cili soucasti cehokoliv v tom dannem tele.
To je gro nasich problemu,. Spatna latkova vymena na bunecne urovni.
K treti veci nemam nic. Dalkove autobusy a soudruhy, co leci z ceska nekoho v Italii doslova a dopismene nemam rad, a vim ze to mnohdy pusobi docela dlouho - to vyleceni. To je ale jina vec.
A na zaver. jeden jediny albendazol ci iverfast podany jistym smesne jednoduchym zpusobem, porazi i to DMSO, ktere je podle meho nazoru naprosto stary, skvely a osvedceny nosic, z let koloidniho stribra - ale jak u koho, stejne jako lih, atd.
Clovek pak ma poslouchat svoje telo takto:
Motate se? warning
Zavodnujete se? warning
V podstate vse, preci, co je premrstenou reakci, nahlou zmenou je - Pozor.
Pokud to nedochazi nekomu, co uz ma obcansky prukaz, tak mu preju hodne stesti..
Ale jinak Crafte cest tve praci, akorad zustan v te technicke urovni. a neblbnii a dalkarema.
Je to tva vec, ale ti lidi nevi, s cim pracuji, ajejich vysledky hodne kolisaji v dlouhodobem horizontu. Casto z niceho nic Troufam si rici ze tady vim 100% o cem mluvim. Jinak jsem takovy samouk Jouda z Brd :-D
Měl jsem namíchané antiparazitika(mix s DMSO) dle váhy,tzv na míru. Bylo to na 3 dny. Třetí den se mi dělaly hvězdičky před očima. Z toho jsem měl až docela strach. Když jsem o tom řekl jednomu poradci, tak se tomu chechtal, prý on viděl hvězdičky už od druhého dne. Byl to jeden z momentů,kdy jsem si řekl,že musím trochu přibrdit, udržet si zdravý odstup a jednotlivé kroky víc zvažovat. Nebo mi chcete říct, že je mít před očima ve dne blikající body běžná reakce těla? Další dávky jsem taky vybral,ale celkový pocit z kůry je obava, že dělám svému tělu něco špatného.
sakra sakra s těma hvězdičkama to je trefné akorát já je měl po deseti dnech co jsem dobral to Prazi bezva přirovnání já bych to ještě trošku vyhrotil jako když mě někdo chrstne vodu do očí a já koukám přes tu vodu
Ahoj, po pročtení diskuze na posledních 3 stránkách mi to nedá, abych se nepřipojil do debaty se svou zkušeností. Před cca 3 měsíci jsem na tohle vlákno přispíval, jak mně léčba a detox u poradce na parazity zafungovala a jak jsem byl spokojen.....Před nedávnem se situace trochu změnila a zase jsem se na základě prodělaných zkušeností posunul v poznání alternativních postupů při řešení zdravotních problémů dále.
Celý příběh:
Se svojí přítelkyní jsem asi před rokem přistoupil k řešení některých zdravotních problémů cestou měření u detox poradce doporučeného p. Bláhovou. Před tím jsem zkoušel x různých variant alternativních postupů při řešení zdravotních problémů takže jsem byl mírně v obraze (pročtené tohle fórum atd...) co a jak se děje např. s tělem když detoxikuje atd.
Po naměření parazitární zátěže u tohoto poradce (přístroj Salvia) následovalo absolvování univerzální kůry(prazik, albendazol)+informatika od Jonáše+MMS a poté přeměření a další kůra. Já jsem se snášením kůry neměl téměř žádný větší problém (i subjektivně jsem se cítil dobře), ale přítelkyně měla dost velké negativní reakce přisuzované tomu, že se tělo zbavuje toxinů a taky měla naměřenou o dost větší zátěž než já (zatím mně to dávalo logiku). Při absolvování další kůry následovalo skoro totéž s tím, že u mě se zátěž skoro vytratila, zatímco u přítelkyně podle měření vše postupovalo o dost pomaleji. Její negativní reakce při braní dalších léků ale byly nezměněné i při klesající naměřené zátěži (únava, občas zvracení, celodenní malátnost atd.). Tady jsem se začal zamýšlet a poohlížet jestli není něco špatně. První věc, která mě zarazila, bylo nadávkování antihelmintik ve stejném rozsahu pro oba, bez ohledu na to, že já mám o cca 25 kg více než přítelkyně. Po poukázání na tento fakt nám bylo řečeno, že to nehraje roli, negativní reakce způsobuje odsun škodlivin z těla ven v závislosti na zátěži. Po absolvování další kůry podle naměřené zátěže přišly u přítelkyně na řadu další léky (ivermectin, hetrazan atd), při braní opět větší či menší negativní reakce těla (upravovali jsme množství léků podle váhy a nejeli na 100 procent podle poradce). Opět konzultace a bylo nám řečeno, že je třeba vydržet....Po cca 3/4 roce poslední měření a u mě nenaměřeno nic (takže podle poradce jsem byl zdráv - i subjektivně jsem byl bez problémů, euforie že to funguje:)) a u přítelkyně pořád nějaká zátěž naměřena byla. Takže u ní nasazen chloroqin a znovu další univerzálka a stále dokola (nejhorší bylo, že opět bez ohledu na její váhu a negativní individuální reakce). S odstupem času se ztotožňuji s názorem Krafta, že to bylo jako u doktora (trady máš přášky a za měsíc naschle...). Tohle všechno mě přivedlo na myšlenku, že je třeba se nechat přeměřit u jiného poradce a začít zkoušet jinou cestu. K tomu taky došlo a nestačil jsem se divit (opět přeměřeno na Salvii). Zatímco přítelkyně na rozdíl od minulých měření byla až na malou zátěž v pořádku tak já (podle posledního měření člověk zcela zdráv-ani jsem se nechtěl nechat změřit-že to u zdravého člověka není nutné:) měl naměřenou vysokou zátěž některých mikroorganismů (malárie) a dalších šmejdů. Poradce se divil jak ten předchozí poradce nemohl naměřit tak vysokou zátěž a už vůbec nechápal, jak to, že jsem byl označen za zdravého bez jakékoliv zátěže. Takže "jízda" od začátku a léčba nanovo-doufám a věřím, že teď už správná. Uvažoval jsem zařadit i Mahatmuv roztok nebo jinou cestu tak uvidíme jestli k tomu ještě nedojde (záleží jaký bude posun a kam se dopracujeme).
Každopádně jsem z celého kolotoče docela zmaten a opět poučen, že je třeba vycházet z reakcí svého těla, zdravého rozumu a hledat si tu svou cestu, kdy něco, co zabírá druhým nemusí fungovat u mě.
Jedna věc je kvalita poradce, jak se dovede orientovat v diagnostice s přístrojem, druhá věc je ta, že přesně jak píšeš, je to jako u lékaře. Dále je třeba se ptát, proč mám parazity a právě v tomto orgánu. Tam kde jsou paraziti, tam je vibračně nejnižší a nejvhodnější útočiště. Z mé zkušenosti či poznání platí úměrnost a souvislost s oslabením orgánů a s jejich obsazením parazity. NIC NENI NÁHODA. Různé neg.myšlenky a s nimi spojené emoce jsou svou povahou vázány k určitým daným orgánům. Je v tom zákonitost...neměnná.
Takže pokud se nedáme dohromady v oblasti, která nás nějak ničí a zatěžuje, parazity mít budeme.Moc se jim nelíbí v harmonickém těle. Protože platí svůj ke svému. Takže i toto by mohlo být pro Tebe vysvětlení.
Stále platí jako u každé jiné nemoci a neharmonii hledat příčinu v hlavě ...v myšlení.L.
To iste som teraz zažila, čo dragon. U poslednej poradkyne vyšlo, že mam len detoxikovať a doplnať minerály a nemám zaperovať.
Dnes som bola u inej, a zoznam opäť zaujímavý, a sedelo to. tak som sa aj citila, čo všetko popisovala. takže znova...
kiež by to bolo take jednoduche, ako píšeš Lenka...
Julietta , vím že život není jednoduchý :-)
A nic není černé ani bílé.Co člověk to jiný problém, oslabení a jiná energetika.Psala jsem jen o povšechných zákonitostech.Vím jak vypadá vyšetření se Salvií a dovedu si představit jak je kolikrát ten výsledek dle ručičky a zvukového signálu jen na odhadu.Nejpřijde mi to moc přesné.Myslím ,že poradce by se měl řídit nejen rozumem ale i intuicí a vedením.Pokud nepracuje i s něčím vyšším, je jeho vyšetření nepřesné a proto se mohou v mnoha směrech poradci rozcházet .Beru výsledky vyšetření jako orientační.Zajímavé bylo, když jsme měli u poradkyně našeho tatínka, poradkyně si všimla , že pokud byl nervozní ,nenaměřila u něj nic .Po chvíli když se zklidnil, přístroj měřil naprosto jiné hodnoty.Takže není to je o znalostech poradkyně ale i o rozpoložení měřené osoby .Je tam vícero promněnných .Manžel se třeba u poradkyně na dálku napojil na tatínka to bylo ,když ležel tatínek v nemocnici a poradkyně měřila .Pak asi po 14 dnech jsme tatínka přivezli a naměřila velmi obdobné ,ale ještě přesnější hodnoty.
Jisté je že kdo má velkou parazitální a toxickou zátěž , je detox na dlouho. Postupně ,aby se zbytečně nepřetěžovaly důl.orgány jako játra a ledviny.I srdce může být ohroženo, pokud v něm jsou paraziti, kteří se likvidovaly antihelmitiky. Umírající paraziti vypouštějí toxiny a pak se čistý orgán od parazitů jeví jako zhoršený. Záměrně uvádím srdce, protože přesně tento případ se stal manželovi. V srdci měl filárie, ty krásně odstranil asi po 14 dnech Hetrazanem a Ivermektinem přesto poradkyně naměčřila špatné hodnoty v srdci. Bylo to těmi toxiny . To se pak vyčistilo info kapkami Joalis cíleně pro srdce . .L.
Ahojky Bobino , u tatínka je to o probuzení chutě do života a pak až je léčba.Tento čt jdeme na kontrolu k poradkyni .Po 5 týdnech u nás a 2 týdnech u dcery chtěl do klidu, k sobě ,kde ho nikdo nebude "honit" a říkat mu ,že musí pít min i litr vody denně ,chodit, neležet ,dodržovat základní hygienu, měnit si prádlo, holit se ,prostě to,co dělal běžně ještě vloni. Nevíme zda únava, která se projevuje patří k léčbě těla ,které se vyrovnává se životem bez cigaret, antidepresiv a ještě se léčí informatiky........Málo slyší a na jedno oko moc nevidí,je to degenerace od jater (oko je na dráze jater a pod sítnicí začaly bujet cévky a jako kořeny prorůstat do sítnice)Takže s tak omezeným vnímám se mu zřejmě nežije dobře.
Uvidíme ted po měření. Tatínek si vše zjednodušil až tak , že i Joalis si odhadem ucucával z lahvičky. Ani nevím, zda dodržel 20 min odstup od jídla.Jaképak copak:-)
Když jsem mu často volala, obtěžovalo ho to. Takže pokud se sám nebude snažit, my to za něj neodžijeme .Je to hlavně na něm....co můžeme víc dělat. Páchat dobro v podobě násilí a nucení není můj obor. Tož tak.
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 17 čer 2014 11:50, celkem upraveno 2 x.
LenkaX píše:... Tatínek si vše zjednodušil až tak , že i Joalis si odhadem ucucával z lahvičky....
Tohle mě rozesmálo a myslím, že s takovým přístupem, že z toho nedělá "vědu" by to mohlo dobře dopadnout.
Kdysi mě podobně "zlobila" mamka a Hanka mi tenkrát napsala moudro : "Můžeš koně přivést k vodě, ale pít už musí sám." Od té doby už to taky neřeším - poradím a pomůžu, když někdo chce, jinak to není moje starost. Ohromně se mi ulevilo a navíc mám čas věnovat se víc sama sobě, svému Já, čištění podvědomí....pořád je na čem dělat!
Tak držím palečky!
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
Hm tak jsme se těšili , že dnes tatínka necháme přeměřit Salvií u poradkyně , ale myslím že nemá chut a sílu nějak usilovat o zdraví. Těžko někoho v 82 letech přemlouvat. Jeli jsme za ním 50km ,že jej k poradkyni dovezeme, ale odmítl.Že to nepotřebuje. Opět začal s tumorem na plicích kouřit , prý jen 5 denně .Myslím ,že mu celý jeho stav nedochází.Je mu zatím dobře, ale opět zhubnul 5 kg .
Jak psala Hela: můžeš přivést koně k vodě, napít se ale už musí sám......
Jsme smutní ale ,násilím to nejde a ani to nemá smysl.Prostě je to jeho volba .Musíme to respektovat.L.