Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj Kov ta žena jsem zřejmě byla já. Jestli myslíš bílé skvrnky bez pigmentu ,alespon já je mám v průměru2-5 mm.Je to vitiligo a příčinou je parazit fiárie (je to tuším vlasovec)Já prošla kůrou Ivermectin-Hetrazan v 1/2014 a ještě 2x mě ppradkyně přeměřila a filárie už nemám. Skvrny se dlouho rekonstrují , myslím ta pokožka.Ted jak jsem se dost opálila na rukou, řekla bych a stejný pohled má i manžel, že se skvrnky opalují, ale pořád jsou o ton světlejší jak okolní kůže s pigmentem. Myslím ,že příští léto už to bude v pohodě. Mám fotku někdy z února 2014 a koncem léta tu uvedu i současný stav pigmentu.Doktoři netuší ,že za skvrnami je parazit. myslí si že je to neřešitelné.I kdyby jim to někdo prozradil, stejně mají svou pravdu.Přijde mi ,že mnoho oborů je kreativních,všude je větší svoboda jak v medicíně .Jedou v dogmatech a strachu něčemu uvěřit a někam vybočit, protože to sebou nese zodpovědnost .kdyby byla většina lékařů etických, nikdy by si nedovolili hrbit záda.Vždyt skládali přísahu.......že budou pomáhat.
Lenka
P.S. říká se tomu otevřená mysl, či rozšířené vědomí , nebo prostě tvůrčí kreativní přístup.Léčit běžnou zkostnatělou medicínou musí být nuda pro někoho, boj s vlastním svědomím pro druhého, je to Matrix .

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Stando
Nový člen

Příspěvek od Stando »

zdravim,

tak som druhy den na prazi(opticide 600mg) kure
1.den 0-0-1 (2x600mg na 70kg)
2.den 1-0-1
3.den 1-1-1

cize prve dve davky mam za sebou a zatial okrem mensej unavy nepocitujem takmer nic
beriem malu davku, alebo je mozne, ze som neni az tak moc zamoreny?

namerane mi bolo:
Namerane parazity nasledovne:
Plasmodia
Ascaris suis - skrkavka
Dirofilaria repens a ine vlasovce
Taenia serialis - pasomnica
Diphyllobothrium latum – pasomnica rybia
Motolice
Schistosomy slabo – krvnicky

cize prazi by mal zabrat na pasomnice, skrkavky a motolice...
zatial som vsak bez reakcii, mam teda davku navysit na 2,5 600mg tabletky?

2 tyzdne pred kurou som zacal 4 aktivovane mms 2x denne
a pri mms nepocitujem taktiez ziadne neziaduce ucinky

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Praziquantel na škrkavky nezabírá. Na ty je albendazol. Takže jen na tasemnice a motolice. Reakce mít nemusíš, většina lidí žádné nemá. To dávkování ti někdo poradil? Na 70 kg bych brala spíš 2,5 tablety.

Stando
Nový člen

Příspěvek od Stando »

Ahoj Hela,

davkovanie som dostal od svojej poradkyne, ktora ma aj merala.
Dostal som iba 12x600mg tabliet, cize ak navysim davku na 2.5 tablety
bude kura o jednu davku kratsia a zvysi mi 0.5 tablety.

Tak uz asi radsej ostanem pri predpisanom davkovani ako mi dala poradkyna a uvidime.

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

LenkaX-dík za info. Jsem zvědavý jak ti to dopadne.
Zkoušel jsem taky trošku zagúglit co o příčinách píšou jinde (třeba: http://www.naseporodnice.cz/zdravi/viti ... ocneni.php )

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj všem :-)
tak si představte , co se mi stalo.
Asi před 2 lety jsem zkoušela 30 denní očistu MMS kde jsem brala 8x x kapek.Na konci 30 denní lhuty se mi v levém oku ze dne na den objevily plovoucí černé stočené nitky. Bylo mi řečeno tady že jsem vyhnala parazity. U parazitoložky jsme se na to zaměřily , zjistila mi v oku filárie a roupy, kterých jsem se antihelmetiky zbavila .
Poslední kontrola v 1/2 6/2014 proběha s tím že jsem čistá.
Včera během dne jsem měla pocit že v tom dosud čistém oku vidím periferně nějaké jak záblesky .
Dnes mi už plavou smotky a docela velké i v pravém oku. To levé, ač tam něco malinkého ještě plave je proti tomu pravému NIC. Tak se ptám, co se v tom oku mohlo stát ?
Nedělám ted žádnou očistu, semo tamo si dám odpoledne 1 kapku MMS jen kvůli plísním preventivně .
Po ránu si někdy vařívám vývar z Triphaly.Ta je sice detoxikační ale už týden ji nepiji , pila jsem ted po ránu čaj od Diochi z růže stolisté .Netuším ,co mohlo nečistoty uvolnit.Nečistoty jsou opět černé smotky .Tak jsem se celou dobu radovala že mi to alespon nepostihlo pravé oko, je to totiž silně znervoznující, koukat přes to na svět.Kdo toto zažil jistě chápe.Jediné co mě napadá, začít dělat intenzivně na pročištění sklivce bioinformační vizualizační techniky. Kdyby mi ale někdo dokázal poradit, budu MOC ráda .Lenka

mahatma

Příspěvek od mahatma »

na oči slušne zaberá zapper, alebo plazma

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

mahatma píše:na oči slušne zaberá zapper, alebo plazma
Ahojky,
není to akutní, mám to roky :oops:
Když se podívám proti obloze tak mě v zorném poli plavou takové malé shluky jakoby kousek zamotané nitě. Není toho moc tak to přehlížím jak žádost.
Dotaz:
Existují nějaké univerzální frekvence na vyčištění očí?
Na oberon se chystám až na podzim.....
Díky móóc
H.v.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

play.iprima.cz/zazraky-vedy-techniky/vetrelci-v-nas

Edir: ... bližší inffo viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=129752#p129752 ... A(&F) ...

mascha
Nový člen

Příspěvek od mascha »

Zdravím,má niekto skúsenosť s užívaním tabaku alebo urinoterapiu na rezistentné lamblie?

pito
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Plazmový generátor na vlasovce

Příspěvek od pito »

Budu mít několik sezení na plazmě kvůli vlasovcům (Dirofilaria immitis & Dirofilaria repens)
Nechce se někdo přidat v České Lípě?
Bude to po 3 až 4 sezeních 1x týdně a pak se uvidí co dál, jak to zabralo a tak..... Další sezení bude 14.8.
Můžem si rozdělit náklady.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

A co Vsetín ? Lípa je pro mě moc daleko :-)

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

LenkaX píše:se mi v levém oku ze dne na den objevily plovoucí černé stočené nitky.
Člověče, já to mám taky. Když hledím na světlé místo, tak to pozoruji, jestli ,,to" mění tvar či pozici. První jsem si myslel, že to je nějaké poškození rohovky, pak že to mám nalepený nějaký chloupek na oku. Když jsem ale zjistil, že se to nedá vymýt, že to mění tvar a trošku i pozici, pojal jsem podezření, že to budou nějaké breberušky. Nemůžu říct, že bych skrz to hůř viděl, ale, jak píšeš, je to znervozňující. Nemáte na to někdo nějaký nechemický recept? Zkušenost? Napadlo mě, co tak s tím zajít za docela fajn očařem, u kterého jsem kdysi byl, a zkusit se ho zeptat,zdali by mi do toho oka mrknul nějakým mikroskopem a řekl, jestli tam opravdu něco živého je nebo mi z přemýšlení o parazitech v lidském těle už hrabe. Jak silný by ten mikroskop musel být aby to rozpoznal?

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Žena měla v oku evidentně nějakou větší breberu...ta po antihelmintikách zmizela.U oční předtím vše v pořádku...prostě tam prý nic neměla, přitom to bylo vidět i pouhým okem.,pochybuju, že i kdyby tam něco našel, že ti to řekne...tak to dnes u doktorů funguje...co neumí nebo nechtějí léčit, tak nevidí.Mně osobně velice dobře oči vždy pročistí koloidní stříbro...kapat pár kapek x-krát denně...Vždy po pár dnech mám oči úplně v pohodě...ale nitky se tam pak zase po pár týdnech objeví...ale nemám s tím žádný větší problém...zase kapu a mám na pár týdnů klid. :)

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj MIRKO, jak silné koloidní Ag si tam kapeš ? Možná bych to také krom jiného přidala .....

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“