http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 3%AD+stresKov píše: ... Autoři taky kritizují teorii na vznik tzv.,,volných radikálů".
S laskavým pozdravem, Slávek.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 3%AD+stresKov píše: ... Autoři taky kritizují teorii na vznik tzv.,,volných radikálů".
Díky Crafte Slávek.Craft píše: Další věc je ta, že i moderní věda připouští, že zvířata si umějí ve svém organismu produkovat vit.C z glukózy syntézou pomocí jedné chemické látky, zřejmě enzymu, na jeho přesný název si teď z hlavy ale nevzpomenu. U člověka to sice popírá, ovšem vypadá to, že to funguje i u člověka, pokud nejsou v těle zátěže a játra jsou ve funkčním stavu, protože to probíhá právě v játrech. Údajně to může být až 50g na den. Což je sakra velké množství. Jisté je ale to (mnohokrát ověřeno na Salvii), že u spousty lidí to nefunguje, právě díky parazitním zátěžím, které úmyslně blokují tuto vlastní syntézu vit. C. Ono "poškození" jater vzniká velmi často i po viróze, stačí už pouze v jednom ze čtyř laloků. Pak u některých lidí může být deficit vit. C až ve stovkách gramů, rekord byl naměřen přes 900g! Nicméně naměřený deficit vit. C nad 200g znamená dosti často už vážný stav a je nutné jej začít okamžitě řešit dodáváním vit.C, nejlépe ve formě asrorbátu sodného po menších, ale častějších dávkách, což samozřejmě pomalu, ale jistě tento deficit začne snižovat a problémy se dají pak lépe řešit. O důležitosti vit.C je tady ale již jiné vlákno.
Ahoj Mahatmamahatma píše: ... zistím v priebehu budúceho týždňa v spriatelenej farmaceutickej firme
Johne, rok a pul je dost dlouhy experiment. Mohl bys napsat, co ti ta kura s MMS1 a 2 prinesla nebo odnesla? Mozna do nejakyho vlakna na MMS, aby nas nekdo nemusel presouvat a kritizovat . Predem dik, PavelJohn.D. píše:....Céčko jsem si naordinoval právě po rok a půl trvající kůře s MMS1 a 2. Jako k nahození imunity. Teda kromě jiných vitamínů. ...
Myslím si (po 2,5 měsících užívání) to taky. A to ,,srovnání v hlavě" co píšeš, je naprostý základ.John.D. píše:Je to dlouhá doba, ale já se jen tak motal kolem alternatívek. Věřil jsem MMS jako všeléku, no dneska vím, že je to sakra jinak.
Že ani nepotřebuješ MuDry, aby Tě honili od čerta k ďáblu. Bohatě to zmákneš sám. Kdyby sis tohle vlákno skutečně přečetl, dojdeš na to, že je zde liposomatické C nejen diskutováno, ale že zde také nalezneš návod(y) jak to spáchat po domácku.Kov píše: ... Co si o tom myslíte? ...
Jsem poněkud natvrdlý,..... ale snaživý.....Slavek Krepelka píše:Kov píše: ...
Osobně mi ale víc vyhovuje tohle
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 505#p85505
S laskavým pozdravem, Slávek.
Hele jojobo, slovo jednoduchost vychází ze slůvka jeden a ty jich tam máš hned pět. S pěti to zcela jistě nebude jednoduché už jenom proto že se ti tech pět ingredienci bude v žaludku docela slušně mezi sebou prát s neutralizaci. Já být tebou šel bych na to v skutku tou jednoduší a ověřenou cestou tak jak na to šli naše babičky, přes čerstvé kyselý zely. 10 deko ráno, 10 deko před spaním a za pár dnů zapomeneš i na svou "letní angínu".jojoba píše:Dovoluji si dotaz - rajče+med+sůl+C+paňák .... se mi líbí jednoduchostí,