Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Dotazovna - Vše o zdraví
Re: Dotazovna - Vše o zdraví
Děkuji moc za Vaši ochotu...pokusím se. Je pravda, že mám hodně věcí v hlavě, jinak si to už nedokážu vysvětlit.
díky
díky
-
- Stálý člen
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Jo, zjevně je to tim že ti při studiu moudré houby rozdíl mezi povrchovým a vnitřním ošetřením unikl.ceskymo píše:Tak jsem se na tu moudrou hubu podivala a prijde mi, ze to dela to samy, co roztok HClky, akorat ze huba stoji 20 euro, zatimco HClka je za hubicku
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Houba! A ja to fakt vzala jako huba
Mas pravdu, to mi uniklo... ale kuryrujou se s tim problemy v ustech - a ja jsem si prave v uplynulych par tydnech vylecila bolesti hnedka 3 zubu vedle sebe tou HClkou, tak asi proto mi to prislo bejt stejny ci podobny
Mas pravdu, to mi uniklo... ale kuryrujou se s tim problemy v ustech - a ja jsem si prave v uplynulych par tydnech vylecila bolesti hnedka 3 zubu vedle sebe tou HClkou, tak asi proto mi to prislo bejt stejny ci podobny
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
-
- Stálý člen
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
S tímhle přeparátem jo, no není to její jediná možnost využití ke prospěchu našeho zdravý. Pár hodně zajímavých slov o ní je napr. i tady - http://zeny.e15.cz/clanek/pro-zdravi/ro ... y-i-plisne.ceskymo píše: ale kuryrujou se s tim problemy v ustech
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahoj, trápí mě deprese a úzkosti. Už jako malej kluk jsem byl hodně plachej a bojácnej a měl jsem noční děsy, kdy jsem se bál jít spát. Každopádně jak šel čas, tak se věci moc nelepšily. Rozjela se mi sociální fóbie a deprese. Když už jsem situaci nebyl schopnej vůbec zvládat, tak jsem vyhledal psychiatrickou pomoc. Dostal jsem antidepresiva, která situaci trochu zlepšila, ale nevyléčila. Antidepresiva užívám 5 let a teď jsem na celkem nízkých dávkách, jenže vše se mi zase vrací.
Nechal jsem se proměřit biorezonančně na paraziti na sensitivu. Žádný prý nemám, jen jsem zatížený těžkými kovy, tak detoxikuju. Pleť se mi krásně vyčistila, to jo, ale s psychikou to ani nehlo. Dále jsem zkoušel asi 2 měsíce autopatii z prány a taky jsem nepociťoval pozitivní účinky a to téhle metodě dost věřim. Teď začínám s autpatií z vařeného dechu a zkouším na sobě léčebé kódy.
Tak se pokouším obrátit na Vás, jestli tady náhodou není někdo s podobnými problémy. Nebo jestli nemáte nějakou osvědčenou metodu na tyhle hluboký psychický zranění. Zdá se mi že si něco táhnu z dětství, nebo dokonce z prenatálního vývoje a ne ne to setřást
Díky Tom
Nechal jsem se proměřit biorezonančně na paraziti na sensitivu. Žádný prý nemám, jen jsem zatížený těžkými kovy, tak detoxikuju. Pleť se mi krásně vyčistila, to jo, ale s psychikou to ani nehlo. Dále jsem zkoušel asi 2 měsíce autopatii z prány a taky jsem nepociťoval pozitivní účinky a to téhle metodě dost věřim. Teď začínám s autpatií z vařeného dechu a zkouším na sobě léčebé kódy.
Tak se pokouším obrátit na Vás, jestli tady náhodou není někdo s podobnými problémy. Nebo jestli nemáte nějakou osvědčenou metodu na tyhle hluboký psychický zranění. Zdá se mi že si něco táhnu z dětství, nebo dokonce z prenatálního vývoje a ne ne to setřást
Díky Tom
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=128949#p128949 ...atom píše:Ahoj, trápí mě deprese a úzkosti. ......
... ... Anri ...
PeS: ... viz i příspěvky od Foxe, který měl podobné stavy ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=116579#p116579 ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Depresí se zabývá Jan Zahradník Havelka ve svých videích:
http://www.youtube.com/channel/UCL34otk4IhbVdGDr6oiMcCA
Ty parazity bych si nechala změřit ještě jednou, od někoho, kdo se na ně specializuje. Jestli máš v sobě hodně kovů a takové problémy, je pravěpodobné, že se tam nějaký mohl uchytit. Tipovala bych, že by mohli být v nervové soustavě.
Strachy a úzkosti souvisí s ledvinami, takže by možná pomohlo je vyčistit a posílit.
Taky můžeš zkusit homeopatii.
http://www.youtube.com/channel/UCL34otk4IhbVdGDr6oiMcCA
Ty parazity bych si nechala změřit ještě jednou, od někoho, kdo se na ně specializuje. Jestli máš v sobě hodně kovů a takové problémy, je pravěpodobné, že se tam nějaký mohl uchytit. Tipovala bych, že by mohli být v nervové soustavě.
Strachy a úzkosti souvisí s ledvinami, takže by možná pomohlo je vyčistit a posílit.
Taky můžeš zkusit homeopatii.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Ahoj, všichni si táhneme něco z dětství, jen někdo něco bolestnějšího než jiný, ale fakt všichni. Zabývám se různými psychologickými metodami, protože jsem došla k názoru, že v našich vzpomínkách, tedy spíš v emocích, které jsme kdysi prožili a tělo si je uložilo, je prapůvod všech nemocí. Jestli chceš, ozvi se mi na mail či SZ.atom píše:...Zdá se mi že si něco táhnu z dětství...
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Děkuji moc za Vaše rady a ochotu
Kotvičníkovou nať jsem okamžitě objednal , je mi teda jenom 23, tak uvidím, jak na mě zapůsobí. Určitě Vám tady na fóru pak poreferuju, co to se mnou dělá . Zítra ještě skočím pro magnesium. Jinak v pondělí jdu na plasmu chlamydií, tak si tam rovnou nechám přeměřit ty parazity, jak psala Hela.
Dík, Tom
Kotvičníkovou nať jsem okamžitě objednal , je mi teda jenom 23, tak uvidím, jak na mě zapůsobí. Určitě Vám tady na fóru pak poreferuju, co to se mnou dělá . Zítra ještě skočím pro magnesium. Jinak v pondělí jdu na plasmu chlamydií, tak si tam rovnou nechám přeměřit ty parazity, jak psala Hela.
Dík, Tom
Kondylomy (genitální bradavice) - jak na ne?
Zdravim!
Mate niekto skusenosti s liecbou genitalnich bradavic pomocou MMS, pripadne inymi sposobmi?
Dakujem za kazdu radu.
Mate niekto skusenosti s liecbou genitalnich bradavic pomocou MMS, pripadne inymi sposobmi?
Dakujem za kazdu radu.
recept - samoplátce
Neměl by někdo kontakt na někoho, kdo vystaví recept na samoplátce? Kdyžtak pošlete SZ. Díky. Je to urgentní.
Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Kustovnice
Narazil jsem při hledání vhodných rostlin na zahradu na Kustovnici čínskou. Tady je o ní nějaké video s titulkama. Je to opravdu takový ,,zázrak" jak je uvedené na tom videu? Zkoušel jste to někdo pěstovat? Stojí ty výnosy vůbec za náš čas a místo na zahradě?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
napište jak na Vás působí úplněk.....
http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... osition-10 martin11
http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... osition-10 martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Tohleto je moc zajímavé video o napravovaní pohybových problémů a odstraňování bolestí. Je fajn, že tam dali i nějaké ukázky a rady jak si pomoct v některých případech i sám. Co jsem vůbec nepobral jak může jen působením energie vyrovnat rozdílnou délku nohou bez toho aby fyzicky nahodil klouby na své místo. Natočené to tam sice je,ale pro mě je to takové sci-fi, že se mi tomu ani nechce věřit.