I když Ti bude asi připadat, že to s močákem nesouvisí, při čtení zjistíš, že ano. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... A1#p126528monikag píše: ... mám už 2 roky neustále sa opakujúce zápaly močového mechúra...
Ahoj, Slávek.
I když Ti bude asi připadat, že to s močákem nesouvisí, při čtení zjistíš, že ano. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... A1#p126528monikag píše: ... mám už 2 roky neustále sa opakujúce zápaly močového mechúra...
Dobry den,Jan21 píše:Mam v hlave vlasovce - píska mi v ušiach a zrní zrak. K tomu mám extrémne zhoršené mentálne schopnosti. Je pravda že tieto potvory upchávajú krvnné cesty a nedostáva sa tak dostatok kyslíka do tkanív v mozgu, čo by vysvetlovalo tieto problémy? Ostane mi to už natrvalo? Ďakujem za každé info. Jan
To je homeopatikum. Pomoc může, ale není to to pravé. Zkus to tady. www.naprameni.czmonikag píše:Slavek Krepelka...toto je u nás dostupné...môže byť??? BORAX CH30 Ďakujem...
Ahoj, na meraní parazitálnej záťaže som bol pred dvomi týždňami. Mám plasmódia, vlasovce, pásomnice: taenia a diphyllobotrium, trichomonas v., a taktiež cysty pásomníc (na mozgu budú určite - 4 roky mam problémy s depresiami, úzkosťou, panikou) Užíval som entizol, teraz užívam paraquin a mám nachystaný albendazol a prazikvantel. Do toho sa pôjde po doužívaní paraquinu (chloroquinu) MMS beriem už tri týždňe 3kv. 3x denne.Stando píše: ... Dobry den, dali ste si zmerat parazitalnu zataz, t.j. viete akych mate parazitov? ...
Slávku, MOC a MOC děkuji,a nejen za tuto radu-odkaz!!! Iva E.Slavek Krepelka píše:..Pomoc může, ale není to to pravé. Zkus to tady. http://www.naprameni.cz Ahoj, Slávek
tak to ste na dobrej ceste, vsetko ale treba postupne a treba trpezlivost, je to na dlhu trat. Ja som na 10 dni proti vlasovcovej kury a mozem povedat, ze tinnitus zoslabol, cez den uz nepiska iba rano a vecer a aj to o dost slabsie. Vcelku ma to povzbudilo. Drzim Vam palce, nevzdavajte sa.Jan21 píše: Ahoj, na meraní parazitálnej záťaže som bol pred dvomi týždňami. Mám plasmódia, vlashlave a po tvári, kvôli tomu som nemohol spávať
Uz nevim kde jsem to cetl, ale nekdo psal, ze si nechal udelat Salvii od dvou ruznych poradcu ve stejnou dobu a silne se to lisilo.Kov píše:...přemýšlím na kolik procent to má přesnost diagnozy. ...
Toho se právě obávám. Zkušenosti poradce jsou samozřejmě důležitá věc,ale když jsem byl na Oberonu, tak na obrazovce naskakovaly přesné názvy problémů i parazitů, včetně stupně zamoření-napadení. Možná je to zjednodušeně, ale zdálo se mi, že poradce s tím až takovou práci neměl. Stačilo to přečíst z obrazovky. Teď jde o to, jak je ten přístroj přesný, na kolik může výsledek(odrazy) ovlivnit okolí-další lidi v místnosti, mobily, vysílače, wi-fi v okolí,atd. Třeba: Když mám zaplé repráky u PC a je poblíž mobil, tak je krásně vidět(nebo spíš slyšet) jak mobil hledá signál. Neumím si představit jak může mobil v místnosti kde se měření provádí ovlivnit výsledek. V okamžiku,kdy takový přístroj někomu naměří raka na stupni 3 a ona je to třeba ,,jen" 1 což prý není nic vyjmečného i u zdravého člověka, to může být pro dotyčného naprosto zbytečná psychická zátěž, která naopak může zdraví léčeného člověka spíš uškodit. Proto můj dotaz,zda někdo ověřoval výsledek nějakým spolehlivým způsobem.pavelv píše:Uz nevim kde jsem to cetl, ale nekdo psal, ze si nechal udelat Salvii od dvou ruznych poradcu ve stejnou dobu a silne se to lisilo.Kov píše:...přemýšlím na kolik procent to má přesnost diagnozy. ...