![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
[Take co hodne pomaha je houba reishi, 3xdenne k jidlu 2 tobolky 300mg beru extrakty a take prasek. Zlepsil se i zrak, vidim trochu ostreji a to uz mam 2 dioptrie. K tomu beru take extrakty z shiitake 3x denne 2 tobolky k jidlu s obsahem 300mg.
Zde zalezi na vaze cloveka, pod 65 kg staci 3x denne 1 tobolka, nad 65 3x denne 2 tobolky. ]
Jinak to nejlepsi je Reishi, nejlepe prasek, ten dela aktivni a extrakt uklidnuje (ale rychleji zabere). Obdornici zde doporucuji tak jako tak prasek, v tom je vlastne vsechno.
Muzu jenom potvrdit, ze se neco deje opravdu. Potiz, kterou jsem jenom jakoby hladila a uklidnovala se ukazala (priblizne za 2-tydny) a byla i tydenni bolest nohy tedy paty i me natekla (reakci vidim ale pozitivne), zde jsem mela stale deficit. Vsichni hned navstiv doktora, ortopeda, ale ja vedela, ze je to z tech hub. Tezko nekomu vysvetlis, ze je to jenom reakce na reishi, beru k tomu i shiitake a hericium, hericium zlepsi zaludecni a strevni floru. Take jsem si precetla hodne informaci tedy zkusenosti ruznych lidi a bolest zde byla popisovana. Takze se lidi nebojte pokud Vas zacne neco bolet. Jenom staci vydrzet, po 1 tydnu byla bolest pryc, jenom mirne se neco ozve, ale chcce to cas i nejakey pul rok, nez budeme uplne v poradku.
Je to opravdu jako scanner, ktery prochazi telem a kde je problem se hlasi, nez se telo zbavi nejvetsich problemu a to ja jsem jiz udelala hodne. Pokud je unava staci vzit o neco mene, jen polovicni davku, aby se s tim telo vyrovnalo. A nezapomenout pit cistou vodu nejmene 2 litry, ale to vsichni zde na foru vi.
JInak odbornici doporucuji: Reshi, Shii Take, Hericium, Hlivu ustricnou a neopomenout Cordyceps. Ten zlepsi vitalitu, da hodne sil. Staci tyto 4 druhy a muze se opravdu neco dit. I kdyz treba Coriolus je take dobry na infekce a ruzne druhy viru, Maitake a jeste je proti virum a infekcim Agarius. Ale myslim si, ze to zvladne i houba Reishi, alespon to tak vnimam. Take nalada se vyjasni a clovek i omladne, Reishi pusobi jako AntiAging.
Take existuje krem na plet (tedy na problemovou plet) s pridavkem Reishi, zatim jsem ale nevyzkousela, tak uvidim, mozna si ho jednou koupim a vyzkousim.