Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Chemtrails
-
MIRKO
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Chemtrails
Jseš 1. Anri...přestávám na chemtrails věřit, hezky jsi mi to vysvětlil...a nejdřív jsi zajdu k Mudr. Chocholouškovi, třeba se tam potkáme.
...prosím to dáti do boxovárny. 
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... namísto tudlentěch "keců" mi raději odpověz těch pár otázek, kteréžto jsem položil v předchozím příspěvku, jelikož jinak to totiž bude vypadat, že raději odvedeš řeč "na Chocholouška" než abys musel přiznat, že tvé argumenty nestojí ani za zlámanou grešli ...MIRKO píše:Jseš 1. Anri...přestávám na chemtrails věřit, hezky jsi mi to vysvětlil...a nejdřív jsi zajdu k Mudr. Chocholouškovi, třeba se tam potkáme....
...
----------
... pokud už během psaní příspěvku víš, že by měl být boxovárně, tak ho tam rovnou umísti (/napiš) ... zdejší moderátoři nejsou tvoji poskoci ...MIRKO píše:...prosím to dáti do boxovárny.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema
) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis
) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
Vlčice
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
Chemické ovlivňování klimatu není Bůh, bubák ani yeti, aby se diskutovalo o tom, zda je nebo není.
Chemické ovlivňování klimatu je hmatatelný, viditelný a měřitelný enviromentální aspekt

Chemické ovlivňování klimatu je hmatatelný, viditelný a měřitelný enviromentální aspekt
-
sysel
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Vlčice, Mirko....mate uplnou oravdu a nenechte si rozhodit sandal......
Pište tady sve posterhy, od tohoto toto vlakno je...
Chemaci letaji pliživě po ránu..... :-)
Pište tady sve posterhy, od tohoto toto vlakno je...
Chemaci letaji pliživě po ránu..... :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
sysel
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Dneska jsme uhrabali prirodni oblacnost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Uklidni se, Anri, beru to na sebe, protože já jsem to tady původně dala, tudíž zdiskreditovala mě - spokojený?A(&F píše: ... tak koho tedy ona sněhová koule vlastně "zdiskreditovala" ??? ......
Jakožto "naivní pitomec" stojím na té straně barikády lidí, kteří už mají dost manipulace a zneužívání lidstva, které se děje mnoha způsoby a prostředky, směřující k jejich celosvětovému ovládání .. Chemtrails (a následně i naivní pseudodůkazy, které lze tak lehce vyvrátit
Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Že je klima čím dál tím horší, tak to je jasné.Vlčice píše: Chemické ovlivňování klimatu je hmatatelný, viditelný a měřitelný enviromentální aspekt![]()
![]()
Že je chemické? Asi nejenom chemické, ale i "fyzikální".
Jestli se to úmyslně zhoršuje posíláním speciálních letadel? Třeba taky, ale to nejspíš stojí spoustu peněz, které by se tím pádem díky tomu musely zase nějak vracet - no, možná třeba v budoucnu jo. Jinak se počasí dá zmršit nejen že levněji, ale dá se na tom i vydělat neslušně velký balík - stačí výrazně zdražit kvalitní paliva a lidi úplně sami a dobrovolně budou pálit v kamnech jakýkoli levnější sajrajt - a to je potom vzdoušek
Vycházet z toho, co se dostane do médií? Asi raději ne, tam jsou i takové kraviny jako globální oteplování, globální ochlazování, otrava atmosféry metanem a speciálně tím, který má původ ve bzdění hovězího dobytka atd.
Naši milí vědátoři občas vypotí nějakou blbost a média se toho hned chytí jako výkal košile - no a za pár let opakování toho nesmyslu už nikoho ani nenapadne se na tou nesmyslností zamyslet. Naštěstí se za čas stejným způsobem objeví pitomost přesně opačná, takže se skóre vyrovnává.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
poota píše: Že je klima čím dál tím horší, tak to je jasné.
Radujte se z toho jak je, protože kdyby tak nebylo, bylo by jinak a mohlo by to být daleko horší, třeba 40 dní liják v jednom kuse, jak se píše ve starých legendách, nebo doba ledová, jedová, hladová a prej i žížnivá. No, vlastně jedová je, ale s počasím to souvisí jen trochu díky chemtrails, hladová taky, ale ne zrovna v Evropě, ledová vlastně taky, i když v Antarktidě, kde před cca 2000 - 10000 lety (podle toho kterého věda) bylo mírné podnebí, no a žíznivá vlastně taky, třeba na Sahaře, nebo v Gobi, které prý ještě před několika tisíci lety jen kvetly.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... jj ... "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!" ...Vlčice píše:Chemické ovlivňování klimatu není Bůh, bubák ani yeti, aby se diskutovalo o tom, zda je nebo není.
.....![]()
![]()
) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... sry, Hanko, ale nemyslel jsem nikoho konkrétního ...hanka píše:Uklidni se, Anri, beru to na sebe, protože já jsem to tady původně dala, tudíž zdiskreditovala mě - spokojený?...
... já také, ale zároveň budu aj "prudit" proti nesmyslným tvrzením a oblbování ...hanka píše:.... stojím na té straně barikády lidí, kteří už mají dost manipulace a zneužívání lidstva, které se děje mnoha způsoby a prostředky, směřující k jejich celosvětovému ovládání ..
...
) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
A(&F) píše: ... "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!" ...
S laskavým pozdravem, Slávek
-
eXiT
- Starší člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
Na chemtrail nějak moc nevěřím, to by museli trávit celou Evropu,
to už by se muselo něco dít, protože ty následné otravy se týkají i elit a nevím jestli by nerevoltovali,
nevěřím že by se v klidu nechali trávit s obyčejným lidem, jedině snad
kdyby to eliminovala becherovka a jiné podobné nápoje což by vysvětlovalo že jsou v pohodě ač na šrot.
No ale meteorologické zbraňové systémy, to už je jiné kafe a troufám si tvrdit že velmoci je mají a vesele je testují.
to už by se muselo něco dít, protože ty následné otravy se týkají i elit a nevím jestli by nerevoltovali,
nevěřím že by se v klidu nechali trávit s obyčejným lidem, jedině snad
kdyby to eliminovala becherovka a jiné podobné nápoje což by vysvětlovalo že jsou v pohodě ač na šrot.
No ale meteorologické zbraňové systémy, to už je jiné kafe a troufám si tvrdit že velmoci je mají a vesele je testují.
Věř, však komu věříš, měř.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To je právě to přehánění. Jenom Ruzyně má průměrný provoz kolem 45 letadel dolů a nahoru za hodinu, a to je relativně provinční letiště v rámci Evropy. Je celkem nasnadě, že drtivá většina uváděných stop jsou contrails a ne chemtrails. Je třeba si uvědomit, že i množství nespálených "Volatile Organic Compounds" VOC (Reaktivních Organických Sloučenin) je faktorem v tom, do jaké míry v dnešní době toto komerční a vlastně nechtěné osévání atmosféry způsobuje popisované mlhoviny, oproti řekněme roku 1980. To ani nemluvě o velikosti letadel oproti Tůčkům a Iliušinům té doby. No a pak máme kolem Německo, Holandsko, Itáli atd, což je celkem za rohem, které produkují taky hromady toho sajrajtu, nemluvě o vojenském leteckém provozu. U letišť je docela dobře cejtit, jak ten blbě spálený petrolej smrdí. No a to už jsme jen kouda odeXiT píše:Na chemtrail nějak moc nevěřím, to by museli trávit celou Evropu, ...
Nicméně je naivní si myslet, že ty sajrajty, včetně biochemie, testovali již v padesátých letech pro srandu králíkům a že toho nechali, zvláště pak ve světle celkem nedávné dohody mezi Kanadou a USA o vzájemné informovanosti o pokusech na danné téma.
S laskavým pozdravem, Slávek.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
... nechci předjímat, ale jelikož nevím, zda ten smailík s "kroutícíma vočima" mi nebyl náhodou udělen z důvodu dlouhodobého pobytu některých vezdejších (ve vzdálené "zemi žabožroutů"), kde v odloučení, odříznuti od daleké domoviny přestali sledovat vývoj "domácí filmové tvorby", tož tady máš Slávku onu dotyčnou filmovou hlášku ...Slavek Krepelka píše:A(&F) píše: ... "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!" ...![]()
[youtube][/youtube]
... to, jestli bys ji (se svým vztahem k TV) vůbec podchytil, je už věc jiná ...
...
) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Návrh ...
... jelikož se zde čím dál tím intenzivněji probírá důsledek obojího, tak co kdybychom zdejší vlákno přejmenovali na: ... "Chemtrails + Contrails" ... ??? ...
Si to domluv s Rivalem, je to jeho vlákno. Já mu ho přejmenovávat kvůli pár příspěvkům nebudu ani náhodou. Nevidím důvod. Navíc už má dlouhou tradici s tímto jménem. SDK
Si to domluv s Rivalem, je to jeho vlákno. Já mu ho přejmenovávat kvůli pár příspěvkům nebudu ani náhodou. Nevidím důvod. Navíc už má dlouhou tradici s tímto jménem. SDK
) ...