Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne ned 14 říj 2007 21:16, celkem upraveno 1 x.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kruhový objezd

Příspěvek od Palo »

Peter píše:Ti Angličani se zbláznili!
Žádný div, že je bůh zatratil a poslal na ostrov!
Kurňa, co to je? To je kruháč s parkpacem?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

kruháč

Příspěvek od la »

Čtyřproudý Kruháč,jehož všechny příjezdy jsou kruháče ,ale úplně nejzajímavější pro evropského řidiče je ,že se tam jezdí vlevo.Přednost mají vozidla jedoucí po kruhovém objezdu?????Taky jsou tamv anglii křižovatky kde je na všech čtyřech silnicích značka stůj dej přednost v jízdě.Jede kdo přijel první....to by u nás nešlo.

xzzzx
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

kruháč

Příspěvek od xzzzx »

Taky sem o tom neco cetl. To bylo postaveno pred duchodovou reformou. Vydite ty prechody pro duchodce ne? Osvecilo se to tak hned v tom meste udelali dalsi. Neco podobneho zacinaji delat v cesku, ale v jednodusi verzi. Jenom ti nasi Ing. to nechapou a delaji to tak jednoduchy. :D

Svět zboř! Já budu stát.
xzzzx
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Los

Příspěvek od xzzzx »

Panove premyslim ze si poridim Losa! Na leonardu sem zaslech ze jeden Los vyprodukuje za jeden rok 100kg METANU nebo co. Dalo by se to i pomerne dost dobre z automatizovat. Do huby trachtyrek a doprd... hadicku primo do kotle (bez ventylu!)a je to. Plnil by rovnou funkci zasobniku a tlakove nadoby. Staci pak jen vystelovat spravne davkovani smesi aby to moc nezralo a nemusel porad cistit horaky na kotlu. Kdo de dotoho semnou? ;)
Tak sem trochu premyslel a to davkovani nebude tak zhave. staci dat pred kotel probublavac a odkalovac. :D

Svět zboř! Já budu stát.
la
Zasloužilý člen

los

Příspěvek od la »

A co zášleh???Mohlo by to chytnout zpětný chod.Nebo taky tik tak .AHHA dvoutaktní LOS.

tbest
Zasloužilý člen

Re: kruháč

Příspěvek od tbest »

S křižovatkou, kde byly 4stopky, jsem se setkal ve státech. Hádejte kdo vyrazil první :D . Doma mi to nikdo nevěřil. Ten kruháč na obr. vypadá, že uprostřed se jezdí po ''evropsku'', tedy do prava. Pokud jo, tak je to geniální. :!:

la
Zasloužilý člen

kruháč

Příspěvek od la »

Máš pravdu v prostředním po evropsku,ale v příjezdových opačně.Geniální.

xzzzx
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Vojna je vojna...

Příspěvek od xzzzx »

Vážený pane prezidente,
Obracím se na Vás s prosbou o zproštění povinné vojenské služby vzhledem k obtížné rodinné situaci, ve které se nalézám:
Mám 24 let a oženil jsem se s vdovou ve věku 44 let. Má manželka má dceru ve věku 25 let; shodou okolností se stalo, že s touto dcerou mé manželky se oženil můj otec, čímž se stal mým zetěm, neboť si vzal mou dceru. V této souvislosti je má dcera zároveň i mou macechou.
Mé manželce a mně se v lednu narodil syn; toto dítě je bratrem manželky mého otce, tedy jeho švagrem. Zároveň, jakožto bratr mé macechy, je i mým strýcem, to znamená, že můj syn je mým strýcem.
Manželka mého otce, tedy má dcera, porodila na Velikonoce chlapce, který je zároveň mým bratrem, neboť je synem mého otce, a zároveň i vnukem, protože je synem dcery mé manželky.
Jsem tudíž bratrem svého vnuka, a vzhledem k tomu, že jsem manželem tchyně otce tohoto dítěte, jsem tedy v postavení otce svého otce a zároveň i bratrem jeho syna. Jsem tedy sám sobě dědečkem.
Z těchto důvodů Vás, vážený pane prezidente, prosím o zproštění vojenské služby, neboť, jak známo, zákon nedovoluje povolávat do armády zároveň dědečka, otce i syna z jedné rodiny.
Věřím, pane prezidente, že projevíte pochopení pro mou situaci.
S pozdravem

Svět zboř! Já budu stát.
xzzzx
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

parkovani

Příspěvek od xzzzx »

Tak parkuji policajti. Stalo se dne 23.8 v Břeclavi. Vystoupil z vozu civilista nechal otevreny vuz v cetne oken a sel nakupovat. Prvni do firmy vynarske potreby a pak do naradi IVK. Jak muzete vydet je vedle parkoviste. Zajimavost tohoto parkoviste je ze ho z velke casti dotovala EU a po kolaudaci to mesto pronajalo soukrome firme, ktera hned postavila parkovaci hodiny.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) xzzzx dne sob 08 zář 2007 9:20, celkem upraveno 1 x.

Svět zboř! Já budu stát.
Zatial XXX

Z práce

Příspěvek od Zatial XXX »

Pozor pri domácich prácach!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Návštěvník

elektrolýza

Příspěvek od Návštěvník »

Konečne som sa začal venovať Elektrolýze.
Včera som sa stretol s Lýzou. Ešte pohľadať niekde Elektru, čo bude asi ťažšie. Otázne je aká bude efektivita.

To nič, už blbnem.

Peter
Zasloužilý člen

Jeden pracovní

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 22:41, celkem upraveno 1 x.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Krize?

Příspěvek od Iv »

Smazáno
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 15 říj 2007 18:55, celkem upraveno 1 x.

habana

Re: Krize?

Příspěvek od habana »

Iv píše:Vážení přátelé,již delší dobu pozoruji forum a je mě na nic.To jsou záměrné provokace,nebo co?Pokud se to neuklidní,tak se hádejte a napadejte navzájem,jak hrdlo ráčí.Ale vždycky si klaďte otázku,když někoho podezíráte,jaký z toho má asi prospěch,myslím že žádný,nikdo z nás,jen jsme se tady dali dohromady v dobré víře a mám dost velký strach jen z toho,aby se toto forum nakonec nepodařilo zničit.Pokud se to tady neuklidní,nepřidám ani jeden příspěvek a odmítám komunikovat.Smažte se,když chcete dál,ale je to blbost,to co tady předvádíte!
Moc tě nechápu, milý příteli. Cože se tu děje ?
Poslední a NAPROSTO NEJVĚTŠÍ PRŮSER ZE KTERÝHO MI BYLO NA NIC co sem na tomto foru zaznamenal byl ten, že jaksi někdo z "rádců" nevěděl jakej je rozdíl mezi kW, Wh a kWh.
A kdo to tehdy vodsral? Habana. Ten hňup, kterej jaksi na to poukázal, že je jaksi něco v řadách našich smělých rádců v nepořádku.
Blbec jeden habana, jaksi poukázal hlasitě na to, že jeden z "rádců" nezvládá základní fyzikální jednotky a pojmy... no byl to strašnej trapas.
Mam to najít ???? :roll: :roll:
To vostatní, to co se tu teď děje je myslím dost volným pokračováním toho všeho co následovalo.
IV, ty jsi pokud vím vysokoškolsky vzdělán a o to mi je smutněji, když čtu to, co to tu vlastně píšeš. :roll: :roll:
A věř mi, že toto není opravdu téma na relax ke kávičce. Je podle mne dost žhavé.
...a mezi námi, Iv, taky už jezdíš? :roll: :roll:
... A měl sem tě rád. Budeme se určitě smažit.
S kym ale, to se obávám že nám řeknou až přímo u kotle... :shock: :shock:

Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“