V dobách, kdy tu neomezeně vládnul váš oblíbený Anri stačil na ban zdvižený palec. Mám spočítat, kolik jich od tebe za rozdmýchávající příspěvky dostal Mahatma?sisa píše:Poprosila bych odkaz na oheň rozdmýchající příspěvky.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Nový Globální moderátor (moderátorka)
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový Globální moderátor (moderátorka)
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Navare, tebe jsem považoval za inteligentního člověka, nechápu, jak ses mohl přidat k téhle zvůli.NAVAR píše:
Na mne jsi zapomněl.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je můj poslední příspěvek k tématům, které vznikly na základě Anriho samovládcovství. Dokud my, co si uvědomujeme, že pravidla jsou potřeba, nepřestaneme reagovat na vaše nesmyslné výpady, nikdy to neskončí.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Myslím že je to vzájemné.Ilem píše:Navare, tebe jsem považoval za inteligentního člověka, nechápu, jak ses mohl přidat k téhle zvůli.NAVAR píše:
Na mne jsi zapomněl.
A lepší být za blba než "přizdisráče".
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Mnom, mám tu už dva bany nafurt a jeden na IP ( ten je extremně trapný ) Další ban snesu.
NAVAR je jeden z mála lidí, které bych rád poznal osobně.
Je to natolik silná osobnost, že za své názory, ve kterých si nebere servítky a není pokrytecký nedostal ban.
Není to bůh, je to jen člověk a jistě má své chyby, ale v tomhle se za něj stavím.
huhu, django1
NAVAR je jeden z mála lidí, které bych rád poznal osobně.
Je to natolik silná osobnost, že za své názory, ve kterých si nebere servítky a není pokrytecký nedostal ban.
Není to bůh, je to jen člověk a jistě má své chyby, ale v tomhle se za něj stavím.
huhu, django1
.
ďakujem za radu, ale nejde to... synonymum pre Vysírač v slovečine je Ilem... ale to už je obsadené...Ilem píše:Mimo téma (offtopic)Mahatmo, měl by sis změnit nick. Jak se slovensky řekne Vysírač? Kdyby tu takoví, jako ty, stále neprudili, už by byl dávno klid.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Myslím že Ilem zas tak špatný kluk není, to samí jak Poota, hlavně když se nedomluvíte tak se nedá nic dělat
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... Lájošu, ... jo, vo tom mi ještě chvíli chvíli vyprávěj ... ...lajos píše:Myslím že Ilem zas tak špatný kluk není, to samí jak Poota, ....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... Ileme ... to blbý provokování, to ti vždycky šlo ... na to seš fakt kadet ... a postupně jsi tomu ještě přidal manipilace ... gratuluju !!! ... fakt dobrej směr !!! ... ...
... teda vyste neuvěřitelná skvadra ...
... pak ještě pak tohle: ...
... mmch, Sisa tě slušně požádala, abys jí sdělil, které příspěvky považuješ za "rozdmýchávací" ... a jak ses zachoval ?? ...... naprosto stejně "nízce" jako Křepelka, když mě v MIRKO-vlákně několikrát nepravdivě nařkl, ale když jsem po něm chtěl zdokladovat, kde a čím se tak stalo, tak stejně jak nyní teď ty, si Slávek hrál na "mrtvýho brouka" ...... ale jinak se moc hezky schazuješ před ostatními lidmi čtoucí tyto vlákna ...... a že těch lidí v posledních dnech není zrovna málo ... ...
... Anri ...
-----------------------
PeS: ... ale jinak seš to stále ty ... viz např. můj příspěvek z 13 bře 2015 14:07 ...
... vznikly ?? ... a kdo ta témata vyrobil ?? ... já snad ?? ... ... Ileme, nebyl jsi náhodou jedním z těch, kdo je pomáhal stvořit ??? ... ...Ilem píše:Tohle je můj poslední příspěvek k tématům, které vznikly na základě Anriho samovládcovství.
... ... jaký naše nesmyslný výpady ... ?!! ... probůh, o čem to mluvíš ??? ...... dyť se podívej, co tu posledních pár dnech "houfně blejete" ... ty, a.b., Hanka ...... nebo to z vaší strany snad nejsou výpady ?? ... ještě ke všemu ještě lživý, těžce vycucaný z prstu ?? ...Ilem píše:Dokud my, co si uvědomujeme, že pravidla jsou potřeba, nepřestaneme reagovat na vaše nesmyslné výpady, nikdy to neskončí.
... teda vyste neuvěřitelná skvadra ...
... pak ještě pak tohle: ...
... poslyš, to tu opravdu chceš znovu probírat to, jenž už jsme již (dle mého názoru) dostatečně rozebrali v http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=137715#p137715 ??? ... ...Ilem píše:V dobách, kdy tu neomezeně vládnul váš oblíbený Anri stačil na ban zdvižený palec.
... mmch, Sisa tě slušně požádala, abys jí sdělil, které příspěvky považuješ za "rozdmýchávací" ... a jak ses zachoval ?? ...... naprosto stejně "nízce" jako Křepelka, když mě v MIRKO-vlákně několikrát nepravdivě nařkl, ale když jsem po něm chtěl zdokladovat, kde a čím se tak stalo, tak stejně jak nyní teď ty, si Slávek hrál na "mrtvýho brouka" ...... ale jinak se moc hezky schazuješ před ostatními lidmi čtoucí tyto vlákna ...... a že těch lidí v posledních dnech není zrovna málo ... ...
... Anri ...
-----------------------
PeS: ... ale jinak seš to stále ty ... viz např. můj příspěvek z 13 bře 2015 14:07 ...
A(&F) píše:... ... a nejsi to náhodou Ty, kdo zde jediný si teď "hraje se slovíčky" ?? ... ...Ilem píše:Slovíčkaříš. Dobře, opravím to tak, aby to bylo jednoznačné, .......
Ale fakt už mě to nebaví, je to poslední můj přispěvek do tohoto zbytečného vlákna.
... Ilemku ... všímáš si, že se chováš přesně dle schématu, které se nedávno Hanka snažila přiřknout mé osobě ?? ...
... tedy: ... vezmeš sklenici s vodou a doplníš ji až po okraj následným šťouráním se v ní pokusíš "rozpoutat bouři" no a když se Ti to nepovede, tak tu vodu otráveně vyleješ (za neustáleho mrmlání, žes to neměl zapotřebí, přestožes to byl jedině Ty, kdo otočil oním pomyslným vodovodním kohoutkem) ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
Nikdo není 100% špatný stejně jako nikdo není 100% dobrý, akorát někteří v tom lítají takříkaj od zdi ka zdi.lajos píše:Myslím že Ilem zas tak špatný kluk není, to samí jak Poota, hlavně když se nedomluvíte tak se nedá nic dělat
Na to funguje pravidlo že člověka nejdříve musíte pořádně "vybudit" aby se "rozkmital" a pak víte s kým máte tu čest.
Ten kdo nemá "feedback" tak je nestabilnější už od samého začátku.
-
- Zasloužilý člen
Tohle je pěkně řečeno. Napadlo mne to sem dát v souvislosti s navrhovanou změnou pravidel. Nedávám to sem kvůli "fire", je to pro poučení.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
hele všichni čtoucí a zamotaní a namočení do této diskuze....známe se všichni osobně ze setkání, snad mimo křepelky, který byl až na tom posledním na podzim...a ani tam jsem ho ho vlastně nepoznal, jen jsme se představii...."já jsem já...a jak se máš....." v očích Křepelky jsem tenkráte viděl, když uslyšel martin11...aha, to je ten zoufalec, co nic neví a hrabe se do magnetizmu... s tím si nemám co povídat....no a tak jsme si nic nepovídali....možná, že to i bylo takto lépe. Asi by ho nikdy nezajímala "puf-puf" lodička nebo "vrtulka" nebo jakákoliv jiná blbost, co jsem na setkání vždy přivalil..bylo citelné, že si opravdu nemáme co říci...no tak jsme si nic neříkali...
Jiné to je s anrim, pootou, ilemem, adamem, Barbuchou, lajošem a mnoha dalšími...a to vždy ve velmi přátelském tónu a ovzduší.
a hle co se nedávno nestalo...Vlčice, nyní i Hanka v jakémsi sporu s tehdejším moderátorem Anrim, za podpory křepelky vyvolali diskuzi do které se namotali příznivci obou stran...ti mohli být v klidu a míru někde za zdí a jen sledovat co že se to děje...průběh znáte...anri na sobě nenechá štípat dříví, Vlčice potichu zmizela v brdských lesích, křepelka odletěl za velkou louži a zbytek světa se "hádá"dále...Anri se naštval na Ilema ....benda na martina11, poota neví kde mu hlava stojí...Hanku tady někdo ohodnotil???!!!...nevím jestli ji osobně znám, do sekce léčitelství moc nechdím...no a Rival....jeho reakce jsme zaznamenali ....osobní názor....nic moc, na to že je majitelem FuP.
...všichni jak tu jsme, jsme najednou rozděleni na dva tábory. Mohl bych napsat SZ tu i tam, nechte toho...
takže ..hej vy dva Anri a Hanka, nechcete toho už nechat, oba jste vzájemně ublíženi a není nikdo, kdo by Vás rozsoudil...ten přektucuje to a onen překrucuje to překroucené. někdo dává jen fakta, ten druhý je neakceptuje... a furt dokola...tím, že se do toho namotali další, např martin11, ilem , benda atd a je jedno na kterou stranu latentně vzniká i mezi přáteli jakési nepřátelství....
...tak....a jak dále....čo bolo, to bolo, těrazky....co si takhle poslat navzájem a ....jinak to nevidím - jinak to nepůjde....mě osobně to opravdu nebaví....a myslím i všechny čtoucí zde...... martin11
Jiné to je s anrim, pootou, ilemem, adamem, Barbuchou, lajošem a mnoha dalšími...a to vždy ve velmi přátelském tónu a ovzduší.
a hle co se nedávno nestalo...Vlčice, nyní i Hanka v jakémsi sporu s tehdejším moderátorem Anrim, za podpory křepelky vyvolali diskuzi do které se namotali příznivci obou stran...ti mohli být v klidu a míru někde za zdí a jen sledovat co že se to děje...průběh znáte...anri na sobě nenechá štípat dříví, Vlčice potichu zmizela v brdských lesích, křepelka odletěl za velkou louži a zbytek světa se "hádá"dále...Anri se naštval na Ilema ....benda na martina11, poota neví kde mu hlava stojí...Hanku tady někdo ohodnotil???!!!...nevím jestli ji osobně znám, do sekce léčitelství moc nechdím...no a Rival....jeho reakce jsme zaznamenali ....osobní názor....nic moc, na to že je majitelem FuP.
...všichni jak tu jsme, jsme najednou rozděleni na dva tábory. Mohl bych napsat SZ tu i tam, nechte toho...
takže ..hej vy dva Anri a Hanka, nechcete toho už nechat, oba jste vzájemně ublíženi a není nikdo, kdo by Vás rozsoudil...ten přektucuje to a onen překrucuje to překroucené. někdo dává jen fakta, ten druhý je neakceptuje... a furt dokola...tím, že se do toho namotali další, např martin11, ilem , benda atd a je jedno na kterou stranu latentně vzniká i mezi přáteli jakési nepřátelství....
...tak....a jak dále....čo bolo, to bolo, těrazky....co si takhle poslat navzájem a ....jinak to nevidím - jinak to nepůjde....mě osobně to opravdu nebaví....a myslím i všechny čtoucí zde...... martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
To chce klid, teď si ho tedy užívám, je tady na FUP mnohem klidněji a i mne to více baví sem tam něco napsat.martin11 píše::
Hele, ono prostě pokud Ti není někdo nakloněn a vyloženě Ti nejde po krku tak proč se s ním bavit že.? Je spousta jiných lidí kteří nejsou nadutí a jsou fajn. Znám člověka který se díky svému vzdělání byl schopen bavit jak s profesorem, tak i se žebrákem. Opravdový člověk totiž se umí totiž přizpůsobit jakékoliv úrovni.
A taktéž každý má právo si společnost vybrat.