Neznám tě,nechápu....mocný čaroděj? ?? V pohodě? 30.4. už bylo...Vlčice píše:Ach Feldo,
takový mocný čaroděj a štěkáš tady, jako domovnice na pavlači.
Máš to zapotřebí?
V životě by mne nenapadlo ti napsat,že štěkáš jako ...cokoliv,ale což...
Neznám tě,nechápu....mocný čaroděj? ?? V pohodě? 30.4. už bylo...Vlčice píše:Ach Feldo,
takový mocný čaroděj a štěkáš tady, jako domovnice na pavlači.
Máš to zapotřebí?
Podpis VlčiceE_man píše:Někdy se stane, že můžeme mít cokoliv před očima a nevídíme to!
To je i můj případ.
... ...... já ?? ... opravdu ?? ...Jerry.M píše:To ty si toto forum otrávil dokonale. Chcel si sa údajne očistiť, to čo robíš neni tvoje očistovanie, ale urážanie a hádzanie špiny na všetkých čo sa ťa len trochu niečim dotkli. To prečo je teraz forum tam kde je, tak to je len tvoja zásluha a nikoho iného
No, nepodíval jsem se a hlavu si z toho nedělám.A(&F) píše:... na podpis Vlčice ses měl podívat o pár hodin dříve (a ne ho s tím mým srovnávat až poté, co ho dnes po několika dnech změnila ...
Asi takJerry.M píše: Každý, kto by len z polovice vyplodil tolko urážok a nadávok na niekoho iného by bol už dávno natrvalo zabanovaný. Rival zobud sa!!!!!!
Rozumím ti, ale byl jsem nucen řešit jiné, mnohem závažnější problémy. Vím, že mne to ve vztahu k fóru příliš neomlouvá. Nicméně jsem se tady aspoň pokusil vytvořit podmínky k diskuzi bez banování a strachu vyjádřit se.felda píše:No nedá mi to, zase se tu rozepíšu... Rivale, chápu,že to děláš ve volném čase. Je tu ale trochu problém. Jmenuje se to ..nebezpečí z prodlení. Ona lidská psychika má některá úskalí a jedním z nich je faktor času a křivda. Víš ono zachraňovat zemřelého pacienta lze ,ale asi jen ve Startreku...