Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Rezonance
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
rezonance
Neříkám že všechno bude jen z mé hlavy .Klidně si něco vemu z Kanareva ten je poslední dobou můj oblíbenej něco i z Meyera prostě můj názor.I od jiných autorů.Obrázek si můžete udělat sami.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Iv
Chtěl bych poděkovat autorovi tohoto vlákna za trpělivost ,myslím sice že je tu poněkud převláknováno,ale proč neudělat nějaké shrnutí mě i vám známých skutečností.Třeba se k něčemu dopracujem.Ovšem jaký tomu dát název aby hodně nadzvedl ze židle? COP=???
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pro Sao
,lajos píše:vystřel a neváhej
nebo Tě brzy poprosím o elektroniku na D14,
no a jak to budeš dělat, tak už nebudeš mít čas psát.
K.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
ano
Srandu v podstatě ano, ale když mi to někdo udělá, tak by mi to ušetřilo trochu času, doufám ,že mi to promineš.
K.
K.
-
- Zasloužilý člen
Karel m
Hm, kolik dáš? za hotovku, víš kolik stojí?(asi 150,-) víš kolik ušetříš času? asi tolik co o tom nebudeš znát, co a jak funguje.
Tady bude platit asi jako s manželkou-nikomu nepučovat- neboli přijít na některé věci sám. Za prachy jsou jen cukrbliky, nebo li levné cetky, což ta elektronika cenově je!
Tady bude platit asi jako s manželkou-nikomu nepučovat- neboli přijít na některé věci sám. Za prachy jsou jen cukrbliky, nebo li levné cetky, což ta elektronika cenově je!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ano
pokud chceš investovat do generátoru, tak doporučuji: http://www.conrad.cz/generator-funkci-pcg-10+dp35893/ je to tentýž se kterým jsem měřil rezonanci. Umí spoustu věcí, včetně toho, že si na obrazovce namaluješ libovolný průběh a on ho cycklicky opakuje se zvolenou frekvencí. Super věc a už šetřím na svůj. Tenhle jsem měl půjčený.Karel m píše:Srandu v podstatě ano, ale když mi to někdo udělá, tak by mi to ušetřilo trochu času, doufám ,že mi to promineš.
K.
Za něj už dáš jen koncový tranzistor.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
Už Vás nebudu napínat na skřipec
Takže -- po dlouhé úvaze a po přečtení jeho příspěvků , jsem se rozhodl , že ten který dokáže pořádně nadzdvihnout ze židle , jak píše La , je jediná možná osoba na fóru . —
Proto bych po něm a pro jeho drzost navrhoval , aby se vlákno nazvalo : “ SAO “
Proto bych po něm a pro jeho drzost navrhoval , aby se vlákno nazvalo : “ SAO “
-
- Zasloužilý člen
se svolením La
-- sz - od La --
Od: la
Komu: sao
Zaslal: st 12 září 2007 9:30
Předmět: hlasování
Otázky do hlasování co takhle :
1. nezamknout i komentář je potřeba.
2. zamknout jen pro skupinu ..
3 zamknout ať je nějaká legrace.
4. zamknout pro La a sao.
5. zamknout pro La.
6. je to celé blbost.
7 přejmenovat na INVENTURA a nechat volné
8 a já dodávám -- zamknout pro všechny , včetně - sao - a odemknout , až nastane čas
Od: la
Komu: sao
Zaslal: st 12 září 2007 9:30
Předmět: hlasování
Otázky do hlasování co takhle :
1. nezamknout i komentář je potřeba.
2. zamknout jen pro skupinu ..
3 zamknout ať je nějaká legrace.
4. zamknout pro La a sao.
5. zamknout pro La.
6. je to celé blbost.
7 přejmenovat na INVENTURA a nechat volné
8 a já dodávám -- zamknout pro všechny , včetně - sao - a odemknout , až nastane čas
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
co tam bude?
Bude tam bifilární cívka ? Ta by neměla v inventuře chybět.
K.
Tesla byl znám svými pokusy s vysokým napětím. Udivoval publikum svými demonstracemi strojů, produkující vysoké napětí, které by se nám mohli v dnešní době zdát primitivními, ale na tu dobu Tesla dokázal plně využít veškerý potenciál cívky a kondezátoru. Jeho speciální konstrukce cívek - dvojité vinutí, sériově-paralelní zapojení dávalo zařízením jiné vlastnosti, než bychom čekali. Navzájem budící se bifilární cívka, pokud pracuje v rezonanci, je schopna překonat induktivní reaktanci. Jelikož v cívce nepůsobí elektormotorická síla, napětí rychle vzrůstá a tepelné ztráty jsou velmi malé. Oscilace jsou udržovány přebytkem náboje, které jsou čerpány z jejich hybných momentů. Jednoduše, těsně před zátěží je odbočka, která vrací nepatrnou část energie zpět do oscilačního systému. Takový přístroj je nezbytné nejdříve "nabít", a poté je možno jej připojit k zátěži, bez vnějšího přísunu energie. Nejedná se o žádný akumulátor, ale využívá se nejspíše kmitání atomů, které generují slabý náboj pro udržování oscilací. Dalo by se říci, že je to vlastně taková malá atomová elektrárna, vužívajíc kmitání atomů a pracující na elektromagnetickém principu.
To je kus trosky článku , který byl na http://forum.sgc-web.com/viewtopic.php? ... view=print
K.
Tesla byl znám svými pokusy s vysokým napětím. Udivoval publikum svými demonstracemi strojů, produkující vysoké napětí, které by se nám mohli v dnešní době zdát primitivními, ale na tu dobu Tesla dokázal plně využít veškerý potenciál cívky a kondezátoru. Jeho speciální konstrukce cívek - dvojité vinutí, sériově-paralelní zapojení dávalo zařízením jiné vlastnosti, než bychom čekali. Navzájem budící se bifilární cívka, pokud pracuje v rezonanci, je schopna překonat induktivní reaktanci. Jelikož v cívce nepůsobí elektormotorická síla, napětí rychle vzrůstá a tepelné ztráty jsou velmi malé. Oscilace jsou udržovány přebytkem náboje, které jsou čerpány z jejich hybných momentů. Jednoduše, těsně před zátěží je odbočka, která vrací nepatrnou část energie zpět do oscilačního systému. Takový přístroj je nezbytné nejdříve "nabít", a poté je možno jej připojit k zátěži, bez vnějšího přísunu energie. Nejedná se o žádný akumulátor, ale využívá se nejspíše kmitání atomů, které generují slabý náboj pro udržování oscilací. Dalo by se říci, že je to vlastně taková malá atomová elektrárna, vužívajíc kmitání atomů a pracující na elektromagnetickém principu.
To je kus trosky článku , který byl na http://forum.sgc-web.com/viewtopic.php? ... view=print
-
- Zasloužilý člen
MEGA TURBO
Nebóój -- i cívka bude , jenom co dokončím todle tady , ke kterému mně inspiroval Iv , tak bude i cívka a bude se rezonovat
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.