Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
habana

Re: DD a MAYER

Příspěvek od habana »

sao píše:Koukněte se na ta videa a zamyslete se. --- dí Novák

Myslel tím ta videa od Mayera apod.
A chtěl tím určitě říct , že je tam vše zastřeno a podáváno záměrně tak , aby do toho nikdo neviděl a všichni mysleli , že to jezdí.

Máš pravdu.
Za to na videích vod Mima je to všechno jasný. :roll: :roll:
Vše je tam podáno tak, aby bylo jasné, že to jezdí. :roll: :roll:
Naposledy upravil(a) habana dne stř 12 zář 2007 17:34, celkem upraveno 1 x.

nanopile
Stálý člen

Příspěvek od nanopile »

Auto na palivový článok

Objednávkové číslo: 198062

pre deti staršie než 14 rokov
vytvára vodík z destilovanej vody
Zažite sľubnú technológiu 21. storočia a postavte si vlastné auto na vodíkový pohon! Táto stavebnica auta s pohonom na palivový článok využíva inverzný PEM palivový článok (membrána na výmenu protónov), ktorý funguje oboma smermi: ako elektrolyt (na vytváranie vodíka z vody) a ako zdroj prúdu (na vytváranie prúdu z vodíka). Po vytvorení vodíka ho palivový článok dokáže premeniť na elektrickú energiu, ktorou poháňa motor Vášho auta. Keď je auto poháňané vodíkom, blikajú na motore dve svetlozelené LED diódy. Auto samo obíde všetky prekážky, ktoré má v ceste. Zabáča a cúva tak dlho, kým sa cesta pred ním neuvoľní.
Technické údaje:Vhodné pre deti staršie než 14 rokov; rozmery: (D x Š x V): 240 x 110 x 90 mm.

Nie je to Liaz ale ide a nedymí

Cena: 2190.00 SKK

:lol:

Edgar
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Lubošův čmoud

Příspěvek od Edgar »

Myslím že krom oleje jak mim správně poznamenal je problém i s vytvářením rozličných oxidů dusíku. Dým z oleje se dá přežít ale oxidy N2 jsou přímo jedovaté. Vznikají při spalování za pomoci vzduchu a vysoké teploty. Částečně se to dá řešit přisáváním aerosolu vody, který srazí teplotu spalování.
Hodně zdaru
Edgar

To MIM: už nečteš SZ vůbec? Moje SZ pro tebe jsou dlooouho bez odpovědi.

Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Jsem nas....

Příspěvek od Mim »

Novák píše:Jsem nas... sám na sebe,že nemám tolik vědomostí a zkušeností.Jsem nas.. na všechny replikátor,kterým všechno chodí a nikdo vlastně neví jak.Jsem
nas... i na Mayera a DD,protože tenhle problém s tím smradem museli taky řešit.A o co vlastně jde?Edgar se trefil!!Při spalování vodíku vzniká ve spalovací komoře poměrně vysoká teplota /přes 2400st. převzatý údaj od profesionálů/ a z dusíku se stává velice reaktivní plyn.Vznikají různé dusitany a dusičnany,oxid dusný a dusičný a z jednoho takovýho sajrajtu se mimochodem vyrábí i takzvaný "RAJSKÝ PLYN".
Tady končí veškerá sranda
Když jsem si loni hrál s malými motorky,tak to byla jenom taková sranda a škádlení.Dneska do toho motoru cpu stovky litrů browna a tohle zjištění je pro mne rána pod pás.Já nechci vyrábět žádný jedy a trávit všechno živé ve svém okolí.Já jsem se původně chtěl chovat ekologicky,vyrábět si svojí "čistou"
energii.Tohle je proti mému přesvědčení a cítění a dokud nenajdu řešení
tak končím s vodíkem.
Jestli si někdo z vás chce přijet "čuchnout",tak mu to bez problémů předvedu,ale soutěž o železného muže organizovat nebudu.
--
Karle ty se ozvi,ten rozbor je nutnost!!
Nemáš pravdu, je to jinak. Já si klidně přijedu čuchnout a poradím. Neklesej na duchu. Bude líp.

Však ono to půjde!!!
Mim
Zasloužilý člen

Re: Lubošův čmoud

Příspěvek od Mim »

Edgar píše:Myslím že krom oleje jak mim správně poznamenal je problém i s vytvářením rozličných oxidů dusíku. Dým z oleje se dá přežít ale oxidy N2 jsou přímo jedovaté. Vznikají při spalování za pomoci vzduchu a vysoké teploty. Částečně se to dá řešit přisáváním aerosolu vody, který srazí teplotu spalování.
Hodně zdaru
Edgar

To MIM: už nečteš SZ vůbec? Moje SZ pro tebe jsou dlooouho bez odpovědi.
Naposled jsi mi psal někdy koncem srpna ohledně roku 2012. Jinak nic. Nevím co na to říct. Taky nehodlám vzbuzovat paniku.

Však ono to půjde!!!
Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

habana píše:

A chtěl tím určitě říct , že je tam vše zastřeno a podáváno záměrně tak , aby do toho nikdo neviděl a všichni mysleli , že to jezdí.

Máš pravdu.
Samý bla, bla.....Hele, klidně přijeď, to není problém, ale napřed se snaž....

Však ono to půjde!!!
habana

Re: Jsem nas....

Příspěvek od habana »

Novák píše:Jsem nas... sám na sebe,že nemám tolik vědomostí a zkušeností.Jsem nas.. na všechny replikátor,kterým všechno chodí a nikdo vlastně neví jak.Jsem
nas... i na Mayera a DD,protože tenhle problém s tím smradem museli taky řešit.A o co vlastně jde?Edgar se trefil!!Při spalování vodíku vzniká ve spalovací komoře poměrně vysoká teplota /přes 2400st. převzatý údaj od profesionálů/ a z dusíku se stává velice reaktivní plyn.Vznikají různé dusitany a dusičnany,oxid dusný a dusičný a z jednoho takovýho sajrajtu se mimochodem vyrábí i takzvaný "RAJSKÝ PLYN".
Tady končí veškerá sranda
Když jsem si loni hrál s malými motorky,tak to byla jenom taková sranda a škádlení.Dneska do toho motoru cpu stovky litrů browna a tohle zjištění je pro mne rána pod pás.Já nechci vyrábět žádný jedy a trávit všechno živé ve svém okolí.Já jsem se původně chtěl chovat ekologicky,vyrábět si svojí "čistou"
energii.Tohle je proti mému přesvědčení a cítění a dokud nenajdu řešení
tak končím s vodíkem.
Jestli si někdo z vás chce přijet "čuchnout",tak mu to bez problémů předvedu,ale soutěž o železného muže organizovat nebudu.
--
Karle ty se ozvi,ten rozbor je nutnost!!
No to mi řekněte, proč o tomto zcela zásadním problému ti, kteří na vodík údajně již dlouhou dobu jezdí, tak se o něm ale vůbec nezmiňují?
To je dost divný, neee ? :lol: :lol:
Z jejich úst bylo jen slyšet: ...z výfuku mi crčí voda, ... točim to do 8000ot., ...jezdí mi to 180... jako kogeneračka to jede jen na 40 %...atd.
Já Luboše znám a dám za něj ruku do vohně.
Vim, že nekecá.
Mám ale pocit, že ten, kdo kdy dělal reálné pokusy s motorem a BP, MUSEL PROSTĚ NUTNĚ NA TUTO VĚC dříve či později NARAZIT.
A kdo nenarazil...prostě nemohl, protože patrně jen mlel hubou a kecal.
Případnou otázku kdo tedy kecá když ne Luboš ponechávám bez odpovědi.
Tu si domyslí snad každý soudný člověk sám. :roll: :roll:

P.S. u nás vykupujou v kovošrotu nerez za 3Kč/kg a hliník za šedesát. :roll: :roll:

habana

Příspěvek od habana »

Mim píše:
habana píše:

Máš pravdu.
Milej zlatej, a vo co se mam podle tebe snažit?
Vyrábět nefunkční repliky?
Vynech mě! Na to opravdu nemám čas. :roll: :roll:
Ty bys ale mohl zveřejnit nějaký to video, jak ti to fachá :P :P .
Mime, tolik nasranej.. lidí, co maj doma teď haldu nefunkčního nerezu a hliníku, to si nedovedeš asi představit kolik jich je.
Víš, já mam peněz poměrně dost, takže se mě to tolik netkne. Mě to spíš vadí pro to, že sem tím zabil spoustu času, který jsem mohl věnovat něčemu užitečnému.
Vem si ale takovýho důchodce, kterýho si uvrtal do repliky a on má teď za 4500Kč doma haldu šrotu.
A neříkej, že si nikoho do repliky neuvrtával.
Uvrtals nás tam všechny a to přes důvěru, kterou jsme k tobě všichni měli a svým postojem, kterým jsi nám zhotovení repliky nevyvracel.
A přesto všechno ti přidávám auru jak můžu, protože nějak cítím, že je to v tuto chvíli spíš nadávka, než pochvala.
Jestli mi rozumíš.

A na závěr jednu aktuální, ze života:
Co se mýho chtíče týče, nejradši se hrabu v samopalu. :evil: :evil:

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Analýza porovnávací a Mácha

Příspěvek od 1220 »

Novák píše: Karle ty se ozvi,ten rozbor je nutnost!!
Jedu zítra do jižních Čech, ale v pondělí odpol. když budeš mít čas to lapneme do sklenice, pokusím se to udat, přinejmenším na hmotnostní rezonanční analýzu , uvidíme , zda budou mít po ruce porovnání se záznamy oxidů dusíku, a kdoví čeho jěstě co nás napadne . Tahle metoda je porovnávací. Uvidíme necháme si poradit i od akad. obce. Určitý handicap je v tom, že u nás se zkoumají hlavně mikroby, houby, imunita prostě organika. Jěště mně teď napadla analýza výfukových plynů na STK
:idea:
Mám jednu zajímavost z jiného soudku: Mácha žije, byl objeven ne, že by létal, ale snad bude prodávat vrtulníky . Jeden z novějších členů ho objevil. zda se něco rozvine řešit zatím nehodlám.
K.

habana

mimova věc

Příspěvek od habana »

A tak mne tak teď napadá, že jediné možné logické řešení je, že mim je vlastně agentem Kovošrotu a teď ty srágory vod nás všechny lacino vykoupí.
Jinak mi to opravdu nedává ani hlavu ani patu. :idea:

Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

habana píše:
Mim píše:
habana píše:

Máš pravdu.
Milej zlatej, a vo co se mam podle tebe snažit?
Vyrábět nefunkční repliky?
Vynech mě! Na to opravdu nemám čas. :roll: :roll:
Ty bys ale mohl zveřejnit nějaký to video, jak ti to fachá :P :P .
Mime, tolik nasranej.. lidí, co maj doma teď haldu nefunkčního nerezu a hliníku, to si nedovedeš asi představit kolik jich je.
Víš, já mam peněz poměrně dost, takže se mě to tolik netkne. Mě to spíš vadí pro to, že sem tím zabil spoustu času, který jsem mohl věnovat něčemu užitečnému.
Vem si ale takovýho důchodce, kterýho si uvrtal do repliky a on má teď za 4500Kč doma haldu šrotu.
A neříkej, že si nikoho do repliky neuvrtával.
Uvrtals nás tam všechny a to přes důvěru, kterou jsme k tobě všichni měli a svým postojem, kterým jsi nám zhotovení repliky nevyvracel.
A přesto všechno ti přidávám auru jak můžu, protože nějak cítím, že je to v tuto chvíli spíš nadávka, než pochvala.
Jestli mi rozumíš.

A na závěr jednu aktuální, ze života:
Co se mýho chtíče týče, nejradši se hrabu v samopalu. :evil: :evil:
Ti, co chtějí poznat, poznají. Ti, co nechtějí, hloupnou sami od sebe. A navíc, mě to funguje skvěle, není proč bych ukazoval fotky kogeneračky a dával rady, abych někoho ožebračil o poslední prachy.....Hele, zamysli se nad sebou....Jsi fakt doooost trapný...A mimochodem, u Lubopše jsem dvakrát byl osobně, takže on mi za to opravdu stojí....

Však ono to půjde!!!
Mim
Zasloužilý člen

Kolik....

Příspěvek od Mim »

Kolik je těch, jak říkáte, že mají doma haldu šrotu a nic. Dva, nebo tři?
Kdo o tom napsal víc, než jen to, že mu to nejde? Kdo chtěl vědět něco dalšího? Kdo se snažil to pochopit? Zdá se mi, že přehánění je opravdu na druhé straně. Nerozumím .......Mim

Však ono to půjde!!!
habana

Re: Kolik....

Příspěvek od habana »

Mim píše:Kolik je těch, jak říkáte, že mají doma haldu šrotu a nic. Dva, nebo tři?
Kdo o tom napsal víc, než jen to, že mu to nejde? Kdo chtěl vědět něco dalšího? Kdo se snažil to pochopit? Zdá se mi, že přehánění je opravdu na druhé straně. Nerozumím .......Mim
Můj příteli z nejmilejších,
V době, kdy všichni dodělali tvoje repliky a zjišťovali, že je všechno jinak, tak na co se tě asi měli všichnim ptát ty hovado?
Máš hovno a ne funkční vyvíječ.
A přestaň mě už srát, nebo po tobě skočim!

Mim
Zasloužilý člen

Re: Kolik....

Příspěvek od Mim »

habana píše:
Mim píše:Kolik je těch, jak říkáte, že mají doma haldu šrotu a nic. Dva, nebo tři?
Můj příteli z nejmilejších,
V době, kdy všichni dodělali tvoje repliky a zjišťovali, že je všechno jinak, tak na co se tě asi měli všichnim ptát ty hovado?
Máš hovno a ne funkční vyvíječ.
A přestaň mě už srát, nebo po tobě skočim!
Tohle si nezaslouží komentář. Myslím, že si všichni o úrovni tohoto člověla udělali obrázek. Mimochodem, dnes utekl z chatu, když jsem se tam objevil.... :lol:

Však ono to půjde!!!
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

habana

Příspěvek od lajos »

Začínáš trochu vybočovat z tohoto fóra, nezdá se ti to?

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“