Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

stevie48
Stálý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od stevie48 »

Ilem!

...to nezneje nejako lichotivo.
Nemam z toho velmi dobry pocit :)

Stevie48
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Tinnitus mám já, syn i žena a už jsem o tom taky ledaco nastudoval. Vím, že léčba je hodně dlouhá a že stojí hodně odříkání a úsilí. Proto mě překvapila tato nabídka s garancí vrácení peněz. Moc tomu nevěřím,ale ta garance vrácení peněz je zajímavá. Máte s tím někdo už zkušenost?
http://xnovinky.com/zdravi/tinnitusstop/
A ještě dodatek. Všem lidem s tímto problémem,co znám, se během užívání MMS Tinnitus zesílil.

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

U jednoho mého kolegy se objevil tinitus, když v práci zavedli wifinu. Možná i to je důvod, proč je toho teď tolik. Paraziti jsou v tom taky, protože jdou tam, kde je člověk oslabený. MMS na to pomoci nemusí, protože na parazity nefunguje (s výjimkou plasmodií, borelií apod.)

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

stevie48 píše:Ilem!

...to nezneje nejako lichotivo.
Nemam z toho velmi dobry pocit :)
Tak to vyznít nemělo. Paní Bláhové si velmi vážím a jsem rád, že " píchla do toho vosího hnízda". Jen si myslím, že její pohled je trochu jednostranný. Bohužel ani testování Salvií mě příliš nepřesvědčilo. Nechala mě, abych přinesl na otestování vodu kterou piji.
Reverzní osmózu, kterou si vyrábím pitnou vodu mám v laboratoři, protože větší spotřebu mám pro výrobu koloidního stříbra. Tak to děláme tak, že v laboratoři vždy natočíme 5ti litrovou láhev, ta pak stojí v kuchyni a z ní si přeléváme do skleničky na pití, abychom nemuseli s každou skleničkou do laboratoře. Paní Bláhové jsem přinesl vodu čerstvou a vodu dva dny odstátou v teple na kuchyňské lince. V čerstvé vodě naměřila nějaké breberky a v té samé odstáté vodě je nenaměřila. To mě trochu zarazilo.
V žádném případě nechci znevažovat její záslužnou práci, nepochybně pomohla mnoha lidem. Jenom chci upozornit, že věci nebývají jen černobílé, i když tak na první pohled vypadají. A navíc, nikdo není dokonalý.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Kov píše: Moc tomu nevěřím,ale ta garance vrácení peněz je zajímavá. Máte s tím někdo už zkušenost?
Tak jsem to objednal. Moc tomu taky nevěřím. Myslím, že nebude od koho požadovat vrácení peněz (neplatná zpáteční adresa). Dám vědět, jak to dopadlo.
Pokud to už někdo zkusil a naletěl, ještě stále mám možnost nevyzvednout zásilku. Budu otálet do poslední chvíle, pokud se někdo neozve dřív.
Edit. Už od nich volal chlap a přesvědčoval mě na větší balení. Tak jsem mu řekl, že nic nechci, dokud nebudu mít ověřitelnou adresu. Začal mlžit, že mají víc distribučních skladů a že oni jsou jenom call centrum, kde je 100 lidí. A že by musel volat na relkamační oddělení. Tak prý adresu zjistí a zavolá zítra. Myslím, že už nezavolá, a pokud ano, doufám, že se tu najde někdo, kdo bydlí poblíž a bude ochoten zjistit, jestli tam skutečně něco takového je. Předpokádám, že to bude někde u Plzně, nebo u Karlových Varů, dost daleko je i Znojmo.
Mezitím jsem našel toto:
http://www.zzz.sk/?diskusia=17898
edit2.: Tak jsem se chvíli hrabal na jejich stránkách, a našel další skvělý produkt " Men solutions" - slibující zázračné zvětšení svalů. Zajímavé je, že tam vyskakují lidé, kteří si produkt koupili pře chvílí. Když jsem párkrát překlikl mezi Tinnitus stop a Men solutions, paní Anežka z Uherského Brodu si 3x koupila Tinnitus stop a 2x Men solutions. Zřejmě, kdybych chvíli klikal sem tam, měla by jich vagón. :laugh:
Naposledy upravil(a) Ilem dne stř 22 črc 2015 12:42, celkem upraveno 1 x.

"Dum spiro spero"
Ciceron
stevie48
Stálý člen

Příspěvek od stevie48 »

Ahoj Ilan!

Tak som to prezrel,a neverim tomu velmi,ale clovek s takymi problemami ake mame,
clovek sa neotala velmi.
Zaujimave to je, inac by asi ludia nereflektovali tak hojne.
V momente ked sot stranku prezeral, boli sme tam cca 300 "zaujemcov".
Zeby TINNITUS nezasahuje len u nas?
Neschopnost zdavotnicstva a "odbornikov" vramci.....to len potvrdzuje.
Osobne som vyskusal aj GinkoBiloba, aj Q10, a to nie v malickych davkach.
O jenin-e som sa zriekol, lebo zvysoval mi krvny tlak, ale Q10 berem 70mg/den.
TinnitusStop bude nieco podobne ako s MiracleTinnitus-om.
Asi aj ja objednam este dnes, nakolko nemam velmi na VYBER!!!
Nedavno som cital a dozvedel o liecebnej metode s laserom.Udajne to funguje.
Je to v Blave zatial,ale momentalne su na dovolenke.
Pozehnanie vsetkym,

Stevie48
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Tak jsem si ty jejich stránky pustil na dvou monitorech ve dvou různých prohlížečích. Na jednom v tuto chvíli stránky prohlíželo 301 lidí, na druhém 322. Poslední proběhlé nákupy se také příliš neshodují.
tinnitus print screen.jpg
Toto je jeden print screen za dvou monitorů

Vidím to jako příkladné využití generátoru náhodných čísel.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

"Dum spiro spero"
Ciceron
stevie48
Stálý člen

Příspěvek od stevie48 »

Ahojte! Majte otvorene oci a citajte. Ja citam,a hodnotim.tie iste slova,na vsetkych stranksch. Po cesky, po slovensky, po madarsky, po anglicky,ale aj po nemecky.
Nezda sa Vam to trosku CUDNE?

Stevie48
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

ještě stále Tinnitus stop chceš objednávat?

"Dum spiro spero"
Ciceron
stevie48
Stálý člen

Příspěvek od stevie48 »

no, uz som to objednal, ale zatial velke TICHO! Netusim co sa deje...hmmmmm :)

Stevie48
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Ještě k tomu tinnitu. Na fóru zdravi-az panuje celkem shoda,že je možná léčba dodáním hořčíku. Jeden z diskutujících tam píše.,,Ak pominieme podozrenie na parazity, tak pískanie v ušiach je naozaj mechanickou záležitosťou. Vo väčšine prípadov ide o zúženie cievok v uchu vplyvom zanášania a usadzovania vápnikom. Preto na to výborne funguje horčík. Viem to z vlastnej skúsenosti. Tiež mi pískalo v uchu asi 2 roky, keď som sa priznala svojmu bratrancovi kardiológovi. Konštatoval tie zanesené cievky a lakonicky iba šprihol, dávaj si horčík. Horčík zabral pomerne rýchlo a pískanie prestalo."
Odpověď moderátora fora Jardy: ,,Ano, ve většině případů je to opravdu takto jednoduché a relativně snadno odstranitelné..."
A jinde Jarda opět: ,,Já tvrdím, že za tinnitem je většinou velký deficit hořčíku a hemeroidy jsou opět z deficitu hořčíku, křečáky taky a mnoho jiných cévních potíží i včetně vysokého tlaku. Proč jíte antihelmintika a nevyzkoušíte raději velké dávky hořčíku, ale jeho srovnání v organismu trvá mnohdy i déle než rok, chce to trpělivost."
Jarda i další tvrdí, že máme cévy zanešené sloučeninama vápníku a jiných sraček a dlouhodobé užívání hořčíku je postupně rozpouští, čímž dojde ke snížení tlaku minicéviček na své okolí a odeznění problémů.

stevie48
Stálý člen

Příspěvek od stevie48 »

http://sk.tinnitus-stop.eu/Kto je osoba tu?

A kto je tu?
Vlastnym ociam uz len vidite ze ano?
...pan Mojmir Novotny nemoze byt totozny s ....panom Andrejom Kosalskym !!!!

Stevie48
stevie48
Stálý člen

Příspěvek od stevie48 »

Nazdar KOVI!
No ja som to skusal dost dlho, a ver mi alebo nie, nepomohlo to vobec.
Terajsi moj stav je horsi, ako vela rokov predtim.
Nepitaj sa, co som nevyskusal, a nie bez namahy ,casu, financie.
Vysledky zatial ; neviem....Verim len, ze raz to pride!
Ahoj,

Stevie48
deʒa vy
Zasloužilý člen
Dal: 86 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od deʒa vy »

Ilem píše:U Bláhové jsem s Tinitem byl a vytestovala mi vlasovce. Naordinovala mi do ucha ředěný H2O2. Když jsem z toho dostal zánět středního ucha, řekla, že na Tinitus si netroufá. Dřív prý dávala do ucha MMS, ale lidi z toho měli zánět středního ucha, tak zkusila H2O2. Já ho dostal z H2O2. Ostatně logicky. H2O2 během 20ti minut zreaguje a zůstane voda. Voda do ucha nepatří.
Je naozaj zábavné pozorovať jak mysliaci ludia nezmyslamy riešia svoje dá sa povedať dosti závažne zdravotné problémy. Faktom je že úprimný smiech mám naozaj velmi rád takže páni slubujem vám že ešte chvýlu si počkám kým sa skrze svoje myslenie v téjto veci (tinitus) dostatočne "vybláznite". Mimochodom, na riešenie vašho problému krom toho že prestanete myslieť na zavádzajúce blbosti a to nie len od vaších "poradcov" stačí celkom obyčajná voda z kohútiku i u vás doma s pár jednoduchými cvikmi k tomu. Príroda na rozdiel od vás (mysliacich) sa nedá oklamať...

Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
stevie48
Stálý člen

Příspěvek od stevie48 »

Ja nikdy som netvrdil,ze som bejaky mudry.
Cim viac som schopny niecomu rozumiet,tym viac sa citim byt "nemudry".
Ale nikdy by som si nedovolil takv ton ako Ty.
Naviac,asi preto lebo teba sa to nepaci, to este neznamena, ze je tu hocikto je priblbli.
No nehnevaj sa, ked sa ta netika, alebo nezaujima,tak CUS, a bude pokoj.
Ked nevies konkrretne poradit, tak aspon neublizuj. OK?

Stevie48
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“