Hmm preštuduj knihu http://knihy.heureka.sk/lekarska-parazitologia/ tam ti povedia,čo môže človek schytať,budeš sa diviť.A nechápem,prečo by človek nemohol mať parazitov,vieš z čoho sme zložený a oni to milujú...................Kov píše:)) Podívej. I když se mi to nikdy komunikací s různými veterináři,patology,parazitoligy,atd, nepotvrdilo, jsem ochotný připustit, že lidi můžou červy mít.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Batlesi kde si prišiel k tomuto nezmyslu? Faktom je že candida tráví cukry (škroby) a niektoré bielkoviny, ocot je len jedným z jéj odpadových produktov metabolizmu vylučený do prostredia v ktoróm žije. Ak by tomu bolo tak ako píšeš, bola by prvým známým živým "perpetum mobile" v prírode - ocot žere ocot sere, kruh sa uzavrel... Pravdou je že candida je celkom prirodzeným simbiontom nachádzajúcim sa v črevnéj mikroflóre každého človeka. U bežného človeka problémy s ňou nastávajú až vtedy keď sa premnoží alebo je jéj málo. Pri premnožení medzi iným začne narušovať okolité tkanivá (hlad je velmi zlý "Pán"...) tj. začnú vznikať zápalové ložiská v tráviacom trakte. Pri jej deficite má organizmus vážný problém so vstrebávaním niektorých vitamínov i s dôsledkami z toho plinúcimi...Batles píše:Malá rada pro vás: nepoužívejte vinný ocet, on přímo vyživuje Candidu.
Ano ano "oplatí sa" držať sa tohto "skvelého" doporučenia ponevadž jednou z tých "skvelejších" vecí pri jeho praktizovaní bude i to že sa týmto spôsobom pomali ale isto zničia takmer všetky receptori na koreni jazyka ktoré rozhodujú o tom ako jedlo chutí (postupom času všetko začne chutiť rovnako) a aké enzími (zlé enzími = nedokonalé trávenie = hnitie) sa majú pri tejktoréj potravine počas jéj trávenia vylučovať do tráviaceho traktu. Batlesi počul si už niečo o tom že v prírode náhody neexistujú alebo máš snáď zato že je to náhoda že v téj saméj prírode za celú tu dobu existencie človeka ako druhu sa v nej preneho doteraz nenašla ani jedna jediná jedlá potravina ktorá by obsahovala volnú HCl...?Batles píše:Na salátové zálivky používejte kyselinu HCl. Je to naprosto skvělé.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Prosba k Deja vu:
Nereaguj na mne a na tie hlúposti čo tu robím
Děkuji a věřím že mne budeš respektovat
Nereaguj na mne a na tie hlúposti čo tu robím
Děkuji a věřím že mne budeš respektovat
Naposledy upravil(a) Batles dne stř 02 zář 2015 9:49, celkem upraveno 2 x.
-
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Batlesi nereagujem na teba ale na tie hlúposti čo tu tropíš...Batles píše:Prosba k Deja vu:
Nereaguj na mne.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
V tomto ti žialbobu nemôžem vyhovieť. Hlúposť je hlúposť a len sráč alebo vychcálek ktorý vie že je to hlúposť na tú hlúposť nepoukáže. Za seba ti môžem povedať len tolko že to vôbec neriešim či sa na mňa budeš hnevať ty alebo ktokolvek iný kedže podla mňa na hlúposť bez rozdielu na to či ju prezentuje človek vychádzajúcí z omylu, "parazit" alebo "MuDr-lant" treba vždy poukázať...Batles píše: Nereaguj na mne a na tie hlúposti čo tu robím
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Tinitus
-poslouchal jsem přednášku, kde MUDr. Zornitza Markantová mluví o molekulárním vodíku. Zmiňuje se, že tinitus nemusí mít u každého stejnou příčinu, ale u molekulárního vodíku uvádí pozitivní působení na tinitus.
-poslouchal jsem přednášku, kde MUDr. Zornitza Markantová mluví o molekulárním vodíku. Zmiňuje se, že tinitus nemusí mít u každého stejnou příčinu, ale u molekulárního vodíku uvádí pozitivní působení na tinitus.
-
- Nový člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Tak jsem najela na hřebíčkovou kůru Myslela jsem, že to bude těžké ho narvat do kapslí,ale šlo to v pohodě, přesypala jsem ho (mletý) do plastové krabičky, cca jako velká krabička od zápalek a tlačila jsem opakovaně kapslí proti stěně krabičky, tak jsem docílila napěchované kapsle :-) Neskončila jsem, dokud nebylo 100g hřebíčku v kapslích. Vyšlo to na 159 kapslí.
Jinak mě velmi mrzí, že jsem se tu neocitla někdy na začátku vlákna, kdy se tu rozumně diskutovalo a neuráželo tak jako teď. A lidé, co jim téma nebylo vlastní sem nelezli, aby tu prudili zkušené, kterých si tu všichni vážíme. Pokud měl někdo jiný názor, tak ho neváhal napsat, ale vždy tak, že zbytečně neurážel vážnost druhého. Škoda,že takové spamové příspěvky tu admin nemaže
Jinak mě velmi mrzí, že jsem se tu neocitla někdy na začátku vlákna, kdy se tu rozumně diskutovalo a neuráželo tak jako teď. A lidé, co jim téma nebylo vlastní sem nelezli, aby tu prudili zkušené, kterých si tu všichni vážíme. Pokud měl někdo jiný názor, tak ho neváhal napsat, ale vždy tak, že zbytečně neurážel vážnost druhého. Škoda,že takové spamové příspěvky tu admin nemaže
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
Batlesi kedže kôli téjto
obštrukcii nemôžem na teba reagovať na tútoRival píše:podléhají nové příspěvky uživatele "deʒa vy" v sekci "MMS - Miracle Mineral Solution" schvalovacímu procesu.
poznámku priamo tam kde si to zavesil, napíšem ti to sem kedže i tu sa prednedávnom užívanie HCl preberalo. Omyl, nemám sebemenší dôvod vylietať z kože a už vôbec nie kôli niekomu kto si vedome sám sebe ubližuje. Bez výnimky každému len to čo jeho jest...Batles píše:Samozřejmě také popíjel ředěnou kyselinu HCl (teď asi Deja vu vyletí z kůže jestli si to přečte).
-
- Nový člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Máte někdo prosím zkušenost s čajem Marco?Nick34 píše:Chtěl bych se Vás zeptat na čaj Marco.
Jak silný nálev je potřeba připravit? Různé zdroje uvádějí různé použití.
Na obalu čaje je uvedeno, že se má dávat 1gram na litr vody.
Na internetu jsem četl, že se má vyrábět mnohem silnější odvar 5gramu na litr vody.
Co je správně? Jak silný čaj by se měl pít?
Rovněž by mě zajímalo jak dlouho se tento čaj má pít aby to mělo nějaký účinek?
Může se čaj Marco dávat i dětem?
Díky moc.
Děkuji
Všimla jsem si že v tomto vláknu byla zmínka o iridologii, chtěla jsem se zeptat, zda-li Vám iridologie někdy pomohla s lokalizací a identifikací parazita? Já právě přemýšlím, že bych iridologické vyšetření zkusila (známá mi doporučila tuto paní - http://www.irisdiagnosis.cz/), jelikož mě dlouhodobě trápí problémy s migrénami atp. a klasičtí doktoři mi nebyli schopni pomoci. Co myslíte? Má to smysl, nebo půjde o zbytečně vyhozené peníze?
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Lotus:
U parazitů jsem poněkud u této metody dosti skeptický, ale jinak jsem ji ze zvědavosti před několika lety vyzkoušel a celkem mě výsledky zaskočili svou přesností. Takže pokud tuto metodu někdo dobře ovládá, dokáže stanovit, kde co v těle dobře nefunguje.
U parazitů jsem poněkud u této metody dosti skeptický, ale jinak jsem ji ze zvědavosti před několika lety vyzkoušel a celkem mě výsledky zaskočili svou přesností. Takže pokud tuto metodu někdo dobře ovládá, dokáže stanovit, kde co v těle dobře nefunguje.
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ake davkovanie pouzit pri Albendazole na ascaris,svalovce,vahu mam 90kg.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tady další případ pro pochybovače http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... hvili.html a to ještě sám říká, že nechápe jak se mohl nakazit.