Ono se toho ve vodě a o vodě semele tolik, že by jeden žasl.
Všichni víme, že je ta naše voděnka velkej fenomén a že na sebe nedá moc šahat, nebo sahat, jen coby vánek větérku a i tak si z nás pořád jenom „utahuje“ a nos z toho máme taky šeci velkej, jak ten - no

Těžká voda, těžká voda. Kdo ví, co tam ta holka jedna vlastně dělá.

Žeby to chladila?, páč bysme taky na tom třeba mohli smažit šnycle a nebo v zimě by to ohřívalo…..
O tom, žeby čerstvá voda fungovala lépe – no ! Tak o tom by se dalo polemizovat asi hodně dlouho, protože už tenkrát, jak jsem psal, se mi z toho udělala želatina a víš dobře, že jsem se tenkrát celej dohukanej ptal :
Help

NECHEJ TO TAM a uvidíme, co bude dál.
Makalo to nějakej čásek dál, teda můžu říct, že jako ďásek, a novou sem dal jenom proto, že sem tam vlastně dal novej model.
Takže – „ čerstvá nebo jetá“ – asi šecko „ jedno“ ( dočasu).
Je sice pravda, že jak to „ třebas“ bylo šecko vycucaný, tak nastala nějaká prapodivná věc, protože jsem tomu dával pěkně po kulách, aby jakože echt.
Jinak ozval, neozval -- toť otázka nadevšechny otázky.

Víš, jak to se mnou je. A taky čekám, až se tady za mnou „jednou“ zastavíš. Semo-tamo snad jedeš okolo Ne?
A máte to za rohem (či bukem ?) Co ? Lajko ? (dal bych si zase jednou dobré cigárko, aj jaj )
No jak tak koukám na čas Tvého příspěvku, (Napsal: stř 26 srp 2015 1:52) , tak by to nebyl až takovej problém, tž bys do toho komplu nečučel tak dlouho.
Du zasejc něco máknout.