Tak už mě tu zase máte, jsem nadšen ! A potřebuji v tom mít konečně jasno.. BORAX.. Co to sakra je za věc ? Mě to připadá jakobych nedávno zjistil že můj motor potřebuje olej.. No já tomu stále nemůžu uvěřit, jakým způsobem mě to né vyléčilo ale spíše opravilo.. komplet.. všechny mé problémy, trávení, únava, myšlení, zácpa, a celkově jsem se cítěl hrozně.. Hlavně ty zuby. Pochopil jsem jedno. Že zuby se nemají kazit. Ať si je čistíte nebo ne, máme žít způsobem kdy máme mít v ústech vyvážený poměr bakterii které se navíc nemutují do těch agresivnějších. Prostě to co se nám děje v hubě, je chronické onemocnění z nevhodné stravy, nedostatku vhodných živin, a hlavně z důvodu vymývání mozků zubaři. Zubaře s prominutím hnát svinským krokem daleko odsud! Vysvětlit lidem co mají žrát, jak se mají chovat, a že tady nejsou povinní být pro nikoho otroky.. to je ale jiné téma.
Teď potřebuji vědět, jestli to tak působí pouze na mě, tedy že by mi specificky ten bór tak moc chyběl.. Nebo je to takový zázrak, vzhledem k postoji systému, světového zdravotnictví, tedy té modly z USA, to zázrak být by i mohl.. ale nevím, to už by jste tady věděli a nepotřebovali pomalu nic jiného.. Ihned co jsem si tím vypláchl hubu jsem si všimnul, že mi po tom prostě ztvrdly zuby! Mám 4 trosky stoličky, fakt škaredé, ale pozor ČISTÉ, bez kazu, zbavil jsem se ho po svém bez vrtačky chemicky, nevím jestli jsem vám to tady psal, prostě a jednoduše jsem do kazu "cpal" chlornan vápenatý, co to šlo.. po 3 dnech se kaz vydrolil.. a to nebyl jen tak nějaký kámen, ten chlornan jsem si tam začal rvát už ze zoufalství
po asi 50 věcech před ním, od soli, po hřebíček a kdyby jste mi tu poradili lejno tak bych si tehdá do toho zubu i vyíte co.. ovšem to už budou 2 roky dozadu a konstatuji, doteď bez bolesti a to mám 4 hluboké díry, nevím kde se ztratily ty nervy...Třeba osmička se mi rozpadla celá po té zbyl jen obal, chvíli tam byl citlivý nerv.. ale ten se někde ztratil..
ale no tooo vlastně! Bych zapomněl!
Popíšu situaci, stolička 6 nahoře kazem zožrata až po kořen, přechozené nejhorší bolesti, než jsem našel ten chlornan a pochopil že mi chybí vápník atd.. Trochu jsem se snažil předvídat.. Ať vím kdy mám když tak volat rychlou
jsem si přečetl co hrozí. A to přesně se stalo.. Kaz prošel skrze kořen do čelisti nastal opuch ksichtu, zánět okostice nejspíš, horečka a fakt mi bylo zle, byl jsem připraven odcestovat do vedlejšího města na pohotovost při nejhorším, nemusel jsem neboť mě z toho naprosto dokonale dostalo CDS, výplach a 2x napití, do večera jsem byl mimo nebezpečí bez opuchu, horečky,.. ovšem jak jsem se obával, nastal problém.. neboť od té doby mám na ksichtě citlivé to místo přesně u hrotu kořene.. tedy co s tím.. jak tam dostat MMS ??
Mám za to, že tímto způsobem co tady žijem, co považujeme za normální, nastává v hubě dřív nebo později, to záleží jak moc často drhnete zuby.. ale vycházím z práce Dr. Westona Price.. doporučuji si o něm počíst.. akorát jdu ještě dál a tvrdím, že nejen mrtvé zuby, ale i komplet celá čelist, huba, dáseň, jazyk, jsou po nějakém čase zamořena bakteriemi, jakmile se dostanou do čelisti, do kosti, už se jich těžko půjde zbavit..
No a zde právě ten BORAX, prostě už to místo nemám citlivé.. na dotek, nic prostě jakoby nic.. mám za to že nějakým způsobem jsem se zbavil těch bakterii.. a mám za to že je to Bor, podle těch studii to přesně odpovídá, hlavně ale z těch studii vyplývá že je to nezbytně důležitá látka k fungování buněčných stěn.. představím si že jsem buňka, a taky bych moc dlouho asi nevydržel když by můj obal nefungoval jak má a hlavně všecko se ve mě rozhýbalo, do té doby jsem byl jak auto které jede na dva válce a navíc se snaží jet místo na benzin tak na diesel
... energie mám ze dne na den o min 70% více.. pro mě je to zázrak.. Nesnesitelná únava.. to se nezdá, ale je to na provaz.. řeknete si tak co jdi spát no.. jo tohle tak šlo cca do 20 ti let.. ovšem teď už nevím jaké hodiny mě řídí, a chodím spát prostě jak už se nemůžu udržet při smyslech, v týdnu tak 2-3x.. už to tak je strašně dlouho... no a můžu už teĎ říct že ten borax, opravuje i tohle.. ale to teď je problém, jsem zvyklý na chaos.. né na nějaký biobudík. No začínám uvažovat, jestli třeba v tom životě spořádaném se nezkusit třeba zase pokračovat
dyť už by to nešlo, a až mě z té představy natáhlo. No končím, jsem zvědav co mi k tomu řeknete..
Jo a poslední věc, dávkování.. no to je už úplně nepochopitelné.. 1 lžička. ve 30ml vody, nerozpuštěno vono to nejde na spod je část té lžičky ve vodě nerozpuštěná, ale to mi je fuk.. chtěl jsem to mít praktičtější, nač tahat a manipulovat se lžícemi a litrem roztoku.. když to lze v láhvičce s kapátkem.. a vyšlo to perfektně.. 3g +30ml vody. / 1-2 kapy denně, co pár dní pauza..no nedovedu si představit. Že bych toho zobnul lžičku, ikdyž se udává slabší toxicita než sůl.. no já na to reaguji abnormálně citlivě a co jsem se dočetl nejsem sám, ale ti zahraniční lidi to nesou češi
a už vůbec né z upramene, tady lze vycházet z vašich informací, což lze málo kde. Tak mi řekněte, zdali lze v domácích podmínkách spolehlivě dávkovat po miligramech.. ? Protože dle těch všelijakých odchylek.. si to moc nemyslím, a taky nechci si příliš s něčím dělat, hlavu všimnul jsem si že můžete zblbnout sami sebe.. jelikož jsem se přistihl, jak se obávám naprosté hovadiny, a když jsem nad tím přemýšlel tak čistě z důvodu že mi to někde nějakým dogmatem nějaký učitel, doktor, policajt či co vnutil.. vždy je třeba používat zdravý rozum.. Řekl jsem si opět.. při takové dávce by tě ani kyanid nezabil.. Že jo ?
teda u kyanidu bych to naředil více pro jistotu, ale i ten bych vyzkoušel.. v jakémsi dokumentu jsem viděl nějakého guru z indie, zežrat rtuť.. s čímsi smíchanou.. a jak byl zdravý.. ani nechci vědět kolik mu bylo. No mějte se, bo tady je to okno kde píšu zrádné, trochu se zas obávám kolik sem toho napsal.. No tak jsem to po sobě trochu zkontroloval . Není to tak strašné myslím. Mějte se a ať se daří.
*Neuvažovali jste třeba o reklamě ? Proč tady žádnou nemáte ? Nahoře máte, že sháníte podporu finanční, a teda mě by rozhodně nevadilo kdyby tady jedna dvě no i kdyby 3 reklamy byly, ono dyť jsou úplně všude.. no je to vaše věc ale myslím že je to škoda. To je snad jediné místo co znám kde nejsou reklamy.