ahoj. v lavej ruke mam - a v pravej +.teraz aj striedam. tak som to tak urobila, na hrudnik - a ruky vo vode + , 10minut. brneli mi ruky aj pol hodiny, ale tak normalne. kolkokrat to mám opakovať? a kde ten sajrajt sa vlastne vytiahne, kam id? nejak mi to nieje tak laicky jasne...spibe píše:Ahoj. Neviem ako si mala umiestnenú polaritu, ale skús si dať mínus na hruď, prípadne na lopatky a plus daj do nerez hrnca s teplou vodou /prihoď: horčík, draslík/ a šup s dlaňami do hrnca, nech sa ten "sajrajt" z pľúc vytiahne najkratšou cestou von. Nezabudni na C-čko, pretože Godzilovaním vzniká oxidačný stres a to hlavne ak je plusová elektróda na tele
no, na to cečko to som zabudla, mozno preto ma tak aj dusi kašel...
este chcem dnes robiť črevo- a nohy vo vode +. dost mi to pomáha, do hodiny sa vyčistím celkom dobre :good:citim uvolnenie aj v dutinach. potrebujem vyriešiť nízke železo.ktore mi sposobuje aj trhanie noh a tinitus.
-bud sa nevstrebava v tenkom creve zanesenýmí potvorami, co teda tam este su a smrt číha v črevach, takže nejak ich je nutné čistiť vzdy
-alebo pluca ho zúžitkuju k svojej činnosti veľa, lebo su tiež zaťažené parazitmi
este raz-dik za godzilu