Nový Svetový Poriadok

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Plány na nový svetový poriadok sú skutočné

Áno
49
82%
Nie
8
13%
Neviem
3
5%
 
Celkem hlasů: 60

Uživatelský avatar
abul
Zasloužilý člen
Příspěvky: 207
Registrován: pát 16 dub 2010 6:34
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Re: Nový Svetový Poriadok

Příspěvek od abul »

milda píše:Foreign Policy: Putin mění Prahu v šiřitele ruského darebáctví
edit: Foreign Policy: Putin mění Prahu z šiřitele amerického terorismu v šiřitele ruského darebáctví :laugh: :laugh:

Ale ne vážně. Praha je stále baštou vypatlanců, viz. výsledky posledních dvou předešlých voleb. :bye:


Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Nový Svetový Poriadok

Příspěvek od milda »

abul píše: Ale ne vážně. Praha je stále baštou vypatlanců, viz. výsledky posledních dvou předešlých voleb. :bye:
Njn, co naděláš, když ti největší vypatlanci vyhráli volby? :dknow:
A ten "nejlepší" z nich sedí na hradě...... ;)


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Nový Svetový Poriadok

Příspěvek od milda »

Asad je vyhnal bojovat za vládu. Teď armádu rozpouští a nucení vojáci neví, co dál

"Ti nejmladší z nich byli čerstvě plnoletí, když je syrská vláda povolala jako rezervu před zahájením protivládních protestů. Po sedmi letech války usoudil syrský prezident Bašár Asad, že už nejsou potřeba a dal jim "propustku". Několik tisíc mužů tak v jednu chvíli slaví volnost a zároveň neví, co s nimi bude dál. Nemají často rodiny, domy lehly popelem a znají za ty roky jen kasárny..."

https://zpravy.tiscali.cz/asad-je-vyhna ... dal-314350


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Vylidněné San Francisko

Příspěvek od rival »

Centrum San Francisca má dlouhodobě extrémní problém (komentované video česky).



rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Evropská unie vyjednává o kapitulaci před Ruskem. Falešná Bidenova vláda je odsouzena k zániku

Příspěvek od rival »

Komentář Benjamina Fulforda - mluvčího Společnosti Bílého draka, ze dne Q7.Q3.2Q22

EU nebo chcete-li nacistická Čtvrtá říše ví, že tohle je šachmat, a snaží se vyjednat kapitulaci před Ruskem, jak potvrzuje více zdrojů. To znamená, že falešný Bidenův režim v USA bude muset také kapitulovat, nebo zemřít, slibují zdroje. "Ukrajina je hlavou hada. Jakmile padne, žádné globalistické impérium už neexistuje. Je s ní konec," vysvětluje důstojník australských speciálních sil.

Důvodem této porážky je to, že Pentagon a země skupiny Pět očí (Austrálie, Kanada, Anglie, Nový Zéland a USA) odmítají bojovat proti Rusku jménem nacistické EU.
To přimělo francouzskou armádu, aby provedla inventuru schopnosti NATO bojovat proti Rusku bez Anglosasů. Dospěli k závěru, že by NATO mohlo vydržet pouze pět dní proti plnému ruskému útoku.

Je také jasné, že tento ruský krok byl plánován již dlouho. Proto ruský prezident Vladimir Putin v roce 2021 uvedl, že významné evropské politické osobnosti "hovořily o potřebě vytvořit jednotný prostor od Lisabonu po Ural. Domnívám se, a to jsem zmínil, proč právě Ural? Do Vladivostoku."
"Ruský politik Vladimir Žirinovskij věděl, že válka začne 22. února 2022. Přesné datum znal už před několika lety!" poznamenává zdroj z FSB.

Ještě zajímavější je, že ruský erb zobrazuje rytíře v bílém klobouku, který šlape na plaza (reptiliána). Je to jen náhoda, nebo to znamená, že současné události byly naplánovány už před staletími?

Pokračování: https://tadesco.blogspot.com/2022/03/ev ... ulaci.html


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Aeronet - Nový web - https://aeronet.news/

Příspěvek od rival »

VIDEO: Americký plukovník na televizi Fox News prohlásil, že do 10 dnů bude ukrajinská armáda vyhlazena a prezident Zelenský je prý loutka, které šeptají, aby válečné utrpení Ukrajinců prodlužovala! Amerika na pomoc nepřijde a je prý načase, aby Zelenský přijal realitu! Ruské banky začnou od pondělí Rusům vydávat čínské mezinárodní platební karty UnionPay a k systémům VISA a MasterCard se prý už nevrátí! Poprava dolaru v přímém přenosu, a to je teprve začátek! A Rusové odhalili na Ukrajině laboratoř na vývoj biologických zbraní!

Pokračování: https://aeronet.news/video-americky-plu ... dluzovala/


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Anatomie konfliktu

Příspěvek od rival »

Převzato: https://kresadlo.com/anatomie-konfliktu/ Velmi dobrý článek. Doporučuji přečíst celý...
Na úvod se omlouvám všem svým čtenářům za dlouhý výpadek. Byl způsoben pracovním vytížením, až přetížením, které jsem s velkou radostí využil až do dna. Po dvou letech, kdy mě naše bezvláda postupně připravovala o všechny možné zdroje obživy, to byla velmi příjemná vzpruha.

Několik článků jsem dokonce rozepsal, ale nedokončil, protože na to zkrátka nebyl klid a se stresem za zády se to dělat fakt nedá. Děkuji všem, kteří mi napsali v mezičase krásné a povzbuzující maily. Potěšilo mě, že někteří o mě měli dokonce i strach! Někteří zase naopak spekulovali, že mi zřejmě došla inspirace nebo že se stydím za to, že mi nevyšly některé časové předpovědi. Tak těmto čtenářům bych chtěl sdělit, že inspirace a témata mi nemůžou dojít, protože sami ovčané poskytují svým debilním počínáním nekonečnou studnici inspirace, viz. Ukrajina. A co se týká termínů? Že jsem udělal nějaké odhady a ony se ještě nevyplnily? Tak s tím nemám vůbec žádný problém a vůbec se za to nestydím! Není to ani moje chyba, ani chyba mé intuice. Nacházíme se v době, kdy se přehazují za jízdy časové osy jak výhybky na nádraží a možná jen 3 lidé na světě mají tušení, co bude příští týden. A to jenom do chvíle, než jim umělá inteligence vypočítá, že je potřeba ještě v příštím týdnu probudit šokem dalších 355 miliónů lidí, jinak že se to nesmí spustit. Vše, co jsem tvrdil, se dříve či později stane, to je jisté a dané a nemůže to být jinak. Jen to třeba bude o něco déle. No a co? Důležité je, že se to vůbec stane. A jestli to bude o týden nebo měsíc později? Nejdůležitější snad je, že naše děti a vnoučata budou žít ve svobodném světě, a proto je nutné udělat očistu důkladně, ne? Podívejte se na ten chlív, co mají lidi v hlavách! Vy všichni, co se vám pořád něco nelíbí a co to pro vás jde moc pomalu, si uvědomte, že je to především váš bordel, co jste tady našim nastupujícím generacím chtěli zanechat! Jedná se o osvobození lidstva z otroctví trvajícího tisíce let a teď někomu bude záležet na nějakém tom týdnu? Všichni informátoři nemohou vycházet z žádných konkrétních údajů, protože žádné k dispozici nejsou. Jde o utajenou vojenskou operaci a všichni mlčí jako zařezaní, včetně Trumpa. Takže jsou všichni odkázáni jen na svou intuici. A i intuice, aby mohla správně fungovat, musí z něčeho vycházet a může se dívat jen po nějaké časové ose dopředu. Jestliže se osa změní, všechno předpovězené je v mžiku na smetišti dějin. Kdo tyto věci nedokáže pochopit, a přesto pořád něco kritizuje, je trouba a nevidí si ani na špičku svého nosu.

Tak, a začneme hned pěkně zostra! Možná si všimnete jedné změny, ke které u mě došlo za ty poslední 2 měsíce. Nebudu změkčovat výrazy a psát uhlazeně, aby to někoho nepohoršilo. To, co se děje kolem, je totiž tak šílené, že už ani neznám adekvátní slova, která by k tomu pasovala. Komu jeho jemnocit nedovoluje číst takové výrazy, tak ať jde jinam.

Jestliže jsem si u Covidu myslel, že lidi v průběhu 2 let stihli vyčerpat všechny odstíny debility, a bylo jich určitě víc než padesát, tak to jsem se šeredně přepočítal. Teprve teď, když začaly řinčet zbraně, vynesli lidé-nelidé své trumfy na stůl. Chvílemi jen zírám a nejsem schopen vůbec některé věci pobrat! Neskutečné! Absurdita stíhá absurditu! Myslel jsem si, že dno může být jen jedno, ale tohle je už několikáté dno a pořád to nebere konce!

Kořeny
Konflikt na Ukrajině má velmi hluboké kořeny. Nechce se mi v celé záležitosti šťourat příliš do hloubky, ale je velmi zajímavé, podívat se alespoň na základní fakta. Bez těchto znalostí je totiž těžké některé procesy správně pochopit.

Území dnešní Ukrajiny se částečně překrývá s územím Chazárie, domovem Chazarů nebo také chazarských Židů. Chazaři jsou čiré zlo. Původem jsou ze Summeru, odkud se přesunuli na sever. Vždy to byl zvláštní druh zlodějů, podvodníků a vrahů, kteří se vyznačovali neobyčejnou krutostí a sexuálními úchylkami. Nikdy nerespektovali žádné zákony a byli to mistři podvodů. Přes toto území procházela hedvábná stezka z Číny a Chazaři vybírali mýtné, vraždili kupce a přivlastňovali si jejich identity. Všechny okolní národy je nesnášely, protože uctívali Baala (Molocha), kterému přinášeli dětské oběti. Zkrátka házeli děti do plamenů a za to očekávali od Baala věčné bohatství. Ruský vládce Sviatoslav I. se na to už nemohl dál dívat, a tak se rozhodl roku 965 n.l., že chazarskou svoloč vyhladí. Bohužel se mu to nepodařilo, protože mistři podvodů měli své špiony všude a o plánované akci se dozvěděli včas. Stihli utéct, s celými rodinami a s majetkem a vydali se západním směrem do Evropy. Jejich vlastnostmi jsou msta a neschopnost odpouštět. Přísahali, že se jednoho dne na své území vrátí a Rusům se pomstí. Někdo by mohl namítnout, že se jedná o pouhou mytologii, ale když vidíme, jak se jejich plány málem naplnily, tak z toho jde děs. Z líhně chazarských Židů, nebo také jinak Aškenázy Židů, pochází celá horní struktura Deep State, čili Rothschildové, Rockefellerové a jim podobní šmejdi. Rozprchli se po světě, a protože měl každý z nich nahrabaný obrovský majetek, bylo pro ně snadné etablovat se v nejvyšších vládnoucích kruzích tehdejších panovníků. Když to zkrátíme, tak se stali nejmocnějšími lidmi na planetě a v posledních 50 letech ovládali prakticky každý aspekt lidského bytí přes všeobjímající peníze. Své zvyky vraždit, krást, podvádět, provádět satanistické rituály, zabíjet a mučit děti, pít jejich krev a oddávat se nepředstavitelným sexuálním úchylnostem, si zachovali dodnes...
Pokračování: https://kresadlo.com/anatomie-konfliktu/


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Protiprod - Nový web - https://protiproud.info/

Příspěvek od rival »

Protiproud - Kontrarevoluční magazín Petra Hájka - Nový web najdete zde https://protiproud.info/


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Platba hotově nebo kartou ?

Příspěvek od rival »

Aký je rozdiel platba v hotovosti a kreditnou kartou? Čo je užitočnejšie a výhodnejšie?



rival - živý člověk
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“