Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Poradna
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ohýbačka
Plánuji výrobu ohýbačky. Nemá tady někdo nahodou návod na jednoduchou ohýbačku(udělej si sám)? Rozměr ohýbaného plechu 120cm síla materiálu do 1,5 mm. Někde jsem slyšel o vyrobě z úček.
]
][
A
Děkuji
]
][
A
Děkuji
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
drevo do hory
Chlapci, mám jeden tip,
rozoberte PC ventilátor, je tam v rotore väčšinou zvinutý taký plastický magnet.
Vyberte to, zistite, koľko má pólov, a vyjde zase niečo najavo.
Heaven vraví, že mám negatívny prístup, presne naopak,
nepotrebujem si nič navrávať, negatívny prístup má väčšinou ten,
čo mal na základke problémy s počtami, alebo inými predmetmi, a riešil to tipovaním.
.
rozoberte PC ventilátor, je tam v rotore väčšinou zvinutý taký plastický magnet.
Vyberte to, zistite, koľko má pólov, a vyjde zase niečo najavo.
Heaven vraví, že mám negatívny prístup, presne naopak,
nepotrebujem si nič navrávať, negatívny prístup má väčšinou ten,
čo mal na základke problémy s počtami, alebo inými predmetmi, a riešil to tipovaním.
.
Infratopení
Zdravím všechny zdejší nadšence a chtěl bych vás požádat o radu ohledně vhodnosti použití infrasálavých panelů v rozestavěném RD k vytápění, strašně se mi tento systém líbí ale jsem na vážkách kvůli možných zdravotních dopadů které žádný z výrobců samozřejmě neuvádí. Od jednoho vyloženě odpůrce tohoto systému jsem se dozvěděl že to vysušuje kosti??? další hrozí poruchou zraku jiní tvrdí že je to to nejlepší co můžete pro své tělo udělat jsem už z toho uplně zmatený a čas pro rozhodování se pomalu krátí. Předem děkuji za vaše názory
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sálavé topení
Množství předaného tepla se zvětšuje se 4 mocninou absolutní teploty sálajícího tělesa.
To je důvod proč např. kamna Bulerjan velmi dobře vytopí obrovskou dílnu, a pocit tepelné pohody nastane rychle, protože předměty v místnosti i stěny jsou rychle na povrchu teplé. Zářič by měl být všesměrový, ale zeptal bych se někoho kdo to má, aspoň dvě zimy. Malý infrazářič v koupelně ji nikdy nevytopí dobře.
K.
To je důvod proč např. kamna Bulerjan velmi dobře vytopí obrovskou dílnu, a pocit tepelné pohody nastane rychle, protože předměty v místnosti i stěny jsou rychle na povrchu teplé. Zářič by měl být všesměrový, ale zeptal bych se někoho kdo to má, aspoň dvě zimy. Malý infrazářič v koupelně ji nikdy nevytopí dobře.
K.
Ohýbačka plechu
Je to z Urob-Udělej si sám. Dĺžka ohýbaného plechu je podľa dĺžky profilu, ako kto potrebuje... Mám kdesi aj prípravok na brúsenie vrtákov...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ohýbačka plechu
Super !!!Zatial XXX píše:Je to z Urob-Udělej si sám. Dĺžka ohýbaného plechu je podľa dĺžky profilu, ako kto potrebuje... Mám kdesi aj prípravok na brúsenie vrtákov...
Dik
Z.
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brusič vrtákov
Taky superZatial XXX píše:
dik
Z.
PS: Tebe chodi casopis Udelej si sam?
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
rovnání plechu?!
dlouoho se do toho vlákna nic nepsalo, tak to napíšu sem. Jak rovnáte plechy?!! já uz nevím jak. Dycky, kdyz to střihám tak se mi to prohne. Dával jsem to na silnic pod auta, v práci všemi možnými způsoby-pod kola pásového dopravníku, a dnes sem to ohřívala pak ve svěráku a kladivem rovnal. jestli ví někdo o něčem lepším prosím napište. Já už nevím jak!
plechy
Klucíí, dnes jsem vrtal plechy, které jsem už před tím NAROVNAL. Pomohla až 80 kg kovadlina a klepání místa vedle místa, a při tom vrtání se mi ku... prohly. Takže.......! Znovu rovnání.- to je na zbláznění!! Dnes končíím. Jsou u nás hody a samotný starosta nám přinesl vínko a cukroví.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Plechy nevrtám
Protoze mně učarovaly záležitosti kuželové a válcové, kde se to bez děr zatím obešlo,zatím neúspěšně sháním nerez síťovinu.
K.
K.