On:
Jo můj strýc staví generátor volné energie ... to bude taky nejspíš na Teslově patentu ( Testatika se to jmenuje)
ale já moc elektrotechnice nerozumim vím jen že řikal cosi o nastavení elektromagnetů v určitym úhlu
M_Q: rusum nic neprodal, on patentrový úřad má k dispozici všechny patenty a výpis celého, kompletného patentu je za pár dolarů, a pro soukromé učečly si mužeš postavit cokoliv, pro komerční už ne, potřebuješ licenci, takže do války byly patenty "online" a špehové z německa, ruska, číny, ameriky si daly tu práci zaplatit pár dolarů za popis každého patentu a začali experimentovat, a generátor silového pole (skalární interferometr - skalární houfnice i štít) je snad nejsložitější stavba, využívající asi 90% Teslových patentů, jen nabít kondenzátory "ze vzduchu", je docela umění, fakt je že Tesla to dokázal bez počítače a elektroniky, těch pár prototypů elektronek, co se v té době objevily, za moc nestály, takže výrobě takových "myšoplašů" stačí hodně měděnýho drátu, izolovaných plechů, keramických udělátek a je to hotovo ... proto se furt zdražuje měd, ikdyž je jí nechutný přebytek, známí už vozí z jihoafrické republiky, ty ceny v Evropě a Americe za chvíli předčí i zlato ...
ON:
No koule tam bys relativně moh právě vidět do všeh úhlů... když bys měl perforovaný matroše btw nemůžeme brát za axiom co víme teď myslim že mimozemšťani by používali jiný způsoby než my.
Stejně tak je ale pravda toto ... Nibiru je planeta jejich rakety by teda mohly být na podobnym designu aj principu jako naše ... i motory ... vlastně Nibiru by mohla být vývojově na našem levelu v době kdy nás navšťevovali a neměli by problém létat z Nibiru na Zemi. jak říká a kalkuluje Sitchin
Jo to sem četl ... měl experimentální reaktor na zakázku a odstřelil celý město od proudu
pak měl ještě nějaký to zařízení co prodal rusům na generování silovýho pole ne ? a Tesla Coil z Red Alert
M_Q:
Tesla, první odstavec ten idiot, v popisované knize o Teslovi, píše, že Tesla s tím neměl nic společného, už tento prolog mi potvrdil, že v knize nic zajímavého nebude, jen jeho cesta životem a sociální vztahy k tehdejšímu vědeckému a vládnoucímu společenství. Tesla hezky popisuje jak je možné, že jeho tělem prochází několik milionu voltů, nebo jak fungují energo kanály skrz matičku Zemi či atmosférou (respektive ionosférou), při pokusu odebral z elektrárny 100% výkonu (asi 10MWh) a město upadlo do středověku, po této události se v elektrárně přistavěl druhý generátor taky 10MW pouze pro Teslu a byl izolován od generátoru napájející město ))
M_Q
jenže z koule vidíš jen v omezeném uhlu, v talíři či polokouli máš 1/2 360 stupňů. přečti si chameleona a koukni na objevy velkých teleskopů po celé Zemi i na orbitě, těleso xyz si tu sune sem a nikdo nic neví, podle mne ty jejich hvězdolety už dávno brázdí naš vzdušný prostor
doporučuji film 300 je to o válce peršanů a 300 vojáků ze Sparty, ten perský bůh je očividně chlapík z Nibiru, má 3 m výšku, na dobu neobvyklé chemické a strojírenské (snad i genetické) vzdělání, uplně jsem viděl mimozemštana, bomby, mutanti, nelidská síla,a jak machroval na ubohé, hloupé pozemštany, hodně toho vypovídají kroniky o takových válkách ... i to jeho jméno Xerxes, neni moc pozemský ..
chlapík co se vyptává má zajímavé stránky:
Kód: Vybrat vše
http://koubic-sytes.mysteria.cz/necronomicon/necronomicon_babylon_nibiru.html
http://koubic-sytes.mysteria.cz/necronomicon/necronomicon_babylon_mardukatiamat.html