Na otázku "Jak tedy hodláte uvést do praxe nauku o elektrické energii z vakua?" je odpoveď od vedca Toma Beardena:
Odstartuje to okamžik, kdy jeden nebo více vynálezců a výzkumníků nějakým způsobem získá dostatečné finanční prostředky a vědeckou podporu (bude muset platit vědce sám) na vývoj jednoduchého, možná neotesaného, ale snadno replikovatelného elektrického zařízení s COP>1.0 a umístí ho na světový trh. Ale i pak to bude nejspíš muset udělat mimo Spojené státy. V opačném případě ho americký vědecký establishment zničí zneužitím legálních či použitím nečistých prostředků. Ale nejspíš druhým způsobem. Jim Watson demonstroval použitelný systém 8 kW automotivního generátoru na národní konferenci – a pak patrně přijal "nabídku, již nešlo odmítnout". On i jeho rodina jednoduše zmizeli z dohledu a přerušili veškeré kontakty s přáteli, včetně mne. Jsou naštěstí naživu, ale zůstávají velmi, velmi potichu. Žádné Watsonovy systémy se nedostaly a patrně nikdy nedostanou na otevřený trh. Steve Marinov byl zabit v cizí zemi a jeho tělo bylo shozeno z vrcholu stavby, aby to vypadalo na sebevraždu. Úkladný vrah používající pušku s tlumičem střílel na Sweeta, který měl velké štěstí. Byl už starý a klopýtl a upadl na schodech, právě když vrah stiskl kohoutek. Kulka hvízdla nad jeho pravým uchem v místě, kde měla být jeho hlava. Od té doby se choval velmi paranoidně, když jsem zavedl řeč na jeho úchvatný agregát či na pokračování v jeho vývoji. Přitom jsem s ním předtím pracoval řadu let. Užil jsem si svůj díl podobných zlomyslných "šprýmů", hluchých telefonátů a ústrků, ale nechci tyto incidenty zveřejňovat. Jen prostý příklad: Kawaiho patentovaný motor (55) by produkoval COP>1.0, pokud metoda bude aplikována na vysoce výkonný magnetický motor, startující (jak říkají lidé od Hitachi) se 70- 80% efektivitou. Podali jsme výklad funkce Kawaiho motoru, umístili ho na internet a Kawai se spolupracovníky nás nato navštívil v Huntsville. Na jeho naléhání jsme začali jednat o dohodě, podle níž bychom vyráběli a celosvětově obchodovali jeho systémy; Kawai již postavil automotivní systém s uzavřenou smyčkou v Japonsku. Hodlal také financovat celý projekt. Ve čtvrtek jsme pozdě odpoledne dosáhli ústní formy dohody. V noci nato dorazilo ve velkém spěchu proudové letadlo z Los Angeles, se zástupci Yakuzy na palubě. Ráno byl Kawai vyděšený a všichni jeho lidé se třásli strachy – bylo zřejmé, že Yakuza převzala úplnou kontrolu. Kawai už nekontroloval svou vlastní společnost, svůj vynález ani svůj vlastní úděl. Netřeba dodávat, že Yakuza neprodleně stornovala předchozí dohodu; tečka a konec. To vše se stalo přímo před mýma očima a před očima mých spolupracovníků, takže zde je mnoho svědků. Zástupci Yakuzy pak rychle sbalili dva Kawaiho motory, které jsme vlastnili a odešli. Ani Kawaiho motor se tedy nikdy neobjeví na světovém trhu. Také několik dalších japonských COP>1.0 elektrických zařízení bylo Yakuzou zakázáno (56). K nejednomu podobnému incidentu – včetně vražd – došlo v posledních desetiletích právě ve Spojených státech. Další se teprve přihodí. Jediná síla, která světu pravděpodobně s konečnou platností vnutí COP>1.0 systémy, je internet. Pro začátek si výzkumníci mohou celosvětově vyměňovat ohromnou škálu informací a vědomostí. Moje webová stránka, cheniere.org, je příkladem toho, jak se vyčerpaný starý pes pokouší zveřejnit důležitou zprávu o tom, co objevil – nebo věří, že objevil – a dává to volně k dispozici studentům, profesorům, vědcům a výzkumníkům, kteří projeví zájem. Jean–Louis Naudin a jeho webová stránka, jnaudin.free.fr, je dalším příkladem. A je zde i mnoho jiných. Na internetu je samozřejmě i spousta dezinformací. Čtenář si to musí umět v klidu prosít sám. Co se mne týče, obsáhle cituji odkazy, takže si zainteresovaná strana může sama zkontrolovat zda to, co cituji, odpovídá tomu, co citovaní skutečně řekli a udělali. Stručně řečeno, stavím na vzdělávání, ne na slepém přijímání dogmatických prohlášení. Rovněž zamýšlím předat zainteresovanému mladému badateli vše, co jsem odhalil za 30 let velmi tvrdé práce, aby takříkajíc nemusel znovu objevovat všechna ta kola. Může jednoduše začít tam kde jsem dnes a dojít o moc dále. Je velmi povzbudivé, že se i mnoho dalších výzkumníků začíná dělit o své zkušenosti a objevy. Co se mne týče, velmi usilovně jsem pracoval na předložení platných základů legitimní teorie přípustných COP>1.0 EM systémů. Mé úsilí vyvrcholí letošní publikací mé knihy (57). Protože stále více výzkumníků bude mít úspěch, nakonec to s konečnou platností získá dostatek hybnosti k definitivnímu "zrození". A až pak vědecká obec obrátí a dovolí na věci pracovat bystrým mladým postgraduálním studentům a doktorandům s potřebnými granty, rozvine se nauka i technologie raketovým tempem. Potom to přirozeně bude přesně tak, jak řekli Planck a Schopenhauer. Náhle to nejen všichni budou "vědět po celou tu dobu", ale budou těmi, kteří na to přišli mezi prvními… Každá země musí brzo dostat levnou čistou elektrickou energii z vakua a rychle vyvinout automotivní elektrická zařízení, jinak už žádný národ nikdy nebude žít v bezpečí. Radikálové a teroristé se postarají o to, abychom energetickou válku prohráli. Elektrická zařízení s COP>1.0 se, podle mého názoru, stávají mravní i národní nevyhnutelností. Buď je vyvineme a zavedeme celosvětově anebo tato civilizace zahyne, tak jednoduché to je.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Sprísahanie proti volnej energie
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
jiná verze
Podle mé verze se autori spomínaných COP>1 spíše obávají svých sponzoru, nebo konstruktéru podobných napodobenin, kterí tímto zpusobem reší své omyly.
COP je neco jiného, než pouhý zákon, nebo vzorec, pokud by nefungoval COP, pak by na Zemi nefungovalo tak jak to známe témer nic.
COP je neco jiného, než pouhý zákon, nebo vzorec, pokud by nefungoval COP, pak by na Zemi nefungovalo tak jak to známe témer nic.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
martin11 se ptá
...zdravím.....článek asi bude zajímavý...ale za předplatné.....jestli nám chceš udělatradost tak nám ho sem pošli.....stánky OSUD.cz jsou jistě zajímavé....ale ......dobrá vůle za peníze..???? hezký den všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: jiná verze
Už sám fakt, že na COP je uzákoněna spousta pouček vesměs velice nevyhovujících, svědčí o tom, že bez jeho uzákonění, o kteréhožto poslouchání řadovým občanem se stará hromada vědeckopolitickonásilných institucí a státní i soukromé agentury, by mohl a měl stát svědectvím tomu, že pokud by tato umělá ilegalita nefungovla, mnoho věcí by skutečně mohlo fungovat jinak, než funguje. Ahoj, Slávek.Akord píše:Podle mé verze se autori spomínaných COP>1 spíše obávají svých sponzoru, nebo konstruktéru podobných napodobenin, kterí tímto zpusobem reší své omyly.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.