Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
belamachina
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od belamachina »

OVČÁK píše:tak tady ti za peníz natáhnou na jakoukoli součásku to nejodolnější na světě. http://www.pvd.cz/ dokonce jsem míchal wolframový prach do keramické hmoty,skrze vodivost........ ale to je jiná story. vyvíječ nepostavím,ale pokud někoho najdu, bude mít mé možnosti k dispozici. v té firmě pvd tech jsou naprostí profíci, kteří nemají konkurenci. v mém motoru mám však kit s keramickým povlakem na pístu od fy mahle a ventily od porsche,chlazená sodíkem......sada za 30000. nekup to,když to platí firma....
Staci ti vyvijac s ktoreho polezie plyn? S tim problem neni skor je problem s upravu zmesy a nastavenim motora a to je podla mna to preco to ludom neslape, vyladit motor je klucova zalezitost. Este skus napisat kolko toho plynu potrebujes aby si s tim dokazal ten motor rozchodit .

exo

parostroj

Příspěvek od exo »

Ak mate schopnosti prerobit motor ako taky, preco si nepostavit rovno vlastny? Davam sem link na pana, ktory ma s tym skusenosti, mozno to sem uz niekto dal. Snad by sa to dalo patricne upravit. Co na to plenum?
http://www.parostroje.wz.cz/

ovčák
Stálý člen

no jasně

Příspěvek od ovčák »

osobně děkuju za odkaz, je to nádhera. schopnosti a možnosti vůbec nekorespondují s chutí a vůlí a s časovými možnostmi už vůbec ne. joooo,pokud by někdo měl možnost fundovaně přeložit anglický text, pak bych byl štěstím bez sebe.http://waterfuelcell.org/concept.html

NEJHORŠÍ JSOU DOMNĚNKY.A TAKY NASRANÝ LIDI.
Sláva
Nový člen

nápad

Příspěvek od Sláva »

Co takhle pohánět tím výkonným parním strojem to rotační zařízení,
které vyrábí účinně páru (někde zde byl kdysi odkaz na patent)!!!

ovčák
Stálý člen

Příspěvek od ovčák »

a co tím získáš????

NEJHORŠÍ JSOU DOMNĚNKY.A TAKY NASRANÝ LIDI.
PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

blevajs

Příspěvek od PeTr1 »

Noooo slušnej blevajs to je jak kdyby jsi tam měl skoro normalní železo.To je slušný.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Vyvíječ

Příspěvek od kutil »

Peter píše:Dnes jsem rozebral vyvíječ. 14 dní byl pod napětím a týden bez připojení na zdroj. To co sem tam našel jsem nepředpokládal ani v nejdivočejších snech. Náplň byla dešťová voda a trocha jedlé sody.
Teda mrkám na drát? Co na to Mim, DIGY, Peter610 a další co na to úspěšně jezdí?

zawin1

Re: Vyvíječ

Příspěvek od zawin1 »

Peter píše:Dnes jsem rozebral vyvíječ. 14 dní byl pod napětím a týden bez připojení na zdroj. To co sem tam našel jsem nepředpokládal ani v nejdivočejších snech. Náplň byla dešťová voda a trocha jedlé sody.
Nepouzival si to pocas testovania ako latrinu :D :D

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

peter

Příspěvek od la »

Zdravím.Můžu ti říct,že podle mého názoru jsi vyrobil Bauxid.Protože vyvíječ ve své činnosti pokračuje,když již byl aktivován,nepatrně, ale pokračuje ,dokud energie vložená není v nějaké formě vyložená ,tak nějak stručně.la :good: :smoke: PS:Domnívám se,že docela v čisté formě.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Humus

Příspěvek od Novák »

Před rokem mě kamarád chemik upozorňoval,že z 5ti cm2 do jejich úplného rozložení vznikne 2m3 nechutného bordelu.Vítej v klubu. :P

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: blevajs

Příspěvek od PeTr1 »

Tu deštovku si bral od kát?Ze sudu u domu?

belamachina
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od belamachina »

Peter píše:
PeTr1 píše:Noooo slušnej blevajs to je jak kdyby jsi tam měl skoro normalní železo.To je slušný.
Jenom nerez a hliník.
zavitova tyc a matice boli antikorove? a co sa stalo z distancnou sietkou medzi elektrodami? a ako vyzeral material ked si to ocistil vydel si niekde viditelny ubytok materialu vyzrate kratery?

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

PeTr1 píše:Noooo slušnej blevajs to je jak kdyby jsi tam měl skoro normalní železo.To je slušný.
jako kdyby to vůůůůbec nedýchalo a tak se to udusilo ve vlastním výkalu
:idea: :roll: :(

wh173
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro všechny

Příspěvek od wh173 »

Peter píše:la přesně pojmenoval to co jsem našel ve vyvíječi. Červené zbarvení je od iontů železa, které se tam dostali z dešťové vody (asi rezavý okap).
Až když se něco nechá dojít do krajnosti tak to zaujme i jiné lidi. To co jste pojmenovali jako "blevajs, humus, sajrajt, výkaly", to vzniká ve vyvíječi stále a jak vidíte v dostatečně velkém množství. Skoro všechno projde motorem, takže si toho vůbec nevšimneme (pokud zkoušíme a ne jenom kecáme). Záleží jenom na tom, jaký tomu dáme náboj a co všechno se na to potom naváže. Pak to skončí v motoru jako sajrajt, nebo jako součást paliva které se tvoří ve vyvíječi.
Teď mne kamenujte :D
uplne stejnej bordel se mi tam taky dela....asi to bude chtit nejakej filtr pres kterej se bude tocit voda ve vyvijeci..

Who told you, you could do this like that?
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

bordel

Příspěvek od lajos »

Musím se připojit, se svou částečnou zkušeností. Do vyvíječe jsem dal destilku s citronem a se sodou. Je odstavený asi 2 měsíce(i s tou vodou), jsem to ani nerozebíral a na vrchní Al desce jsou poznat nějaké tmavší usezeniny lehčího charakteru, ale nerez pod tím vypadá čistý.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“