Staci ti vyvijac s ktoreho polezie plyn? S tim problem neni skor je problem s upravu zmesy a nastavenim motora a to je podla mna to preco to ludom neslape, vyladit motor je klucova zalezitost. Este skus napisat kolko toho plynu potrebujes aby si s tim dokazal ten motor rozchodit .OVČÁK píše:tak tady ti za peníz natáhnou na jakoukoli součásku to nejodolnější na světě. http://www.pvd.cz/ dokonce jsem míchal wolframový prach do keramické hmoty,skrze vodivost........ ale to je jiná story. vyvíječ nepostavím,ale pokud někoho najdu, bude mít mé možnosti k dispozici. v té firmě pvd tech jsou naprostí profíci, kteří nemají konkurenci. v mém motoru mám však kit s keramickým povlakem na pístu od fy mahle a ventily od porsche,chlazená sodíkem......sada za 30000. nekup to,když to platí firma....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
parostroj
Ak mate schopnosti prerobit motor ako taky, preco si nepostavit rovno vlastny? Davam sem link na pana, ktory ma s tym skusenosti, mozno to sem uz niekto dal. Snad by sa to dalo patricne upravit. Co na to plenum?
http://www.parostroje.wz.cz/
http://www.parostroje.wz.cz/
no jasně
osobně děkuju za odkaz, je to nádhera. schopnosti a možnosti vůbec nekorespondují s chutí a vůlí a s časovými možnostmi už vůbec ne. joooo,pokud by někdo měl možnost fundovaně přeložit anglický text, pak bych byl štěstím bez sebe.http://waterfuelcell.org/concept.html
NEJHORŠÍ JSOU DOMNĚNKY.A TAKY NASRANÝ LIDI.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: Vyvíječ
Teda mrkám na drát? Co na to Mim, DIGY, Peter610 a další co na to úspěšně jezdí?Peter píše:Dnes jsem rozebral vyvíječ. 14 dní byl pod napětím a týden bez připojení na zdroj. To co sem tam našel jsem nepředpokládal ani v nejdivočejších snech. Náplň byla dešťová voda a trocha jedlé sody.
Re: Vyvíječ
Nepouzival si to pocas testovania ako latrinuPeter píše:Dnes jsem rozebral vyvíječ. 14 dní byl pod napětím a týden bez připojení na zdroj. To co sem tam našel jsem nepředpokládal ani v nejdivočejších snech. Náplň byla dešťová voda a trocha jedlé sody.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
peter
Zdravím.Můžu ti říct,že podle mého názoru jsi vyrobil Bauxid.Protože vyvíječ ve své činnosti pokračuje,když již byl aktivován,nepatrně, ale pokračuje ,dokud energie vložená není v nějaké formě vyložená ,tak nějak stručně.la PS:Domnívám se,že docela v čisté formě.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Humus
Před rokem mě kamarád chemik upozorňoval,že z 5ti cm2 do jejich úplného rozložení vznikne 2m3 nechutného bordelu.Vítej v klubu.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Re: blevajs
zavitova tyc a matice boli antikorove? a co sa stalo z distancnou sietkou medzi elektrodami? a ako vyzeral material ked si to ocistil vydel si niekde viditelny ubytok materialu vyzrate kratery?Peter píše:Jenom nerez a hliník.PeTr1 píše:Noooo slušnej blevajs to je jak kdyby jsi tam měl skoro normalní železo.To je slušný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: blevajs
jako kdyby to vůůůůbec nedýchalo a tak se to udusilo ve vlastním výkaluPeTr1 píše:Noooo slušnej blevajs to je jak kdyby jsi tam měl skoro normalní železo.To je slušný.
- wh173
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro všechny
uplne stejnej bordel se mi tam taky dela....asi to bude chtit nejakej filtr pres kterej se bude tocit voda ve vyvijeci..Peter píše:la přesně pojmenoval to co jsem našel ve vyvíječi. Červené zbarvení je od iontů železa, které se tam dostali z dešťové vody (asi rezavý okap).
Až když se něco nechá dojít do krajnosti tak to zaujme i jiné lidi. To co jste pojmenovali jako "blevajs, humus, sajrajt, výkaly", to vzniká ve vyvíječi stále a jak vidíte v dostatečně velkém množství. Skoro všechno projde motorem, takže si toho vůbec nevšimneme (pokud zkoušíme a ne jenom kecáme). Záleží jenom na tom, jaký tomu dáme náboj a co všechno se na to potom naváže. Pak to skončí v motoru jako sajrajt, nebo jako součást paliva které se tvoří ve vyvíječi.
Teď mne kamenujte
Who told you, you could do this like that?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
bordel
Musím se připojit, se svou částečnou zkušeností. Do vyvíječe jsem dal destilku s citronem a se sodou. Je odstavený asi 2 měsíce(i s tou vodou), jsem to ani nerozebíral a na vrchní Al desce jsou poznat nějaké tmavší usezeniny lehčího charakteru, ale nerez pod tím vypadá čistý.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.