Peter610 píše:mdz píše:Si naozaj ako Fantomas, Je tu asi 20 ludi, ktory postavili Mimov vyvijac a su sklamani. Je tu Novak ktory trdi, ze na BP klasicky motor chodit nemoze.
Napis ako si dopadol Ty a tvoj funkcny "Mimov Vyvijac".
Neratas minimalne dalsich 5 ktory uz jazdia. Par mesiacov sa tu vsetko prebera dookola a pravda je ze ma to nebavi stale opakovat. Nie kazdy
ma zaujem o popularitu alebo blbe SZ a emaily od niektorych ludi.
Nemam zaujem niekomu nahanat kseft. Nie je to hracka
a klasicka elektrika, chemia alebo fyzika tu tiez neplati.
Si opravdu jako Fantomas
Už mě nebaví vstupovat na toto fórum a znovu se opakuji.
NIKDO po nikom nechce aby prozradil své řešení a jak píšeš cituji:
Nemam zaujem niekomu nahanat kseft.....
Nikdo nechce vydělávat na tom že ti to jezdí, jen potřebujeme vědět, že to co tu prezentujete tak není jen fikce a naše zbožné přání. Mě jen mrzí že jste všichni jako fantomasové! Mim, digi,ty a jiní nejmenovaní. Bylo zde již jednou domluveno že Mim ukáže v chodu svůj motor Novákovi a nic víc!
PROČ TO NEUDĚLAL?
Nic by neprozradil, nikomu by nedal návod a v podstatě by bylo vše při stejném. Dokonce by ani nic neriskoval protože dle zákona si můžete doma vyrobit jakýkoliv patent, akorát jej nesmíte dále komerčně využívat a rozšiřovat.
Pokud nechceš abychom si o tobě mysleli že jsi kecálista, nebuď jako Mim.
Na netu je neurekom návodů a videí funkčně nefunkčních strojů až až. Jestliže někdo tvrdí veřejně že mu některá z těchto mašinek chodí a veřejně se chlubí že ano! tak by to měl dokázat. Pokud některý z výše uvedených jezdců prokazatelně nedokáže, že to co tu na fóru prezentuje a předvádí je funkční, tak mu nemohu věřit.
Toto je opravdu pouze věc důvěry!!!
Je to věc důvěry v něco, v co všichni věříte a vynakládáte na to nemalé finanční prostředky. Zbytečně!!! Osobně jsem přesvědčen že to nikomu z nich nejezdí a že se jen nádherně baví jak jsme chtiví a jak moc toužíme po té energetické soběstačnosti. Tito lidé z nás dělají jen hlupáky a úspěšně se baví na náš účet.
H.v.