Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
wh173
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Taky je mi z toho na nic.

Příspěvek od wh173 »

JiMi píše:Jsou tu vlákna na repliku Mimova vyvíječe, Joe Cell a Iv-anův vyvíječ, tak mě napadá proč asi ?
Proč tu není vlákno Pokus o repliku Habana vyvíječe ?
Jestli tohle je cesta k nějakému konci, tak k jakému ? Jeden chlap se tu naváží do jiného chlapa, kterého nezná a má vztek, protože se dobrovolně o vlastní vůli pustil do něčeho, o čem od přírody nemá ani páru a přesto očekává úspěch..... Hmmm, tím nechci rozpoutávat ještě větší flame, jenom se ptám, k čemu to ?
JiMi
:good:

Who told you, you could do this like that?
JiMi
Zasloužilý člen

Re: tedy

Příspěvek od JiMi »

sklerotik píše:jen mně zajímalo, jestli se dá zeptat, jaká je pravda. Nic víc. A otevřená diskuse bez mlžení a polopravd je asi utopie...........
Zeptat se dá a odpovědět... bylo odpovězeno. Otevřená diskuze bez mlžení a polopravd... To jsou takové zvláštní termíny. V tomto mi připomínáš mou ženskou. Ta také má dojem, že kladení otázek a mé odpovídání popravdě (ale fakt opravdu musím říkat pravdu a ještě přísahat) je diskuze.

Snažím se si to představit. Jsou dva názory, a každý se prezentuje. Padají běžné oznamovací věty. Posluchač poslouchá, dělá si svůj závěr a v dalším kole přispívá dalšími oznamovacími větami. To je diskuze.

Druhý model: Jsou dva názory, a pouze jeden se prezentuje. Druhý jen poslouchá a dělá si svůj závěr (limitně to může znamenat, že oponentní názor ani není). Pak ze strany neprezentanta padají bežné tázací věty a prezentant má chvilku snahu znovu prezentovat svůj názor oznamovacími větami. Toto není diskuze, toto je normální výuka.

A chápu, že nejsou a ani nemohou být všichni učitelé. Já bych třeba ty parchanty mlátil hlava nehlava. V naprosté většině případů jsou žáci v početní přesile nad učiteli. A někteří profáci jsou divní pavouci.
Vzpomínám na střední i vysokou, a nejradši jsem měl profesory, kteří jen brnkali na strunu a zbytek tě nechali "nalézt" sami. Mentorování a neustálé opakování mě vždycky uspáválo a kontraproduktivně mi to nic nedalo.
Tak jestli to trochu pomůže...
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Zamýšťam sa nad Mimovým vyvíjačom

Příspěvek od sano »

V prvom rade nakoľko poznám Habanu, tak si dovolím povedať, že je to dobrý chlap. Daroval dosť drahý prístroj na diagnostiku a liečenie chorých. Nepýtal za to ani poštovné.
Celá táto diskusia je o spôsobe , akým viedol Mim svojich nasledovníkov. Nakoľko sa niektorí dobre poznáme, a nakoľko sa na fóre nič dobré nadlho neutají, ak by malo desať ľudí úspešnú repliku vyvíjača, tak by sme už o tom vedeli.
Otvorením stránky open source projektov vo wikipédii, sa akékoľvek úvahy, že over unity zariadenia zničia spoločnosť a že je nemožné dať návod, iba tým čo pochopia, stali zbytočné. Na vebe je dosť návodov s´učinnosťou presahujúcou 100%, večšina bola overená stovkami ľudí. Niektoré sa začali vo vlákne open source projekty publikovať aj na tomto fóre.
Ak všetko pôjde dobre, tak sa postupne zverejnia návody na zariadenia s účinnosťou 140-300 , ba aj 900%.
Už zverejnený vyvíjač Boba Boysa, umožňuje šetriť 20 až 30% paliva v aute, ba sú aj jeho zdokonalenia, umožňujúce jazdu iba na vodu. Aj toto, ak bude dostatok času sa na fóre objaví. Tým dávam za pravdu Mimovi, že podobné zaradenia je možné zostaviť aj v našich podmienkach.
Naposledy upravil(a) sano dne pon 21 led 2008 11:22, celkem upraveno 3 x.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

zdravim z Mělníka

Příspěvek od martin11 »

...jsem tu nový ale u Jeffa jsem byl...jsem ten fotograf z Mělníka...odepisuji proto, že mě mluviš z duše...ackoliv jsem "jen" foto tak take kutím...no začínam kutit na kavitačce...něco nas napadlo ale zcelajineho než je všech popisech...tak to zkusime sestrojit a i když nebudou vysledky tak to na foru zveřejnim, aby nekdo omyl neopakovasl...jeden kamarad dela ve vyzkumu, a tam maj dobry heslo...i nezdar je výsledek a tudy ne...a v odbornych spisech se o tom baví...nejsem z těch co se boji o pověst...tak klidně o mě někdo muže říkat...co to toha blba napadlo...to jsou většinou lidibez tvůrčí fantasie !!!. nebo alibisti, nebo šetřílkové kteří jen zobou, nebo by chtěli zobat na dortu třešničky...tak zdravim a ůVěřme že se dobrá věc podaří " a nebudeme potřebovat naftu, a nebo jen málo...Martin Pithart Mělník :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
sklerotik
Nový člen

Příspěvek od sklerotik »

Dobrý den přátelé. Prosím vás, nevíte o někom, komu funguje prokazatelně efektivní rozklad vodíku? Nechci jméno, ani schéma, dokonce se nechci ani obohatit či jinak z toho faktu profitovat. Stačí mi jen, zdali to někomu chodí. Jako třešničku na dortu jak to chodí. Ale vůbec to není podmínkou. Jen se tak bezelstně ptám a nic, opravdu nic tím nesleduji. Ani nechci být žákem, jen jsem zvědavý. Dělám něco špatně?

je třeba to zkusit.k tomu nám dopomáhej.....
JiMi
Zasloužilý člen

Neber to špatně....

Příspěvek od JiMi »

sklerotik píše:Jen se tak bezelstně ptám a nic, opravdu nic tím nesleduji. Ani nechci být žákem, jen jsem zvědavý. Dělám něco špatně?
Z tvého příspěvku cítím takovou pachuť na patru.
Neděláš nic špatně, nechceš se učit, dobrá, tvoje volba, jseš zvědavý, jenom dobře, bezelstně se ptáš..... Co by člověk neudělal, když tak hezky prosí.

Teď ti povím jak jsem já ke svému PRAMENI přišel. Hodně dlouho jsem UPRAMENE jen sledoval. Můžu říct, že jsem přečetl fakt všechno. Dělal jsem si rešerše za jednotlivé podepsané lidičky. A když si to takto uděláš párkrát, zjistíš zajímavou souvislost. Historie se pořád opakuje. Nemusíš s tím vždycky souhlasit, ale je to tak a nic s tím nenaděláš. Ať je to Mim nebo Iv, snaha, tah na branku, pak pár negativců, občas i sprosťáků, a CVAK. Jako když otočíš vypínačem. Ticho, mrtvé fórum, zůstali jenom ti negativci. A proč ?
Kolikrát Mim místo aby se lidi svěřili, hele mě to při proudu takovým dělá psí kusy, nevíš co s tím ? musel odpovídat na bezelstné dotazy Tobě to fakt funguje ? a nechceš nám podat nějaký důkaz, víš jestli si z nás neděláš fusekli. Jednou to sneseš, možná i desetkrát, ale pak už jen CVAK. A je to jak s internetem. Prostě vypneš kompl a není.

Můj názor a je mi jedno, jestli s ním souhlasíš. Pokud se někoho na něco chci ptát a očekávám odpověď, nejdřív musím sám u sebe najít důvod, na co se chci vlastně ptát a pak k dotazu přistupovat s náležitou úctou. S úctou k tomu tázanému. Ptám se jej proto, že je asi dál a má mi co říct.
Myslím že nedůvěra, nebo prostě jen neznalost, nebo později to nazveš bezelstností, není to samé, jako úcta. Tím nemyslím aby si tu lidi pochlebovali a masírovali ega. Ale každej z těch lidí, co sem něčím přispěli, tak to udělali dobrovolně, bez nároku na odměnu, dali tomu svůj čas i prostředky. Mají za sebou mnoho pozitivních kroků. A čeho se dočkají ? bezelstných negativistických dotazů.

Do toho se ti určitě nebude chtít, ale zkus si pročíst celou dílnu a jak na to, a dělej si čárky za stejné bezelstné dotazy. Možná když pak do toho začneš počítat i osobní invektivy, budeš překvapen. Ohromné číslo. A když si uvědomíš, že se v konečném důsledku obracelo proti konkrétním jednotlivcům..... CVAK.

Neber to jako kázání. Já třeba věřím tomu, že až se dostanu tak daleko, že budu umět formulovat konkrétní otázku, a oslovím konkrétní lidi, odpovědi se dočkám. Tomu prostě věřím.
A už končím. Přece jen je to vlákno o rozkladu vody a ne rozboru lidských charakterů.
JiMi

sklerotik
Nový člen

Příspěvek od sklerotik »

Chápu tvé osobní pocity a postoje, nicméně pokud mi nemůžeš odpovědět na moji otázku, tak to zní, jako když se zeptáš kolik je hodin, a jako odpověď uslyšíš že dobré ponožky dnes už nikdo nevyrábí. Nevím, co to je tah na branku....... sám jsem pročítal diskuse na tomto webu a proto se ptám, zdali někdo ví, že to někomu funguju..... Stačí ano nebo ne. Víc v tom nehledej. Opravdu nechci víc. Je to tak těžké pochopit? Nebo je ta otázka tak pobuřující??Ppokud ano, tak mi napiš proč.

Obluda

Skleroza na postupu

Příspěvek od Obluda »

sklerotik píše:Chápu tvé osobní pocity a postoje, nicméně pokud mi nemůžeš odpovědět na moji otázku, tak to zní, jako když se zeptáš kolik je hodin, a jako odpověď uslyšíš že dobré ponožky dnes už nikdo nevyrábí. Nevím, co to je tah na branku....... sám jsem pročítal diskuse na tomto webu a proto se ptám, zdali někdo ví, že to někomu funguju..... Stačí ano nebo ne. Víc v tom nehledej. Opravdu nechci víc. Je to tak těžké pochopit? Nebo je ta otázka tak pobuřující??Ppokud ano, tak mi napiš proč.
Takových jako Ty Sklerotiku už tady bylo a nikdo se nic nedozvěděl, klidně si můžeš myslet, že mlha zahaluje nicotu a platí všechny oficálně uznávané fyziky mocnostmi tohoto světa povolené :D Jimi má s Tebou božskou trpělivost, a neznám nikoho kdo by to řekl líp . Naopak s Tebou osobně je to nachýlené, asi nebudeš holt tak inteligentní jak si Ji Mi myslí.
Jestli Ty se s tímhle přístupem něco dozvíš, tak sežeru svůj klobouk, ale Ilem nejsem. Jestli se vůbec může někdy neslušný a hrubý člověk něco cenného dozvědět , to je ale na box a tam nejdu. :evil:
Předpokládám, že se zase ozveš a budeš nadále stejný jako si odpověděl JiMimu :D
Oblluda ale zůstane obludou a Sklerotik sklerotikem . Vždycky je totiž jěště naštěstí 48 cest :laugh:
:idea: :idea: :idea:

sklerotik
Nový člen

Příspěvek od sklerotik »

Děkuju za excelentní odsouzení. Nic jsem se však nedozvěděl. Soudit umí každý.Lidé se budou ptát nadále a tajemní důležití tajemníci budou důležití. Je to tak od té doby, co slezl člověk ze stromu.

kolemjdoucí

Příspěvek od kolemjdoucí »

koukám jako blázen. to si jako děláte srandu nebo opravdu funguje bratrstvo kočičí pracky? tož si založte politickou stranu nebo tak něco. nebo sektu. inteligence neumí odpovědět na triviální otázku. já něco vím, a heč, nepovím. a nebo vím prd, ale nepovím, aby se nepoznalo, že jsem stejně dutej jak ten sklerotik. humááááč. místo pomoci děláte z otazníku urážku.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Re. sklerotikovi

Příspěvek od sano »

čo si už na poli obnoviteľných zdrojov energie urobil? Čo si prečítal, čo ti bolo sympatické, čomu neveríš, čo by si chcel dosiahnúť?
To akoby si na fóre microsoftu, sa spýtal, či im funguje efektívne počítač.

sklerotik
Nový člen

Příspěvek od sklerotik »

Dobrý den, sano. Jsem majitel plantáže rychlerostoucích dřevin.Navíc pracuji jako odborný poradce jednoho koncernu v oboru ekologie.Vím, že to je málo v pokroku, ale snažím se začít. Místo informace se na mne vrší jakási nálepka lidojeda.Místo rady se zde člověk domůže znechucení.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

sklerotik

Příspěvek od lajos »

Na podobné otázky tvé, na našem fóru existuje alergie, podle toho také vypadají reakce.Jestli překousneš počáteční reakce, třeba časem z tebe bude kovaný člen.
Odpovědět správně na tvou otázku je složité, pokud se ti neozvou lidé kterým to funguje, popř. kteří to viděli na vlastní oči.
Od nás ostatních těžko můžeš chtít aby jsme ti vykládali, co o tom někdo napsal tady na fóru. Někteří něco víme a asi nepovíme, z důvodu jak jsem uvedl.
Můžeš se k tomu dokousat sám, pokud přečteš chat.
Asi další opakování i přeformulované tvé otázky nemá moc velký smysl.
Budou tě mít ještě za většího blbce, než za jakého tě mají teď.

sklerotik
Nový člen

Příspěvek od sklerotik »

Přijde umučený poutník do kostela a táže se kněze: je Bůh? Smím doufat? ozve se: Jdi do háje, takhle se ptá každej trouba a bibli jsi stejně nečetl. takových vás je, holoto nevdělaná.......

JiMi
Zasloužilý člen

pro sklerotik-a

Příspěvek od JiMi »

Čteš to všechno ?
čteš mezi řádky ? Lidi jsou různí. Nic s tím nevymyslíš. Je daleko jednodušší přizpůsobit jednotlivce systému než celý systém jednotlivci.

Jak píšou mnozí, cest je vícero. Ale prakticky všechny vedou přes slzavé údolí vlastních zkušeností, práce a nakonec možná i úspěchů.
To jen tak, aby jsi dokázal odfiltrovat ty příspěvky bez informační hodnoty, kdy si tu jednotlivci rozšlapávají hračky. Ale v podstatě ti Novák nepřímo odpověděl.
Tak vydrž, uč se, a zanoř nějaký plechy do vody.
JiMi

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“