Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: sviecky
Ahojky, náhodně sem zabrouzdal do tohodle vlákna, zkuste se podívat na řešení Elabs Vracov112 píše:Skus medene kable na privod VN ku svieckam, malo by to dat väcsiu energiu do vyboja a pridat este jednu indukcnu cievku k vyvijacu.
H.v.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Kutil
Takže zmazal som moje príspevky aby som nebalamutil.Treba dodržať všetky rady a rozmery ako uvádza Mim.
Naposledy upravil(a) Maco dne čtv 13 bře 2008 20:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Kutile....viděl jsem tě, ale to nic nemění na tom, že mystifikuješ ostatní. Tohle není zdroj pro auto, ale vysokonapěťový zdroj pro cokoliv. Mluvil jsem s Milanem. On v podstatě neví, na co to je....Hele, když neumíš postavit to základní a změřit to, na co tohle? ( Mám úctu k tobě a tvým šedinám, ale ......) Nic ve zlém....Mimkutil píše:Ahojky, náhodně sem zabrouzdal do tohodle vlákna, zkuste se podívat na řešení Elabs Vracov112 píše:Skus medene kable na privod VN ku svieckam, malo by to dat väcsiu energiu do vyboja a pridat este jednu indukcnu cievku k vyvijacu.
H.v.
Však ono to půjde!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdroj VN
Podobný zdroj dával i Pepo ale fakt na všeobecné použití, vím že to bylo myšleno dobře .......
K.
K.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: VN
Zdravím.Mohl by jsi třeba simulovat umístění vyvíječe ve voze tak, že jej umístíš na větší ukostřený plech(-) protože na fotografii je umístěn patrně na nevodivém povrchu stolu.I toto by mohlo mít vliv.laPeter píše:SkveléMaco píše:To VN pracuje.
Mám zapojenu len jednu cievku na vývíjač na voštinu a funguje to.Plusové napájanie už nepoužívam,len mínus pol a VN.Start na benzin,prepínam na vodík zapnutím VN cievky,vypnem prívod benzínu a fachá to dalej.Trochu sa zmenia otáčky ale ide to.Je to zaujímavé tvoria sa velmi malinké bublinky a predsa ten motor točí.Možno ten vyvíjač ani nemusí byť taký velký,a niektoré sekcie asi pojdu von.Budem to ešte sledovať a pošlem nové udaje na forum.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Mime,mime, proč až tak?Mim píše: Kutile....viděl jsem tě, ale to nic nemění na tom, že mystifikuješ ostatní. Tohle není zdroj pro auto, ale vysokonapěťový zdroj pro cokoliv. Mluvil jsem s Milanem. On v podstatě neví, na co to je....Hele, když neumíš postavit to základní a změřit to, na co tohle? ( Mám úctu k tobě a tvým šedinám, ale ......) Nic ve zlém....Mim
Co jsem koupil, to jsem sem v dobrém úmyslu vložil. Nemyslíš že je zde ve fóru daleko více nefunkčních plánků a replik? Milanovi z Elabsu Vracov věřím, kdo chce, tak si s tím určitě poradí......
H.v.
PS- kdyby něco, jsou zde i SZ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
toto ale není tak úplně o víře
Všeobecný vn zdroj je rozdílný co se týče možností připojení, vlastně je úplně jiný, a kdyby Ti to s ním fungovalo, tak se obávám , že budu muset
sníst svůj klobouk , ber to jako výzvu, hned jak to bude fungovat , budu jíst, fakt nic zlého v tom není .
K.
sníst svůj klobouk , ber to jako výzvu, hned jak to bude fungovat , budu jíst, fakt nic zlého v tom není .
K.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
regulátor podtlaku
PETER...
ten regulátor podtlaku máš odskušaný a funkčný,mne sa jaksi nedarí s tým karburátorom
ten regulátor podtlaku máš odskušaný a funkčný,mne sa jaksi nedarí s tým karburátorom
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahoj
nasel jsem odkaz
http://www.h2o-energia.wz.cz/str/index. ... e/vyvijace
pise ze se neda pouzit vysoke napeti, on pouziva 12 nebo 24, ale urcite by se dalo napeti transformovat na vyssi treba 100V, take tam pise o rezonancnich frekvencich vody ktere jsou 620Hz 630Hz, 12kHz 42,8kHz...Ja sam jsem zkousel mayeruv vyvijec, 7 vyvijecu, kazdy vyvijec ze dvou trubek o vetsim a mensim prumeru, bez uspechu. Pak jsem pouzil informace z h2o-energia ale nepodaril se me naladit rezonancni kmitocet. Podle me to chce vyvijec z vice soustrednych trubek nebo jenom z nerezovych plechu (nemusi byt nutne titanove). Jde o naladeni spravne rezonancni frekvence, nejit proti prirode ale pouzit prirodu at pro nas maka Frekvence se pravdepodobne odviji od tvaru nadoby, elektrod, mnozstvi vody a asi se bude pohybovat kolem vise uvedenych hodnot.
Mnoho zdaru a pokud se to nekomu povede dejte vedet
Antena
nasel jsem odkaz
http://www.h2o-energia.wz.cz/str/index. ... e/vyvijace
pise ze se neda pouzit vysoke napeti, on pouziva 12 nebo 24, ale urcite by se dalo napeti transformovat na vyssi treba 100V, take tam pise o rezonancnich frekvencich vody ktere jsou 620Hz 630Hz, 12kHz 42,8kHz...Ja sam jsem zkousel mayeruv vyvijec, 7 vyvijecu, kazdy vyvijec ze dvou trubek o vetsim a mensim prumeru, bez uspechu. Pak jsem pouzil informace z h2o-energia ale nepodaril se me naladit rezonancni kmitocet. Podle me to chce vyvijec z vice soustrednych trubek nebo jenom z nerezovych plechu (nemusi byt nutne titanove). Jde o naladeni spravne rezonancni frekvence, nejit proti prirode ale pouzit prirodu at pro nas maka Frekvence se pravdepodobne odviji od tvaru nadoby, elektrod, mnozstvi vody a asi se bude pohybovat kolem vise uvedenych hodnot.
Mnoho zdaru a pokud se to nekomu povede dejte vedet
Antena