Sakra, moc pěkný, to si bodík zaslouží. Vypadá to jak nějaké udělátko od Da Vinciho.martin11 píše:...u příležitosti 150 tého příspěvku do Fora a jako důkaz pro Adambenda, že nespim....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Magnetické Motory
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: pístový mag motor -hvězdicový 6ti válec
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
pro: martin11
Moc pěkný posílám bodík a přeji zdar
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
popis konstrukce mag.motoru Martin11
V příloze je popis pístového mag. motoru s vyznačenými problémovými místy. upozornění !!!! konstrukce je moje původní myšlenka...kdokoli si to sestrojte....ale každého...a to důrazně...varuji před tím...nechat si cokoli z této konstrukce patentovat
všechny magnetáře zdraví Martin11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
mag motor
tak uz jsem podal zadost o schvaleni patentu na tvoji konstrukci mag motoru. ceka na schvaleni a do tydne a pul bych mel mit patent ))
ne, delam si legraci. drzim ti palce at to vyjde. hlavne, jak sam rikas - aby se to tocilo alespon tech 10 minut bez znatelneho zpomalovani.
lidi jake ultra dobre loziska mi doporucite? mely by byt s co nejmensim trenim, ne moc hlucne a s delsi zivotnosti ?
ne, delam si legraci. drzim ti palce at to vyjde. hlavne, jak sam rikas - aby se to tocilo alespon tech 10 minut bez znatelneho zpomalovani.
lidi jake ultra dobre loziska mi doporucite? mely by byt s co nejmensim trenim, ne moc hlucne a s delsi zivotnosti ?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: mag motor
Dělají se i specielní ze zirkonové keramiky tuším..., ale cenu si nedokážu představit.fobos píše:tak uz jsem podal zadost o schvaleni patentu na tvoji konstrukci mag motoru. ceka na schvaleni a do tydne a pul bych mel mit patent ))
-
- Zasloužilý člen
mag.motor
...zdravim všechny...jsa poučen tak Leonardo Da Vinci do svých kresem vždy namaloval NĚCO jinak...ja se snažil...a nefunguje to..a nic na fotce není zatajené...o nějakém malém tření v ložiscích mě fakt nejde....to musí snadno překonat, když chci nějaký výkon...berte to jako motivaci k vlastní práci...nafta nám zražuje a my nic stále nemáme...co by nás zásobilo energií...já už nic lepšího mevymyslím...tak se lidi snažte....zdraví Martin11 p.s. nepochopil jsem jak muže mít ten ruskej píst patentový spis....není to nějakej ftípek ??? vždyť to NEMUŽE běhat.... nebo snad ano p.s.s.pro Fobos...připsal jsi mě na ten patent???
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Re: mag.motor
Máme. Ne zrovna zlatou horu, ale dost zrnek v potoce. My po nich jenom šlapeme a dále energií plýtváme. K tomu na poušti ješte ty fatamorgány.martin11 píše:..nafta nám zražuje a my nic stále nemáme...
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
pro:Blackjoe9 a ostatní
Možná že tuto stránku znáte ale je tam tolik věcí že mi to nedalo to sem nedat
http://abcdimenze.wz.cz/linky/odkazy09.html
http://abcdimenze.wz.cz/linky/odkazy09.html
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
mag. motor Martin11
martin11, velice pěkná práce! Těším se na výsledky.martin11 píše:V příloze je popis pístového mag. motoru s vyznačenými problémovými místy. upozornění !!!! konstrukce je moje původní myšlenka...kdokoli si to sestrojte....ale každého...a to důrazně...varuji před tím...nechat si cokoli z této konstrukce patentovat
-
- Zasloužilý člen
mag.hvězdicový motor
...začínám rozebírat ten mag.hvězdicový motor....a budu to předělávat ....prosím , má - li někdo nějaký nápad k předložené koncepci napište...třeba někoho něco napadlo, co jsem přehlédl...zároveň děkuji AKORDovi za připomínky v teoretické části...zasláno soukromě...pokud po předělání budou pokračovat další potíže opět vás s nimi seznámím...děkuji všem za připomínky a zdravím Martin11
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
magnetický tester
Navrhuji magnetický tester, volné nastavení magnetů, úhly i vzdálenosti, je to pouze návrh, kdyby kohokoliv, cokoliv napadlo, budu rád za připomínky a návrhy.
Spodní deska - měď/mosaz, horní hliník, válečky v rozích ocel, hřídel mosaz, kotouč buk.
V horní liště je zelená šipka, ukáže všechny pohledy. V menu je nabídka rozložit, po zaškrtnutí můžete libovolně pohybovat jednotlivými díly a prohlédnout si je vzlášť, je to neuplná malůvka, bez ložisek, šroubů a pevných vazeb. Po prohlédnutí budete dotázání zda nainstalovat eDrawings viewer, kliknětě ano, tento výkres má pár kB, ale i s prohlížečem více jak 4MB, další výkresy mohu uploadovat bez prohlížeče.
Spodní deska - měď/mosaz, horní hliník, válečky v rozích ocel, hřídel mosaz, kotouč buk.
V horní liště je zelená šipka, ukáže všechny pohledy. V menu je nabídka rozložit, po zaškrtnutí můžete libovolně pohybovat jednotlivými díly a prohlédnout si je vzlášť, je to neuplná malůvka, bez ložisek, šroubů a pevných vazeb. Po prohlédnutí budete dotázání zda nainstalovat eDrawings viewer, kliknětě ano, tento výkres má pár kB, ale i s prohlížečem více jak 4MB, další výkresy mohu uploadovat bez prohlížeče.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.