Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Magnetické Motory

Magnetické motory, apod.
Odpovědět
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: pístový mag motor -hvězdicový 6ti válec

Příspěvek od tbest »

martin11 píše:...u příležitosti 150 tého příspěvku do Fora a jako důkaz pro Adambenda, že nespim.... :lol:
Sakra, moc pěkný, to si bodík zaslouží. Vypadá to jak nějaké udělátko od Da Vinciho. :D :good:

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Pekné :) Predloha hviezdicový šesťvalec :) Len dotiahnuť do úspešného konca :good:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

pro: martin11

Příspěvek od Aquarius1 »

Moc pěkný posílám bodík a přeji zdar ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puch »

mam zakladnu,rotor,stator,magnety jen nemam kdo by mi navrtal presne diry na horizontce s delickou

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

popis konstrukce mag.motoru Martin11

Příspěvek od martin11 »

V příloze je popis pístového mag. motoru s vyznačenými problémovými místy. upozornění !!!! konstrukce je moje původní myšlenka...kdokoli si to sestrojte....ale každého...a to důrazně...varuji před tím...nechat si cokoli z této konstrukce patentovat :enaughty:
všechny magnetáře zdraví Martin11 :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
fobos

mag motor

Příspěvek od fobos »

tak uz jsem podal zadost o schvaleni patentu na tvoji konstrukci mag motoru. ceka na schvaleni a do tydne a pul bych mel mit patent :)))

ne, delam si legraci. drzim ti palce at to vyjde. hlavne, jak sam rikas - aby se to tocilo alespon tech 10 minut bez znatelneho zpomalovani.

lidi jake ultra dobre loziska mi doporucite? mely by byt s co nejmensim trenim, ne moc hlucne a s delsi zivotnosti ?

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: mag motor

Příspěvek od NAVAR »

fobos píše:tak uz jsem podal zadost o schvaleni patentu na tvoji konstrukci mag motoru. ceka na schvaleni a do tydne a pul bych mel mit patent :)))

ne, delam si legraci. drzim ti palce at to vyjde. hlavne, jak sam rikas - aby se to tocilo alespon tech 10 minut bez znatelneho zpomalovani.

lidi jake ultra dobre loziska mi doporucite? mely by byt s co nejmensim trenim, ne moc hlucne a s delsi zivotnosti ?
Dělají se i specielní ze zirkonové keramiky tuším..., ale cenu si nedokážu představit.

martin11
Zasloužilý člen

mag.motor

Příspěvek od martin11 »

...zdravim všechny...jsa poučen tak Leonardo Da Vinci do svých kresem vždy namaloval NĚCO jinak...ja se snažil...a nefunguje to..a nic na fotce není zatajené...o nějakém malém tření v ložiscích mě fakt nejde....to musí snadno překonat, když chci nějaký výkon...berte to jako motivaci k vlastní práci...nafta nám zražuje a my nic stále nemáme...co by nás zásobilo energií...já už nic lepšího mevymyslím...tak se lidi snažte....zdraví Martin11 :lol: p.s. nepochopil jsem jak muže mít ten ruskej píst patentový spis....není to nějakej ftípek ??? vždyť to NEMUŽE běhat.... :roll: nebo snad ano :oops: p.s.s.pro Fobos...připsal jsi mě na ten patent??? :pivko:

blackjoe9
Stálý člen

Příspěvek od blackjoe9 »

Cítim to , už sme blízko...a to nie som psychotronik :P :P ;)

Sme až príliš ďaleko na to, aby sme prestali...
fobos

mag motor

Příspěvek od fobos »

myslim, ze i kdyby to nekdo mel funkcni tak to verejne nerekne ;) zadusi ho vlada, ruzne tajne sluzby atd hovadiny.

nikdy se nic podrobne nedozvime o funkcnich modelech :(

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Re: mag.motor

Příspěvek od Akord »

martin11 píše:..nafta nám zražuje a my nic stále nemáme...
Máme. Ne zrovna zlatou horu, ale dost zrnek v potoce. My po nich jenom šlapeme a dále energií plýtváme. K tomu na poušti ješte ty fatamorgány.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dostal: 20 poděkování

pro:Blackjoe9 a ostatní

Příspěvek od Aquarius1 »

Možná že tuto stránku znáte ale je tam tolik věcí že mi to nedalo to sem nedat ;)

http://abcdimenze.wz.cz/linky/odkazy09.html

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

mag. motor Martin11

Příspěvek od adam.benda »

martin11 píše:V příloze je popis pístového mag. motoru s vyznačenými problémovými místy. upozornění !!!! konstrukce je moje původní myšlenka...kdokoli si to sestrojte....ale každého...a to důrazně...varuji před tím...nechat si cokoli z této konstrukce patentovat :enaughty:
všechny magnetáře zdraví Martin11 :lol:
martin11, velice pěkná práce! :good: Těším se na výsledky.

martin11
Zasloužilý člen

mag.hvězdicový motor

Příspěvek od martin11 »

...začínám rozebírat ten mag.hvězdicový motor....a budu to předělávat :oops: ....prosím , má - li někdo nějaký nápad k předložené koncepci napište...třeba někoho něco napadlo, co jsem přehlédl...zároveň děkuji AKORDovi za připomínky v teoretické části...zasláno soukromě...pokud po předělání budou pokračovat další potíže opět vás s nimi seznámím...děkuji všem za připomínky a zdravím Martin11 :lol:

martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

magnetický tester

Příspěvek od martinq »

Navrhuji magnetický tester, volné nastavení magnetů, úhly i vzdálenosti, je to pouze návrh, kdyby kohokoliv, cokoliv napadlo, budu rád za připomínky a návrhy.

Spodní deska - měď/mosaz, horní hliník, válečky v rozích ocel, hřídel mosaz, kotouč buk.

V horní liště je zelená šipka, ukáže všechny pohledy. V menu je nabídka rozložit, po zaškrtnutí můžete libovolně pohybovat jednotlivými díly a prohlédnout si je vzlášť, je to neuplná malůvka, bez ložisek, šroubů a pevných vazeb. Po prohlédnutí budete dotázání zda nainstalovat eDrawings viewer, kliknětě ano, tento výkres má pár kB, ale i s prohlížečem více jak 4MB, další výkresy mohu uploadovat bez prohlížeče.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Odpovědět

Zpět na „Magnetismus“