Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
nezbývá než pevně tomu věřít mam to dokončené nerozebíratelně špatně snad aspoň dekarbonizuju motor.Ilem píše:Můžeš to udělat i jinak, třeba to bude lepšíchiq píše:teda - rozmotávám, co jsem namotal a motám, co jsem nenamotal...
zitra už to budu umět napoprvé jako pája
Co máš zase blbě ?
Nic nemáš blbě .
Musíš , jak sám říkáš, tomu pevně věřit a ono to pojede .
Však mě dáš za pravdu , uvidíš .
nějak sem přehlid to bifilarni motání mužu zapojit jenom jednotlivé šroubovice vedle sebe (jako trubky)
Aj , jaj jaj -- to je teda škody -- ale neboj dám tomu sílu a pojede to taky
ovládání dokončeno
Moc pěkné -- chválím převelice -- ani já
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Ludvas dne pon 16 čer 2008 20:15, celkem upraveno 2 x.
Water 4 gas
Ahoj,
Dovolím si tu pripojit tento dokument od američanov. Je to skoro to isté čo tu riešite.
marteen
To už tu dávalo na Fórum tolik lidiček , že až . - seš nějak pozadu - A nebo žeby naschvál ?-- to snad né
Myslíš , že jsi první? , nebo že by někdo tady neuměl číst ----- a hledat , ------ jak pes ohař na Fóru .
A jó -- já blbec zapomněl , že se to tady musí mockrát opakovat , těch jejich pár závitů .
A že jsem tak smělej , když už jsi to sem teda dal --------- udělals to ? , když už je to teda tak jednoduché ?
Třeba Teslova turbína a Testatika -- to je taky SKORO to isté , ne .
A nebo třeba kolo a motorka -- to je taky SKORO to isté , ne .
A závěre bych chtěl řééct , že tady nic neřešíme , ale zhotovuje se tady můj model , kterej mám nejenom já , ale už i jiní prakticky ověřeno .
Jo a ještě takovou drobnost bych prosil , dej sem raději odkaz na jejich stránku a odkazy na toto Fórum kde to všude je , ať si to můžou stáhnout i Ti , kteří neumí číst , nebo -- Ti -- Rival za těch 7,5 MB , vytrhá ušiska .
A včíl mudruj !!
Na teto adrese to máte všechno pěkně po kopě , ať nemusíte ztahovat těch 7,5MB
http://www.water4gas.com/2books.htm
Dnes si zjedol dosť ostrú kašu. OK, mažem prílohu aby si Rival nevytrhal ušíska... ale opakovanie je matka múdrosti, určite sa takto vyhneme nejasnostiam ako to bolo v Mimovom prípade...
Žádnou kašičku jsem dneska nejedl , ale když už jsme u toho , -- co to kecáš za bludy , jakej Mim , jaký nejasnosti , jaký vyhneme -- vysvětlete mu někdo , že se tady , tady na tomdlectom vlákně nic netají , nebo snad je někdo stejného mínění , jako mdz ????
Jestli máš takovej pocit -- mdz -- tak k tomu nusíš mít nějakej důvod a já Tě tímto žádám o vysvětlení , aby jak Ty říkáš „“ nedošlo k nějakým nejasnostem „“ .
Předem Ti děkuji za případné nedostatky a tajnosti , kterých jsem opominul .
Takže -- mdz -- máš slovo a ať to frčí
Sao,
1)nemal som bočné umysli,
--- Ale bylo to zavádějící a to já nemám rád
2)nemám pocit, že Ty niečo tajíš alebo niekto iný v tomto vlákne...
-- ale napsal jsi to tak a vyznělo to tak
3) Chcel som iba troška pomôcť. Na tejto linke http://www.water4gas.com/2books.htm sa dajú najsť zaujimavé riešenia inštalácie. Zapojenia k riadiacej jednotke auta.-- Kdybys pořádně četl , tak by jsi to nenapsal -- a propóó : Naštuduj si třeba Peter A. Lindemann (TERMODYNAMIKA & VOLNÁ ENERGIE)a budeš vědět , že jakmile tam dáš elektroniku ( nějakou diodu a nebo Fet tranzistor , tak tím všechno pokazíš .
Iba inšpirácia, nič viac.
-- takže tydlencty věci jsou pěkně zavádějící , notabene odvádějící pozornost do slepé uličky .
Dávám k dobru výcus , abys věděl o co de : …….. může být přerušen diodami a součástkami typu MOSFET ……. ( mám odzkoušeno , takže o tom nepochybuju )
Takže žádné strašení nebude -- je si to třeba řádně naštudovat a dát si to pěkně všechno dohromady -- potom odzkoušet a pak teprve vypustit do Éteru .
Furt to tady opakuju dokolečka dokola - a všechno se to nějak míjí účinkem , nebo co .
Seš už tady pěkně dlouho a tak važ slova a než něco vypustíš , pětkrát to převrať , potom ještě chvilku počkej a druhej den to sem potom dej .
Byla to všechno jenom sranda -- mdz -- a já vím že seš dobrej chlap -- a tak jedeme dál .
Kdybys pořádně četl , tak by jsi to nenapsal ....
Sao, beriem to ako srandu ale nemôžem si odpustiť ešte ...
Elektronika(Potemciometre a odpory) o ktorej hovorím je iba na oklamanie riadiacej jednotky v aute.
Ak by to bola pravda, že dióda v aute dokáže zastaviť tok VE tak by sa bunka nedala použiť v žiadnom aute, preto že v Alternátore sú diódy!!!
Ešte o dokumente na http://www.water4gas.com:
Pripojenie elektród je bez elektroniky...
http://www.water4gas.com/images/booksample03.jpg
Senzor prietoku vzduchu,Váha vzduchu:
http://www.water4gas.com/images/booksample14.jpg
MOSFET dióda?, možno by sa k tomu mohol vyjadriť aj Iv, ktorý používa zlodeja elektronov !
Dovolím si tu pripojit tento dokument od američanov. Je to skoro to isté čo tu riešite.
marteen
To už tu dávalo na Fórum tolik lidiček , že až . - seš nějak pozadu - A nebo žeby naschvál ?-- to snad né
Myslíš , že jsi první? , nebo že by někdo tady neuměl číst ----- a hledat , ------ jak pes ohař na Fóru .
A jó -- já blbec zapomněl , že se to tady musí mockrát opakovat , těch jejich pár závitů .
A že jsem tak smělej , když už jsi to sem teda dal --------- udělals to ? , když už je to teda tak jednoduché ?
Třeba Teslova turbína a Testatika -- to je taky SKORO to isté , ne .
A nebo třeba kolo a motorka -- to je taky SKORO to isté , ne .
A závěre bych chtěl řééct , že tady nic neřešíme , ale zhotovuje se tady můj model , kterej mám nejenom já , ale už i jiní prakticky ověřeno .
Jo a ještě takovou drobnost bych prosil , dej sem raději odkaz na jejich stránku a odkazy na toto Fórum kde to všude je , ať si to můžou stáhnout i Ti , kteří neumí číst , nebo -- Ti -- Rival za těch 7,5 MB , vytrhá ušiska .
A včíl mudruj !!
Na teto adrese to máte všechno pěkně po kopě , ať nemusíte ztahovat těch 7,5MB
http://www.water4gas.com/2books.htm
Dnes si zjedol dosť ostrú kašu. OK, mažem prílohu aby si Rival nevytrhal ušíska... ale opakovanie je matka múdrosti, určite sa takto vyhneme nejasnostiam ako to bolo v Mimovom prípade...
Žádnou kašičku jsem dneska nejedl , ale když už jsme u toho , -- co to kecáš za bludy , jakej Mim , jaký nejasnosti , jaký vyhneme -- vysvětlete mu někdo , že se tady , tady na tomdlectom vlákně nic netají , nebo snad je někdo stejného mínění , jako mdz ????
Jestli máš takovej pocit -- mdz -- tak k tomu nusíš mít nějakej důvod a já Tě tímto žádám o vysvětlení , aby jak Ty říkáš „“ nedošlo k nějakým nejasnostem „“ .
Předem Ti děkuji za případné nedostatky a tajnosti , kterých jsem opominul .
Takže -- mdz -- máš slovo a ať to frčí
Sao,
1)nemal som bočné umysli,
--- Ale bylo to zavádějící a to já nemám rád
2)nemám pocit, že Ty niečo tajíš alebo niekto iný v tomto vlákne...
-- ale napsal jsi to tak a vyznělo to tak
3) Chcel som iba troška pomôcť. Na tejto linke http://www.water4gas.com/2books.htm sa dajú najsť zaujimavé riešenia inštalácie. Zapojenia k riadiacej jednotke auta.-- Kdybys pořádně četl , tak by jsi to nenapsal -- a propóó : Naštuduj si třeba Peter A. Lindemann (TERMODYNAMIKA & VOLNÁ ENERGIE)a budeš vědět , že jakmile tam dáš elektroniku ( nějakou diodu a nebo Fet tranzistor , tak tím všechno pokazíš .
Iba inšpirácia, nič viac.
-- takže tydlencty věci jsou pěkně zavádějící , notabene odvádějící pozornost do slepé uličky .
Dávám k dobru výcus , abys věděl o co de : …….. může být přerušen diodami a součástkami typu MOSFET ……. ( mám odzkoušeno , takže o tom nepochybuju )
Takže žádné strašení nebude -- je si to třeba řádně naštudovat a dát si to pěkně všechno dohromady -- potom odzkoušet a pak teprve vypustit do Éteru .
Furt to tady opakuju dokolečka dokola - a všechno se to nějak míjí účinkem , nebo co .
Seš už tady pěkně dlouho a tak važ slova a než něco vypustíš , pětkrát to převrať , potom ještě chvilku počkej a druhej den to sem potom dej .
Byla to všechno jenom sranda -- mdz -- a já vím že seš dobrej chlap -- a tak jedeme dál .
Kdybys pořádně četl , tak by jsi to nenapsal ....
Sao, beriem to ako srandu ale nemôžem si odpustiť ešte ...
Elektronika(Potemciometre a odpory) o ktorej hovorím je iba na oklamanie riadiacej jednotky v aute.
Ak by to bola pravda, že dióda v aute dokáže zastaviť tok VE tak by sa bunka nedala použiť v žiadnom aute, preto že v Alternátore sú diódy!!!
Ešte o dokumente na http://www.water4gas.com:
Pripojenie elektród je bez elektroniky...
http://www.water4gas.com/images/booksample03.jpg
Senzor prietoku vzduchu,Váha vzduchu:
http://www.water4gas.com/images/booksample14.jpg
MOSFET dióda?, možno by sa k tomu mohol vyjadriť aj Iv, ktorý používa zlodeja elektronov !
Naposledy upravil(a) Marteen dne úte 17 čer 2008 8:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nic se netají
Ŕadě lidí to jede, i když nemá bibilár , stačí i ploché desky. Co se opomíjí je agua destilata máš svatou pravdu Kadlíku a řádný podtlak. Jo jo , čím rychlejc , tím líp Nic nepřemotávat. Pokud je to krásně soustředné má to blíž k J C, pak to ale musí být jako JC i zapojené, tzn -
středová, pak volné, obvod +.
Tady bych ti Kadlíku trochu oponoval , protože jsem to pruboval a nějak se to zaseklo a ne a né to naskočit , ba bych dokonce řek : Bylo to v pérdeli pane Hrábě
že Ti to zaseklo, to je jasný, protože na nafťáku předstih nezměníš, protože tam není volba ani svíčka tam není. U stříkačky je to docela problém .
Jinak si ale o červené barvě myslím, že hadr z červené užívají hlavně
toreadoři ke dráždění býků Tó-re a dóre póozor si dej , pózor si dej , pózor si dej a učitelé k opravování písemek Hmmmmm/ Ti ale mají červenou jenom tužku/
Jóó takovej Iv , tak ten má červenou tužku jak telegrafní sloup a minule mě s ňou naháněl kolem bloku , aby mě vyprášil kožich -- utekl sem -- ale jenom o fous
TATO ŘEŠENÍ NEJSOU O VÍŘE
VĚŘ -- A KOMU VĚŘÍŠ -- MĚŘ
k.
středová, pak volné, obvod +.
Tady bych ti Kadlíku trochu oponoval , protože jsem to pruboval a nějak se to zaseklo a ne a né to naskočit , ba bych dokonce řek : Bylo to v pérdeli pane Hrábě
že Ti to zaseklo, to je jasný, protože na nafťáku předstih nezměníš, protože tam není volba ani svíčka tam není. U stříkačky je to docela problém .
Jinak si ale o červené barvě myslím, že hadr z červené užívají hlavně
toreadoři ke dráždění býků Tó-re a dóre póozor si dej , pózor si dej , pózor si dej a učitelé k opravování písemek Hmmmmm/ Ti ale mají červenou jenom tužku/
Jóó takovej Iv , tak ten má červenou tužku jak telegrafní sloup a minule mě s ňou naháněl kolem bloku , aby mě vyprášil kožich -- utekl sem -- ale jenom o fous
TATO ŘEŠENÍ NEJSOU O VÍŘE
VĚŘ -- A KOMU VĚŘÍŠ -- MĚŘ
k.
Naposledy upravil(a) 1220 dne úte 17 čer 2008 7:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
heuréka
Moc Ti děkuju -- mdz -- .
Ještě jednou Ti moc děkuju -- mdz -- . Máš pravdu .
To jsem si neuvědomil . Já blbec jsem to opomněl a hlavně že o tom furt píšu .
Ještě jednou Ti moc děkuju za poslední STŘÍPEK do mé mozaiky , na který si mě přivedl .
Já to cítil , že je ještě někde drobná chybička .
Takže jak píšu , ---- když se člověk dostane do nesnází , tak má ty nejlepší nápady na světě .
Jak jsem již mnohokrát psal , je potřeba si všechno na tomto Fóru přečíst , byť by se to zdálo nepodstatné a umět číst i mezi řádky řádků , protože tam jsou ty nejlepší nápady .
Ještě jednou Ti -- mdz -- děkuji za polemiku , kterou jsi ustál se ctí a já z toho vyšel jako naničhodník , ale patří mě to .
Ještě jednou Ti moc děkuju -- mdz -- . Máš pravdu .
To jsem si neuvědomil . Já blbec jsem to opomněl a hlavně že o tom furt píšu .
Ještě jednou Ti moc děkuju za poslední STŘÍPEK do mé mozaiky , na který si mě přivedl .
Já to cítil , že je ještě někde drobná chybička .
Takže jak píšu , ---- když se člověk dostane do nesnází , tak má ty nejlepší nápady na světě .
Jak jsem již mnohokrát psal , je potřeba si všechno na tomto Fóru přečíst , byť by se to zdálo nepodstatné a umět číst i mezi řádky řádků , protože tam jsou ty nejlepší nápady .
Ještě jednou Ti -- mdz -- děkuji za polemiku , kterou jsi ustál se ctí a já z toho vyšel jako naničhodník , ale patří mě to .
vytrženo.........že Ti to zaseklo, to je jasný, protože na nafťáku předstih nezměníš, protože tam není volba ani svíčka tam není. U stříkačky je to docela problém . ......
u nafťaku jde ladit předvstřik na čerpadle
Ludvas , Ludvas --- napsal jsem sice že se to zaseklo , ale myslel jsem tím , že se nechce pořádně rozběhnout dráťák
Trošku jsem upravil zapojení a jede to taky ( na ten dráťák )
Takže došlo k mejlce a nepochopení
u nafťaku jde ladit předvstřik na čerpadle
Ludvas , Ludvas --- napsal jsem sice že se to zaseklo , ale myslel jsem tím , že se nechce pořádně rozběhnout dráťák
nerez drát
lidičky, přišli mi další poptávky na 1mm nerez nemagnetický drát. ikdyž je už po 6.6.08 (můj původní dedline) rád bych Vám vyhověl. pokud budete mít zájem, tak by možná stálo za to koupit celou špulku (cca 20kg) a odmotávat Vám co budete potřebovat. nyní vycházel 1kg drátu na 340,- Kč, když vemu špulku, stáhnu to určitě na 300,- . bude-li skutečně ještě během června zájem, tak tu špuklu zařídím.
oplátkou sháním průhledné plexi síla 6mm.
vše přes SZ
Sao, omlouvám se, ale když se mě kolegové ptají, tak jsem chtěl reagovat hromadně. pokud se sem tento příspěvek nehodí, klidně ho smázni.
Co se omlouváš , neni za co -- kam to jinam chceš psát ?
je to v OKeju - kámo
oplátkou sháním průhledné plexi síla 6mm.
vše přes SZ
Sao, omlouvám se, ale když se mě kolegové ptají, tak jsem chtěl reagovat hromadně. pokud se sem tento příspěvek nehodí, klidně ho smázni.
Co se omlouváš , neni za co -- kam to jinam chceš psát ?
je to v OKeju - kámo
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nemám holt nafťák
citace : u nafťaku jde ladit předvstřik na čerpadle
tak díky , ale pocitově: půjde to o nedostatečně málo hm asi??
když to přestavíš napevno, tak to zase nepůjde na naftu vůbec, leda složitější mechanické přestavovátko za chodu .
Nejedná se totiž o pár stupňů
A bez svíčky to stejně nejde. A blok z Al sliť.
K.
tak díky , ale pocitově: půjde to o nedostatečně málo hm asi??
když to přestavíš napevno, tak to zase nepůjde na naftu vůbec, leda složitější mechanické přestavovátko za chodu .
Nejedná se totiž o pár stupňů
A bez svíčky to stejně nejde. A blok z Al sliť.
K.
-
- Zasloužilý člen
007
Podivej Pepo , já nejsu zvědavej , že to někdy zase smažeš , až si to zase rozmyslíš a nebude to potom dávat smysl , tak tuto práci dělám raději za tebe , abys měl po starostech .
A nečekám žádnou odpověď , protože to zase smažu . 22 krát jsem se tě během roku na něco ptal a ani JEDNOU jsi neodpověděl i když jsem to několikrát urgoval .
Potom třeba zase požádáš Rivala , aby příspěvky , pobrakoval z Fóra , vložil do tvého vlákna a tím pádem to celé zase vytrhneš z kontextu .
Takže -- milej zlatej -- u tebe dělám , ač velice nerad výjimku a budu tě neustále mazat . Takže jestli něco chceš , tak sz .
Seš splachovácí jak sviňa a myslíš si , že když to po sobě smažeš , tak je všechno v pořádku a za měsíc zase začneš nanovo a zase jenom oxiduješ .
Nemám na takové vychcané lidi , jako seš ty náladu a ani chuť se s tebou vybavovat o blbostech , protože vytrháváš všechno jenom z kontextu a všechno převracíš naruby , jenom aby ses mohl zapojit do debaty .
Takže milej Pepo trhni si -- jestli ti to někde trpí , tak to jejich věc , ale tady to dělat teda nebudeš .
A nečekám žádnou odpověď , protože to zase smažu . 22 krát jsem se tě během roku na něco ptal a ani JEDNOU jsi neodpověděl i když jsem to několikrát urgoval .
Potom třeba zase požádáš Rivala , aby příspěvky , pobrakoval z Fóra , vložil do tvého vlákna a tím pádem to celé zase vytrhneš z kontextu .
Takže -- milej zlatej -- u tebe dělám , ač velice nerad výjimku a budu tě neustále mazat . Takže jestli něco chceš , tak sz .
Seš splachovácí jak sviňa a myslíš si , že když to po sobě smažeš , tak je všechno v pořádku a za měsíc zase začneš nanovo a zase jenom oxiduješ .
Nemám na takové vychcané lidi , jako seš ty náladu a ani chuť se s tebou vybavovat o blbostech , protože vytrháváš všechno jenom z kontextu a všechno převracíš naruby , jenom aby ses mohl zapojit do debaty .
Takže milej Pepo trhni si -- jestli ti to někde trpí , tak to jejich věc , ale tady to dělat teda nebudeš .
jasně je to vznětový motor vstřikovat naftu do nestlačeného vzduchu někde v dolní uvrati by bylo asi nesmyslné to je bez debat ale pár stupínku se tím hýbat dá. psal sem to jen pro informaci nevim kolik joe cell potřebuje
Hoší brzdite -- s ničím se nebude pohybovat a ani to nemám v úmyslu . Všechno je dělané tak , abychom se k ničemu takovému nemuseli uchylovat -- to jenom na vysvětlenou .
Jinak jsem to objasnil nahoře , ale pro úplnost zopakuju .
Hoší brzdite -- s ničím se nebude pohybovat a ani to nemám v úmyslu . Všechno je dělané tak , abychom se k ničemu takovému nemuseli uchylovat -- to jenom na vysvětlenou .
Jinak jsem to objasnil nahoře , ale pro úplnost zopakuju .
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
jak u jednoho pána
co už skoro nestaví ze škodovky Stirlinga. To je ta druhá cesta kterou si Sao taky zatím nedokázal vyzkoušet jako já taky ne.
K.
Hm škoda že neumím dát do červeného rámečku nějakou Ťápotu
Hned by to bylo veselejší.
K.
Hm škoda že neumím dát do červeného rámečku nějakou Ťápotu
Hned by to bylo veselejší.
Naposledy upravil(a) 1220 dne úte 17 čer 2008 22:39, celkem upraveno 1 x.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Joe Cell využívá implozi, takže potřebuje pálit za dolní úvratí. Pro vznětový motor je to smozřejmě nesmysl. Muselo by se to zapalovat jiskrou, ale pak už to není vznětový motor.Ludvas píše:jasně je to vznětový motor vstřikovat naftu do nestlačeného vzduchu někde v dolní uvrati by bylo asi nesmyslné to je bez debat ale pár stupínku se tím hýbat dá. psal sem to jen pro informaci nevim kolik joe cell potřebuje
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
UV
Něco o UV
Budeme to potřebovat , tak radím nastudovat a zapamatovat si -- aspoň teda něco
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: UV
Pokud mohu Sao..........používejte při svých pokusech hlavně to dlouhovlné spektrum,tj, kolem 400nm.Dík.sao píše:Něco o UV
Ty můžeš skoro všechno Iv. Dal jsi správnou připomínku a vítej u Saú –aúú .
Jen počkej (zajíci )až začnu vlákno „“ Energie otevření středu „“ , tam budeš ve Svém živlu a můžeme polemizovat -- a to Teprve Bude Sranda , však dobře víš , co jsem Ti všechno o tom napovídal , tak už se moc těším , až to rozjedeme .
Těšíš se ?
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)