Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
koloidni stříbro
Mimo téma (offtopic)
myslíte si že koloidni stříbro by melo i nejake učinky na povrchu na vzbuchu
Re: koloidni stříbro
Mimo téma (offtopic)
Opravdu míníš na povrchu na vzbuchu?mc píše:myslíte si že koloidni stříbro by melo i nejake učinky na povrchu na vzbuchu
Maďarsky opravdu neumím. prosím pěkně počesku.
habana
Mimo téma (offtopic)
sice to neni vo koloidu,jarda ovčák svitavy píše:Vzbuch..........těžko říct, co tím autor myslí, nicméně evokuje to ve mne vzpomínky na špunk.
ale když už si se vobjevil ovčáku vod svitav, chtěl jsem s tebou kdysi zapříst řeč na skopový a jehněčí maso.
Nemám na tebe ale žádný kontakt a tak budu asi furt dál žrát vepřový.
Jestli teda se mi neozveš na SZ.
Damned!
habana
Naposledy upravil(a) habana dne pon 07 črc 2008 23:25, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
habana
Mimo téma (offtopic)
škádlíš správně, ovšem na nesprávném místě. Já vím že čekáš moji reakci, stejně o nic nejde, dnes se asi nenechám vyprovokovat, anebo nemám co říct? Na povrchu? Které slečny, nebo paní???
Jak je občas důležité i písménko!!!
Každý magor, nebo anonym? který se chce něco dozvědět-mu nezbývá než se podívat co vlastně za magorskou otázku odesílá? než to odklikne, že?!! Se Vám občas divím, chci se něco dozvědět, zeptám se, neumím mluvit neboli psát a ještě čekám odpověď na svou nesmyslnou otázku??
No jasně, Habana je na střílně a každého negramota přisoudí mně, díky.
Ještě že jsme přátelé(Winetou a Old Shatterhand-terazky sice neviem kdo je kdo?). Čágo mágo šílenci.
Každý magor, nebo anonym? který se chce něco dozvědět-mu nezbývá než se podívat co vlastně za magorskou otázku odesílá? než to odklikne, že?!! Se Vám občas divím, chci se něco dozvědět, zeptám se, neumím mluvit neboli psát a ještě čekám odpověď na svou nesmyslnou otázku??
Ještě že jsme přátelé(Winetou a Old Shatterhand-terazky sice neviem kdo je kdo?). Čágo mágo šílenci.
Re: habana
Mimo téma (offtopic)
...se ti divim, že to bereš tak osobně (milý) vole. Ale očekávám, že kdybych napsal že nerozumim afrikánsky, tak se vozveš taky.lajos píše:škádlíš správně, ovšem na nesprávném místě. Já vím že čekáš moji reakci, stejně o nic nejde, dnes se asi nenechám vyprovokovat, anebo nemám co říct? Na povrchu? Které slečny, nebo paní???
Ach ty patrijoti....
habana
-
- Zasloužilý člen
habana
Mimo téma (offtopic)
Prosim tě, ty jsi bral mé pivní řeči vážně? Možná jsi použil(vzpomněl na) nesprávnou národnost. Já od tebe beru vážně pouze ten vynikající sajrajt, kterému říkáš sýýýr a který nemusím, buď hodný.
-
- Zasloužilý člen
peťo
Mimo téma (offtopic)
ještě jedno vyzvání a sejdeme se obratem u Jeffa a pozveme k tomu minimálně habanu-já ovšem bez syrečků, nebo co to je?,
-
- Zasloužilý člen
peter
Mimo téma (offtopic)
nikdy není nic stejné, do té řeky vstoupíš a pak si již nevybereš. Dnes si již asi musím vybrat postýlku abych vás dál marně nezlobyl. Dobrou
-
- Zasloužilý člen
Re: Ach jo
Peter píše:Truth mi už nebere ani překladač. S tou pravdou si nezahrávej.habana píše:Peter píše:To je bordel. Už dávno jsem se nezasmál jako dnes díky vám. V poslední době je málo srandy a o to více vážně braných blbostí.
"Pravda je někde tammmm..."
Truth je podstatný jméno odvozený od podstatnýho jména pravda = true
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) habana dne úte 08 črc 2008 10:03, celkem upraveno 5 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Habana - hoď tú tvoju pravdu do .jpg, kto má furt naťahovať tie kvantá jedničiek a núl?
Zase som si počase otvoril "c:\WINDOWS\system32\CatRoot2\" by ste neverili, kolko údajov tá sviňa vindóse odosiela pri každom pripojení na sieť blbému gejovi (BillGatesovi) kurňa to sú denne 3-4 mega údajov! A to si nemôžem na comp ani nainštalovať linux.... ach ja neštastný zemepán!
Zase som si počase otvoril "c:\WINDOWS\system32\CatRoot2\" by ste neverili, kolko údajov tá sviňa vindóse odosiela pri každom pripojení na sieť blbému gejovi (BillGatesovi) kurňa to sú denne 3-4 mega údajov! A to si nemôžem na comp ani nainštalovať linux.... ach ja neštastný zemepán!