(1) Iv , mne osobne (tie "tvoje palce" ) to vobec nemusis vysvetlovat , ja uz som davno (hodne davno) "mimo" . (2) Pokjal ide o ten "cas" , niekto tu uz "raz" napisal (mimochodom je tu stale medzi nami , no na nestastie pre toto forum pod inym nickom) , "Zastavte sviet , chci vystoupit" . A o tom to je (forum ako take , "zial bohu") . PePoIv píše:... (1) držím Ti palce (2) a jinak čas vše ukáže...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
Re: Pro PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návrh
Vím,že máme každý dost práce,je léto,čas volna i roboty na zahrádkách,chatkách a pod..Je nás tady hromada s různými zájmy a všichni jsme roztroušeni od Šumavy až k Tatrám ,tak mně napadlo,že by jsme si udělali malé večerní popovídání všichni zdejší foraři,kdo budou mít chuť a volno,třeba v pátek 18.7.08 ve 20:00 hod. na Chatu.Jste pro?Pokud mně čert do té doby nevezme,jsem tam!Občerstvení si zajišťuje každý sám,Jeff tolik trubek nemá.
Díky,jen tak pokecat,pozdravit,zasmát se a i třeba zanadávat.
Iv.
Iv.
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 13 črc 2008 0:08, celkem upraveno 1 x.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
ME-Do vrchu.
Iv zial bohu nepotesim ta , nezucastnim sa tebou navrhovaneho "cetu". Zrovna v ten vykend som na Pezinskej Babe (som tam ako "tratovy komisar"- kto ma zaujem moze tam "osobne prehodit par nesuvislych viet" s nickom znamim pod menom pepo.bn), takze z mojej strany - mozno inokedy . PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pátek
No jasně, proč ne v pátek? Sice budu mít v hospodě dozor, kdyby ten novej výčepák něco potřeboval a intrfernet tam nemám, ale to nevadí, půjčím si od někoho noťas a pojedu přes wifi. Na chatu teď bylo dlouho mrtvo, tak se aspoň něco bude dít. Trubky budou využité úplně všechny, přes léto točíme místo kvasnicové svijanské 13 kvasnicovou 10 Kácov. V tom horku je ta 13 jako rána palicí a ta 10 je taková lehká, přitom má plnou chuť, no prostě paráda. Taky když se točí, tak jenom syčí a sudy rychle mizí. Jinak ostatní sortiment standardní nabídky musí být zachován, Svijany 11, černá 13 a Budvar 10, aby pravidelní hosté neřekli, že z nich dělám pokusné králíky.
Takže v pátek!
Jeff
Takže v pátek!
Jeff
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
omluva
Zdravím všechny.
Chtěl bych se tady veřejně omluvit za to jestli někde vkládám moje blbý příspěvky...sao má ve všem pravdu...je třeba pořádně číst a i několikrát..a nepsat hned něco co mě vypadne z hlavy bez toho abych si nejdřív promyslel co mám na srdci.(už od mládí mě říkají že mám nejdřív myslet a pak jednat)..potom vlivem nedostatku informací ,nebo spíš špatnýmu podání,dochází ke zbytečným konfliktum....Moc si vážím těch několika desítek tahounů tohoto fora a nerad bych aby někdo kvuli nějakýmu blbcovi co se blbě ptá přestal příspívat svíma radama a zkušenostma, jak k tomu příjdou ostatní co jen nemelou pantem ale něco konstruktivního dělají a dobrý rady jím příjdou vhod....pravda je v tom že by člověk měl po tom co přijde z práce ,vypnout a myslet pořádně na určitou věc,např.čtení zdejších příspěvků...a ne na spoustu jiných věcí..já se budím z myšlenkama na práci a s něma aji usínám...su už tak zmagořenej že aji na dovču sem jel z diářem abych moh počítat atd....tak se ještě jednou omlouvám hlavně saovi jestli sem ho nas..... a budu se snažit si jeho rady vzít k srdci....řidičák na VE není jen o tom namotat pár metrů drátu do plastu to zvládne každej laik ale pochopit zákonitosti věcí kolem toho a k tomu asi fakt nestačí jen prolítnout letem pár příspěvků tady a pár jiných stránek ale celím myšlením se ponořit do tajů věci...tak doufám že na mě někdo tady nezanevře....já se budu snažit polepšit
Chtěl bych se tady veřejně omluvit za to jestli někde vkládám moje blbý příspěvky...sao má ve všem pravdu...je třeba pořádně číst a i několikrát..a nepsat hned něco co mě vypadne z hlavy bez toho abych si nejdřív promyslel co mám na srdci.(už od mládí mě říkají že mám nejdřív myslet a pak jednat)..potom vlivem nedostatku informací ,nebo spíš špatnýmu podání,dochází ke zbytečným konfliktum....Moc si vážím těch několika desítek tahounů tohoto fora a nerad bych aby někdo kvuli nějakýmu blbcovi co se blbě ptá přestal příspívat svíma radama a zkušenostma, jak k tomu příjdou ostatní co jen nemelou pantem ale něco konstruktivního dělají a dobrý rady jím příjdou vhod....pravda je v tom že by člověk měl po tom co přijde z práce ,vypnout a myslet pořádně na určitou věc,např.čtení zdejších příspěvků...a ne na spoustu jiných věcí..já se budím z myšlenkama na práci a s něma aji usínám...su už tak zmagořenej že aji na dovču sem jel z diářem abych moh počítat atd....tak se ještě jednou omlouvám hlavně saovi jestli sem ho nas..... a budu se snažit si jeho rady vzít k srdci....řidičák na VE není jen o tom namotat pár metrů drátu do plastu to zvládne každej laik ale pochopit zákonitosti věcí kolem toho a k tomu asi fakt nestačí jen prolítnout letem pár příspěvků tady a pár jiných stránek ale celím myšlením se ponořit do tajů věci...tak doufám že na mě někdo tady nezanevře....já se budu snažit polepšit
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
pro: laik
Neomlouvej se není za co.Každý z nás má nějaký nápad a vizi a kolikrát sdělí nebo se ptá na věci které již byli vysloveny.No a co,možná si někdo myslí že jeho příspěvky každý musí přečíst ale není to tak.I já někdy přijdu na něco co už bylo řečeno a vymyšleno a přesto se ptám.Nikdo není vševědoucí a vše znalí a od toho toto forum podle mne je aby ti co znají mluvili.Je jasný že pokud se budu ptát na banalitu asi mne pošlou do míst nevábně vonících ale i v jednoduchých věcech je kolikrát více než třeba v tomto mém příspěvku.
Měj se fajn a nenech se odradit Aquarius1
Měj se fajn a nenech se odradit Aquarius1
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
007
Laik napsal to co si myslí a podle mě si to myslí správně a já když na něco odpovídám , tak jen málokdy je to myšleno na jednoho člověka , ale je to myšleno všeobecně a pro všechny a taky pro mě , protože nikdo neni nej .
Aquarius1 napsal:
…….No a co,možná si někdo myslí že jeho příspěvky každý musí přečíst ale není to tak. ………
Samo sebou je to blbost číst něco co nechci , ale když teda chci na něco odpovídat a nebo se na něco konkrétního dotazovat , tak je mou povinností si to přečíst , protože pak to nedává smysl a budí to spíš výsměch .
Vůbec nikoho nenutím číst moje příspěvky a jak jsem to tak po Tobě čet , tak si si asi taky pořádně nepřečet a nebo (omlouvám se ) nepochopil o co tam vlastně šlo a hned jsi vystřelil odpověď .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno jsou to jenom ovšem jenom blbosti , které nás odvádějí od podstaty a někdo se tomu náramně těší .
Nedá se to těmahle písmenkama obsáhnout , protože by jsme se v těch řečičkách opět pravdy nedobrali a proto , jak říkám , jsou k tomu účelu (mj.) taky ta , mnou již mnohokrát vzpomínaná setkání a poznání-se , protože by to asi pravděpodobně bylo do nekonečna .
Všechno co jsem sem dal a budu někdy dávat , je z mé strany myšleno upřímně a snažím se do toho vložit vskutku všechno .
To znamená i se všemi pocity a okolnostmi k tomu příslušejícími a tak to taky činí i jiní , kteří to myslí s VN opravdu vážně a chtějí druhým poradit a popostrčit , aby nepřešlapovali na jednom místě , byť by to možná někomu mohlo připadat jako odrazování .
Žel nedá se přeskakovat z první třídy do deváté a já bych se tak cachnoval , že bych “ možná “ mohl zmáčknout už konečně tu spojku a zařadit druhej kvalt v tom mém pomyslném řidičáku na VN , abych instruktorovi udělal radost , když už mě teda dává tolik nápadů do té mé gebeně .
Aquarius1 napsal:
…….No a co,možná si někdo myslí že jeho příspěvky každý musí přečíst ale není to tak. ………
Samo sebou je to blbost číst něco co nechci , ale když teda chci na něco odpovídat a nebo se na něco konkrétního dotazovat , tak je mou povinností si to přečíst , protože pak to nedává smysl a budí to spíš výsměch .
Vůbec nikoho nenutím číst moje příspěvky a jak jsem to tak po Tobě čet , tak si si asi taky pořádně nepřečet a nebo (omlouvám se ) nepochopil o co tam vlastně šlo a hned jsi vystřelil odpověď .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno jsou to jenom ovšem jenom blbosti , které nás odvádějí od podstaty a někdo se tomu náramně těší .
Nedá se to těmahle písmenkama obsáhnout , protože by jsme se v těch řečičkách opět pravdy nedobrali a proto , jak říkám , jsou k tomu účelu (mj.) taky ta , mnou již mnohokrát vzpomínaná setkání a poznání-se , protože by to asi pravděpodobně bylo do nekonečna .
Všechno co jsem sem dal a budu někdy dávat , je z mé strany myšleno upřímně a snažím se do toho vložit vskutku všechno .
To znamená i se všemi pocity a okolnostmi k tomu příslušejícími a tak to taky činí i jiní , kteří to myslí s VN opravdu vážně a chtějí druhým poradit a popostrčit , aby nepřešlapovali na jednom místě , byť by to možná někomu mohlo připadat jako odrazování .
Žel nedá se přeskakovat z první třídy do deváté a já bych se tak cachnoval , že bych “ možná “ mohl zmáčknout už konečně tu spojku a zařadit druhej kvalt v tom mém pomyslném řidičáku na VN , abych instruktorovi udělal radost , když už mě teda dává tolik nápadů do té mé gebeně .
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návrh
Rád bych, ale budu na cestách. Pokud se mi podaří někde dostat k internetu, tak přijdu.Iv píše:Vím,že máme každý dost práce,je léto,čas volna i roboty na zahrádkách,chatkách a pod..Je nás tady hromada s různými zájmy a všichni jsme roztroušeni od Šumavy až k Tatrám ,tak mně napadlo,že by jsme si udělali malé večerní popovídání všichni zdejší foraři,kdo budou mít chuť a volno,třeba v pátek 18.7.08 ve 20:00 hod. na Chatu.Jste pro?Pokud mně čert do té doby nevezme,jsem tam!Občerstvení si zajišťuje každý sám,Jeff tolik trubek nemá.
Iv.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: omluva
Uf,příteli,tímto svým příspěvkem jsi mně dostal a držím Ti palce.Upřímnost čtu moc málo,spíše je jí málo.Ale to jsou vše porodní bolesti,kterými musíš projí,pokud se cheš dívat na svět otevřeně.Já když jsem se narodil,tak jsem taky hned nechodil na turistický tůry,ale musel jsem se napřed pořádně naučit chodit a tak je to i v životě.Za Tvou upřímnost máš bodík.laik píše:Zdravím všechny.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
007
Jasně Laiku , nesmíš tolik makat pro druhý , ale taky někdy pro sebe , jinak tě všichni udřou k smrti a v šedesáti zjistíš , že vlastně nic nemáš a nic nevíš a budeš muset začít znovu makat , ale tentokrát na sobě .
Vem si příklad třeba z toho -- no honem , --- jak mu říkají --- jó už vím --- Sao -- mu myslím říkají , -- nebo tak nějak .
Ten taky sice maká a přemýšlí jako ďas , ale co jsem ho tak mohl sledovat , tak si vždycky utrhne nějakou tu hoďku v průběhu celého dne a tam něco pro sebe udělá , -- tudle něco zmákne -- tam se nad něčím zamyslí .
Ale teda mezi nama -- je to taky lenoch lenošná , kdyby ho sem tam někdo nenakop , tak nevím , nevím .
Asi by někde ve škarpě počítal drobáky a na oltář vědy by mu už toho moc taky nezbylo .
Iv Tě taky pěkně ocachnoval a seš fakt kluk šikovná , akorát za sebou nesmíš zavírat furt vrata .
Já jsem je za Tebou sice zabouch , ale měl jsem tam strčenou schválně nohu , takže jenom stačí kopnout do dveří a ty se rozlítnou .
Z nás taky nikdo , -- ale život člověka naučí nebát se a věřit si a kór když chceš dělat takové vyfikundace jako se provádí tady na Fóru .
“ Nedělat a vydělat , ty vole “ říkával můj , dej mu Pánbůh věčnou slávu , strejda -- , ale já dodávám
“ Proto ale , abys nemusel dělat , musíš taky něco udělat , ty vole “
Vem si příklad třeba z toho -- no honem , --- jak mu říkají --- jó už vím --- Sao -- mu myslím říkají , -- nebo tak nějak .
Ten taky sice maká a přemýšlí jako ďas , ale co jsem ho tak mohl sledovat , tak si vždycky utrhne nějakou tu hoďku v průběhu celého dne a tam něco pro sebe udělá , -- tudle něco zmákne -- tam se nad něčím zamyslí .
Ale teda mezi nama -- je to taky lenoch lenošná , kdyby ho sem tam někdo nenakop , tak nevím , nevím .
Asi by někde ve škarpě počítal drobáky a na oltář vědy by mu už toho moc taky nezbylo .
Iv Tě taky pěkně ocachnoval a seš fakt kluk šikovná , akorát za sebou nesmíš zavírat furt vrata .
Já jsem je za Tebou sice zabouch , ale měl jsem tam strčenou schválně nohu , takže jenom stačí kopnout do dveří a ty se rozlítnou .
Z nás taky nikdo , -- ale život člověka naučí nebát se a věřit si a kór když chceš dělat takové vyfikundace jako se provádí tady na Fóru .
“ Nedělat a vydělat , ty vole “ říkával můj , dej mu Pánbůh věčnou slávu , strejda -- , ale já dodávám
“ Proto ale , abys nemusel dělat , musíš taky něco udělat , ty vole “
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pro Sao
Dík Sao,každá usměrněná duše je plus v tomto pos....ným světě!Fajn!Myslím ,že to kluk pochopil a držím mu palce!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny
Abych dodržel společenský takt,musím se omluvit těm,na které jsem možná zapoměl při odpovídání na SZ. Jediná pomoc je stále psát.prostě nestíhám,nic jiného v tom není.Dík
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dostal: 61 poděkování
Stažený soubor
ALe vážení, kdo máte zájem se kouknout na to co natočili australani ohledně tajených pokusů tak si to stáhněte od rivala. Harry Mason (20 MB)
Rivalovi děkuji
Rivalovi děkuji
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.