No u mne to pujde dost pomalu protoze jednak mam obe ruce levy tak jsem na tom v krizku s casem. Ja myslel ze bubler tam je hlavne proto aby se nemohl vznitit zadny plyn ze zpetneho zaslehu (jak to tady nekdo nekde popisoval uz ze se mu to stalo)? Tomu chci prave zamezit 2ks zpetneho ventilu. No s tim pripojenim na napeti mne napadlo nasledujiciPeter píše:U TD si nedělej starosti s regulací. Najdi si místo v sání kde je dostatečný podtlak a připoj tam vyvíječ.
Když tam nemáš místo na bubler, tak ho tam nedávej. I když se mi nezdá, že by se nenašlo trochu místa pro třídecovou flašku. Zpětné ventily jsou tam zbytečné. Více záleží na připojení k napětí. Nejlepší je, když je napětí pro vyvíječ blokované až do nastartování motoru.
Pokud použiješ hliníkovou elektrodu, tak budeš mít více práce. Hliník se dost rychle rozpadá a je z něho hromada bordelu. Ve smotku se síťovinou to dlouho pracovat nebude.
Ze síťovinou budeš mít trochu více práce a navíc, když jsem zkoušel vytvořit ze síťoviny "hluché" elektrody, tak to moc nefungovalo. Je lepší sehnat pár kousků nerezového plechu, nebo nerezový drát.
- mel by tam byt nejaky spinac ci relatko ktere zapne vyvijec az kdyz napeti na baterii stoupne napr. nad 14V. To znamena ze k tomu dojde skutecne jen za jizdy motoru
- asi bych tam jeste mel vrazit nejaky proudovy omezovac 3-5A ?(v pripade ze vodivost hodne stoupne)
Jinak co se tyka hliniku a nerezu - nerez mi v porovnani s hlinikem nedelala skoro vubec zadne bublinky. Jak si to zkousel ty a co nefungovalo? Delal si z tech plechu taky "roladu" nebo jenom "sendvic"?