Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky(potřebuji vědět.....)
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
motor
Obvyklé zapojení jednofázového asynchronního motoru s kotvou na krátko a odstředivým vypínáním rozběhového kondezátoru,hold musíš proměřit kam co vede.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Jarda
Nevím co máš na mysli,ale já vyrábím ročně tisíce cívek do čerpadel,lakovaný drát G1 běžná pracovní teplota 70-80st.,při 130stupních vypíná tepelná pojistka a podle údajů výrobce je drát schopen přežít i 165st.
asi dvě sekundy./radši to nezkouším/.Musíš napsat více údajů,takhle se nedá radit.
asi dvě sekundy./radši to nezkouším/.Musíš napsat více údajů,takhle se nedá radit.
Skús sa "pozrieť" na metylsilikonový alebo metylfenylsilikonový lak . Za "komančou" bol znamí pod názvom "Lukosil" a vyrábalo sa ich u nás až 9 druhov . Nanesené a vytvrdnuté laky odolávajú v prevadzke až do 180 st.C. Nanašajú sa máčanim , striekanim alebo natieraním . Mimochodom "SW500" alebo ináč "jarda ovčák svitavy" nechápem prečo už opakovane píšeš o nejakéj cene (?) , mne osobne to začina byť už fakt dosť "ďivné". Nič v zlom , je to lan názor. PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Nejsem elektroznalec a mnozí lidé, když zaslechnou cosi o drahých technologiích, tak jdou od toho. Nemám ponětí o cenách cívek snášejících vysoké teploty a tak mi je jedno, jak to může být náročné. Je na tom stále něco podivného? Nemám vůbec žádný přehled v tomto oboru. O tom to je.Navíc věřím, že najdu v tomto ohledu profesionála a půjde to snadněji. Je na tom něco špatného?
Jarda ovčak svitavý ak som sa ta dotkol , tak prepáč . Ten pocit ktorí ti mimochodom nevadí mi "našepkava" , že niekto kto ma tak "fundované" a povedal by som aj presne otázky a tak dobré "pripomienky" v niektorých polemikach nemôže byť podla mna až taký neznalý , jak si to ty v tom predošlom príspevku prezentoval . Mimochodom , pokjal ide o ten "obraz" (a to nemám na mysli len forum) , tak teraz už aj Ja som v obraze . Až teraz som si všimol , že dnes s týmto prispevkom to mam za 500 . Tak že pani , bolo mi potešením . PePo
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne pon 21 črc 2008 21:49, celkem upraveno 1 x.
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Děkuji všem, co se mi ozvali. Moc mi to pomohlo. A co elektroviskozní kapaliny? Máte o tom někdo pojem? Máte někdo pramen info?? Osobní zkušenost? Pokud já vím, je několik druhů. Něktěré houstnou, některé i ztuhnou. Některé v elektromagnetickém poli, některé přímým el proudem.Kdysi dávno jsem měl recept na elektroviskozní kapalinu, dávno tomu.... Pamatuji si pouze fragmenty. Přišel čas vše oprášit. Pokud vám není vhod zde, pak sw500@seznam.cz
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Elektrická pila
Chlapy, potřeboval bych poradit od vás zkušených. Mám el. pilu Husqvarna. Začala najednou smrdět, jako když se něco pálí. Rozebral jsem jí, vše na oko v pořádku. Jen šíleně jiskří uhlíky. Je možné, že odešel ten odrušovač co je na přívodu? Je to taková bílá kostička a je na mí nakreslen odpor paralelně s kondenzátorem. Kondík má 00nic a odpor 470k. Mám strach, že když budu řezat dál, uhlíky mi úplně vypálí kolektor, což bych nerad, protože mě čeká ještě asi 12kubíků. Díky za rady.
Tom
Tom
Re: Elektrická pila
Spíš zkontroluj vinutí, jestli není spálené.tbest píše:Chlapy, potřeboval bych poradit od vás zkušených. Mám el. pilu Husqvarna. Začala najednou smrdět, jako když se něco pálí. Rozebral jsem jí, vše na oko v pořádku. Jen šíleně jiskří uhlíky. Je možné, že odešel ten odrušovač co je na přívodu? Je to taková bílá kostička a je na mí nakreslen odpor paralelně s kondenzátorem. Kondík má 00nic a odpor 470k. Mám strach, že když budu řezat dál, uhlíky mi úplně vypálí kolektor, což bych nerad, protože mě čeká ještě asi 12kubíků. Díky za rady.
Tom