Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

ESP-mimosmyslové vnímání-diskuze

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
pepo.bn
Zasloužilý člen

ESP.

Příspěvek od pepo.bn »

Anonymni "no budis" zdravim ta . Klobuk dole z mojej strani . Velmi zaujimavo skombinovana kombinacia "pretransformovana" do otazky . No podla "mna" ano . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ani nevím zda sem toto forum je o jiných věcech

Příspěvek od 1220 »

Klidně si to Pepo vymaž a ani nečti. Nic není nemožné.
Ale kdyby náhodou, budou doufám, věřím mnozí potěšeni snad :oops:
moderně: ESP jinak
K.
Přílohy
Labyrint světa ráj srdce.doc
V češtině kompletní na odkazu
(24.5 KiB) Staženo 312 x

pepo.bn
Zasloužilý člen

ESP.

Příspěvek od pepo.bn »

Karol m zdravim ta . Je mi luto ale zase si si ma s niekym pomylil . Ja prispevky ktore niesu moje neprepisujem a ani nevymazavam (ani jeden jediny) . Prepac ale na to su tu fakt iny "majstri", takze s kritikou tohto druhu sa obrat na nich . Podla mna , nazor je nazor o nazore kohokolvek mozem maximalne tak len diskutovat . Nic menej - nic viac . To , ze si niekto pomyli vecnu (technicku) poznamku s pocitom utoku na vlastnu osobu , tak za to uz ja fakt nemozem . PePo

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ESP.

Příspěvek od 1220 »

Nepleť se Pepo Ty prosím, to bylo proto , že si v minulosti mazal a tečka.Nějak mi uniklo, že jenom Tvoje, pakliže je to pravda, promiň.
Stejně jsem se zatím nedozvěděl, zdali ten Labyrint harmonuje nebo nikoli se Tvým tematem, většina lidí to nečte vůbec. A taky to měla být omluva za to , že se vměšuju, a upozornění, že ať uděláš cokoli, bude to dobře.

Je to teda teď dobře ?
K.

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Nebudu už rušit.

Příspěvek od 1220 »

Až budu víc při síle, tak to přesunu do vlastního vlákna . Ano ?
K.
Mazat to nechci, protože to přece pár lidí otevřelo. Komunikace kdo se pořád mýlí a plete a neplete je mimo mísu. Jinak přeju vše dobré.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: Nebudu už rušit.

Příspěvek od pepo.bn »

Karel m píše: Komunikace kdo se pořád mýlí a plete a neplete je mimo mísu. Jinak přeju vše dobré.
Karol m , v tomto konkretnom pripade jeden z nas dvoch bude pravdepodobne mimo misu . Bude to asi tym , ze pod slovickami "OBJEKTYVITA - NESTRANNOST" si kazdy z nas asi predstavuje nieco ine . No vo vseobecnosti sa to netyka len nas dvoch . A o tom to je. Z mojej strany temu ESP uz povazujem za uzavretu . Pokjal ide o tvoju otazku (Labyrint) , uz sa nebudem k tejto veci vyjadrovat . Ty , ktorym to bolo dane pochopit o com to je , to uz pochopili . A ty ostatny ? Nemusia si zufat , mozno na "buduce" to pochopia aj oni . Aj Ja tebe prajem vsetko dobre . PePo

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

pepo.bn

Příspěvek od lajos »

Nemám v úmyslu na tebe útočit, některé souvislosti a invektivy mi utíkají(kdo to má držet v hlavě, asi nikdo není středem světa). Máš pohodu-ESP máš vyřešeno a labyrynt jsme ani někteří-jen čuměli o co gou, se máš, když na to máš bys měl zahrát na učitele(nebo na chytrýho), pak by to bylo v poho a každý by jsme se mohli přiučit, ale takhle???
Nehovor, že tě všichni urazili a že jsi nad věcí? Takhle ne! takto na našem fóru nefunguje a radši přestanu než se vyjádřím víc po lopatě.
Chtěl jsem se trochu přiučit a než přišel učitel, byl jsem zklamán??!!
Hm, tvé věškeré ostatní vyjádření v tvém posledním příspěvku značí že jsi guru a my jsme volové, kteří jsme nic nepochopili?. Řešil jsi nekdy nějaký problém? a obzvlášť mezi lidmi, asi musím vynechat nějakou teoretickou možnost chápání a přístup k těm ostatním?

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Lajos zdravim ta . Myslim si , ze "cesta" , ktorou sa treba vybrat , je v tomto vlakne dostatocne "citatelna" . Ten , kto ju nevydi , nemusi sa s tym vobec "v tomto case" zaoberat . Lajos v pohode . Kludne to cele mozes hodit "za hlavu", nikomu tym neublyzis a nic tym nepokazis . PePo

112
Stálý člen

a zase len bla bla bla

Příspěvek od 112 »

PePo kedy dostanes rozum :-(

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: a zase len bla bla bla

Příspěvek od Ilem »

112 píše:PePo kedy dostanes rozum :-(
Pepo tě postavil na začátek cesty. Projít už musíš sám. Dokud po té cestě neurazíš hodný kus, budou Pepova slova jen bla bla bla. Zajímej se, čti knihy, přemýšlej. Pak teprv pochopíš. Je to běh na dlouhou trať. Pokud nevíš, kde začít, doporučuju toto knihkupectví: http://www.hledajici.cz/. Dál už musíš sám. Zjistíš, že některé knihy ti nic neříkají, ale osloví tě za půl roku, za rok,... To platí pro všechny.
Toto téma by si zasloužilo vlastní fórum a bylo by mnohem rozsáhlejší, než upramene. Proto Pepo odpovídá tak, jak odpovídá.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Anonymní

re:ESP

Příspěvek od Anonymní »

Ilem to řekl naprosto přesně.Děkuji Pepovi,některé odpovědi byli lahůdka,jak kdyby mě mistr Zenu přetáhl po zádech holí.Minimálně dvakrát.To je to nejlepší, co se člověku může přihodit... :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Lidskými dějinami se táhne pradávný "spor",který není "sporem" o obsah ale o z p ů s o b...,.
lidé dvou typů volí zcela odlišné postupy a v podstatě si mohou jen obtížně porozumět.
Na jedné "cestě" je pouze uvědomováno t o c o j e metodou "objektivní",většinou ve zlomovém okamžiku vhledu, na druhé je základním klíčovým momentem osobní postupná transformace subjektu, je cestou k " ".Tuto cestu naznačuje v základě i Komenský.Pikantní je, že člověk který naznačuje objektivní cestu přímého intuitivního vhledu,otvírá otázky,/ESP/ které patří většinou do postupné stezky transformace.Zde -v těchto otázkách- "objektivní vhledová metoda" většinou nepřináší žádané ovoce.
Poznání prazákladu bytí neodpovídá na otázky o dynamice pohybu..i když někteří se pokusili tyto zdánlivé protiklady nebo dva směry stezky- smířit....
např.-"Orel poznání má dvě křídla"/dalajlama/

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: a zase len bla bla bla

Příspěvek od pepo.bn »

112 píše:PePo kedy dostanes rozum :-(
112 zdravim ta . Načo by mi asi tak bol do tohto sveta ? Veď tento ,,naš'' svet je celý postaveny na v celku jednoduchých pravidlach a tie jak je všeobecne známe stoja na logike ktorá ma len dva stavy - je to pravda/neni to pravda . Ak sa na to pozriem z tohto uhla pohladu , tak v takomto svete ,,rozumný'' človek by sa predsa mal spravat logicky a ak sám od seba nebude porušovať ,,dohodnute pravidla'', odmenou mu bude aspoň ,,zdanlivý život v pohode'' , či nie ? Podla mňa , nato aby som sa mohol rozhodovať len medzi tymito dvomi stavmi , mi budu staciť v pohode len moje ,,pudy'' (prežiť/neprežiť, rozchodiť/nerozchodiť atď. ,,situaciu - okolnosti'' bez ujmi) a na rozhodnutia ,,tohto drunu'' predsa rozum nepotrebujem .. Tak že , načo by mi vlastne bol v ,,tomto svete'' ? Snáď jedine , ak by mi mal služit (alebo źeby niekomu inému ?) len ako ,,databáza (logických) pravidiel''. Priznam sa ti o taketo ,,prazdné'' využivanie možnostî rozumu ja osobne nemam zaujem . Snad to bude asi tym , že mi je jaksi (a verim tomu že nie len mne) prirodzená a podstatne bližsia ,,fuzzy logika'' než ,,zabehnutá logika'' . Byt rozumny a rozmýšlat logicky nie je ani zdaleka jedno a to iste . PePo

Anonymní

re:ESP

Příspěvek od Anonymní »

Studium starých i nových spisů,pro někoho zbytečné rozumování, pro někoho mapa neprozkoumabého
území, na které se odvážili jen málokteří.Slovo-náznak-poznámka...
"Z tisíců a tisíců jeden se vydá na cestu za Pravdou.Z tisíců a tisíců jeden nalezne.Z tisíců a tisíců těch,
kteří nalezli,jeden najde správně.Buddha"
...
V hrnci bez dna uvaří jen málo kdo.

pepo.bn
Zasloužilý člen

re ESP.

Příspěvek od pepo.bn »

Anonymní ,,no budiś'' zdravim ťa . Myslim si , že je to velmi dobre podaná pravdepodobnosť ,,omylu''. PePo.

Odpovědět

Zpět na „Universum“