Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
Re: pristroje na vyrobu KS
Uplynul cas od doby, kdy jsem studovala na techto strankach vyvoj generatoru KS. Mezitím vyvinuli 2 dobre generatory/Ravo zapper a Craftcom.net/. Rozhodla jsem se pro set Ravo zapper + generator KS. Ted studuji navody a hledam objekty pro pokusne kraliky. Doma tomu neveri a smeji se mi jak jsem naletela. Cim vice je presvedcuji o fantastickych lecebnich ucinkach, tim vic odmitaji. Me to stve, protoze nedam na reklamy, nepodleham ovlivnovanim dyleru atp. Ale vyjadreni odborniku k obema pristrojum /Craft/ me presvedcilo o spravne volbe a vyuziti, vzhledem na neustale reformy ve zdravotnictvi. Zvlaste na Slovensku. Co uz lepsiho muzeme ocekavat? Takze at zijou pokusni kralici, jdeme do toho! Elíz
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: pristroje na vyrobu KS
Reformy na Slovensku sú v pohode, nie sú až tak drastické ako v Čechách. Tu máme iný problém - zdravotné poisťovne. Tie, kvôli ešte tučnejším ziskom nútia zatvárať málo ziskové oddelenia nemocníc, často celé nemocnice, ako keby zdravie boli financie. Potom ľudia nadávajú na zdravotníctvo a pritom sú za tým iba nenažraní obchodníci.
-
- Zasloužilý člen
Pri sledovaní rôznych nariadení som narazil na zaujímavé nariadenie vlády. Je z decembra 99, podpísané Dzurindom, teda krátko po jeho nástupe k moci. (Kto ho asi tak platí?) Nájdite si v prílohe položku 84 a, ak nesedíte, tak si sadnite. Podľa Dzurindu patrí koloidné striebro medzi: "Chemické látky a prípravky klasifikované ako zvlášť nebezpečné jedy a ostatné jedy"
I po rokoch sa vynorí pravda o tom, kto im financoval prevrat v roku 1998.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
chiq píše:Pri sledovaní rôznych nariadení som narazil na zaujímavé nariadenie vlády. Je z decembra 99, podpísané Dzurindom, teda krátko po jeho nástupe k moci. (Kto ho asi tak platí?) Nájdite si v prílohe položku 84 a, ak nesedíte, tak si sadnite. Podľa Dzurindu patrí koloidné striebro medzi: "Chemické látky a prípravky klasifikované ako zvlášť nebezpečné jedy a ostatné jedy"
Fak že nic novýho pod sluncem. jukni na toto (tentokrát z českých luhů a hájů...). A navíc: měli jsme ho vo rok dřív ... to jako to blbý NV...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Moje čerstvá zkušenost s KS.
V sobotu ráno manželka zjistila, že se jí na vnitřní straně rtu udělal bolák s hnisavým středem.
Žlutý střed měl průměr cca 3mm a velice připomínal "furunkl" (sekret sytě žlutý, pevného charakteru, nešel vymačknout).
Běbem dne se okolí více a temněji zbarvovalo do ruda.
Odpoledne mě napadlo aplikovat KS, které mi zbylo doma.
Malý tamponek z vaty namočený v KS manželka udržovala na postiženém místě.
Cca po dvou hodinách zarudlá oblast velice zesvětlela, byla jen slabě výraznější, neš ostatní okolí.
Přes noc bez ošetření a ráno byl stav opět jako odpoledne, tedy horší.
Protože v sobotu bylo poznat pozitivní výsledek, během neděle pokračovala stejným způsobem a tentokrát i několikrát přes noc.
V pondělí bylo znát pozvolnné zmenšování žluté nekrotické tkáně.
Pokračovala tedy dál stejným způsobem opět i v noci.
V úterý pokračovala v léčbě uš prakticky jen preventivně, protože veškeré příznaky již nebyly.
Problém zmizel díky KS.
Hezký den
Žlutý střed měl průměr cca 3mm a velice připomínal "furunkl" (sekret sytě žlutý, pevného charakteru, nešel vymačknout).
Běbem dne se okolí více a temněji zbarvovalo do ruda.
Odpoledne mě napadlo aplikovat KS, které mi zbylo doma.
Malý tamponek z vaty namočený v KS manželka udržovala na postiženém místě.
Cca po dvou hodinách zarudlá oblast velice zesvětlela, byla jen slabě výraznější, neš ostatní okolí.
Přes noc bez ošetření a ráno byl stav opět jako odpoledne, tedy horší.
Protože v sobotu bylo poznat pozitivní výsledek, během neděle pokračovala stejným způsobem a tentokrát i několikrát přes noc.
V pondělí bylo znát pozvolnné zmenšování žluté nekrotické tkáně.
Pokračovala tedy dál stejným způsobem opět i v noci.
V úterý pokračovala v léčbě uš prakticky jen preventivně, protože veškeré příznaky již nebyly.
Problém zmizel díky KS.
Hezký den
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
koloidné zlato, teda pokiaľ som sa dočítal, je na problémy psychické a na ženské choroby, a koloidná platina pomáha pri liečbe rakoviny. aj keď podľa článku vo wm-ku (gewo?) je rakovina skôr prejav (intoxikácie organizmu a jeho reakcie) než choroba. v tom prípade zrejme platina podporuje vylučovanie týchto uzavretých, eliminovaných toxínov von z organizmu. takže použitie jednoznačne pre zdravie, striebro nie je absolútne univerzálne.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, pokud je to tak, tak to beru. Vycházel jsem z informací, ktere už tu zazněly
Usoudil jsem, že jiné koloidní kovy do organizmu nebrat. Asi je dobré mít víc nezávislých zdrojůGewo píše:že se zde vynořují samozvaní experti, kteří úplně ignorují veškeré poznatky, které máme k dispozici.
Ohledně čistoty koloidu není třeba debatovat - veškeré těžké kovy v koloidní formě, tedy všechno, co se dostane do roztoku kromě Ag, mohou vyvolat trvalé těžké újmy na metabolizmu! Tuto věc nelze podceňovat ani překrývat smajlíky a šaškárnama.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
aj gewo má pravdu - ide o množstvo (ono známe werichovo "co kdo snese" platí len v prípade striebra) je určite všeobecne známe, že bez stopových prvkov by život nebol možný. tie stopové prvky sú prakticky všetky prvky mendelejovej sústavy, samo, okrem umelých izotopov. teda aj ten selén, či zinok je nutný.
koloidni voda
Dobry den, cele forum jsem jeste precist nestihl. Je to zajimave a chci si pristroj poridit. Mezitim jsem se ale docetl, ze se vubec nemusi pouzivat destilovana voda. Staci cista voda z kohoutku anebo mineralni voda bez bublinek. Zdravi serpa
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele: