Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Americký radar v ČR
To se ovšem nestane nikdy protože pravdu nemáš.
Všechno ti jde tak pěkně od pusy, jako by jsi věděl jak to přesně je a bylo, nádhera.
Jenom by mě zajímalo, co tě v tom přesvědčení drží, EU je plně nezávislá na USA, takže to co jsi řekl je naprosá hloupost.
EU posílá do Iráku vojáky, protože jí USA přerostla přes hlavu a nemá na výběr, musí veřejně souhlasit s jejich lží.
Tohle je až k neuvěření kam může lidská blbost, přesvědčení a závist zajít.
A pokud to tak je, tak s tím neudělá už nikdo nic, takže celá tato debata je zbytečná a pracoval jsi jistou část času k ničemu.
Všechno ti jde tak pěkně od pusy, jako by jsi věděl jak to přesně je a bylo, nádhera.
Jenom by mě zajímalo, co tě v tom přesvědčení drží, EU je plně nezávislá na USA, takže to co jsi řekl je naprosá hloupost.
EU posílá do Iráku vojáky, protože jí USA přerostla přes hlavu a nemá na výběr, musí veřejně souhlasit s jejich lží.
A pokud to tak je, tak s tím neudělá už nikdo nic, takže celá tato debata je zbytečná a pracoval jsi jistou část času k ničemu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Chlape, ak si si nevšimol, tak celá zbesilá vojna američanov v Juhoslávii, to vyčíňanie plnodebilných šialencov na civilizovanom území bola v skutočnosti vyhrážka celej európe - ak skúsite tancovať podľa seba, tak dopadnete ako Srbi!gimper píše: Jenom by mě zajímalo, co tě v tom přesvědčení drží, EU je plně nezávislá na USA, takže to co jsi řekl je naprosá hloupost.
Alebo vari zastávaš názor, že keď celý svet zakázal používať kazetové bomby, tak američania ich môžu použiť najmä proti civilom??? Keď celý svet prísne kontroluje vyhoreté palivo z atómových elektrární, tak američania ho môžu beztrestne vysypať na územie Srbska???
Potom ti želám príjemnú dovolenku v najluxusnejšom hoteli sveta - na Guantanámo. S 24-hodinovou ostrahou
-
- Zasloužilý člen
????? Chlape, kde žiješ? Kolko máš rokov? Ak ti nie sú známe základné fakty o agresii USA v Juhoslávii, ktorá bola rozpútaná ako nevyhlásená vojna presne v deň najväčšieho cirkevného sviatku - na Veľký piatok 24.marca 1999 ? Ak ťa to SKUTOČNE zaujíma, podrobnosti si nájdeš na internete. Len, prosím ťa, nehľadaj na oficiálnych amerických vládnych stránkach...
Drobnosť pre teba:
Hovorca NATO Jamie Shea sa s hrdosťou a cynizmom sebe vlastným vyjadril po zhodení grafitových bômb a prerušení dodávok elektrickej energie do najväčších miest Juhoslávie, že „NATO odteraz drží prst na vypínači elektrickej energie pre Juhosláviu, a môže ju podľa svojho uváženia kedykoľvek vypínať“. A tak bez elektrickej energie zostali aj najväčšie nemocnice v Srbsku. Je ťažké dnes vyčísliť všetky škody spôsobené obyvateľom Juhoslávie iba týmto výpadkom prúdu, no do sveta sa dostala správa, ktorá sa ako-tak dotkla azda každého normálneho človeka. Prerušenie dodávky elektrického prúdu, prezentované ako veľký a pritom „humánny“ vojenský úspech NATO, vážne ohrozilo život a zdravý vývoj predčasne narodených detí umiestnených v inkubátoroch, ktorých prevádzka bola v dôsledku výpadku elektrickej energie prerušená.
Hneď, ako prídem do Knižnice, tak ti oskenujem dokumenty o používanom uránovom strelive a o kazetových bombách zhadzovaných na nemocnice, úrady a školy.
Drobnosť pre teba:
Hovorca NATO Jamie Shea sa s hrdosťou a cynizmom sebe vlastným vyjadril po zhodení grafitových bômb a prerušení dodávok elektrickej energie do najväčších miest Juhoslávie, že „NATO odteraz drží prst na vypínači elektrickej energie pre Juhosláviu, a môže ju podľa svojho uváženia kedykoľvek vypínať“. A tak bez elektrickej energie zostali aj najväčšie nemocnice v Srbsku. Je ťažké dnes vyčísliť všetky škody spôsobené obyvateľom Juhoslávie iba týmto výpadkom prúdu, no do sveta sa dostala správa, ktorá sa ako-tak dotkla azda každého normálneho človeka. Prerušenie dodávky elektrického prúdu, prezentované ako veľký a pritom „humánny“ vojenský úspech NATO, vážne ohrozilo život a zdravý vývoj predčasne narodených detí umiestnených v inkubátoroch, ktorých prevádzka bola v dôsledku výpadku elektrickej energie prerušená.
Hneď, ako prídem do Knižnice, tak ti oskenujem dokumenty o používanom uránovom strelive a o kazetových bombách zhadzovaných na nemocnice, úrady a školy.
Skenovat budež z jakého zdroje? Z vlastních výmyslů nebo někomu podobných?
Pane bože, uveď oficiální důvěryhodný zdroj, jinak si budu pořád myslet to stejný - demagogie.
A proč v dnešní internetové éře něco skenovat?? Důvěryhodnější to nebude!
Dolož fakta, né nesmysly, díky.
Edit:http://en.wikipedia.org/wiki/Graphite_bomb
Z překladu nic o vyhořelém palivu nepadlo ani slovo.
Pouze její požití, proti neizolované elektrické síti, ano je to tak.
Pane bože, uveď oficiální důvěryhodný zdroj, jinak si budu pořád myslet to stejný - demagogie.
Naposledy upravil(a) gimper dne čtv 07 srp 2008 14:40, celkem upraveno 1 x.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
když jsme ohýbali lžíce
Je to několik měsíců nazpátek, co nás navštívil jeden známý psychotronik. Bylo domluveno, že vytvoříme skupinu několika lidí a budeme pomocí mentální energie ohýbat nerezové lžíce. Lžíce přinesl s sebou úplně nové, pěkně masívní, jaké prodávají v Makru. Po nějaké době se to skutečně několika z nás povedlo a sice dvěma prsty naprosto lehce se celá rukověť lžíce dala stočit do spirály, potom byla zase tuhá jak má být. Seděli jsme v salonku, který je polooddělen od lokálu, kde při tom probíhala oslava narozenin jednoho ze sousedů. Několik lidí, které léta znám a vím, že jsou v pohodě, nás pozorovali. Když jsme skončili, pozoroval jsem v jejich očích údiv, ale spíš strach. Nedokázali si to vysvětlit a samozřejmě v tom viděli podvod, aby si zdůvodnili pro ně nezdůvodnitelné. Nakonec to ale dopadlo dobře, vzali si ty zohýbané a pokroucené lžíce ke stolu a dřeli jako koně, aby je aspoň trochu narovnali, podařilo se. Když jsem jim říkal, že ty samé lžíce dokážou stejně zdeformovat i desetileté děti, prostě tomu nevěřili.
Když jsem se po skončení našeho sezení podíval na ty lidi, říkal jsem si, jak daleko jsme se vlastně dostali od středověku? Tenktát by chom asi moc dobře nedopadli, přece jen jsme asi udělali nějaký ten pokrok, ale přece jen mě to docela zklamalo, měl jsem o těchto lidech vyšší mínění. Když takové věci jsou možné mezi normálními lidmi, ve špičkách od toho středověku k nápravám také nedošlo, spíš naopak.
Jeff
Když jsem se po skončení našeho sezení podíval na ty lidi, říkal jsem si, jak daleko jsme se vlastně dostali od středověku? Tenktát by chom asi moc dobře nedopadli, přece jen jsme asi udělali nějaký ten pokrok, ale přece jen mě to docela zklamalo, měl jsem o těchto lidech vyšší mínění. Když takové věci jsou možné mezi normálními lidmi, ve špičkách od toho středověku k nápravám také nedošlo, spíš naopak.
Jeff
-
- Zasloužilý člen
Zatiaľ, aby si sa nenudil:
http://www.counterpunch.org/natocrimespr.html
...a na tvoju otázku moja protiotázka: ako to, že väčšina dokumentov na internete, ktoré faktografickými dôkazmi obviňujú usa zo zločinov akosi potichúčky mizne? Ak by boli vymyslené, už by niekto žaloval autorov. Ak by ich stiahli autori sami, už by sa to dávno na tých "správnych" stránkach rozmazávalo. A ono nič... adresy existujú, a hoci boli na nich hodnotné a seriózne články (zopár ich je archivovaných) teraz sú prázdne, alebo neprístupné, a kým sa čuduješ, niekto na pozadí sa ti snaží skenovať pc.
http://www.counterpunch.org/natocrimespr.html
...a na tvoju otázku moja protiotázka: ako to, že väčšina dokumentov na internete, ktoré faktografickými dôkazmi obviňujú usa zo zločinov akosi potichúčky mizne? Ak by boli vymyslené, už by niekto žaloval autorov. Ak by ich stiahli autori sami, už by sa to dávno na tých "správnych" stránkach rozmazávalo. A ono nič... adresy existujú, a hoci boli na nich hodnotné a seriózne články (zopár ich je archivovaných) teraz sú prázdne, alebo neprístupné, a kým sa čuduješ, niekto na pozadí sa ti snaží skenovať pc.
-
- Zasloužilý člen
To je okrem uránu a kazetových bômb ďalšia zvhrlosť nato. mimochodom, ako sa zdá, kazetové bomby ti nevadia....gimper píše: Edit:http://en.wikipedia.org/wiki/Graphite_bomb
-
- Zasloužilý člen
o kazetových bombách a uráne:
http://www.counterpunch.org/mandel.html
Aby si to zdĺhavo nehľadal:
This means that, far from these crimes making NATO leaders feel justified, they should be weighing heavily on their consciences. These crimes should, in fact, be added to the terrible costs of NATO's bombing, along with the loss of life and limb by thousands of Serb civilians (including children), the billions of dollars of property and infrastructure damage, and the environmental disaster now spreading through the region from the bombing of chemical plants and the damage to the ozone layer, as well as the leftover effects of depleted uranium and cluster bombs. To this must also be added the revenge killing, looting and "ethnic cleansing" being perpetrated against Serbs in Kosovo since the entry of NATO forces.
http://www.counterpunch.org/mandel.html
Aby si to zdĺhavo nehľadal:
This means that, far from these crimes making NATO leaders feel justified, they should be weighing heavily on their consciences. These crimes should, in fact, be added to the terrible costs of NATO's bombing, along with the loss of life and limb by thousands of Serb civilians (including children), the billions of dollars of property and infrastructure damage, and the environmental disaster now spreading through the region from the bombing of chemical plants and the damage to the ozone layer, as well as the leftover effects of depleted uranium and cluster bombs. To this must also be added the revenge killing, looting and "ethnic cleansing" being perpetrated against Serbs in Kosovo since the entry of NATO forces.
Naposledy upravil(a) chiq dne čtv 07 srp 2008 14:55, celkem upraveno 1 x.
Ty znáš osobně autory? Ty víš kdo sou, jaké mají smýšlení a jestli to co píšou je pravda?
Je hodně lidí co má snahu psát bludy, jenom aby profitoval například z reklam na internetu(vím o tom dost, vím jak se píše PR, vím jak se vydělávají peníze podobným stylem, ale pravdu tento styl neobsahuje, ani to není jeho cílem).
Ano, counterpunch je seriózní, a taky je o něj zájem.
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=htt ... org%2F&lr=
Google říká, že moc se o něm neví, co tak jiný opravdu relevatní zdroj, opravdu nevím, co už říkat.
Pokud si všimáš doře, vidíš, že tvůj zdroj nemá ani validní HTML kód a je plně kritický oproti Americe a krituze naprosto všechno - anarchie.
Pokud si všimneš zpětných odkazů jako z amazon.com a podobně je jasně vidět úmyslná "spam" propagace, tomuto nevěřím.
A do Jugošky šli za ropou, že ano? Nebo tam šli ukázat světu moc?
To se teda divím, že tady ještě všechno není Spojených Statů Amerických, protože když jim každej ustupuje a leze do řiti, už dávno sme mohli být jejich součástí, i když ono to bude úplně jinak.
Je hodně lidí co má snahu psát bludy, jenom aby profitoval například z reklam na internetu(vím o tom dost, vím jak se píše PR, vím jak se vydělávají peníze podobným stylem, ale pravdu tento styl neobsahuje, ani to není jeho cílem).
Ano, counterpunch je seriózní, a taky je o něj zájem.
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=htt ... org%2F&lr=
Google říká, že moc se o něm neví, co tak jiný opravdu relevatní zdroj, opravdu nevím, co už říkat.
Pokud si všimáš doře, vidíš, že tvůj zdroj nemá ani validní HTML kód a je plně kritický oproti Americe a krituze naprosto všechno - anarchie.
Pokud si všimneš zpětných odkazů jako z amazon.com a podobně je jasně vidět úmyslná "spam" propagace, tomuto nevěřím.
A do Jugošky šli za ropou, že ano? Nebo tam šli ukázat světu moc?
To se teda divím, že tady ještě všechno není Spojených Statů Amerických, protože když jim každej ustupuje a leze do řiti, už dávno sme mohli být jejich součástí, i když ono to bude úplně jinak.
-
- Zasloužilý člen
Pokiaľ si všetci všímajú, tvoj tón je kritický proti zdravému rozumu...
Počúvaj priateľu,
1. všetko, čo sa ti nehodí do krámu, označíš za nedôveryhodný zdroj
2. si v bludnom myslení, že stránky na internete, ktoré poukazujú na skutočnú hrozbu totálnej globalizácie väzenského typu, sa udržia dlhú dobu bez zásahu skutočných ovládačov masmédií.
a za 3. prečítaj si niečo hodnotné:
http://www.blisty.cz/art/27812.html
Viac s tebou nebudem míňať svoj drahocenný čas ( a to som sa už dávnejšie zariekol, že už viac nebudem robiť samaritána zdravého rozumu...)
Počúvaj priateľu,
1. všetko, čo sa ti nehodí do krámu, označíš za nedôveryhodný zdroj
2. si v bludnom myslení, že stránky na internete, ktoré poukazujú na skutočnú hrozbu totálnej globalizácie väzenského typu, sa udržia dlhú dobu bez zásahu skutočných ovládačov masmédií.
a za 3. prečítaj si niečo hodnotné:
http://www.blisty.cz/art/27812.html
Viac s tebou nebudem míňať svoj drahocenný čas ( a to som sa už dávnejšie zariekol, že už viac nebudem robiť samaritána zdravého rozumu...)
Ale to ty taky, ty mi předkládáš "fakta", ale když chci zdroj řekneš ať si to vyhledám, nebo pošleš "cár papíru", co ti tedy mám napsat?
Kdyby jsi byl co k čemu a řekl, že USA shodilo na Nagasagi Atomovou Pumu a následně to podložil wikipédii, nebo něco se stejnou úrovní, řeknu ti, ano máš pravdu, bylo to tak.
Ale pokud mě předkládáš něco o čem nic nevím, nikdy sem neslyšel, a ještě odkážeš na pochybný zdroj, nic jiného ti napsat nemůžu.
Nezlob se, možná sem to podal trochu hruběji, ale ty jsi to na můj vkus podal zase moc irelevatně.
Hezký zbytek dne, stejně se nedohodnem, oba máme svoji hlavu a i kdyby sme se dohodli, stejně tu situaci nevyřešíme.
Kdyby jsi byl co k čemu a řekl, že USA shodilo na Nagasagi Atomovou Pumu a následně to podložil wikipédii, nebo něco se stejnou úrovní, řeknu ti, ano máš pravdu, bylo to tak.
Ale pokud mě předkládáš něco o čem nic nevím, nikdy sem neslyšel, a ještě odkážeš na pochybný zdroj, nic jiného ti napsat nemůžu.
Nezlob se, možná sem to podal trochu hruběji, ale ty jsi to na můj vkus podal zase moc irelevatně.
Hezký zbytek dne, stejně se nedohodnem, oba máme svoji hlavu a i kdyby sme se dohodli, stejně tu situaci nevyřešíme.
-
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Nechtěl jsem reagovat ale připadá mi to jako kdysi.Tenkrát co bylo z východu bylo super a ze západu imperialistický a šunt, dnes je tomu naopak.Člověče tebe snad za tu propagandu někdo platígimper píše:Skenovat budež z jakého zdroje? Z vlastních výmyslů nebo někomu podobných?
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.