Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
sao
Rád bych dodal něco, co by tě povzbudilo, bohužel jsem (nejen) ze zdejší situace tak smutný, že ně nic pozitivního nenapadá a snažím se s depkou vyrovnat sám a na nikoho ji nepřenášet. Za sebe budu moc rád, pokud najdeš sílu dál bojovat a pokračovat ve své linii zde na fóru. Ještě bych chtěl dodat že, kdyby se lidé řídili heslem - nedělej druhým to, co nechceš, aby dělali oni tobě, vypadalo by to jinak. A teď se zas radši ztáhnu, neb je lepší mlčet a být považován za blbce, než promluvit a odstranit tak všechny pochybnosti. Hodně síly a trpělivosti přeju.
Tom.
Tom.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Poslední pro Petera
Jo jó, kdybys jenom věděl , co já sám vím sotva hodinu , tak bys asi pravděpodobně mluvil trochu jinak , nicméně ti přeju hodně úspěchů a škoda že chceš zahodil rodinu , protože jsi jeden z nás , který něco pro Fórum dělá a nechceš a nechceš říct , co se ti vlastně stalo a proto se dělo co se dělo .
Každej je nějakej a každýmu se v životě něco stane , ale nebudu to přeci házet v jiné podobě na druhého v bláhové naději , že si mi ulevím .
Tak to v životě určitě nefunguje a fungovat ani nebude .
Smaž černé chmury v hlavě a jedeme dál , protože bez kamarádů se nedá žít ani náhodou . Čas vždycky všechno zahojil a tak to bude i v tomto případě . A jestli jsme se oba nechali unést a majestát nám začal cloumat , tak to už tady bylo tolikrát , že by se to na prstech už nedalo spočítat .
Podávám ti ruku – Ber – a nebo na ni plivni , ale něco už konečně udělej , protože takto to přece nemůže pokračovat .
Každej je nějakej a každýmu se v životě něco stane , ale nebudu to přeci házet v jiné podobě na druhého v bláhové naději , že si mi ulevím .
Tak to v životě určitě nefunguje a fungovat ani nebude .
Smaž černé chmury v hlavě a jedeme dál , protože bez kamarádů se nedá žít ani náhodou . Čas vždycky všechno zahojil a tak to bude i v tomto případě . A jestli jsme se oba nechali unést a majestát nám začal cloumat , tak to už tady bylo tolikrát , že by se to na prstech už nedalo spočítat .
Podávám ti ruku – Ber – a nebo na ni plivni , ale něco už konečně udělej , protože takto to přece nemůže pokračovat .
Re: Poslední pro Petera
Neurážím se, jenom je mi líto, když se možná i záměrně zamlžují věci na které je možno aplikovat běžné fyzikální poučky a tlačí se to do terminologie předminulého století. Zároveň mi vadí, že člověk, který se na něco ptá dostává jenom vyhýbavé, nebo nic neříkající odpovědi. Zahrál jsem si na pseudoanonyma který zásadně nesouhlasí s názory nejčastěji přispívajících členů fóra. Dostalo se mi jenom urážek a nadávek. Zamyslel se snad někdo nad tím, že i když má někdo jiný názor je stejným člověkem jako každý jiný?sao píše:
Taky mi vadí, že každý, včetně tebe má jenom vlastní pravdu a každý jiný názor bere jenom jako útok na vlastní osobu. Když dosáhnu stejných výsledků jako ty, ale s podstatně přehlednější teorii, útočím na tebe, nebo se chci dopracovat k univerzálnímu poznání? Mám jiný názor i na získávání tzv. VE. Měření špiček napětí na cívce jsem dával na fórum někdy v únoru. Nikdo nereagoval. Teď Iv ve svém seriálu píše o tomhle tom jevu jako o získání VE z éteru. Dle mého poznání je to o něčem jiném, jiném způsobu rozkladu vody, kde se mimo plynu získává i elektrická energie. Všechno je o nepochopení jevů vzniklých při rozkladu. Přesně se na to nechá aplikovat Faradayův zákon. Bohužel rozumný kompromis není možný.
Nechci být nepřítel, jenom v této situaci, která vládne na fóru nevidím jinou možnost než odejít.
Peter
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Promiň že ač nezúčastněný se pletu do vaší debaty, nebo jak tomu chcete říkat, ale jeden všetečný dotaz, vlastně dva, myslíš že je to řešení odejít, a pokud ano, je kam?Peter anonymní píše:...Nechci být nepřítel, jenom v této situaci, která vládne na fóru nevidím jinou možnost než odejít.
Peter
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Páni zdravím Vás . Na základe vašéj vzájomnéj komunikácie a ,,podivného prevracania kabátov'' , musím zialbohu konštatovať , že minimálne dvaja z Vás to preflákli , keď sa u ,,Pána stálo v rade''. Barbucha , pokjal sa tu človek nechce nechať urážať za aplausu ,,publika'' ktoré jaksi stráca súdnosť , tak ano , odchod z fora je riešením . A či je kam ? Je , určite je . Ja si napríklad svoje technické problémi riešim zásadne bez konzultácie na tomto fore a priznám sa ti vobec nebanujem . A vieš prečo ? Mam pokoj na prácu a nemusím sa tu s nikým ,,handrkovať'' o tom či mnou navrhované riešenie je nezmysel alebo či to má zmysel . Ps : Páni moj príspevok s číslom 666 , žeby náhoda alebo osud ? PePoBarbucha píše:... myslíš že je to řešení odejít, a pokud ano, je kam?
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne sob 20 zář 2008 1:10, celkem upraveno 2 x.
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
007
Nevím , zda to bylo myšleno na nás dva s Peterem , nějak jsem to tentokrát nepochopil Pepo , ale budu psát , jakože jo.
Pánové a Peter -- Ano -- přiznávám přehnal jsem to , protože jsem to zahnal až do extrému a dneska nad ránem mě to teprve došlo co se vůbec stalo a čím je to vlastně způsobeno , protože můj mozek nad tím asi celou noc bádal .
Přesně jsem se vžil a cítil Tvoji situaci Peter a to , co psal Pepo (666) tak tím to přesně vystihnul .
Osud si s náma někdy zahraje a každej na sobě určitě poznal , že vždycky člověk přijde na podstatu až s křížkem po funuse .
Chtěl bych strašně napsat proč se to vlastně stalo , lépe řečeno co je tou hlavní příčinou , která se Ti honí v hlavě a co teďko prožíváš a zažíváš a 100% Vím , že by to bylo Úplně Přesně , ale snad někdy jindy a osobně , až se vody v Tvé hlavě srovnají a sám nejlíp vím,. že je to Velice , Převelice těžké , protože jsem to sám , sice v jiné situaci ale zažil a nepřeji to ani nejhoršímu nepříteli .
S celého srdce se Ti omlouvám za to , co jsem v návalu spravedlnosti za svou osobu napsal , ale byl jsem k tomu přinucen nastálou situací . Neměl jsem raději nic psát a měl jsem to tutlat to v sobě jako vždycky . I když bych to obsral a hlavou by se mě honily nesmyslné myšlenky a chaos , ale já už to znám a vím jak z toho ven .
Prosím o odpuštění z Tvé strany .
Né proto , že bych snad neměl pravdu z Mého pohledu v těch řečech , které jsme vedli , ale proto , že já debil zapomněl , že i ten druhej , stejně jako já má Svou Pravdu o které je skálo pevně přesvědčenej a najednou mu ji někdo chce Násilím vzít a zbourat celej , tak dlouho budovanej systém .
Vím moc dobře o čem mluvím a proto se Ti ještě jednou omlouvám i když je to , co jsem Ti provedl neodpustitelné .
Jedinou , ale chabou omluvou pro mě je , že jsem tak nečinil vědomě , ale jenom v rámci objasnění .
Všechny bych potom prosil , nereagujte na tento příspěvek , protože jsou to jenom střípky toho , co jsem chtěl napsat . Raději se nad tím jenom zamyslete a Ti , kdož to pochopili , tak jim jenom přeji , aby se ničeho podobného nemuseli nikdy v životě zúčastnit .
Pánové a Peter -- Ano -- přiznávám přehnal jsem to , protože jsem to zahnal až do extrému a dneska nad ránem mě to teprve došlo co se vůbec stalo a čím je to vlastně způsobeno , protože můj mozek nad tím asi celou noc bádal .
Přesně jsem se vžil a cítil Tvoji situaci Peter a to , co psal Pepo (666) tak tím to přesně vystihnul .
Osud si s náma někdy zahraje a každej na sobě určitě poznal , že vždycky člověk přijde na podstatu až s křížkem po funuse .
Chtěl bych strašně napsat proč se to vlastně stalo , lépe řečeno co je tou hlavní příčinou , která se Ti honí v hlavě a co teďko prožíváš a zažíváš a 100% Vím , že by to bylo Úplně Přesně , ale snad někdy jindy a osobně , až se vody v Tvé hlavě srovnají a sám nejlíp vím,. že je to Velice , Převelice těžké , protože jsem to sám , sice v jiné situaci ale zažil a nepřeji to ani nejhoršímu nepříteli .
S celého srdce se Ti omlouvám za to , co jsem v návalu spravedlnosti za svou osobu napsal , ale byl jsem k tomu přinucen nastálou situací . Neměl jsem raději nic psát a měl jsem to tutlat to v sobě jako vždycky . I když bych to obsral a hlavou by se mě honily nesmyslné myšlenky a chaos , ale já už to znám a vím jak z toho ven .
Prosím o odpuštění z Tvé strany .
Né proto , že bych snad neměl pravdu z Mého pohledu v těch řečech , které jsme vedli , ale proto , že já debil zapomněl , že i ten druhej , stejně jako já má Svou Pravdu o které je skálo pevně přesvědčenej a najednou mu ji někdo chce Násilím vzít a zbourat celej , tak dlouho budovanej systém .
Vím moc dobře o čem mluvím a proto se Ti ještě jednou omlouvám i když je to , co jsem Ti provedl neodpustitelné .
Jedinou , ale chabou omluvou pro mě je , že jsem tak nečinil vědomě , ale jenom v rámci objasnění .
Všechny bych potom prosil , nereagujte na tento příspěvek , protože jsou to jenom střípky toho , co jsem chtěl napsat . Raději se nad tím jenom zamyslete a Ti , kdož to pochopili , tak jim jenom přeji , aby se ničeho podobného nemuseli nikdy v životě zúčastnit .
pro Petera
skús použiť trochu inú optiku, tu vždy neplatia zaužívané a "všeobecne platné" fyzikálne poučky, tie ti ťažko vysvetlia pojem ÉTER.Peter anonymní píše: ... když se možná i záměrně zamlžují věci na které je možno aplikovat běžné fyzikální poučky a tlačí se to do terminologie předminulého století...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nezbývá než souhlasit, to je ale pouze jedna strana mince, mince má totiž i druhou stranu: forum některé lidi rozděluje, a jiné zase spojuje .pepo.bn píše:Páni zdravím Vás . Na základe vašéj vzájomnéj komunikácie a ,,podivného prevracania kabátov'' , musím zialbohu konštatovať , že minimálne dvaja z Vás to preflákli , keď sa u ,,Pána stálo v rade''. Barbucha , pokjal sa tu človek nechce nechať urážať za aplausu ,,publika'' ktoré jaksi stráca súdnosť , tak ano , odchod z fora je riešením . A či je kam ? Je , určite je . Ja si napríklad svoje technické problémi riešim zásadne bez konzultácie na tomto fore a priznám sa ti vobec nebanujem . A vieš prečo ? Mam pokoj na prácu a nemusím sa tu s nikým ,,handrkovať'' o tom či mnou navrhované riešenie je nezmysel alebo či to má zmysel . Ps : Páni moj príspevok s číslom 666 , žeby náhoda alebo osud ? PePoBarbucha píše:... myslíš že je to řešení odejít, a pokud ano, je kam?
Pokud nechci zůstat osamělý, dokážu se domluvit i s nositelem opačného názoru. Na to musí být ale např dobrá vůle.Někdy ji nemá žádná strana,někdy ji má pouze jedna. A podle toho to pak i vypadá. Stran je ale víc než dvě ještě ke všemu . Pokud se nezbavíme soudce a oběti uvnitř sebe, lepší to nebude.Lepší to bude, když to dokážem.
Mně občas/ / pomáhá např knížka :
http://knihy.abz.cz/prodej/prestan-se-b ... -a-radosti.
Mějte se dobře vespolek, pokud to půjde.
K.
Bohužel je ale někdy nutné dodal , že není dobré podceňovat , protože nikdy nevíš , jak se druhá strana zachová a jestli nezneužije tvé otevřené dlaně . Potom je již proces nevratný a bolest v srdci nezměrná .
Sao
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Dodat asi nelze nic, byl by to pouze popis jiných slov stejné ho názoru. Akorát mi není moc jasná ta poznámka o převlékání kabátů.Karel m píše: Nezbývá než souhlasit, to je ale pouze jedna strana mince, mince má totiž i druhou stranu................
Pánové, nehrajme si na vševědoucího boha se sklonem zatracovat nevěřící. I nevěřící má právo na život s vlastním názorem.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
NÁVRH
Někteří z vás vědí,že pracuji na velmi zajímavé věci a mám dost dobré výsledky.Proto vám navrhuji tohle -sejdeme se zase u Jeffa,podáme si ruce a já si zase stoupnu k tabuli a budu plácat ty svoje výmysly a bude i praktická ukázka a pak to probereme.
-
Lidi jako je Peter tady potřebujeme a i když mě osobně taky občas nas...,
tak by mě moc mrzelo,kdyby odešel z fóra.
-
Lidi jako je Peter tady potřebujeme a i když mě osobně taky občas nas...,
tak by mě moc mrzelo,kdyby odešel z fóra.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Luboš
Problematika, kterou se v současné době zabýváš bude zajímat dost široký okruh zájemců, hlavně pak vodíkáře. Určitě by bylo dobré se zase sejít jako za starých časů ve známé sestavě doplněné i novými tvářemi, prodiskutovat své problémy a nové poznatky a třeba vymyslet i nějakou tu malou lumpárnu
Tentokrát si dám dobrý pozor, abych nepodcenil žádný organizační aspekt.
Jeff
Tentokrát si dám dobrý pozor, abych nepodcenil žádný organizační aspekt.
Jeff
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování