k: Hector - dimenze
...mám obavu,že zde jsou spojeny dva neslučitelné fenomény.... světlo...jako stav hmoty a " ježíšovská síla " na straně druhé.
...o světle a jeho vlastnostech není !!! pochyb.... nějak tomu nerozumím....ale nebudu polemizovat, protože mě to nepřináleží...hezký den martin11
ja tomu taky zatim naplno nerozumim - je to na hlubsi zamysleni... proto sem to taky prelozil. Hector-a treba cist s mysli bezici ve 3 fazich a to jeste RV-ovanou (rotoverter)
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Diskuze k Info/Inspirace
Moderátor: Pego
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
-
- Zasloužilý člen
mám obavu ještě více...
....doplněk předcházejícího příspěvku...
mám krásnou knížku...Encyklpedie bohů.... je jich tam popsáno asi 400...včetně Ježíše... při listování knihou v tom mám zmatek...kterej je ten správnej.....je mi líto....ale můj ...hledám vhodné slovo....idol....je to světlo....a každý si ho...to světlo ...může nazvat podle svého....martin11
mám krásnou knížku...Encyklpedie bohů.... je jich tam popsáno asi 400...včetně Ježíše... při listování knihou v tom mám zmatek...kterej je ten správnej.....je mi líto....ale můj ...hledám vhodné slovo....idol....je to světlo....a každý si ho...to světlo ...může nazvat podle svého....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Martine
bez světla i jenom fyzikálně vzatého není život , co když by měli pravdu ? Odmysli si veškeré světlo, na encyklopedii neuvidíš, a za chvíli bude taková zima, že přežít nepůjde . Přeju hezký den.
K.
K.
-
- Zasloužilý člen
souhlasím
...bez světla není život....ale tady mluvíme o světle jako o základu ...nebo podstatě hmoty...versus.....nějaké božstvo....a to je z mého pohledu neslučitelné....pokud to božstvo není přímo tím světlem....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování