Ahojky,Ilem píše:Od jisté doby už nejsou moje soudy u podobných zapojení tak razantní. Je to od doby, kdy se zde objevilo zapojení Ivanova "Chaosu", kde byl tranzistor, který se podle všech pravidel neměl otevírat. A přesto se otevíral.
tak tímto jsi přesně vystihnul stav mé mysli. Od jisté doby nezavrhuji "ptákoviny" protože jsem se přesvědčil že na každém šprochu pravdy trochu.
Když jsem se zpětně vrátil k vláknu JC tak žasnu, jak někteří zasvědceně posuzují a odsuzují tento systém aniž by pochopili podstatu co tím chtěl Pepík světu říci. Shrnu to- dobře jim tak.
Protože se mi doposud nepodařilo splnit podmínky které Pepa na netu uvádí, ani já nemohu zasvěceně říci, že to jeho dílo je funkční. Ale je tam spousta indicií které nasvědčují že by mohlo být.
Když jsem sondoval mezi replikátory JC, tak v podstatě nikdo z nich nesplnil to, co je popisováno v návodech. Je to nákladné a pracné, a až moc sci fi, tak to vzdali a nikdo z nich se nedostal do té závěrečné fáze.
Nabytí buňky se nedá sfalšovat! Oko není blbec a pokud nebudou bublinky na hladině reagovat tak jak Pepa píše, tak není co řešit. V tomto vidím ten zásadní problém
Takže chlapi nevzdávejte nic a vydržať
H.