Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Co kde na netu

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: 007

Příspěvek od Pego »

sao píše:Když teda píšou ,

………….Pokud je to možné, nasadíme FuelMAX na kovovou část přívodního potrubí. Je-li přívodní palivové potrubí v provedení s ocelovým opředením, je nutné tuto část potrubí vyměnit za potrubí plastové, gumové nebo kovové………………..

tak proč to dali na gumovou část .
Mě to tak připadne , že je to jejich psaní celé postavené na hlavu .

A vůbec , -- podle dávného vzoru Pega to mám na olejovém filtru přes 10tis km a je to v pohodě . No a když teda co nejblíže , tak ještě prubnu dát to i těsně před vstřiky , tzn. na každou ze čtyř trubek a bude po ptákách .

Jak tak koukám , tak jsi to dal Pooto o 2vteřiny dřív než já .
1. Olej = spolehlive filtruje i mikronove castice *virive proudy je zachyti pobliz magnetuuu (bylo to testovano dokonce nekde v ramci CSSR na akademii - merili obsah odreneho kovu z motoru v oleji po nejakejch hodinach provozu. Samozrejme v oleji s magnety na filtru byl obsah oderuu mnohem mensi jak bez magnetuu)
TADY LINK:
Clanek 1: http://www.strojarstvo.sk/inc/index.php ... &idclan=75
Clanek 2: http://www.strojarstvo.sk/inc/index.php ... idclan=107
2. Na palivo mam vysledek NULA (i kdyz sem nekde zachytl od Lindemanam ze spravne ma palivo sadu magnetu opoustet pres SEVERNI POLY -> pak to pry neco dela :shock: )

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Něco podobného mají staré škodovky na vypouštěcích šroubech převodovky a vany motoru,v každém je magnet který na sebe nabaluje otěrové částice kovů uvolněné opotřebováním materiálu součástí motoru obsažené v oleji.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Příspěvek od Barbucha »

lajos píše:Jasně, magnetické pole rezonuje? hm a je supravodivý, no jasně. Kdyby si tolik nevymýšleli, bylo by to hodnověrnější. Nedodali žádný měřící protokol z akreditované měřící stanice, neb jen z nějakého servisu.
Vypadá to podle výsledků, že ty rozdíli budou spíš v tolerančním poly chyb měření+jejich zbožné přání. V naší laborce na měření motorů dříve též se snažily získat protokol(jiné fyrmy a také USA zázraky) o kladných výsledcích, bohužel nic takového se prokazatelně nenaměřilo.
Ne že někdo na to vyhodíte prachy! To si můžete koupit neodymy sami a pohrát si s tím.
Ty jsi jako malé dítě, vždyť USA je zemí s neomezenýma možnostma, stačí když jsou omezení obyvatelé, kteří tomu věří i bez atesků. Přeci nemůžeš po výrobci chtít, aby se sami chytili na vlastní špek a přišli tak o dobrý buzines. :eliar: :laugh: :jump: :bye: :pivko:
A co se paliva týká, na to by mohl dát odpověď martin11, ten to má v tom svém poklostroji 2x neodyny z HDDčka. :ewhistle: :bye:

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

magnet na potrubí

Příspěvek od martin11 »

...ten pazmek z inzerátu mám již nejméně 10 let....vůbec se to na spotřebě neprojevilo !!!!!! taprve když jsem dal na potrubí pořádnej kus magnetu z Hard disku, tak až po ujetí cca 4000 km se spotřeba začala hýbat.....teď to " spoří " cca 05 - 0,7 na 100 mám to v autě od asi června...disel...
v tom lochtátku z inzerátu snad ani není neodym...a jestli ano tak opravdu malej kousek......už jsem tady o tom psal...teď jen pro osvěžení....tak rozkuchejte 2 hard disky a šup tam s tim......nadá se nic pokazit......pozor jen na plast. nebo gumovou trubku....ne Fe. martin11 :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: magnet na potrubí

Příspěvek od Pego »

martin11 píše:...ten pazmek z inzerátu mám již nejméně 10 let....vůbec se to na spotřebě neprojevilo !!!!!! taprve když jsem dal na potrubí pořádnej kus magnetu z Hard disku, tak až po ujetí cca 4000 km se spotřeba začala hýbat.....teď to " spoří " cca 05 - 0,7 na 100 mám to v autě od asi června...disel...
v tom lochtátku z inzerátu snad ani není neodym...a jestli ano tak opravdu malej kousek......už jsem tady o tom psal...teď jen pro osvěžení....tak rozkuchejte 2 hard disky a šup tam s tim......nadá se nic pokazit......pozor jen na plast. nebo gumovou trubku....ne Fe. martin11 :lol:
Ahoj Martine,

ten pazmek mas na trubce ZA, nebo PRED filtrem. Co ja o tom cet, mel by byt co nejbliz motoru...

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

magnet na palivu

Příspěvek od martin11 »

dal jsem to před filtr, za filtrem už není místo, je to v tom autě v těchto místech stísněné....jinak tam je místa dost....mohl jsem to dát blíže k motoru, ale tam je zase vedro a to magnetům nesvědčí....zajímavé, že se uspora...byť nepatrná začala projevovat až po cca 3000km...na fotce ta nádobka je filtr,,,magnety jsou staženy páskou a zajištěny vázacím drátem.....doporučuju dobře utahnout....já jsem je již jednou ztratil....nebo jsou nekde přicucnutý ze spoda na autu....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

matematika

Příspěvek od martinq »

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/893304/matematika.rar
heslo na SZ

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
sano