Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
Vieš prečo softvér a hry (Tam kde nie je sponzor) nie sú zadarmo? Lebo tí ľudia čo ich tvoria musia z niečoho aj žiť. Nikto z nich nemôže konať svojvoľne len tak proti zákonom!!! Ak som prišiel na rozpor v zákonoch a nikto mi do dnes na tento rozpor v zákonoch oficiálne neodpovedal nemôžem urobiť nič. Musím počkať na vyriešenie rozporu v zákonoch!!! Ak nekonajú oni musím konať ja lebo ide o životy ľudí. Pochopili?
paragraf se kroutí zleva doprava
Auch tato planeta je plná nevyjasněných věcí, zasahuje se pouze při ohrožení většiny a pokud to má smysl. Pro Tebe osobně mohu doporučit, aby ses se zákony, které rozhodně v pořádku nejsou, lépe seznámil.
Ohledně BOZP není tu jenom technik, ale vedoucí na všech stupních.
Když naši strážci zasahují, nemají s energií problém, anžto energie se rovná hmota krát rychlost na druhou. Pomocí kvantního systému je možné
v určité struktuře ochránit ale i anihilovat cokoliv. Těžko budeš mít lepší technologii. Pokud se budeš chtít s námi spojit, ačkoliv zasahování i kontakty jsou spíš vyjímečné, budeš to muset napsat zde veřejně, teprve po našem vnitřním projednání se základnou a to je záležitost z vašeho měřítka času asi rok. Toto forum je pod naší ochranou a zasahnul si do něho, takže proto to jinak než veřejně nepůjde. Prosíme trpělivost.
My totiž opravdu podporujeme samostatnost.
Ohledně BOZP není tu jenom technik, ale vedoucí na všech stupních.
Když naši strážci zasahují, nemají s energií problém, anžto energie se rovná hmota krát rychlost na druhou. Pomocí kvantního systému je možné
v určité struktuře ochránit ale i anihilovat cokoliv. Těžko budeš mít lepší technologii. Pokud se budeš chtít s námi spojit, ačkoliv zasahování i kontakty jsou spíš vyjímečné, budeš to muset napsat zde veřejně, teprve po našem vnitřním projednání se základnou a to je záležitost z vašeho měřítka času asi rok. Toto forum je pod naší ochranou a zasahnul si do něho, takže proto to jinak než veřejně nepůjde. Prosíme trpělivost.
My totiž opravdu podporujeme samostatnost.
Free, open source, ap.. Samozrejme a tí ľudia žijú asi tak z čoho??? Myslíš že robia všetko zadarmo? Ja som ponúkal PM za stály doživotný mesačný plat od štátu. Niečo ako prezidentov dôchodok a myslíš že sa ozvali??? Potom by som mohol ponúkať niečo free, ap..
Ohľadne BOZP sú všetci zamestnávatelia povinný (opakujem povinný) predísť poškodeniam zdravia, ap. a to podľa najnovších vedeckých poznatkov!!! Ak mám poznatky aké nemajú sú teda povinný si ich zabezpečiť lebo to oni majú povinnosť za svojich zamestnancov!!! Mali teda konať ak som im oznámil že je tu rozpor v zákonoch a oni preto nemôžu dodržať terajšiu povinnosť zo zákona. Sú skrátka vinný a ponechali svojich zamestnancov v ohrození životov, ap. bez akejkoľvek snahy o nápravu, alebo nájdenia riešenia. Ja by som mal akože prečo riešiť ich povinnosti?
Ohľadne BOZP sú všetci zamestnávatelia povinný (opakujem povinný) predísť poškodeniam zdravia, ap. a to podľa najnovších vedeckých poznatkov!!! Ak mám poznatky aké nemajú sú teda povinný si ich zabezpečiť lebo to oni majú povinnosť za svojich zamestnancov!!! Mali teda konať ak som im oznámil že je tu rozpor v zákonoch a oni preto nemôžu dodržať terajšiu povinnosť zo zákona. Sú skrátka vinný a ponechali svojich zamestnancov v ohrození životov, ap. bez akejkoľvek snahy o nápravu, alebo nájdenia riešenia. Ja by som mal akože prečo riešiť ich povinnosti?
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
rozdíl mezi tebou a prezidentem je v tom, že prezident nejprve konal a teprve potom dostal důchod - ty to chceš naopak a tak se opravdu nediv, že ti nikdo nechce nic dát, když neví, co za to dostane. Teda nepočítám, že jsi upozornil na rozpor v zákonech a ohrožení životů - ale to není nic nového, za to už jsme zaplatili... poslancům...
Howgh!
Howgh!
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Tiež som mal takého... pri dverách - pýtal peniaze za to, aby sa mi v budúcnosti nič nestalo... tuším "výpalníci" sa takým hovorí... už nie je... počul som, že ho niekto zrušil....Anonymous píše:Free, open source, ap.. Samozrejme a tí ľudia žijú asi tak z čoho??? Myslíš že robia všetko zadarmo? Ja som ponúkal PM za stály doživotný mesačný plat od štátu. Niečo ako prezidentov dôchodok a myslíš že sa ozvali??? Potom by som mohol ponúkať niečo free, ap..
Jasné a preto ponechali ľudí umierať a hlúpych ako ste teraz vy. A to bez urážky mládenci. Je to presne tak ako vám to píšem. Takže ak niekto potrebuje peniaze na operáciu tak keby mal nápad na záchranu života tak by asi tie financie potreboval, tiež ak by takých ako vy mali vyhodiť z domu a mal by taký človek nápad na záchranu životov asi by ho tiež nedal len tak zadarmo a vaše deti, ap. by umreli, pripadá vám to stále smiešne? V tom prípade ste zaradený na zoznam.
Kto chce konať proti záchrane životov koná ako vy. Sproste, hlúpo, nevšímavo ku všetkým.
Riešenie je úplne jednoduché a tie vaše drísty sú k ničomu.
Je úplne jednoduché napísať zmluvu že ak to zariadenie ktoré som vymyslel bude funkčné a použijú ho plat by som mal. Pochopili.
A mimochodom tu vás neurážam, ale vám radím aby ste sa lepšie spoznali, lebo zjavne vám nikto iný pravdu o vás nepovie.
Kto chce konať proti záchrane životov koná ako vy. Sproste, hlúpo, nevšímavo ku všetkým.
Riešenie je úplne jednoduché a tie vaše drísty sú k ničomu.
Je úplne jednoduché napísať zmluvu že ak to zariadenie ktoré som vymyslel bude funkčné a použijú ho plat by som mal. Pochopili.
A mimochodom tu vás neurážam, ale vám radím aby ste sa lepšie spoznali, lebo zjavne vám nikto iný pravdu o vás nepovie.
Onehdá u mne zabušili na vrata svědkové jehovovi. Se širokým úsměvem mi zvěstovali, že bude svět spasen. Jak vidno, netřeba tvých služeb, milý anonyme. Je to tvrzení proti tvrzení. Samozřejmě jsem po nich chtěl vědět datum, abych se řádně připravil, vyčistil bych si chrup, oškrábal paty a oblékl čisté trenýrky....Svědkové jehovovi mi přinesli stejně obsažnou informaci jako ty. A navíc zadarmo, a to se VYPLATÍ.....
-
- Zasloužilý člen
Re: MFAAA
martin11 píše:...Milý MFAAA.....měl jsem dojem, že jsme téměř vše vyjasnili v soukromé poště....již jsem mluvil se známým právníkem.....říkal, že celou věc prošetří a dá mě vědět, co by se s těmy rozpory v zákonech dalo ...v zájmu nás všech udělat....musíš být trpělivý....o tvých problemech víme 14 dnů........tak až něco budu vědět tak se určitě ozvu na soukromý mail....tak pritělko vydržať martin11
Ak ti to martin11 takto jesne (nad slnko jasnejšie) napísal, potom sa nečuduj mojej a ostatným reakciám, pretož skutočne vyzeráš ako oní dotieravci pred dverami vynucujúci si peniaze za možnosť akéhosi nápadu v budúcnosti možno realizovateľného, ale prachy hneď!!!martin11 píše:....vzkaz všem zde na tomto nešťastném vláknu.....jsem ve spojení s MFAAA....a problém vyřešíme pomocí právníků, aby byl MFAAA spokojen a aby byla napravena křivda , která je na MFAAA páchána....je to věcí nás všech....zdraví martin11 p.s....prosím všechny zúčastněné.....pite mi na toto tema na moje SZ...dík martin
Vieš, všetci na tomto fóre robíme veci, ktoré oficiálna veda, spoločnosť odmieta, popiera, za ktoré je schopná ľudí i prenasledovať, či dokonca likvidovať. Robíme to, a to si prevelice dobre všimni, za pomoci IBA vlastných prostriedkov!!!!!!!
Tak, a teraz som sa ozaj vytočilil.........!
Prosím ostatných o prepáčenie...
-
- Zasloužilý člen
Nikto ti tu nič neznemožňuje, veď si to už niekolko krát oznámil. Ak máš niečo konkrétne, nejaký konkrétny návrh, konštrukčné riešenie, TAK TO TEDA UŽ KONEČNE NAPÍŠ !Anonymous píše:Vaše konanie aj po vážnom upozornení presiahlo slušnosť. Teda konáte tak aby ste mi znemožnili oznámiť občanom všeobecne že tu ide o všeobecné ohrozenie. Sami ste to okomentovali ako hlúposť a tým ste uviedli ostatných do omylu čím ste konali proti možnému odstráneniu všeobecného ohrozenia!!!
Alebo tým "znemožňovaním" myslíš to, že ti to tu nikto nechce vopred zaplatiť?
Naposledy upravil(a) chiq dne pon 24 lis 2008 10:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
MFAAA
....již jsem hovořil s právníkem a na problemu se pracuje...Doufám , že se rozpory v zákonech vyřeší v brzké době k všestranné spokojenosti. Musíme však ještě nějaké věci vyřešit soukromě. tak tady veřejně prosím MFAAA ...na Tvém problemu se pracuje, ozvu se soukromě...již jsme si psali...a ostatní o trpělivost a čekání na náš pohovor s právníkem.....sečteno podtrženo....MFAAA již nebude psát sem svoje stížnosti na nekonanie....veď ja konám... ale bude mě psát na SZ nebo mail...a ostatní nebudou odpovídat....tak hezký den všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Nový člen
Ja sa urážať nenechám!!! Počuj a tebe teraz ide o čo? Ty mi niečo ponúkaš? Nie. Tak čo tu gibicuješ? Čo tu predpokladáš nezmysly. Čo ti mám ja napísať? Nejaké nápady? A prečo? Taký ako ty sa tvária ako žobráci aby mohli kradnúť. Čo iné teraz robíš si myslíš? Žobreš aby si mohol vidieť nápady, ale keby si ich videl tak už by jasne neboli moje? A čo sa tak pričiniť o to aby si ich mohol vidieť ako slušný človek a to normálne podľa terajších zákonov? Ty si horší ako tý čo si písal že ti klopú na dvere, lebo oni to robia aspoň slušne a ich konanie nemá následky tak hrozné ako vaše.
Ak niečo predpokladáš tak predpokladaj všetky možné varianty aj tie najnepravdepodobnejšie, lebo ak tak nečiníš a predsa predpokladáš je z tých tvojich príspevkov jasné že sa snažíš iba urážať.
Ja mám svoje práva. A ty hrubo tie práva porušuješ. Už niekoľko krát som napísal že nebudem o nápadoch nič konkrétne písať !!! Nevidíš čítať!!!
Tak čo tu stále žobreš??? Takto si ty odsúdil iných a že ti klopú na dvere a ty asi tak čo teraz robíš??? Sa hanby človeče. O iných píšeš ako o žobrákoch a to že oni ti nič neponúkli sám odsudzuješ, ale ty bez akejkoľvek hanby urobíš to isté??? To je čo toto za správanie???
Ak niečo predpokladáš tak predpokladaj všetky možné varianty aj tie najnepravdepodobnejšie, lebo ak tak nečiníš a predsa predpokladáš je z tých tvojich príspevkov jasné že sa snažíš iba urážať.
Ja mám svoje práva. A ty hrubo tie práva porušuješ. Už niekoľko krát som napísal že nebudem o nápadoch nič konkrétne písať !!! Nevidíš čítať!!!
Tak čo tu stále žobreš??? Takto si ty odsúdil iných a že ti klopú na dvere a ty asi tak čo teraz robíš??? Sa hanby človeče. O iných píšeš ako o žobrákoch a to že oni ti nič neponúkli sám odsudzuješ, ale ty bez akejkoľvek hanby urobíš to isté??? To je čo toto za správanie???