Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Ludvas

Příspěvek od Novák »

Vítej v klubu.Možná ti to auto bude i lépe startovat,tak dej vědět a až ti přestanou svítit kontrolky na palubce,tak je nevyměňuj,zbytečná práce.
-
carpy.t- měř hlavně náboj a to pořádným elektroskopem a ne tím "ledkovým".Všechno co projde spořičem mění svojí elektrickou a energetickou hodnotu a u toho,kde se neprobublává,musíš mu dát možnost "dýchat" spolu se sáním motoru.
-
SAO a nepiš mi do toho tou blbou červenou barvou,můžeš jenom modrou!!

P a n e -- š i d i t e l í n a t š e m e -- h o -- n a -- p r u h o v á n o . :pivko:

No no , ty seš jak bejk čoveče :color:

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

saovi

Příspěvek od 1220 »

Přeháníš .
Návod může být dodán pouze ve spolupráci s Tebou a dalšími.
:bye:

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

Tak by mě zajímalo za jak dlouho po zveřejnění stavebnice budou na určitou osobu padat první žaloby za ...cokoli...např:nefunkčnost a pod.
Myslím že kdo chce tak během pár minut nad vyhledávačem najde co hledá a součástky stavebnice koupí v každým obchodáku..a pilku a vrtačku má doma snad každej...a kdyby chtěl sao fakt vydělat muže toto vlákno nějak zneviditelnit a prodávat heslo pro vstup na hodinu např. formou sms........ ........TO SEM SAMOZŘEJMĚ NEMYSLEL VÁŽNĚ NE ŽE TO UDĚLÁŠ!!!!..
.jak bych k tomu přišel třeba já co musím něco číst stokrát než to pochopím..... :D :lol: :laugh:

No --- když jsem to prvně uveřejnil , tak jsem si to teda myslel taky a říkal si , že už jednoduší jsem to nemohl udělat , ale ouha .
Dodneška se s tím leckdo potýká a tak jsem si říkal -- zamyslel se -- promyslel to -- ,…… ---------- ale jak jsem psal o pár pater víš -- Nic , žádná modelová stavebnice nebude .
Zatím to ale mají jenom dva lidi skoro přesně do detailu a na chlup a psí ocas stejně : Petr111 a Pego . Taky je ale hodně poznat jejich moto výkony a a a a a vo vo tom to je .
:pivko:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Žaloby? To hádam nie, stačí to ošetriť tým známym: ...použitie na vlastnú zodpovednosť... Ale to hádam vie každý.

Kurňa --- tady je to jak rádio Jerevan . :smoke:

Ludvas
Stálý člen

Re: Ludvas

Příspěvek od Ludvas »

Novák píše:Vítej v klubu.Možná ti to auto bude i lépe startovat,tak dej vědět a až ti přestanou svítit kontrolky na palubce,tak je nevyměňuj,zbytečná práce.
-
carpy.t- měř hlavně náboj a to pořádným elektroskopem a ne tím "ledkovým".Všechno co projde spořičem mění svojí elektrickou a energetickou hodnotu a u toho,kde se neprobublává,musíš mu dát možnost "dýchat" spolu se sáním motoru.
-
SAO a nepiš mi do toho tou blbou červenou barvou,můžeš jenom modrou!!

P a n e -- š i d i t e l í n a t š e m e -- h o -- n a -- p r u h o v á n o . :pivko:

No no , ty seš jak bejk čoveče :color:

auto startuje lip už teď, dokonce sem si dovolil vratit před časem zvyšenou startovaci dávku na puvodní hodnotu, co mě ale děsí jsou ty možne el. anomalie při představě že dostanu ve 150 pytlem do hlavy po iniciaci airbagoveho čidla nebo přimo roznětky nějakým nepředvídatelným bludnym proudem nebo nafialovělym výbojem,

mužete mě prosim někdo přesvědčivě uklidnit že tohle je nemožné!!! jinak de pytel z volantu ven ale škoda ho

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Šel jsem koupit tu plastovou dózu na potraviny do tesca-a ???? vyprodáno !!!! ty mně se.ou neskutečně.

Já nevěděl že ji nemáš , bejval bych Ti jí u Jeffa dal .
Líná huba , holé neštěstí . :pivko:

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

lajos píše:Šel jsem koupit tu plastovou dózu na potraviny do tesca-a ???? vyprodáno !!!! ty mně se.ou neskutečně.
že by se ty spořiče začínali rozjíždět......
Vyděl sem plastový dozy na klips v Baumaxu ruzný tvary a velikosti....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od PeTr1 »

Ludvas píše:auto startuje lip už teď, dokonce sem si dovolil vratit před časem zvyšenou startovaci dávku na puvodní hodnotu, co mě ale děsí jsou ty možne el. anomalie při představě že dostanu ve 150 pytlem do hlavy po iniciaci airbagoveho čidla nebo přimo roznětky nějakým nepředvídatelným bludnym proudem nebo nafialovělym výbojem,

mužete mě prosim někdo přesvědčivě uklidnit že tohle je nemožné!!! jinak de pytel z volantu ven ale škoda ho

Ten ti nevyleti jen tak z toho strach nemej to samo sebou nesmis ve 150 vletet do stromu.V klidu klidne ho tam ten sporic mej.Snad nejsi tak blbej aby si to napojil na draty od airbagu no ne?

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od sao »

PeTr1 píše:
Ludvas píše:auto startuje lip už teď, dokonce sem si dovolil vratit před časem zvyšenou startovaci dávku na puvodní hodnotu, co mě ale děsí jsou ty možne el. anomalie při představě že dostanu ve 150 pytlem do hlavy po iniciaci airbagoveho čidla nebo přimo roznětky nějakým nepředvídatelným bludnym proudem nebo nafialovělym výbojem,

Ten ti nevyleti jen tak z toho strach nemej to samo sebou nesmis ve 150 vletet do stromu.V klidu klidne ho tam ten sporic mej.Snad nejsi tak blbej aby si to napojil na draty od airbagu no ne?
Jako velkej hamoun , kterej chce mít všechno , co se jenom kde nachomejtne doma , tak samozřejmě mám i jedny z posledních bočních modelů Airbagů , tedy vzduchovejch pytlů .

I tuto možnost jsem bral v potaz a důkladně proštudýroval mechanizmus , který to spouští a můžu jenom potvrdit , že můžeš klidně spát , protože to by Ti taky klidně mohla bouchnou nádrž těmi , jak Ty říkáš bludnými proudy a nebo třeba naakumulováním nějaké prapodivné energie v kabině bys odstartoval někam do neznáma .

Všechna energie , která pochází z TRka , je bezezbytku dopravena na místo určení.
Všimněte si , co jsem napsal -- na místo určení -- , Né do motoru či do spalovacího prostoru . Veškerou Energii do sebe nasaje auto jako celek .
Jako velkej hamoun , kterej chce mít všechno , co se jenom kde nachomejtne doma , tak samozřejmě mám doma i jedny z posledních bočních modelů Airbagů , tedy vzduchovejch pytlů .

I tuto možnost jsem bral v potaz a důkladně proštudýroval mechanizmus , který to spouští a můžu jenom potvrdit , že můžeš klidně spát , protože to by Ti taky klidně mohla bouchnou nádrž těmi , jak Ty říkáš bludnými proudy a nebo třeba naakumulováním nějaké prapodivné energie v kabině bys odstartoval někam do neznáma .

Všechna energie , která pochází z TRka , je bezezbytku dopravena na místo určení.
Všimněte si , co jsem napsal -- na místo určení -- , Né do motoru či do spalovacího prostoru . Veškerou Energii do sebe nasaje auto jako celek .

Jans
Stálý člen

dotaz

Příspěvek od Jans »

nejsem sice elektro odborník ,ale nemůžou tyhle problémy nebo jak říkáš bludné proudy být tím,že není za fetem oddělovací trafo?

Haló – haló , tady Rádio Jerevan , Tys byls na dovolené v Turecku , haló Budíček .
Tady nikdo není nafetovanej , ani oddělenej .
Tady jede TR řada na přímo z baterky --- haló -- bez Elektroniky . (teda zatím )

Karel
Nový člen

Re: dotaz

Příspěvek od Karel »

Jans píše:nejsem sice elektro odborník ,ale nemůžou tyhle problémy nebo jak říkáš bludné proudy být tím,že není za fetem oddělovací trafo?

Haló – haló , tady Rádio Jerevan , Tys byls na dovolené v Turecku , haló Budíček .
Tady jede TR řada na přímo z baterky --- haló -- bez Elektroniky . (teda zatím )
Jasně že bez elektroniky a jede to nádherně a hladce, nevím jak ostatním ale mě přestal kouřit výfuk po krátké cestě asi 1km . Živé a má to tendenci jet na dálnici víc jak 140km ale nejsem sebevrah.
Pro nevěřící Tomáše je zbytečné něco vysvětlovat protože pokud nevěří tak nevidí.Stavět se to musí s vírou a přesností ne jen tak halabala.Pokud to někomu nejde tok to nafoťte a dejte to sem na forum a uvidíme jestli něco vůbec máte co pojede. )
Ahoj Všem Karel. :lol:

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: dotaz

Příspěvek od Pego »

Karel píše:
Jans píše:nejsem sice elektro odborník ,ale nemůžou tyhle problémy nebo jak říkáš bludné proudy být tím,že není za fetem oddělovací trafo?

Jasně že bez elektroniky a jede to nádherně a hladce, nevím jak ostatním ale mě přestal kouřit výfuk po krátké cestě asi 1km . Živé a má to tendenci jet na dálnici víc jak 140km ale nejsem sebevrah.
Pro nevěřící Tomáše je zbytečné něco vysvětlovat protože pokud nevěří tak nevidí.Stavět se to musí s vírou a přesností ne jen tak halabala.Pokud to někomu nejde tok to nafoťte a dejte to sem na forum a uvidíme jestli něco vůbec máte co pojede. )
Ahoj Všem Karel. :lol:
:good: vítej v klubu užívačů si hladké jízdy... já bych jen dodal postřeh - přešel sem na syntetiku (olej), trochu jiný pach z výfuku, ale 3-ka točí do 110, 4-ka do 125, na 5-ce se jet víc jak 150 bojím :oops: Auto jste viděli/slyšeli/čichali u Jeffa - ten dnes 21-letý P205, 1360ccm, 328000km.

Jsem rád , že to konečně někdo prubnul .
Kontrolní otázka zní : Jak na tom je ten podtlak ? Utáhne Ti to ?
Jen počkej , --- v sobotu Ti to očíhnu
:pivko:

Já tam asi dám tu Slivovicu od Iv z Valašska :ewhistle:

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Ludvas

Příspěvek od Novák »

Spořič se za jízdy podle své potřeby nabíjí a vybíjí vn pulsy řádově ve stovkách volt.Teprve až půjčeným osciloskopem od souseda jsem je jasně identifikoval.Takto je také možné si ověřit fungující spořič a pak je tu i druhá možnost.Mezi spořič a mínus dej diodu min.6A 100V.Pokud se z ní zakouří,tak ti to funguje.Za jízdy se ničeho neboj,kritické jsou okamžiky vypnutí a zapnutí.
-
SAO,ty pacholku,zase si mě oč....... :bhead:

Ty -- ty --- ty Z A J Í C I -- Jen počkej

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

dózy ´dózičky IKEA

Příspěvek od felda »

Tak jsem slíbil, že dodám v pátek ty fota dóz z Ikea - narazil jsem tam na ně minulý pátek...
Jsou z masivního skla víčko nerez a průhledný střed z polyetylénu,zevnitř těsnění,dózy nemají závit

rozměry:
3,5l průměr 17cm výška 21 cm cena 199 -foto 1 a 1a
1,8l průměr 12cm výška 21cm cena 129
1,5l průměr 10cm výška 28 cm cena 99
0,9l průměr 10cm výška 18cm cena 69
a další a další
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

felda
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Novák píše:Spořič se za jízdy podle své potřeby nabíjí a vybíjí vn pulsy řádově ve stovkách volt......
Nebuď tak skromný. Jde o tisíce volt. Záleží od okolností.
P.

Odpovědět

Zpět na „Sao“