laik píše:"Jednej tak, jako by tento den byl posledním dnem před koncem světa"
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Rok 2012 - střípky poznání
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pokročilá doba
Krátký a neúplný úvod od Lyricusu:
Vnější odhalení Lyricusu .
Řád Učitelů Lyricus je zjevný v druhu teprve ve stadiu, kdy komunikační síť je přístupná domácnostem jednotlivců. Technologie musí být dostatečně bezpečná, aby zamezila zablokování informací. Politický systém musí být dostatečně otevřený, aby nedocházelo k cenzuře. Hostitelské prostředí musí být dostatečně důvěryhodné, aby nedocházelo k modifikacím informací. Je-li těchto podmínek dosaženo, učení Lyricusu je zprostředkováno druhu na komunikační síti, která slouží jako centrum distribuce systému poznání.
Všeobecně vzato vyjde toto učení na povrch v několika fázích. První z nich je formální oznámení příchodu, které je zveřejněno v široké síti osob spolupracujících na objevu Velkého portálu, nezávisle na důležitosti podílu jejich práce. To se děje typicky ve třetí generaci před objevem, v některých druzích dříve nebo později.
Během této úvodní fáze je učení Lyricusu popsáno a sděleno v základních rysech. Jsou to rozmluvy, kosmologie a zdroje aktivace. Zdroje aktivace jsou kódované smyslové datové proudy, které jsou překládány učiteli Lyricusu do formátů vhodných pro média a pro převládající systém vnímání daného druhu.
Úkolem druhé fáze projevení učení Lyricusu je vybrat studenty, kteří se posléze stanou architekty Velkého portálu. Tato fáze je velmi esoterická a hraje podstatnou roli pro novou vědu multidimenzionální reality, která bude položena jako základní kámen pro objev Velkého portálu.
Mých několik slov:
Studentů je tak málo, že originály pro Česko jsou překládány s 3 letým zpožděním
Následuje text o srdci, jehož pochopení má zásadní vliv na zařazení, které proběhne koncem roku 2012. Zařazení každého z nás.
Já osobně s Lyricusem nesouvisím, žádným kontaktem,ale jeho existenci považuju za živou a nosnou, a to je důvod,proč Vás touhle formou na tyto skutečnosti upozorňuji.
K.
Vnější odhalení Lyricusu .
Řád Učitelů Lyricus je zjevný v druhu teprve ve stadiu, kdy komunikační síť je přístupná domácnostem jednotlivců. Technologie musí být dostatečně bezpečná, aby zamezila zablokování informací. Politický systém musí být dostatečně otevřený, aby nedocházelo k cenzuře. Hostitelské prostředí musí být dostatečně důvěryhodné, aby nedocházelo k modifikacím informací. Je-li těchto podmínek dosaženo, učení Lyricusu je zprostředkováno druhu na komunikační síti, která slouží jako centrum distribuce systému poznání.
Všeobecně vzato vyjde toto učení na povrch v několika fázích. První z nich je formální oznámení příchodu, které je zveřejněno v široké síti osob spolupracujících na objevu Velkého portálu, nezávisle na důležitosti podílu jejich práce. To se děje typicky ve třetí generaci před objevem, v některých druzích dříve nebo později.
Během této úvodní fáze je učení Lyricusu popsáno a sděleno v základních rysech. Jsou to rozmluvy, kosmologie a zdroje aktivace. Zdroje aktivace jsou kódované smyslové datové proudy, které jsou překládány učiteli Lyricusu do formátů vhodných pro média a pro převládající systém vnímání daného druhu.
Úkolem druhé fáze projevení učení Lyricusu je vybrat studenty, kteří se posléze stanou architekty Velkého portálu. Tato fáze je velmi esoterická a hraje podstatnou roli pro novou vědu multidimenzionální reality, která bude položena jako základní kámen pro objev Velkého portálu.
Mých několik slov:
Studentů je tak málo, že originály pro Česko jsou překládány s 3 letým zpožděním
Následuje text o srdci, jehož pochopení má zásadní vliv na zařazení, které proběhne koncem roku 2012. Zařazení každého z nás.
Já osobně s Lyricusem nesouvisím, žádným kontaktem,ale jeho existenci považuju za živou a nosnou, a to je důvod,proč Vás touhle formou na tyto skutečnosti upozorňuji.
K.
- Přílohy
-
- ENERGETICKE_SRDCE.pdf
- (445.4 KiB) Staženo 300 x
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Lyricus
...tady Martin11....dnes v 7.48 jsem vložil příspěvek... čas...sekce mag motory
...do teď...je 11.55 jsem netušil ani náznakem cokoli o Lyricusu.....Karel m v 8.35 vložil svuj příspěvek, který jsem před chvilkou otevřel, a samozřejmě nečetl celý....ALE....je to náhoda, že jsem o pár minut dříve napsal to co jsem napsal...??? .....martin11 p.s zdravím Karel m a dávám bodík
...do teď...je 11.55 jsem netušil ani náznakem cokoli o Lyricusu.....Karel m v 8.35 vložil svuj příspěvek, který jsem před chvilkou otevřel, a samozřejmě nečetl celý....ALE....je to náhoda, že jsem o pár minut dříve napsal to co jsem napsal...??? .....martin11 p.s zdravím Karel m a dávám bodík
... věřím, že se " TO " povede ......
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Určitě ste si všimli na Novinkách článku o asteroidu
http://www.novinky.cz/clanek/155890-vid ... tegii.html
Nejvíc mě zaujal odstavec:
To je jasná role pro OSN na další dva až tři roky,“ konstatoval profesor a zdůraznil: "Podstatou věci je, aby byla strategie hotová ještě před tím, než bude vůbec potřeba ji použít, tedy ještě v době, kdy budou lidé schopni chovat se zodpovědně a racionálně.“
Že by někdo něco čekal a aby nezpusobil paniku tak radši mlčí????.....
http://www.novinky.cz/clanek/155890-vid ... tegii.html
Nejvíc mě zaujal odstavec:
To je jasná role pro OSN na další dva až tři roky,“ konstatoval profesor a zdůraznil: "Podstatou věci je, aby byla strategie hotová ještě před tím, než bude vůbec potřeba ji použít, tedy ještě v době, kdy budou lidé schopni chovat se zodpovědně a racionálně.“
Že by někdo něco čekal a aby nezpusobil paniku tak radši mlčí????.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
nuz
asi som volil na toto vlakno vobec nekliknut.
Mam z toho zmiesane pocity. Strach , zvedavost , horucku.
A vlastne , ked sa ma (nieco) stat , na co sa vobec snazim ucit , nieco zkonstruovat , vymysliet ? Bude to na nic ?
Skoda.
Vidim to tak ,ze 24.12.2012 si s rodinou rozdam vianocne darceky a spolocne poprajeme krasne vianoce aj dedkovi a babke , ktori uz (bohuzial) niesu medzi zivymi.
asi som volil na toto vlakno vobec nekliknut.
Mam z toho zmiesane pocity. Strach , zvedavost , horucku.
A vlastne , ked sa ma (nieco) stat , na co sa vobec snazim ucit , nieco zkonstruovat , vymysliet ? Bude to na nic ?
Skoda.
Vidim to tak ,ze 24.12.2012 si s rodinou rozdam vianocne darceky a spolocne poprajeme krasne vianoce aj dedkovi a babke , ktori uz (bohuzial) niesu medzi zivymi.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je přesně ono,kam Vás chtějí dostat,beznaděj a vnitří zoufalství.Budou používat všechny prostředky,jak neztratit nad lidmi moc.OSN je zrovna ta pravá organizace,cítí,že se jim stahuje zadek a budou ještě horší věci.Vše je tak jak má být ale konec Světa určitě ne,tak nezoufej a vše dělej dál s plným nasazením.Dědek i s babkou by Ti za ty řeči asi dali-promiň-po čuni!
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
To už bude 3 dni po termíne. Má sa to stať 21.12.2012, ale tie zmeny majú začínať už od februára 2012. A tí materiálne založený aj tí s negatívnym myslením zažijú vraj ťažké chvíle. Ja som na to zvedavý a nie vystrašený a naďalej žijem podľa svojho kréda " pomáhaj a keď nemôžeš pomôcť, aspoň neublíž ".Metiu píše:nuz
Bohuzel vas musi sklamat ale nic se nestane, 21.12.2012 bude porad ten samy predvanocni shon a kazdy bude ovlivnen reklamou a novymi vyrobky - lidi budou nakupovat darky.
Z 6,3 miliardy lidi, vanoce oslavi cca 2,3 miliardy (z cehoz 1,5 miliardy katoliku 24.12 a 0,8 miliardy pravoslavni/orthodoxni/ az 7.01.2013)
A co my? budeme porad hledat ruzne alternativni energie.
Takovych poplasnych zprav bylo uz milion, mel prijit millenium, pak jeste neco, v roce 2006 mel se narodit satan (06.06.06), pak jeste neco a jeste neco a tak dokola.
Lidi doufam, ze v tomto vlakne nemluvite vazne, v opacnem pripade bych doporucil prograsivni relax
Z 6,3 miliardy lidi, vanoce oslavi cca 2,3 miliardy (z cehoz 1,5 miliardy katoliku 24.12 a 0,8 miliardy pravoslavni/orthodoxni/ az 7.01.2013)
A co my? budeme porad hledat ruzne alternativni energie.
Takovych poplasnych zprav bylo uz milion, mel prijit millenium, pak jeste neco, v roce 2006 mel se narodit satan (06.06.06), pak jeste neco a jeste neco a tak dokola.
Lidi doufam, ze v tomto vlakne nemluvite vazne, v opacnem pripade bych doporucil prograsivni relax
Čas odhalí pravdu.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Replikátoři
Údajný Mayský kalendář jako nejstarší dochovaný artefakt byl nalezen při vykopávkách v období rozkvětu kultury Olméků.Mayové jsou pouhými x-tými replikátory a sami dobře víte,jak to s tím kopírování v praxi dopadá.
Zmiňuje se o tom i Sitchin ve svých knihách.
Zmiňuje se o tom i Sitchin ve svých knihách.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak
"Kdybych věděl, že zítra nastane konec světa, zvednu se a půjdu zasadit strom."
Pestalozzi
Pestalozzi
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
strom
...Gewo...zdravím....děkuji za inspiraci.....já ten strom zasadím i tak....dneska nemůžu, ale v sobotu určitě....rozmyslím jaký...
.....asi jabloň.......martin11 p.s. ta moje se jmenuje Eva...a má ráda jablíčka.....tak jí udělám radost. Na podzim 2012 by už mohla nějaká být... a pak je to jedno....a budeme se těšit na další úrodu....
.....asi jabloň.......martin11 p.s. ta moje se jmenuje Eva...a má ráda jablíčka.....tak jí udělám radost. Na podzim 2012 by už mohla nějaká být... a pak je to jedno....a budeme se těšit na další úrodu....
... věřím, že se " TO " povede ......
Ano , mas pravdu.Iv píše:..
Tyzden som nebol v skole , tak som zacal byt v akosi divno psychickom rozpolozeni.
Dnes rano sa vsetko zmenilo , po vstupe do triedy nastala kruta realita .
Suma sumarom - zijme , ako sme zili. Co sa ma stat , to sa stane. Do vtedy je sanca sa zapisat do pamati ludi ako clovek , ktory nieco dokazal (trebarz aj masovo presadil VE).
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fajn,že jsi se tak rozhodl,musíš bojovat,proto jsi si taky tuto dobu vybral.Víš můj Děd vždycky říkal,když jsme byli na dně:"Nejsme přeci žádný sračky Májový"a vrhnul se bojovat s životem.
Jinak to s tou školou znám moc dobře od svých žáků.Takovej kluk je chvíli za školou,ty první okamžiky nádhera ale jak se to protahuje to záškoláctví,tak se začíná stahovat sedinka.To jsem vždycky vzal mobil a takovýmu klukovi jsem zavolal,aby ten strach přijít znovu do školy překonal a ať se zastaví.A budeš se divit,oni kluci přišli a pak jsme to vždy vyžehlili u jeho tříďasa a bylo po ptákách a kluk pak už chodil.Tak nefňukej a bojuj,nebo Tě Děda bude jednou strašit,že jsi promarnil mládí.
Ahoj a drž se.
Iv
Jinak to s tou školou znám moc dobře od svých žáků.Takovej kluk je chvíli za školou,ty první okamžiky nádhera ale jak se to protahuje to záškoláctví,tak se začíná stahovat sedinka.To jsem vždycky vzal mobil a takovýmu klukovi jsem zavolal,aby ten strach přijít znovu do školy překonal a ať se zastaví.A budeš se divit,oni kluci přišli a pak jsme to vždy vyžehlili u jeho tříďasa a bylo po ptákách a kluk pak už chodil.Tak nefňukej a bojuj,nebo Tě Děda bude jednou strašit,že jsi promarnil mládí.
Ahoj a drž se.
Iv
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Iv:
Jasne , ja som sice bol na marodke ("prace neschopny") a poza skolu ma nikdy nenapadlo chodit.
Ale velmi si vazim ludi ako ty , ktori neberu svoju pracu smrtelne vazne , ale snazia sa so ziakmi jednat ako s ludmi sebe rovnymi.
Dik. Aj tebe prajem vela sily do zivota.
Pripravte sa , 21.12.2012 bude pivo zdarma !
Jasne , ja som sice bol na marodke ("prace neschopny") a poza skolu ma nikdy nenapadlo chodit.
Ale velmi si vazim ludi ako ty , ktori neberu svoju pracu smrtelne vazne , ale snazia sa so ziakmi jednat ako s ludmi sebe rovnymi.
Dik. Aj tebe prajem vela sily do zivota.
Pripravte sa , 21.12.2012 bude pivo zdarma !
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele: