Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Co kde na netu
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: Einstein
Jestli sys nevšimnul tak tady nikdo netvrdil že je to jeho,ostatně popisky na fotkách jsou jasné že ?Kup brýle a čti nebo jdi prudit jinam je spousta stránek kde vynikneš.Anonymous píše:Hele seš fakt dobrej a umíš bezvadně kopírovat z jiných stránek.
P.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
zdravim peter----
omluv akvarius1....je Silvestr....jen tu zustaň...ty mužeš....jsi plusovej anonym...zdraví martin11
Naposledy upravil(a) martin11 dne sob 03 led 2009 12:42, celkem upraveno 1 x.
... věřím, že se " TO " povede ......
Omlouvám se Einsteinovi za debila, který použil můj podpis.Anonymous píše:Hele seš fakt dobrej a umíš bezvadně kopírovat z jiných stránek.
P.
Komu můžu až tak vadit?
P.
Pro Rivala. Můžeš klidně zveřejnit mojí IP adresu a adresy blbců, kteří používají můj podpis.
P.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Tak po tomhle bych byl pro nějak anonymům zatrhnout tipec ale na druhou stranu by to bylo nekorektní vůči anonymům kteří přispívají konstruktivně do našeho fora.Fakt nevím jak na to a zveřejňování IP by asi nepomohlo,může mít atomatické přidělování IP třeba jako já a po několika dnech může mít zase jinou.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
anonymové
Hezký a konstruktivní nový rok.Aquarius1 píše:Tak po tomhle bych byl pro nějak anonymům zatrhnout tipec ale na druhou stranu by to bylo nekorektní vůči anonymům kteří přispívají konstruktivně do našeho fora.Fakt nevím jak na to a zveřejňování IP by asi nepomohlo,může mít atomatické přidělování IP třeba jako já a po několika dnech může mít zase jinou.
Jak tak kókám tak se tu vedou žabomyší války o ničem.
Proč se schovávat za anonymitu
Vždyť nicka si každý může vybrat jakého chce a pak má jistotu že se pod jeho nickem nikdo nemůže presentovat na skle
Vždyť v jednoduchosti je síla a anonymů je přehršel
H.v.
Asi bude lepsie ostat neanonymny anonym.Anonymous píše:Omlouvám se Einsteinovi za debila, který použil můj podpis.Anonymous píše:Hele seš fakt dobrej a umíš bezvadně kopírovat z jiných stránek.
P.
Komu můžu až tak vadit?
P.
Pro Rivala. Můžeš klidně zveřejnit mojí IP adresu a adresy blbců, kteří používají můj podpis.
P.
Marteen,
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Re: rebb
Nie som odborník v elektronike, ale dal som si záväzok, že budem informovať o niektorých open source projektoch, a o dianí okolo nich. Čo sa týka citovaného autora- Stevie-ho, tak ten po krátkej výmene informácií s Bobom Joyce-om zrušil svoje elektronické obvody a vrátil sa ku originálu.wolf234 píše:rebb tie3 cievky su primar na toroide bb v pajivom poli sa to da zlepit za chvilu a tie spinace si tam ani nemusis dat len to budes obcas prepojovatprepojkami podla oscil
Ak už chcete ísť alternatívnou cesdtou, tak doporučujem pozrieť si práce patperlie-ho, ktorý navrhol digitálne verzie bb obvodov. Pat si kladie za cieľ dopracovať sa ku obvodu, ktorý by bol samonaladiteľný a udržal už raz dosiahnutú rezonanciu. Svoje výrobky aj predáva za výrobnú cenu. Okolo 100$.
sano
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Malý dárek (pro některé)
Už jsem to dával do vlákna MM, ale myslím, že to patří i sem. Snad nebudu nařčen z robotismu.
http://www.sinomag.cz/data/sinomag/down ... agnety.pdf
http://www.sinomag.cz/data/sinomag/down ... agnety.pdf
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
martin11- kopíruje
zdravim aNONym....doufám , že mužu....použiji tento tvuj bezva odkaz i do vlakna ..." pístové Magnetické Motory " odkaz je základ poznání o magnetismu....doporučuji k prostudování....za 1...začátečníkům za 2...studentům ...od ZŠ ....po VŠ....za 3. specialně kolega..KACHA...
...v tomto případě vůbec nezapleveluješ ani nespamuješ....ono totiž...opakování...někdy...bývá matka moudrosti....martin11 p.s děkujeme adambenda za věcné připomínky ...jinak my...Karkulky Červené tomu bezmezně věříme :sho ck:
...v tomto případě vůbec nezapleveluješ ani nespamuješ....ono totiž...opakování...někdy...bývá matka moudrosti....martin11 p.s děkujeme adambenda za věcné připomínky ...jinak my...Karkulky Červené tomu bezmezně věříme :sho ck:
... věřím, že se " TO " povede ......
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Einstein
http://jlnlabs.online.fr/plasma/html/s_gdp1.htmEinstein píše:nejake obrazky
Pěkný a docela k věci ,plasma při normálním atmosférickém tlaku.
Význam ,snižování aerodynamického odporu a nové pohony. http://jlnlabs.online.fr/plasma/html/s_gdpthr1.htm
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
La
Ahoj La,u Naudina bych byl opatrný na cokoli.Na výstupu /3/ má psáno 5,7kHz.Nejsem sice elektrikář,ale do zapalovací cívky bych to nikdy nepustil.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Archiv minulosti