Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To klucka: Tvůj poněkud svérázný vstup by mohl vzbuzovat i úsměv, ovšem při pročítání Tvých příspěvků jsem si uvědomil, že na tomto fóru čerpáš informace již delší dobu, takže zdejší zvyklosti bys přece jen mohl trochu znát. Dle Tvých vlastních slov máš již i různé praktické zkušenosti, většinou spíše negativní, z čehož viníš ty, dle jejichž informací jsi k nim došel. Pokud chceš přesné návody se zaručeným výsledkem, zkus fórum kuchařských receptů, tam budeš mít i více než 90ti procentní úspěšnost. Chápu sice Tvoje rozčarování, ale možná že by nebylo od věci pokusit se najít, kde je chyba. Zatím pouze naznačuješ, tedy velice mírně řečeno, že Iv buď nepodává informace správné, nebo je podává neúplné. Osobně tomu nevěřím, ale i kdyby to tak bylo, musíš si uvědomit, že je to jeho plné právo. Každý sem může napsat, co se mu zlíbí a uzná za vhodné, a pokud to sem nenapíše jako anonym, tak si za tím i stojí. Teď, když jsi se zaregistroval, máš možnost přímé komunikace přes SZ - soukromé zprávy. Také můžeš svoje zkušenosti zveřejnit, ovšem v daleko konkrétnější podobě, než je "vono mi to nejde". Pro někoho jiného mohou být Tvoje zkušenosti, byť negativní, i tak velice cenné, navíc se k Tvým problémům může vyjádřit i někdo, kdo Ti může poradit. Zatím jsi tady jen bral, zkus také něco dávat, a třeba v tom najdeš i zalíbení - poota
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rezonance, to: Klucka
Špatně čteš. Přečti si například příspěvky Nováka.klucka píše: ani jeden sem nenapísal či mu to ide tak ako vraví iovan....vid pozri si poslednú schému iv4 a pochopíš že to nemože fungovat ako vraví s tým trafom na 220V!!!!!!!!! !
A Iv taky napsal rovnou a několikrát, že to není o bublinkách. Pokud jen stavíš vyvíječe a měříš počet bublinek, nikam se nedostaneš. To hlavní je obsah těch bublinek a ten nerozlouskneš, dokud to nepřipojíš na kotel, nebo k motoru.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Rezonance, to: Klucka
presne tak.takova bublinka ma vybusnost lepsi nez benzin.jde taky o to jak to do toho motoru budes chtit nacpat.Ilem píše:Špatně čteš. Přečti si například příspěvky Nováka.klucka píše: ani jeden sem nenapísal či mu to ide tak ako vraví iovan....vid pozri si poslednú schému iv4 a pochopíš že to nemože fungovat ako vraví s tým trafom na 220V!!!!!!!!! !
A Iv taky napsal rovnou a několikrát, že to není o bublinkách. Pokud jen stavíš vyvíječe a měříš počet bublinek, nikam se nedostaneš. To hlavní je obsah těch bublinek a ten nerozlouskneš, dokud to nepřipojíš na kotel, nebo k motoru.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Klucka
Náhodou jsem tady zabrouzdal a nestačil se divit!!!!!!
Napsals:
Ahoj ivan,
pokial si to ty čo máš tú stránku a o táých vyvíjačoch....tak magoríš ludí lebo nepresné info im dávaš! Niesom sám čo o tebe pochybuje! A kexo žerie čo mu podhodíš...dokáž niečo reálne a nie kraviny!
Ja si vážim každého človeka nič osobné ivan ale ešte si nepresvedčil ludí že ti vobec niečo ide.....na tvojej stránke! Dúfam že vieš čo tým myslím...
Vieš možno to myslí tak možno onak....ale som dost starý na to aby som vedel rozlíšit ked niekto o niečom hovorí či to myslí tak alebo onak...
ani jeden sem nenapísal či mu to ide tak ako vraví iovan....vid pozri si poslednú schému iv4 a pochopíš že to nemože fungovat ako vraví s tým trafom na 220V!!!!!!!!! A ešte jedna vec všimol som si tu ludí že niečo napíšu aby sa dozvedeli niečo viacej a čakajú že to tý druhý za nich viriešia !
Klucka,raději nic nedělej,kup si Rotoped,na ten zapoj dynamo a šlap a šlap a šlap,třeba tu aroganci vypotíš! Ty jsi se asi zbláznil,že po takovým výpadu se s tebou budu domlouvat,tak na to rychle zapomeň!Napsals jsi tuto větu: vid pozri si poslednú schému iv4 a pochopíš že to nemože fungovat ako vraví s tým trafom na 220V!!!!!!!!! Touto větou jsi dokázal,že tomu vůbec nerozumíš,promiň.
Připadáš mně jak ten domorodec v Africe,který viděl přistát u nich v savaně letadlo a pilot se šel vyčůrat.Domorodec nelenil,skočil do letadla a začal dělat vrrrrrrrr a letadlo neletělo,pak toho nechal a řekl si ,ten bílej bude asi Šaman a bylo vygiglaný.Pochopil????
Níže pode mnou si napsal:malú dcérku si nechali v nemocnici...zkus se zamyslet někdy nad sebou,pomůžeš tím i své dcerce i okolí....a uraženej-to nepěstuji .
Napsals:
Ahoj ivan,
pokial si to ty čo máš tú stránku a o táých vyvíjačoch....tak magoríš ludí lebo nepresné info im dávaš! Niesom sám čo o tebe pochybuje! A kexo žerie čo mu podhodíš...dokáž niečo reálne a nie kraviny!
Ja si vážim každého človeka nič osobné ivan ale ešte si nepresvedčil ludí že ti vobec niečo ide.....na tvojej stránke! Dúfam že vieš čo tým myslím...
Vieš možno to myslí tak možno onak....ale som dost starý na to aby som vedel rozlíšit ked niekto o niečom hovorí či to myslí tak alebo onak...
ani jeden sem nenapísal či mu to ide tak ako vraví iovan....vid pozri si poslednú schému iv4 a pochopíš že to nemože fungovat ako vraví s tým trafom na 220V!!!!!!!!! A ešte jedna vec všimol som si tu ludí že niečo napíšu aby sa dozvedeli niečo viacej a čakajú že to tý druhý za nich viriešia !
Klucka,raději nic nedělej,kup si Rotoped,na ten zapoj dynamo a šlap a šlap a šlap,třeba tu aroganci vypotíš! Ty jsi se asi zbláznil,že po takovým výpadu se s tebou budu domlouvat,tak na to rychle zapomeň!Napsals jsi tuto větu: vid pozri si poslednú schému iv4 a pochopíš že to nemože fungovat ako vraví s tým trafom na 220V!!!!!!!!! Touto větou jsi dokázal,že tomu vůbec nerozumíš,promiň.
Připadáš mně jak ten domorodec v Africe,který viděl přistát u nich v savaně letadlo a pilot se šel vyčůrat.Domorodec nelenil,skočil do letadla a začal dělat vrrrrrrrr a letadlo neletělo,pak toho nechal a řekl si ,ten bílej bude asi Šaman a bylo vygiglaný.Pochopil????
Níže pode mnou si napsal:malú dcérku si nechali v nemocnici...zkus se zamyslet někdy nad sebou,pomůžeš tím i své dcerce i okolí....a uraženej-to nepěstuji .
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 19 led 2009 21:34, celkem upraveno 2 x.
Re: Klucka
Dobrý večer....dnes som mal naozaj zlý den ! Ospravedlnujem sa ja som ten typ čo ho práve napadne to povie! Fakt ma to mrzí.Neviem ale prečo máte pocit že čerpám s tejto stránky? Ja som ju objavil asi pred týždnom...nehladal som na nete presné návody ved to spravý aj blbí nie?Ja mám dlhoročné skúsenosti z laborovaním....Nepatrím medzi kecálkov teoretikov...Vela som skúšal vela krát mi to vybuchlo dokonca zo začiatku sa mi rozletel aj kosačkový motor...atd...Je toho vela...Samozrejme že viem že ide o tú čistotu...Ivan niesom taký blbí ako si mislíš! Ked som sa ta dotkol tak mi to ešte raz prepáč! Na to trafo neviem čo ti mám napísat....ked ja som tam dal cievku na feritovom jadre ktorá mala 19 závitov 1mm drotu tak sa tam vykmitalo 55V max tak ptreto sa mi nezdá to trafo na 220V lebo ked som zvišoval počet závitov tak mi napetie prudko klesalo...asi tak...neviem čo viacej dodat dnes mám vážne zlý den....malú dcérku si nechali v nemocnici...
Dobrý večer....prirovnávat ta...ee...moc si o sebe myslíš......kašlem na vás....kludne ma zdrbte vy ste svetý......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Klucka, si človek - čo na srdci, to na jazyku. Prajem Ti, aby si mal okolo seba ľudí, čo ako tak vedia, čo robia.klucka píše:Dobrý večer...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Však ono Ti to dojde klucka až tě trochu otlučou v hospodě, třeba budešAkord píše:Klucka, si človek - čo na srdci, to na jazyku. Prajem Ti, aby si mal okolo seba ľudí, čo ako tak vedia, čo robia.klucka píše:Dobrý večer...
přínosem i tady. Ano sklo obrazovky není bezpečný, myšlenky jsou silnější, na všechno časem příjdeš.
Přeji uzdravení Tvojí dcery, až se dáš dokupy, přečti si pomalu znova co jsem Ti SZ oval , máš to ve vlastních rukách. Nespěchej a buď zdráv .
K.
zatím rezonance holt nenastala
čafte, aby ste mi trocha verily tak vám prikladám obrázok vivíjača ktorý si momentálne staviam...
Naposledy upravil(a) klucka dne stř 21 led 2009 10:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
docela legrační video
chtělo by to vlastní vlákno nééé ?
K.
pěkně nakreslený , to nahoře, to máš tak za 6000 ?
jenom matroš?
Požádej admina ať ti to přesune, toto o rezonanci zatím určitě není.
K.
pěkně nakreslený , to nahoře, to máš tak za 6000 ?
jenom matroš?
Požádej admina ať ti to přesune, toto o rezonanci zatím určitě není.
Re: docela legrační video
je to tak zhruba za tých 5-6L všetko si robím sám od nákresu...
Ahoj, vlastné vlákno čo tým myslíš???
Vidíš a to je problém že to nerezonuje
Ahoj, vlastné vlákno čo tým myslíš???
Vidíš a to je problém že to nerezonuje
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování