Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Joe Cell - konstrukce a instalace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
4"
Přesně, do dvoucoulky(2") se přivaří šroub, to je ta nejvnitřnější elektroda. Ozval jsem se jen proto, že něco jiného je na výkresech a něco jiného v textu, většinou platí výkres, jen někdo může být pomykově z popisu.
-
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
uprava
Posledni oprava :
Sroub se dotyka dna 2" priruby zevnitr, prochazni dirou vetsi nez je jeho prumer o 2mm, tudiz dotyk sroubu je pouze hlavou.Hlava je privarena.
Sroub se dotyka dna 2" priruby zevnitr, prochazni dirou vetsi nez je jeho prumer o 2mm, tudiz dotyk sroubu je pouze hlavou.Hlava je privarena.
Tak kdyz uz H2 je mezi nami,ted je to o urazech..
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
2 pochybovačom
Keď sa objavil na fóre Milan, tak sa stretol v kritických chvíľach so zdrvujúcvou kritikou. Keď sa objavil Iv, tak nasledovala vlna pochybností na jeho video. že je to žvást.
Ku Joe Cell: Sterling Alan, známy "bijca" free energetikov na http://www.pesn.com/archive/2006/Apr-Jun.htm 22.júna píše článok o joe cell s názvom že je nestabilná a nebezpečná, čím nepriamo priznáva jej existenciu.
Súdiť o zariadení podľa nezdarených replík,( meg takisto replikovali len na niekoľkých vysokých školách), alebo podľa kariet, je nesprávne.Zhadzujeme dosiahnutú úroveň fóra.
Doteraz sme napredovali jedine vďaka jedincom, ktorí prekonali nemožné. Verím, že aj keď bude ťažko joe cell zreplikovať, že sa to nakoniec niekomu podarí.
Nakoniec v salt Lake city mali tohto roku 3O. júla seminár ku joe cell. Písalo sa tam( viď pesn) o nejakom kamionistovi, ktorý musel prestať jazdiť na joe cell, lebo sa mu vyhrážali. Takisto sa spomínajú stovky úspešných replikácií.
sano
Ku Joe Cell: Sterling Alan, známy "bijca" free energetikov na http://www.pesn.com/archive/2006/Apr-Jun.htm 22.júna píše článok o joe cell s názvom že je nestabilná a nebezpečná, čím nepriamo priznáva jej existenciu.
Súdiť o zariadení podľa nezdarených replík,( meg takisto replikovali len na niekoľkých vysokých školách), alebo podľa kariet, je nesprávne.Zhadzujeme dosiahnutú úroveň fóra.
Doteraz sme napredovali jedine vďaka jedincom, ktorí prekonali nemožné. Verím, že aj keď bude ťažko joe cell zreplikovať, že sa to nakoniec niekomu podarí.
Nakoniec v salt Lake city mali tohto roku 3O. júla seminár ku joe cell. Písalo sa tam( viď pesn) o nejakom kamionistovi, ktorý musel prestať jazdiť na joe cell, lebo sa mu vyhrážali. Takisto sa spomínajú stovky úspešných replikácií.
sano
- sano
- Zasloužilý člen
ďalší open source návod na joe cell
na stránke http://peswiki.com/index.php/OS:Bill_Williams´_Joe_Cell je návod úspešného replikanta Teda Williamsa na replikáciu. Ako všetky návody na peswiki je podrobný a dá sa na ňom stavať. Najmä je od človeka, ktorý to už postavil, funguje mu to, a chce sa so svojimi skúsenosťami podeliť.
sano
P.s. za Williams´ má byť anglická čiarka, neviem ju na klávesnici nájsť.
neviem prečo mi do adresy nezobralo aj _Joe_Cell. Kto máte anglickú klávesnicu, prosím upravte si to.
skúste ešte
http://JoeCellHydra.com
sano
sano
P.s. za Williams´ má byť anglická čiarka, neviem ju na klávesnici nájsť.
neviem prečo mi do adresy nezobralo aj _Joe_Cell. Kto máte anglickú klávesnicu, prosím upravte si to.
skúste ešte
http://JoeCellHydra.com
sano
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
material
Taaakze nejnovejsi informace...
Proto aby veskery material byl 316L tak se delaji specialni objednavky..
Co neni: 5" trubka - termin 14dni
Potrubni zaslepky 316L - termin 4 tydny
Takze zatim nic nenadelame.. Dale material je pouze v 1m delkach stim ze 5" musime koupit celou,zbytek bud odkoupi za 1/2 cenu (cca 75cm trubek) nebo pocakme na vysledek a udelaly by se z toho dalsi 3 bunky..
A k cenam.. V pondeli jdu dat zalohu.
Ceny bez dane:
prace cca 3000,-
Spodek a vrsek uzavery: 600,-
trubka 1m 5" 1200,-
4" 800,-
3" 600,-
2" 450,-
Kdyz se bude pocitat s 1 bunkou (prozatim) a odkupem zbytku materialu:
1200 + 3000 + 600 + 200 (z 450) + 225 (z 600) + 300 (z 800) =
5525,- odhadovana cena s DPH 6600,- (coz je super,to jsem zvedavy jak na Joe Cell odvede nekdo DPH )
Takze pokud budeme uz nyni brat z rezervou finalni cenu 7000,- Kc tak uz muzeme uzavrit vyvojovy testovaci tym a rozdelit si naklady...
Bohuzel zpracovani bude trvat opravdu 1 mesic.
Levna vec to teda rozhodne neni.. Kdyz jsem mu zadal rezani plechu na elektrody tak se jen zasmal co to mam za jednoducho vec
Fajn den...
PS: Auto uz nemusi nikdo obetovat.. Pro ucely testovani /i vodiku/ jsem koupil Toyotu 1.8 karburator... Takze uz nic nebrani v pokusu
Proto aby veskery material byl 316L tak se delaji specialni objednavky..
Co neni: 5" trubka - termin 14dni
Potrubni zaslepky 316L - termin 4 tydny
Takze zatim nic nenadelame.. Dale material je pouze v 1m delkach stim ze 5" musime koupit celou,zbytek bud odkoupi za 1/2 cenu (cca 75cm trubek) nebo pocakme na vysledek a udelaly by se z toho dalsi 3 bunky..
A k cenam.. V pondeli jdu dat zalohu.
Ceny bez dane:
prace cca 3000,-
Spodek a vrsek uzavery: 600,-
trubka 1m 5" 1200,-
4" 800,-
3" 600,-
2" 450,-
Kdyz se bude pocitat s 1 bunkou (prozatim) a odkupem zbytku materialu:
1200 + 3000 + 600 + 200 (z 450) + 225 (z 600) + 300 (z 800) =
5525,- odhadovana cena s DPH 6600,- (coz je super,to jsem zvedavy jak na Joe Cell odvede nekdo DPH )
Takze pokud budeme uz nyni brat z rezervou finalni cenu 7000,- Kc tak uz muzeme uzavrit vyvojovy testovaci tym a rozdelit si naklady...
Bohuzel zpracovani bude trvat opravdu 1 mesic.
Levna vec to teda rozhodne neni.. Kdyz jsem mu zadal rezani plechu na elektrody tak se jen zasmal co to mam za jednoducho vec
Fajn den...
PS: Auto uz nemusi nikdo obetovat.. Pro ucely testovani /i vodiku/ jsem koupil Toyotu 1.8 karburator... Takze uz nic nebrani v pokusu
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re
O tomhle to je. Kdyby ses pridal sam do skupiny na testovani,tak to zjistis na vlastni kuzi.. Ale dozvis se co se nam povedlo tak jako tak...
Voľný preklad Joe Cell
Trosku som tam nieco pripisal. Az niekedy nakoniec to cele prezriem a opravim hrube chyby. Nechcel so to do vtedy sušiť na HD.
-------------------
Ked dvaja robia to isté, to ešte nemusí znamenať, že je to to isté. Náhody neexistujú. Sú len nami nepochopené zákonitosti.
Keby každý dodržiaval zákony,nebolo by vynálezov.
Hlupak hovori co vie.Mudry vie co hovori.
Ked dvaja robia to isté, to ešte nemusí znamenať, že je to to isté. Náhody neexistujú. Sú len nami nepochopené zákonitosti.
Keby každý dodržiaval zákony,nebolo by vynálezov.
Hlupak hovori co vie.Mudry vie co hovori.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
- Mim
- Zasloužilý člen
Jó, zkoušel jsem to....
Ač si připadám trapně, zkoušel jsem to....Upravoval jsem vodu.....Energeticky, magneticky...atd...Ph jsem volil od 5 do 8 ....nic. Vždy několik dní pauza....Nechci nikoho odrazovat, magie je magie. Orgón je orón. Ale Reich to asi dělal jinak. Tady jde jen o prodej kusu železa za 300- 500 dolarů. Omlouvám se za skepticismus, ale já to zkoušel....
Však ono to půjde!!!
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
nespime
Joe Cell akce nespi.. Material jiz je objednany,zaloha slozena.. Tak uz se ceka Jeste tak 3 tydny
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
orgonová energie
To se mi stává poměrně často, že když si někde něco přečtu, tak už za chvíli nevím, kde to vlastně bylo. Tak konkrétně. Je to psáno v tomto tématu někde okolo str.5 a sice, že existuje přístroj, který je schopen měřit orgonovou energii. Jelikož se od jakživa říká, že bez měřění není vědění, nebylo by dobré takový přístroj vlastnit? Určitě bude mít větší citlivost, než vlastní motor a dalo by se experimentovat za jakých podmínek se orgonu vyrobí větší, či menší množství. Bylo by to laborování, ale takhle to funguje moc digitálně 0 1 nejede jede.
Nemá o tom někdo informace? Na jakém principu a tak?
Jeff
Nemá o tom někdo informace? Na jakém principu a tak?
Jeff
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pan Orgonov :)
Zdárek klucí,
tak jsem přemýšlel nad orgónem, a jestli to opravdu funguje implozívně, tak mě napadla jedna vejc Až budem v těžkým balíku, tak bysme si mohli udělat vlastní spalovací motór na orgón Napadlo mě, že vlastně není vůbec potřeba čtyřtakt, protože ty dva takty jedou vlastně naprázdno. Tzn. udělal jsem GIFáča, abyste to líp pochopili
Není to nic profi, jde spíš o princip, což jak Vás všechny znám, tak to určitě pochopíte
Obrázek je hejbací, tak si ho otevřte v novém okně.
** Díky tomuto řešení by měl být motor minimálně ke své váze 4× výkonnější, než klasický spalovací čtyřtaktní motor, nehledě na to, že tam nedochází k nějakým extrémním tlakům (odporu), tak i vícenásobně, troufám si hádat až 8×. To je super, ne? S takovou bysme mohli dělat motory do F1
...ještě jsem to trochu upravil, tak se nelekněte...
tak jsem přemýšlel nad orgónem, a jestli to opravdu funguje implozívně, tak mě napadla jedna vejc Až budem v těžkým balíku, tak bysme si mohli udělat vlastní spalovací motór na orgón Napadlo mě, že vlastně není vůbec potřeba čtyřtakt, protože ty dva takty jedou vlastně naprázdno. Tzn. udělal jsem GIFáča, abyste to líp pochopili
Není to nic profi, jde spíš o princip, což jak Vás všechny znám, tak to určitě pochopíte
Obrázek je hejbací, tak si ho otevřte v novém okně.
** Díky tomuto řešení by měl být motor minimálně ke své váze 4× výkonnější, než klasický spalovací čtyřtaktní motor, nehledě na to, že tam nedochází k nějakým extrémním tlakům (odporu), tak i vícenásobně, troufám si hádat až 8×. To je super, ne? S takovou bysme mohli dělat motory do F1
...ještě jsem to trochu upravil, tak se nelekněte...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Palo dne čtv 19 říj 2006 21:02, celkem upraveno 1 x.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- sano
- Zasloužilý člen
Orgon
Vlastním prístroj na meranie zdravotnéhop stavu orgánov. Meria kožný odpor v presne stanovených bodoch. Volá sa prístroj na EAV( elektroapukunktúrnu diagnostiku). je extrémne citlivý. Dokáže znmerať aj podľa obrázka, či predmet zobrazený na ňom ovplyvňuje zdravotný stav meraného človeka. Nakoľko orgón p. Reich používal úspešne na liečbu rakoviny, ale aj mnohých menej závažných chorôb, predpokladal som, že úspešní replikanti joe cell budú mať fotografie, ktoré ovplyvnia nejakým spôsobom mnou meranú osobu. Skutočne sa potvrdilo, že u úspešných replikantov vyžaruje z ich fotiek orgón, ktorého pôsobenie na organizmus som zaznamenal. Či autori rozhýbali pomocou neho motor, to už je mimo mojich meraní.
Ale1.: orgón existuje,( myslím orgón vyprodukovaný joe cell úspešných replikantov)
2.: orgón produkovaný joe cell má merateľné vplyvy na zdravotný stav mnou skúmanej osoby.
3. vplyv orgónu na motor musíme zmerať, dokázať sami.
sano
Ale1.: orgón existuje,( myslím orgón vyprodukovaný joe cell úspešných replikantov)
2.: orgón produkovaný joe cell má merateľné vplyvy na zdravotný stav mnou skúmanej osoby.
3. vplyv orgónu na motor musíme zmerať, dokázať sami.
sano
- Mim
- Zasloužilý člen
Chtěl bych tomu věřit....
Přečti si články o Reichovi.... Vím, že je to poněkud problematické, ale ty jeho pokusy jsou trochu o něčem jiném. Je to vidět na jednom odkaze, až ho najdu, tak ho pošlu....
Však ono to půjde!!!