Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: moje laboratoř
Tak to máš můj obdiv. Jak potřebuji úpřemýšlet a nemohu zaléz někam do klidu tak všechno ruší moje kruhy. Ideálem je pro mne dílna oddělěná od dění doma. Už si dokážu představit jek kolem půlnoci kdy mám většinou špičku budím ostatní Prý i oddělěné dílny zlepšují partnerské vztahy.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
zdraví martin11
...je škoda, že se toho nápadu u Jary ovčáka nechytlo více lidí....ale jak jsem zjistil...opravdu tady bastlí tak 30 lidí...několik jen takové malé kousky...ruzné modýlky parních strojků, sem tam něco o větru...a něco spálit v kamnech...alle ne vodík...spíše ekologicky nějaké haluzky....
...jak píšeš , že sháníš motor z trolejbusu...to jako opravdu..??..já mám dynamo z vlakového osobního vozu...takový hovado dynamo...váží nejmíň 70 kg ...původně z něj měla být svářečka....asi víš, že bastlím ten motor....z nejistým koncem...ale bude...ten motor vážit cca 25 kg...je zde 3kg neodymů...jestli se ten motor bude točit, tak to dynamo využiju....jinak bude u mě k dispozici....
...jinak vám držím palce...elektronice vůbec nerozumím....uvidíme co bude dále....na motoru je práce na 2 mesíce....díly dělá strojírenská dílna....perfektní soukromník...ale ....zakázky jsou jasně přednější a v dnešní době obzláště...takže bohužel musím čekat...ale zase mám material apráci skoro zadarmo....kdybych to měl platit, tak to nikdy nezaplatím.....tak hezký večer ...nebo ráno....zdraví martin
...jak píšeš , že sháníš motor z trolejbusu...to jako opravdu..??..já mám dynamo z vlakového osobního vozu...takový hovado dynamo...váží nejmíň 70 kg ...původně z něj měla být svářečka....asi víš, že bastlím ten motor....z nejistým koncem...ale bude...ten motor vážit cca 25 kg...je zde 3kg neodymů...jestli se ten motor bude točit, tak to dynamo využiju....jinak bude u mě k dispozici....
...jinak vám držím palce...elektronice vůbec nerozumím....uvidíme co bude dále....na motoru je práce na 2 mesíce....díly dělá strojírenská dílna....perfektní soukromník...ale ....zakázky jsou jasně přednější a v dnešní době obzláště...takže bohužel musím čekat...ale zase mám material apráci skoro zadarmo....kdybych to měl platit, tak to nikdy nezaplatím.....tak hezký večer ...nebo ráno....zdraví martin
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
No ale zvažuj porádne, často ty mladíky cpou do první linie. To já mám už za sebou. Já už vím, že puška s krivou hlavní dobre nestrílí.Aquarius1 píše:... A pak je tu snaha vše zpochybnit,lidé jsou už takoví.A je na každém si vybrat,já si vybral a nenechám toho dokud se sám nepřesvědčím ať už to dopadne jakkoliv.Ostatně jsem poměrně mlád času mám spoustu...
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
To je fakt i když němci skoušeli pušku co střílí za roh a docela jim to šlo jen byla veliká spotřeba hlavníAkord píše:No ale zvažuj porádne, často ty mladíky cpou do první linie. To já mám už za sebou. Já už vím, že puška s krivou hlavní dobre nestrílí.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
s troškou do mlýna
Kucí já na vojně vyfasoval samopal který když sem poprve čistil, nevěřil sem vlastním očím. Asi ho přejela V3Ska a narovnali to. Krásné "esíčko"
Když jsme měli první střelby nevěřil sem podruhé, kam sem zamířil, tam to šlo
Ponaučení:
Křivost hlavně nemá vliv na balistiku střely, záleží na nastavení mušky při nastřelení zbraně.
H.v.
Když jsme měli první střelby nevěřil sem podruhé, kam sem zamířil, tam to šlo
Ponaučení:
Křivost hlavně nemá vliv na balistiku střely, záleží na nastavení mušky při nastřelení zbraně.
H.v.
-
- Zasloužilý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
Čítač
Tohle by se taky mohlo někomu hodit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
Jsou magnetické motory pyramidová hra ?
Zdravím, k založení tohoto vlákna me inspiroval jeden z mnohých príspevku propagující MM, kde príliš nebyla možnost zaujmout opatrnejší postoj. Cituji:
Kto tu reprezentuje klasickú fyziku a nevie ten motor vysvetliť? Je totiž značné riziko, že tú klasickú fyziku príliš dobre neovláda. Zatiaľ sa mi podarilo v rámci klasickej fyziky nemálo zverejnených MM vysvetliť.
Aby sa dalo povedať, či je niečo úspešné, alebo blábol, tak je treba, aby sa k tomu zopár ľudí jasne vyjadrilo spôsobom - verím, alebo viem či videl som+argumenty, alebo zmeral som+hodnoty. Inak to pokladám za púhu reklamu. Ide podľa mňa opäť o jasnú pyramídovú hru s technickým námetom. Občas sa ozve aj nejaká vystresovaná a tým aj anonymná obeť. To sa potom povie, že je to niekto, kto je deštruktívny, skeptický, kaziaci tvorivú atmosféru. Čo Ti bráni ten Steorn kúpiť a overiť ho?
Odpovedal som:sano píše:Mojim zámerom bolo upozorniť magnetárov na magnetický motor, ktorý je zatiaľ hračkou. Ale vykazuje zaujímavé anomálne javy, klasickou vedou nevysvetliteľné....
Ďalej tento strojček bol opakovane replikovaný. Uspešne.
......Nechcem ich pliesť blábolmi.
Kto tu reprezentuje klasickú fyziku a nevie ten motor vysvetliť? Je totiž značné riziko, že tú klasickú fyziku príliš dobre neovláda. Zatiaľ sa mi podarilo v rámci klasickej fyziky nemálo zverejnených MM vysvetliť.
Aby sa dalo povedať, či je niečo úspešné, alebo blábol, tak je treba, aby sa k tomu zopár ľudí jasne vyjadrilo spôsobom - verím, alebo viem či videl som+argumenty, alebo zmeral som+hodnoty. Inak to pokladám za púhu reklamu. Ide podľa mňa opäť o jasnú pyramídovú hru s technickým námetom. Občas sa ozve aj nejaká vystresovaná a tým aj anonymná obeť. To sa potom povie, že je to niekto, kto je deštruktívny, skeptický, kaziaci tvorivú atmosféru. Čo Ti bráni ten Steorn kúpiť a overiť ho?
Magneticke motori
Today: "Engineers of Hitachi Magnetics Corp. of California have stated that a motor run solely by magnets is feasible and logical but the politics of the matter make it impossible for them to pursue developing a magnet motor or any device that would compete with the energy cartels."
STROJOVY PREKLAD: Dnes: "Inženýři Hitachia Magnetics Corpa. Kalifornie uvedla ten motor provozovaný výhradně magnety je proveditelný a logický ale politika věci znemožňuje pro ně sledovat rozvíjení magnetu motor nebo nějaké /každé /žádné zařízení jež by soutěžilo s energetickými kartel."
STROJOVY PREKLAD: Dnes: "Inženýři Hitachia Magnetics Corpa. Kalifornie uvedla ten motor provozovaný výhradně magnety je proveditelný a logický ale politika věci znemožňuje pro ně sledovat rozvíjení magnetu motor nebo nějaké /každé /žádné zařízení jež by soutěžilo s energetickými kartel."
-
- Zasloužilý člen
Je to stejne duveryhodné, jako když práve včera tesne po vypsání tohoto hlasování firma Acord company Ltd. research development centre Slovakia a.s. Europe AG, zrovna úplnou náhodou objevila výjimečnou anomálii dovolující roztočit onen očekávaný magnetický motor, který brzy v dusledku premeny získané energie ohreje celou planetu. Zbývá už jen domyslet, jak to odpadní nadbytečné teplo dostávat mimo ni. Objev je založen na tom, že se povedlo sestrojit magnetickou kouli s jedním pólem navenek. Zapomel jsem dodat, že vývojári této společnosti jsou taky minimálne inženýri a že současná podoba zákonu a jejich rozpory znemožňují verejnou aplikaci tohoto objevu.
(Pro príliš rychlé čtenáre dodávám jen, že výše napsané je nepravdivá improvizace.)
(Pro príliš rychlé čtenáre dodávám jen, že výše napsané je nepravdivá improvizace.)
-
- Zasloužilý člen
Re: Jsou magnetické motory pyramidová hra ?
...zdravím Akord...shodou okolností je toto můj 1000 příspěvek....Akord píše:Zdravím, k založení tohoto vlákna me inspiroval jeden z mnohých príspevku propagující MM, kde príliš nebyla možnost zaujmout opatrnejší postoj. Cituji:
Odpovedal som:sano píše:Mojim zámerom bolo upozorniť magnetárov na magnetický motor, ktorý je zatiaľ hračkou. Ale vykazuje zaujímavé anomálne javy, klasickou vedou nevysvetliteľné....
Ďalej tento strojček bol opakovane replikovaný. Uspešne.
......Nechcem ich pliesť blábolmi.
...trochu odbočím...moje učast zde na foru často způsobí rozruch...a to hlavně kvuli magnetům...
...moje práce, ta civilní je uplně jiného charakteru než ta, kterou zde presentuji..jsem zde proto, abych se něco naučil, protože moje znalosti jsou v mnoha oborech více než chatrné....moje cesta k magnetům byla tak trochu oklikou a kupodivu kdysi souvisela s mojí prací....asi tak 10 let se tímto fenomenem zajímám...po chvilkách a jen tak....ryze amatersky...přesto , a nebo právě proto, jsem dospěl tam , kde jsem....ptám se sám sebe...vim nebo nevím...osobně vím že vím....je to jako s Vírou....pro nevěřícího je věřící...přinejmenším ...podivín....a chce důkazy.....hmatatelné....těch se věřícímu zoufale nedostává....
...magnetické motory....fyzikální nesmysl....???....ano i ne....
...zprofanovaný Perendev ...je samozřejmě podvod....předpokládám, že jsem viděl "snad" všechna magnetická točítka....nad každým se zamyslím....přiznám se...nekterá řešení se mě líbí...a nevím...jak by to mohlo fungovat...poslední příklad...Gromit....jednoduše genialní...!!!...jen udělat stroj..přenést myšlenku z výkresu ...do realné podoby...
...k meritu věci....koupit za 25 imperialistickejch penízků jakýsi plán..??...
...600.- českých ..tvrdých...není mnoho za to se poučit...
...já osobně bych to nekoupil....já jsem si svoji 13 komnatu ...vytvořil sám....a otevřel jsem dveře všem zde....bohužel ...jsou zde lidi, kteří stojí mezi futry...a prudí....bojí se dovnitř...a nakonec poradí...slož básničku....dej ptáčkům pít....
...několik málo ...je zde se mnou...již jsem o tom psal....
....zpět k akordově otázce.....myslím , že dost lidí si namlouvá, že něco objevili...a prodávají jakési plánky....magnetický motor je nesmysl...vím to i já....ví to Gromit , Akord ....dokonce to ví i náš pan Diodamotůrek.
...ale každý k tomu má jiný přístup...
....tak ..teď..jen...za sebe....nikomu nic nenabízím, nic neprodávám... to tedy nemluvím o tom , že nabídky jsou ....
...tak..hezké magnetické bastlení přeju všem.....martin11 p.s. " ....zkuste to bez drátů...pane Marconi...."..Jára Cimrman...ležící spící...
Akord
Akord nemysliš si že bi bolo dobré, aby si už prestal vypisovať po internete že všetky vynálezy na voľnu energiu su podvod. Nič o tom nevieš, nič si neskonštruoval, ale na iných fórach všetkých ľudí presvädčuješ že je to všetko podvod. Netvrdím že niesi odborník, ale s vedomosťami, ktoré máš a ktorými sa prezentuješ nemôžeš vysvetľovať princípi MEG, KEG, MAG.M, atď.atď. Kedže ani vedci nevedia ako všetko funguje a fyzikálne zákony, ktoré sú popísane vysvetľuju fyziku minimálne, a až všetko bude pochopene detailne, a bude to experimentálne potvrdené, nie samá teória, až potom opakujem až potom možeš tvrdiť a presviedčať že to nefunguje.
Keď dokážeš vysvetliť princípy spomínaných zariadení klasickov (modernov) fyzikov, tak ver že tie tvoje vysvetlenia nemusia biť správne. Tie zariadenia možu fungovať na fyz. zákonoch , ktoré ešte neboli popísane, a na energiach ktoré ešte neboli objavené.
Ver mi že nastal čas zmeny, veľkej zmeny, tú zmenu budú robiť ludia. Tvoj počin presviedčania o opaku odrádza mnohých, medzi nimi aj tých, ktorý mohli niečo dokázať a pomocť tomuto svetu. Ty si to ale neuvedomuješ, prosím ťa zamysli sa a keď už nechceš patríť medzi tých ľudí aj ty aspoň ích neodrádzaj a nepresviedčaj o pravde, ktorá nieje ustanovená a naveky platná.
P.S. Nebuď povýšenecký, pretože ľudí z vedomosťami ako máš ty je veľmi veľa. Len v dobrom Ahoj
Keď dokážeš vysvetliť princípy spomínaných zariadení klasickov (modernov) fyzikov, tak ver že tie tvoje vysvetlenia nemusia biť správne. Tie zariadenia možu fungovať na fyz. zákonoch , ktoré ešte neboli popísane, a na energiach ktoré ešte neboli objavené.
Ver mi že nastal čas zmeny, veľkej zmeny, tú zmenu budú robiť ludia. Tvoj počin presviedčania o opaku odrádza mnohých, medzi nimi aj tých, ktorý mohli niečo dokázať a pomocť tomuto svetu. Ty si to ale neuvedomuješ, prosím ťa zamysli sa a keď už nechceš patríť medzi tých ľudí aj ty aspoň ích neodrádzaj a nepresviedčaj o pravde, ktorá nieje ustanovená a naveky platná.
P.S. Nebuď povýšenecký, pretože ľudí z vedomosťami ako máš ty je veľmi veľa. Len v dobrom Ahoj
-
- Zasloužilý člen
Re: Akord
...protože nemáš SZ...anonym...tak musím veřejně...Anonymni píše:Akord nemysliš si že bi bolo dobré, aby si už prestal vypisovať po internete že všetky vynálezy na voľnu energiu su podvod. Nič o tom nevieš, nič si neskonštruoval, ale na iných fórach všetkých ľudí presvädčuješ že je to všetko podvod. Netvrdím že niesi odborník, ale s vedomosťami, ktoré máš a ktorými sa prezentuješ nemôžeš vysvetľovať princípi MEG, KEG, MAG.M, atď.atď. Kedže ani vedci nevedia ako všetko funguje a fyzikálne zákony, ktoré sú popísane vysvetľuju fyziku minimálne, a až všetko bude pochopene detailne, a bude to experimentálne potvrdené, nie samá teória, až potom opakujem až potom možeš tvrdiť a presviedčať že to nefunguje.
...NEMÁŠ pravdu....vědění neposunou ...slova...a už vubec ne ta tvoje...
...jsou jisté technické možnosti současného vědění...tále procházíme změnou....a hledáme...
...co vím AKORD nikdy nikoho od ničeho neodrazoval...naopak. svými radami zde pomáhá a nezištně radí právě jen tam, kam naše znalosti fyziky dosáhly.Nezahledl jsem ani jednou od Akorda příspěvek, trerý ba nebyl podložen dost jasnými a čitelnými důkazy a to jak z teorie , tak hlavně z praxe.
A příspěvky tvého typu nepomáhají právě tomuto foru...ba naopak...
proto považuji příspěvek Anonyma za neseriozní a neakceptovatelný....martin11
Re: Akord
Vytáhni silnej argument, anonyme.Anonymni píše:....princípi MEG, KEG, MAG.M, ..
..Tie zariadenia možu fungovať na fyz. zákonoch , ...
Třeba ukaž, kde v reálu nějaký ten KEG/MEG/MM běhá - ale ne video z youtube nebo podobnej blábol, ale konkrétní místo a zařízení....
Jinak seš jen plácající pubert....