Tam nastává pálení výbušné směsi, vznícením či zážehem...lajos píše:ale to jooKarban píše:Ale to ne-e.lajos píše:Ve válci vole,že ti tak musím říct, máš malí přehled o možných systémech-sir1ma9a1-kdo si to má pamatovat-bylo to tady hafokrát
Ve válci?
Tam běží trochu jiný proces.
.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ultrazvuková mlha - oponentura
Re: karban
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Tak si zjisti ještě co je plazmatické spalování a hlavně při jaké teplotě?Karban píše:Hm, to ne.lajos píše:Jsi málo četl. Nemůžeš mluvit o geet a myslet že se jedná o plazmatické spalování vody-odkazy ti hledat nebudu, z toho jsem vyrostl
Ve válci nic nespaluješ plazmaticky.
Co k tomu ve válci chybý?
Re: Mno, tak to bychom měli.
S tou leteckou technikou pomalu, ono se kolem toho moc fantazíruje....aNONym píše:Bez dalšího řízení a úprav, pouze s ručním přepínáním 0 / 1 / 2 mlhovače, kteréžto bylo zvoleno pro spolehlivost provozu a hlavně pro zachování kompatibility s původním palivem, to rozhodně není strop. Prostuduj si, prosím, něco o pokusech se vstřikováním vody používaným v letecké technice.
Opotřebení motoru, jsem vzhledem ke stáří vozu, nijak zvažovat nemusel. Motorů je na šroťákách dost a já jsem ho prozatím ještě měnit nemusel. Spíš bych potřeboval novou kastli. Co na tom, že trochu víc žere olej. Má už na to nárok. Ale i oleje je všude kolem dost (pokud máš ten správný filtr)
No, a o se týče úspor, tak si vezmi k ruce kalkulačku, někam se bezpečně posaď a pokračuj ve čtení.
Pokud říkáš jednoúčelovému pokusu najetým skoro 70.000 km během 2 let, převážně v městském provozu, tak s tím opravdu fakt nic nenadělám.
Jo, ty motory na šroťákach jsou.
Otázka je, jestli se vyplatí je měnit - ten starej taky něco stojí a samotná námaha s výmenou je taky práce...
Těch 70 000 suma sumárum vzhledem k dalším nákladům úsporu nepřinese, už jen samotná manipulace s čímkoli dalším představuje náklady.
Pořád vyjde nejmíň nákladně mít auto v dobrým stavu, včas odstraňovat případné závady a je pokoj...
(technika jízdy je taky rozhodující - ale to je na dlouho, Dacia 1300 za 4/100 atd..).
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Dobrá, zkusíme malou přesmyčku.Karban píše:A CO bys rád krakoval?
Nějaké uhlovodíky?
Rád bys krakoval ?? Např. nějaké uhlovodíky v CO ??
Já nic krakovat nepotřebuju, na to jsou zařízení v průmyslu...aNONym píše:Dobrá, zkusíme malou přesmyčku.Karban píše:A CO bys rád krakoval?
Nějaké uhlovodíky?
-
- Zasloužilý člen
Karbanovi - mno, tak to bychom měli.
Tak čau. A měj se jak chceš.Karban píše:Těch 70 000 suma sumárum vzhledem k dalším nákladům úsporu nepřinese, už jen samotná manipulace s čímkoli dalším představuje náklady.
Ve válci nic plazmaticky nespálíš.lajos píše:...Tak si zjisti ještě co je plazmatické spalování a hlavně při jaké teplotě?
Proč taky?
.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
"Blbec zůstane blbcem i kdybys mu domlouval." MimKarban píše:Já nic krakovat nepotřebuju, na to jsou zařízení v průmyslu...aNONym píše:Dobrá, zkusíme malou přesmyčku.Karban píše:A CO bys rád krakoval?
Nějaké uhlovodíky?
Naposledy upravil(a) Mim dne čtv 05 úno 2009 1:56, celkem upraveno 1 x.
Však ono to půjde!!!
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
A co teprve v zemědělství, tam toho je.Karban píše:Já nic krakovat nepotřebuju, na to jsou zařízení v průmyslu...
Copak?Mim píše:"Blbec zústane blbcem i kdybys mu domlouval." MimKarban píše:Já nic krakovat nepotřebuju, na to jsou zařízení v průmyslu...aNONym píše:Dobrá, zkusíme malou přesmyčku.
Konfrontace nebude?
Není jak doložit tvrzení...?
----
Krakovat opravdu nic nepotřebuju, od toho např. krakovací věže v průmyslu.
A snažit se snad něco krakovat ve válci spalovacího motoru - no to snad ne...
.
-
- Zasloužilý člen
Was ist das, das ist ünmöglich!Karban píše:Ve válci nic plazmaticky nespálíš.lajos píše:...Tak si zjisti ještě co je plazmatické spalování a hlavně při jaké teplotě?
Proč taky?
.
Jo, proto abys to plazmaticky spálil, nee?
"Co to je, to není možné!"lajos píše:Was ist das, das ist ünmöglich!Karban píše:Ve válci nic plazmaticky nespálíš.lajos píše:...Tak si zjisti ještě co je plazmatické spalování a hlavně při jaké teplotě?
Proč taky?
.
- a proč to sem píšeš německy?
-----
Ve válci opravdu nic plazmaticky nespálíš.
Možná v plazmový obrazovce...
-
- Zasloužilý člen
RE: "Blbec zústane blbcem i kdybys mu domlouval." Mim*Karban* píše:blá, bláá, bláááá
Ale stejně to byl docela hezkej chat. Non.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
....
Hezky na jeden večer...vidím, že na fóru se dokáže diskuze pěkně rozběhnout. Škoda, že Karban nezůstal u karet, mohlo to být ještě zajímavější.....(nebo u odpadů a kanalizací, jak psal Watson)
Však ono to půjde!!!