Edgar píše:Zajímavý dokument o síle pozitivního myšlení.
http://filmy.itelka.com/the-secret
Jo a prosím: Nešlo to stáhnout rozumně nebo dokonce rozumně a v celku, pokud se to někomu podaří, tak třeba AVI by nebylo od věci. Dík
Máš pravdu nejde to stáhnout v celku mám toho jen 84MB ale to důležitý tam je tak nevím převést nebo ne
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Nevím jak stáhnout zbytek,leda počkat a stahovat dál po kouskách.
Teď mi to vyjelo,prvních 45min je zdarma,pokud to chce někdo celé musí zaplatit.
Za 75min povídání docela dost ale zas je tam ten konec co nikdo kdo nezaplatí neuvidí a neuslyší,hold je to taky trochu o penězích,někdo to musel natočit a ti co tam povídají jak máme pozitivně myslet z něčeho musí žít že?
Já vám poradím,myslete pozitivně,berte věci jako že je máte,věřte tomu že dosáhnete na to co chcete a především berte dokud někdo dává a snažte se být přející a spokojení.Tohle všechno máte zdarma,jen se tím řídit.Vlastně je to to samé co mi říká má sestra,odpusť všem co ti ublížili a přej jim to nejlepší a to z hlouby duše,vyrovnej se sám se sebou a tím dosáhneš klidu a hlavně až budeš přát jiným nezapomeň přát i sobě,jedině tak dosáhneš toho co si přeješ.
Toť vše od Aquarius1
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.