Akú soľ si prisypal? Ak kuchynskú, tak dostaneš z nerezu chlorid železnatý, nikelnatý a chromitý, z chlóru v soli. Ak uhličitan, tak môžeš dostať oxid železnatý až železitý, keď vznikajúci kyslík oxiduje rovno železo, ak nikel a chróm v nerezi nestačia elektródu pasivovať.zubar píše:a co ma zarazilo voda zacala hnednut hned som my bolo jasne ze to je nejaka divna antikorova zliatina a nie 316L.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Efektivní elektrolýza
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Ahoj všem, když si vzpomenu na "vyvíječ" vodíku, vybaví se mi děda mé expřítelkyně. Asi vám to v ničem nepomůže, ale byl to muž, který pracoval ve výzkumu léčení rakoviny a byl doktorem přírodních věd a jaderný fyzik, p. Ulbert z PHY, Smíchova... Bylo mi asi 17, když jsme při různých hovorech na toto téma hovořili (r.1995) Ještě podotýkám, že knihy dokázal číst asi fotografickým způsobem, protože si to jinak nedokážu vysvětlit. Louskal jednu stránku za druhou a to pouhým pohledem. Co mě zemnilo byl fakt, že při mnoha zkouškách, kterými jsme ho častovali hravě procházel. no to jen taková asociace. K tomu hovoru : Povídal tedy, že by velice snadným způsobem při docela nízkém energ.vstupu šlo vodu dělit rezonancí jako ultrazvukem. Dokonce mi na papírek od nákupu z rubu nakreslil schema. Vykládal o tenké destičce a pod tím nějaký asi bazmek v podobě el.magnetu připojený k tomu měl být i nějaký tranzistor. Vzpomínám, že říkal něco o vodní mlhovině směřované proti té destičce.....výsledek po naladění rezonance vody, by se měl dostavit. to je vše ano navazoval potom na """kumbvoltovo??? kyvadlo, ale to už jsem byl fakt mimo mísu.
Jen mě tak napadá jestli by nešlo tu molekulu vody rozvlnit, rozechvět tak aby se rozpadla i jinak?
Každopádně sleduji co možno jest vaše snažení a přeju vám hodně pevné vůle a volného času a prostředků, kterými dojdete poznání. Velice rád bych se účastnil něčeho podobného
a mám zde ještě přání pro Íva, vím, že sleduje z povzdálí ten cvrkot co tady je, takže prosím tě ive koukni se na Nové základy experimentální psychlogie od p. Břetislava Kafky, možná bez předsudků budeš příjemně překvapený, určitě tobě přeji pevné zdraví a rozhodně se přimlouvám za kumštýře na těchto stránkách, kteří se soustředí na restavbách tvých děl a memohou přijít na tvé pojistky, abys byl k nim schovívavý a podal konkrétním klíček k otevření očí do světa Háček a Óček
Všem s pozdravem
Jen mě tak napadá jestli by nešlo tu molekulu vody rozvlnit, rozechvět tak aby se rozpadla i jinak?
Každopádně sleduji co možno jest vaše snažení a přeju vám hodně pevné vůle a volného času a prostředků, kterými dojdete poznání. Velice rád bych se účastnil něčeho podobného
a mám zde ještě přání pro Íva, vím, že sleduje z povzdálí ten cvrkot co tady je, takže prosím tě ive koukni se na Nové základy experimentální psychlogie od p. Břetislava Kafky, možná bez předsudků budeš příjemně překvapený, určitě tobě přeji pevné zdraví a rozhodně se přimlouvám za kumštýře na těchto stránkách, kteří se soustředí na restavbách tvých děl a memohou přijít na tvé pojistky, abys byl k nim schovívavý a podal konkrétním klíček k otevření očí do světa Háček a Óček
Všem s pozdravem
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Z dosavadního samovzdělávání na úrovni minimální, mi tato kniha zapadá do obrazu o tomto světě. Velice zdařeným způsobem představuje věci menší než menší, tak aby byly srozumitelné i mně. a Způsob jakým k této filozofii a praktickým vědomostem dospěli nechávám na každým, ať se s tím popere jak umí jen je potřeba hledat odkazy a souv. v některých modernich zákoutích vědy. A pokud, soudím tak z bleskurychlé reakce, máš zájem, zkus od p, Piersiga Sezóní udržbu motocyklu, aneb morální zkoumání příčin. Věřím, že i tam při pozorném čtení (a je ho zapotřebí ) dojdeš k určitým úvahám o ... Jsem velice rád, že na tomto virtuálním dvorečku máte takovéto stinné místo, kde jen z povzdálí je slyšet rámus z garáží a obnažená srdce nadšenců, kde slunce toliko nepraží na vaše/naše hlavy.
Mám ještě jednu vzpomínku na téma pyramidy. Ale myslím, že čas ke spánku se nachýlil. Pokud bude zájem dovědět se něco o konstrukci žulových desek v těžišti pyramid.....
Dobrou noc a všem přeju do téhle noci inspirativní zapamatovatelný sny. Sláva esplanům
Mám ještě jednu vzpomínku na téma pyramidy. Ale myslím, že čas ke spánku se nachýlil. Pokud bude zájem dovědět se něco o konstrukci žulových desek v těžišti pyramid.....
Dobrou noc a všem přeju do téhle noci inspirativní zapamatovatelný sny. Sláva esplanům
Viděl jsem takový kolo, 50cm v průměru. na koncích byly PIeZoKr a nadskakovalo to na vačce, sbíralo se to do kndenzatorů?? a poháněly to lopatky vodního mlýnku. Větší podrobnosti neuvedu je to již nějaký ten pátek. ale osvětlovalo to cestu k chatě.
¨Mimojiné pustil jsem se do iv 2jky, doufám že to schema je funkční. "
Každopádně to zkusím, a jsem zvědav jestli rozpustím ty pochybné řeči.
Lákadlo je to velký....
¨Mimojiné pustil jsem se do iv 2jky, doufám že to schema je funkční. "
Každopádně to zkusím, a jsem zvědav jestli rozpustím ty pochybné řeči.
Lákadlo je to velký....
-
- Zasloužilý člen
No netvrdím, že to je něco super, ale tenkrát jsem byl u LuBosche na návštěvě a bylo to něco co nezapomenete. Kdo to viděl aby kámen vydával energii S tímto kamarádem jsme před 6-7mi roky dávali dohromady 1. vyvíječku vodíku a to k účelu plasmového plamene na mikrosváření mosazi, bronzu, kdo o tom něco ví je mu jasné proč zrovna takhle. Začátek byl opravdu úsměvný. Neměli jsme o tom moc informací. Použili jsme jako + elektr. grafit, ale ne ledasjaký, přímo tuhy do versatilky, no asi si dokážete představit, co s tímto pěkným odpůrkem se dělo za věci.... jo jo blahoslavení chudí duchem...
-
- Zasloužilý člen
Podobné slitiny jsou dávno známé, Al chemicky reaguje s H2O za vzniku H2, Ga je tam na zabránení pasivace/oxidaci Al, bez nej Al s H2O bežne nereaguje. Podobne fungujou v roli Al i další prvky. Viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... u%2A#12779Schpalek píše:A co říkáte na slitinu al + ga a s tím spojenou výrobu vodíku?
príspevek na konci strany
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Pěkný den přeji.
Říkal jsem si jestli někdy Meyer něco napsal. Tak jsem kouknul na http://www.scribd.com
Třeba to někomu napomůže.
Říkal jsem si jestli někdy Meyer něco napsal. Tak jsem kouknul na http://www.scribd.com
Třeba to někomu napomůže.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Pan Tesla, Meyer a dalsi_TC, WFC, MEG
Ja to tvrdim stale ze Meyer nerobi ziadny frekvencny rozklad vody, ktory ste sa snazili a snazite poniektory najst ! Meyer robi pulsnu elektrolizu, ktora neprodukuje o nic viac vodika ako obycajna elektroliza, finta je v tom ze ma VIC obvod (Teslov transformator) ktory je postaveny tak, aby prudom, ktory prechadza cievkami a vodou rozbijal vodu. Pulz ktory pusti do vody, a ktorym rozbije vodu, po skonceni jeho trvania vyvola vysoke spatne napatie na cievkach (STATICKE), ktore sa nebude mat kde uzavriet pretoze v obvode ma diodu, pre ktoru spatne napatie bude v zavernom smere. To spatne napatie bude vytrhavat z vody elektrony, tym sa zamedzi rekombinacii OH- a H+ do H2O
Vo vode bude prebitok H3O+ ktore PODTLAKOM vytrhava do motoru a spaluje spolu z vyprodukovanym malim mnozstvom vodika!!! Neviem pochopit preco tu kazdy hovory o rezonancii. Je to o rezonancnom obvode, ale nie o rezonancii, ale zamedzeni rezonancie diodov. Rezonancia je neziaduca!!! Voda v Meyerovom WFC elektrolizeri sa nehreje, pretoze nedochadza, k rekombinacii ionov OH- a H+, Meyer tam moze pustit aj 20A, ale pretoze tam ma VIC vytrhavac elektronov voda sa nebude hriat.
Mim to robi podobne, ale na odstranenie OH- pouziva hlinik, ktory naviaze iony OH- k sebe. Naviazovat to nebude len pri elektrode, ale v celom objeme, pretoze VN rozpusta hlinik do vody a tym docieli kradnutie elktronov OH- v celom objeme. Tym ma prebitok H3O+. Pretoze na hlinik sa privadza VN+ a neprechadza cez neho el. prud elektrolyzi, nebude oxidovat a tak ho netreba cistit.
Vsetky obvody na VE su zalozene nie na rezonancii ale zamedzeni rezonancie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked nieco rezonuje je v sulade s prirodov, ked chceme vyuzivat VE musime vytvorit nesulad a nechat prirodu (Éter) pracovat pre nas.
Tesla na to prisiel a mnohy ho nasledovali, preco ho nenasledujeme aj mi a ako pise Mim robime zbitocne zlozite elektronicke zariadenia.
Ja ich nerobim a ani robit nebudem!!!!
Pre Lajosa ti si to uz urcite vedel !!!!!!!!!
PROSIM NEUKAMENOVAT
Vo vode bude prebitok H3O+ ktore PODTLAKOM vytrhava do motoru a spaluje spolu z vyprodukovanym malim mnozstvom vodika!!! Neviem pochopit preco tu kazdy hovory o rezonancii. Je to o rezonancnom obvode, ale nie o rezonancii, ale zamedzeni rezonancie diodov. Rezonancia je neziaduca!!! Voda v Meyerovom WFC elektrolizeri sa nehreje, pretoze nedochadza, k rekombinacii ionov OH- a H+, Meyer tam moze pustit aj 20A, ale pretoze tam ma VIC vytrhavac elektronov voda sa nebude hriat.
Mim to robi podobne, ale na odstranenie OH- pouziva hlinik, ktory naviaze iony OH- k sebe. Naviazovat to nebude len pri elektrode, ale v celom objeme, pretoze VN rozpusta hlinik do vody a tym docieli kradnutie elktronov OH- v celom objeme. Tym ma prebitok H3O+. Pretoze na hlinik sa privadza VN+ a neprechadza cez neho el. prud elektrolyzi, nebude oxidovat a tak ho netreba cistit.
Vsetky obvody na VE su zalozene nie na rezonancii ale zamedzeni rezonancie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked nieco rezonuje je v sulade s prirodov, ked chceme vyuzivat VE musime vytvorit nesulad a nechat prirodu (Éter) pracovat pre nas.
Tesla na to prisiel a mnohy ho nasledovali, preco ho nenasledujeme aj mi a ako pise Mim robime zbitocne zlozite elektronicke zariadenia.
Ja ich nerobim a ani robit nebudem!!!!
Pre Lajosa ti si to uz urcite vedel !!!!!!!!!
PROSIM NEUKAMENOVAT
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Eter
Bez kamenování: vypadá to tak že ty výš víc, co vím já? Psal jsem v pravěku tohoto fóra, jestli něco budu vědět, tak to tajit nebudu. Pořád to platí(nebo to mám v šišince zatím zakopáno). Tvůj popis je zvláštní zajímaví a můžeš mít i pravdu. Není co zavrhovat. Ovšem zvenku tvé vysvětlení vypadá spíš jako zbožné přání-no proč ne. Jak co pojmenuješ a které procesy připouštíš je úplně fuk!!!
Do té doby než někdo další sprovozní Mima a bude přístupný k fyzickému, nebo spíš praktickému pochopení replikačního procesu, třeba na svém vyvíječi.
Ano tvá provokace je na místě. Dost dlouho se s tím sereme.
Další zatím nemám co dodat
Do té doby než někdo další sprovozní Mima a bude přístupný k fyzickému, nebo spíš praktickému pochopení replikačního procesu, třeba na svém vyvíječi.
Ano tvá provokace je na místě. Dost dlouho se s tím sereme.
Další zatím nemám co dodat