Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Efektivní elektrolýza
Re: neRezonancia
........ak ti raz dojde , že všetká energia končí tam kde začína , to jest v teple a bude ti dané pochopiť všetky dôsledky tohto tepla na prírodu .......
RE:
V zásadě nemusí energie končit v teple , nakonec i náš vesmír chladne .
např :
Boseův Einsteinův kondenzát – (Bose-Einstein Condensate, BEC) představuje nový stav hmoty, ve kterém jsou atomy plynu v jednom jediném kvantovém stavu. Atomy plynu se vzájemně překrývají a společný kvantový stav se chová jako jediná "superčástice". Boseova-Einsteinova kondenzace vzniká u bosonů, které se mohou nacházet všechny v nejnižším energetickém stavu. Jde o kondenzaci nikoliv v prostoru určitých periodických uzlů, jako je tomu u fázových přechodů plynů na pevné látky, ale o kondenzaci v prostoru hybností. Přechod od klasického stavu ke kvantovému je náhlý, až dramatický. Kvantové chování se projevuje při teplotě nižší než je tzv. teplota degenerace.
RE:
V zásadě nemusí energie končit v teple , nakonec i náš vesmír chladne .
např :
Boseův Einsteinův kondenzát – (Bose-Einstein Condensate, BEC) představuje nový stav hmoty, ve kterém jsou atomy plynu v jednom jediném kvantovém stavu. Atomy plynu se vzájemně překrývají a společný kvantový stav se chová jako jediná "superčástice". Boseova-Einsteinova kondenzace vzniká u bosonů, které se mohou nacházet všechny v nejnižším energetickém stavu. Jde o kondenzaci nikoliv v prostoru určitých periodických uzlů, jako je tomu u fázových přechodů plynů na pevné látky, ale o kondenzaci v prostoru hybností. Přechod od klasického stavu ke kvantovému je náhlý, až dramatický. Kvantové chování se projevuje při teplotě nižší než je tzv. teplota degenerace.
Už v téjto vete si sám sebe si protirečíš . Čo je podla teba chlad ? Pepekrakonos píše:...V zásadě nemusí energie končit v teple , nakonec i náš vesmír chladne ...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Jeden z projevů (ze stavů) 3-rozměrného prostoru .pepe píše:Už v téjto vete si sám sebe si protirečíš . Čo je podla teba chlad ? Pepekrakonos píše:...V zásadě nemusí energie končit v teple , nakonec i náš vesmír chladne ...
Naposledy upravil(a) krakonos dne ned 01 bře 2009 0:01, celkem upraveno 1 x.
Pomenuj ten ,,3 - tí rozmer" tak aby to pochopil aj obyčajný človek deno-dene a to nielen zrakom sa s ním strertávajúci . Pepekrakonos píše:Jeden z projevů (ze stavů) 3-rozněrného prostoru .pepe píše:Už v téjto vete si sám sebe si protirečíš . Čo je podla teba chlad ? Pepekrakonos píše:...V zásadě nemusí energie končit v teple , nakonec i náš vesmír chladne ...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Pomenuj ten ,,3 - tí rozmer" tak aby to pochopil aj obyčajný človek deno-dene a to nielen zrakom sa s ním strertávajúci .
RE:
3-tí rozměr neumím pojmenovat a to zřemě takto odděleně ani nejde , 3-rozměrný prostor to je to v čem žijeme , to co se rozpíná a chladne
RE:
3-tí rozměr neumím pojmenovat a to zřemě takto odděleně ani nejde , 3-rozměrný prostor to je to v čem žijeme , to co se rozpíná a chladne
re:KRAKONOS
Ono jde o to, jestli vůbec existuje nějaký třírozměrný prostor.Tahle myšlenka je zdrojem velkého množství potíží a některé jevy vůbec nemají rozumné řešení..
Pepe
TEORETIKU Pepe nechapes ty, nechapes co je TEPLO, aky je postranny efekt tepla a co ho vyvolava, mna poucovat nemusis co sa stane! Tvoje teoretizovanie je povrchne, nejdes do hlbky kde je podstata. Uchadzaju ti velmi podstatne veci. Co tu robis a co hladas, ked ako hovoris splachne nas potopa. Toto forum potom nie je pre teba! Teoretizovat mozes aj inde.pepe píše:Eter , ak ti raz dojde , že všetká energia končí tam kde začína , to jest v teple a bude ti dané pochopiť všetky dôsledky tohto tepla na prírodu , tak možno raz prídeš aj ty na to , že NIČ NIEJE ZADARMO . Vzhladom na to , že ti viac záleží na tvojom ,,ZADARMO" ako na škodách okolo teba , poisti sa poti živelním pohromám a to hlavne proti potopám a výchrici . Mimochodom dúfam , že vás aj tento rok (aj vďaka kríze , sa ovelamenéj ,,kúri") na Morave moc ,,nevytopí" . ,,NIČ NIE JE ZADARMO A TEN KTO TOTO NEPOCHOPI A NEZMENI SVOJ VNUTORNY POSTOJ K TOMU (komédia nehrozí) , TAK TOMU ŽIALBOHU A TO ANI ZA VŠETKY ,,DROBNE" NIE JE DANE DOSTAŤ SA ĎALEJ . Nemám za potreby sa tu handrkovať s luďmi ,,tvojho druhu" (zadarmo) , takže z mojej strany ,,hadžem bobek" a to nielen na teba ale už aj na toto forum ako také . Pepe
KEBY SI ASPON TEORETIZOVAL O ROZUMNYCH VECIACH!!!!!
Mozeme si to vysvetlit v boxovarne a nie tu.
Este stale odchadzas : Neznáte mapu, neznáte mapu, pane. Já můžu odejít kdykoli. Kdykoli!
Já odcházím! Já odcházím! Nová doba!.....
Niesi ty Pepo bn Já odcházím! Já odcházím! ....
PRE MNA SI ty NIC!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Nastala tu jakási rezonance a extrémní hodnoty. Éter, stejne hodne lidí neví skoro nic o tom, co je teplo a jaké má vlastnosti. Dodneska si hodne lidí myslí, že teplo jde nekam pouze privést, a odvést není treba pak nic.
Anonymní napsal:
Anonymní napsal:
Zvyknu číst pozorne, máte pouze dojem, nebo predpoklad, že jsem to nedočetl do konce. Napsal jsem jasne, že to mám za smes čočky a šutru. Mužu k tomuto teď dopsat jednu vetu od uznávané osobnosti a uvést citaci. Pokud to byla citace všechno, musel bych luštit, kdo a co na tom spáchal a kdo do té čočky nasypal nejvíce šutru. Predpokládá se, že to nikdo delat nebude, proto mají tyhle smesi úspech. Ale zajímavé to samozrejme je, často se človek nekam posune.čtete velmi nepozorně- zdroje a citace jsou velmi přesně označeny a já je nehodlám cenzurovat. Proč to dávám sem má svůj smysl-
Re: re:krakonos
Anonymous píše:To ,že zavedeme jakousi " metrizaci" neznamená že mluvíme o "realitě"..
jestli-že by jsme nemluvili o realitě , tak se dostaneme do oblasti METRIX a v tom případě by nás musel zajímat úmysl Velkého Programátora
K zamyšlení ?
Zdravím,
zkoušel z Vás někdo rozklad vody pomocí ultrazvuku ?
Pracoval jsem ve společnosti kde používali velkou ultrazvukovou myčku na mytí plastů. Jednoho dne tam byl technik a upozornil obsluhu aby to již nepřenastavovala protože při určité rezonanční frekvenci dojde k vorbě výbušného plynu...
Pracoval jsem ve společnosti kde používali velkou ultrazvukovou myčku na mytí plastů. Jednoho dne tam byl technik a upozornil obsluhu aby to již nepřenastavovala protože při určité rezonanční frekvenci dojde k vorbě výbušného plynu...
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: K zamyšlení ?
Asi takAnonymous píše:Zdravím,
Voda musí být destilovaná(čistá) a zbytek náboje dodají patrně ty plasty.Hold třeme li liščím ohonem tu ebonitovou tyč,tak je náboj docela slušný.
Re: K zamyšlení ?
někde tady sem vo tom psal , že jsem o něčem takovým slyšel , podle vyprávění na dně přístroje byla štěrbina s piezem , z tý šel proud bublinek a měli o to zájem Japan-ciAnonymous píše:Zdravím,