Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Ag generátor
Takže taky se pochlubím.
Generátor AgKoloidu s promícháváním - "kolotočem".
Ten je z malého ventilátorku 60x60x25mm/24V/0,12mA, kul.ložisko.
Ventilátor je s malou mech.úpravu a jinak s ním vrtí elektronika (cca 1,5ot/s).
Na hřbetě uveze náklad 500g.
Pokud bude zájem popíšu víc.
Generátor AgKoloidu s promícháváním - "kolotočem".
Ten je z malého ventilátorku 60x60x25mm/24V/0,12mA, kul.ložisko.
Ventilátor je s malou mech.úpravu a jinak s ním vrtí elektronika (cca 1,5ot/s).
Na hřbetě uveze náklad 500g.
Pokud bude zájem popíšu víc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
Re: Ag generátor
To není problém. Jen mi nějak uniká k čemu to bude dobré.Mirda píše:A co kdyby jsi zvětšil otáčky?
-
- Zasloužilý člen
Mam ponuku zo Safiny BA na pásovina Ag rýdza (čistota 99,99%) ATEST, 2x15x100mm. Jeden pásik cca. 32g. Dodavka cca.3-4 týždňov, ale musí sa zobrať aspoň 6ks a viac, kusový odber moc nechcú, ajtak to nemajú skladom, robia to na zákazku. Ak mate záujem tak sa ozvite na mail. Mam ponuku aj na pásovina Ag rýdza čistota 99,9% ,ale je lacnejšia iba asi o 10% oproti 99,99%.Craft_logout píše:Pokud chceš ryzost 99,99 v pásovině, tak tu Safina ani nedělá. ..
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Cena za pásovina Ag rýdza (čistota 99,99%), 2x15x100mm
Jedna elektróda pásovina Ag rýdza (čistota 99,99%), 2x15x100mm cca. 32g stoji cca. 58EUR.
To se vezmou stříbrné granule od safiny, myslím že nic čistějšího nelze sehnat a drahé to není, v keramickém kaléšku se roztaví a naleje se to do drážky v keramické dlaždici vyřízlé diamantovým kotoučem. Pak se s výtvorem zajde za prvním kolemjdoucím zlatníkem, který vám z toho na válcně udělá přesně to, co kdo chce.. nečistoty se následně odstraní kyselinou, a hotovo. Zlatník si vzal za 6 elektrod 200mm dlouhých a 4mm tlustých 50kč.
Výsledný koloid po rozboru nevykazoval žádnou přítomnost nečistot. Bál jsem se otěru kovu při válcování, ale ty válce mají 62rokvelů......Vlastně hrc.
Výsledný koloid po rozboru nevykazoval žádnou přítomnost nečistot. Bál jsem se otěru kovu při válcování, ale ty válce mají 62rokvelů......Vlastně hrc.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
vyrobil jsem si koloidní stříbro, pomocí zdroje konstantního proudu ( 0.155mA/cm2 ). Na dnu nádoby se mi vytvořila tenká vrstvička stříbra, takže se dno leskne jako zrcadlo. Samotné koloidní stříbro má lehce jantarovou barvu. Je tento povlak na dnu na závadu, musím koloidní stříbro nějak filtrovat, abych se t2chto usazenin zbavil ?
vyrobil jsem si koloidní stříbro, pomocí zdroje konstantního proudu ( 0.155mA/cm2 ). Na dnu nádoby se mi vytvořila tenká vrstvička stříbra, takže se dno leskne jako zrcadlo. Samotné koloidní stříbro má lehce jantarovou barvu. Je tento povlak na dnu na závadu, musím koloidní stříbro nějak filtrovat, abych se t2chto usazenin zbavil ?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Pri správnej výrobe KS je jeho farba temer priezračná, bez znateľného zafarbenia, prípadne veľmi, skutočne veľmi jemne do šeda, bez zápachu, s jemnou kovovou chuťou. Pri inej farbe výsledného produktu bola použitá voda s veľmi veľkou vodivosťou, znečistená, o čom môže svedčiť aj vrstva striebornej zlúčeniny na dne nádoby. Doporučujem použiť overenú vodu s vodivosťou max. 0,2 mikroSiemens.